Pala taivasta

bty

Mun ystävissä pätee sääntönä hyvin laatu korvaa määrän. En kuulu mihinkään isoon kaveriporukkaan, eikä mulla ole ikinä ollut hirveästi ystäviä, mutta ne mun todelliset ystäväni ovat mulle kyllä kultaakin kalliimpia ja ah niin tärkeitä. Yksi rakkaimmista ystävistäni on Enni, jonka kanssa tutustuttiin vasta kolme vuotta sitten. Ennin kanssa on alusta asti ollut niin helppoa olla, jotenkin ne ihmiset vaan tunnistaa heti, kenen kanssa tulee hyvin juttuun. Tutustuttiin Ennin kanssa niin, että aloin miettiä ripsienpidennysten laittamista ja googlettamalla päädyin laittamaan sähköpostia Ennille. Voi miten usein oonkaan miettinyt, että mitä jos olisin päätynyt johonkin muualle laittamaan ripsiä? En olisi ikinä tavannut Enniä. Se tuntuu niin kylmältä ja kauhistuttavalta ajatukselta! Enni on yrittäjänä kollegansa Annan kanssa Kauneushoitola Melonissa. Meloni on todellinen helmi Turun harmauden keskellä, jos en ole sitä jo tarpeeksi mainostanut tässä vuosien varrella 😉 Meidän ystävyyskin lähti käyntiin siitä, että ihastuin niin paljon Melonin toimintaan, että jäin vakkariasiakkaaksi ja pikkuhiljaa tutustuttiin Ennin kanssa koko ajan enemmän. Enni on niin ihana tyyppi, jonka kanssa ripsihuollot oli jo ennen ystävyyttä niin mukavia, että miten siinä voi olla ystävystymättä kun kaksi niin samanlaista luonnetta laitettiin muutaman viikon välein tunniksi samaan tilaan? <3 puspus

Ripset

Melonissa on epäilemättä ripsien kanssa kaupungin paras hintalaatusuhde, sillä Melonissa ripsienpidennykset maksavat vain 80 euroa ja volyymit 95 euroa. Kysyin joskus Enniltä, miksi heidän hintansa ovat huomattavasti muita paikkoja halvemmat ja Enni vaan sanoi, että ei hän tahtoisi itsekään maksaa ripsistä mitään yli satasta. Jos haluat ripset, joista et joudu maksamaan liikaa, jotka pysyvät, joiden laittaja oikeasti tietää mitä tekee, niin soita Meloniin. Kannattaa myös seurata Melonin Facebook -sivua, sillä siellä ilmoitellaan aina välillä tarjouksista ja vapautuvista ajoista. Olen itse tällä hetkellä kokonaan ilman ripsiä, menen laittamaan uudet 15.3. mutta siihen asti pidän taukoa. Nämä kuvat on otettu viime huollon jälkeen, kun olin allergiakohtauksen aikana repinyt puolet omista ripsistäni irti ja Enni yritti huokaillen paikkailla kaljuja aukkojani. Vähänkö onnistui hyvin, ei ikinä arvaisi näistä kuvista, että lähtötilanne oli niin kamala! Mulla on ollut lähes tauotta ripset 2013 keväästä asti, joten ehkä tässä on aikakin pitää ensimmäistä kertaa viikkoa pidempi tauko… 😉 Mutta ikinä en näistä luovu! Elämä on niin helppoa pidennysten kanssa, ei tarvitse ikinä stressata meikkaamisesta vaan olen aina edustuskunnossa. Kesällä tahtoisin taas ottaa kulmien tuuhennokset Ennillä niin ei tarvitse meikata ollenkaan kun nekin on valmiina. Kulmista puheenollen, Project Bootyn puolelle olisi tulossa hyvinvointi ja kauneudenhoitopuolen postausta liittyen kulmakarvoihin, niistä kun on netissäkin ollut vähän puhetta… 😉 Kannattaa siis seurailla sitäkin Facebookissa!

Ripset1

Löytyykö muita ripsiaddikteja? Kuinka usein te pidätte taukoja?

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Komppaan kyllä nyt muita kommentoijia, että minustakin sun kulmakarvat näyttää kyllä hurjan paksuilta ”julmakulmilta” verrattuna vähän vanhempiin kuviin. Jonkun verran kannattaisi ainakin koittaa niitä tehdä kapeammiksi.

Avatar

Ripset ovat kauniit mutta ystävällisenä neuvona, kulmat näyttävät aika pysäyttäviltä kun osuivat fb:n seinällä silmiini (luulin jopa että kyse on jostain pilasta). Ne ovat kasvoillesi ihan liian kulmikkaat ja vahvat. Kevennä ihmeesäs niin kauniit kasvosi näkyvät 🙂 Erityisesti sisäsivujen pystysuora leikkaus on so too much.

Avatar

Samaa mieltä. Itselläkin on käytössä tuo Dipbrow pomade, sillä saa helposti liian vahvat kulmat tehtyä joille ehkä itse hieman sokeutuu. Luonnollisemmat kulmat sopisivat paremmin sinulle, väri on kuitenkin oikea! 🙂

Avatar

Kulmakarvoista myös, että viime aikoina kuvissa ovat näkyneet aivan liian paksut ja epäaidot kulmat, ohuempana paremmat! Näyttävät tosi luonnottomilta ja teineiltä näissä(kin) kuvissa:(

Avatar

Samaa mieltä Kipan kanssa: älä pilaa kauniita silmiäsi noilla kulmilla! Anna vaikka jonkun ammattilaisen tehdä niistä luonnolliset ja opettele se sitten itse. Kasvosikin on todella kauniit ja nuo kulmat todellakin pysäyttää eikä hyvällä tavalla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä