Keskellä satumaan

ruka_ratsastus_jooga-19

ruka_ratsastus_jooga-21

ruka_ratsastus_jooga-22

ruka_ratsastus_jooga-24

ruka_ratsastus_jooga-25

20300822_131545

Viime vuoden loppuvuodella tuli tosiaan käytyä siellä Rukalla blogimatkalla ja matkan aikana päästiin tutustumaan myös Ruska Laukan tallille ja nautittiin ihanasta maastoratsastuksesta talvisen ihmemaan keskellä. Ihan huikea tunne päästä tollaisen koskemattoman luonnon keskelle ja vielä hevosen selässä, ei se tuntunut edes todelta. Ruska Laukka oli aivan ihanan tunnelmallinen ja kotoisa talli, johon kuului paljon erilaisia tiloja ja ensi kerralla kun pääsen Rukalle niin lähden ehdottomasti sinne ratsastamaan! Olin porukan ainoa kokenut ratsastaja, joten sain alleni vasta nelivuotiaan Nessun, josta kyllä huomasi, että kokemusta ei vielä niin hirveästi ole. Nessu yritti selkeästi välillä oikein kiusata kulkemalla jokaikisen puskan läpi ja hyppimällä oksia pakoon, mutta oikein rauhallinen neiti hän kyllä oli. Se oli mielestäni ihanaa, sillä siitä on monenmonta vuotta kun olen päässyt nuoren hevosen selkään! Onneksi tallilla riitti niitä varmoja jonossakulkijoita muille kokemattomammille ja pysyttiin kaikki hyvin selässä. Tämä ratsastusreissu oli hauskaa vaihtelua laskettelun keskellä ja nautin olostani ihan hirveästi, todellista rentoutumista. Voi kun pääsisi takaisin!

Kiitos kuvista Gialle <3 Kuten myös ihanasta matkaseurasta! Ainoastaan viimeinen selfie on omaa käsialaani; note to self, ei enää ikinä halpiskameroita……. Vaikka kuinka olisi pieni ja helppo kantaa taskussa.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Ruska Laukka on tosi viihtyisä paikka, itsekin silloin tällöin olen käynyt kokeilemassa:)

Avatar

Tulvahtipa tästä superkivata muistot mieleen! Juuri katsellaan meille talviloman hiihtokohdetta ja Ruka on siellä yhtenä vaihtoehtona. Jos sinne päädytään, ajattelin lähteä uudestaan kokeilemaan tätä.

Kiitos todellakin matkaseurasta! Huikean hauska reissu! ♥

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä