#isihoitaa – Voita mäkkärin lahjakortti!

[mittaustagi] [conversionpixel campaign=’McDonald’s’ title=”]

Yhteistyössä Indiedays ja McDonalds

Aamulla Emilia heitti meiän pikku piltit päiväkotiin ja sillä aikaa mä jäin siistimään paikkoja, koska meille oli tulossa siivooja. Perus suomalainen, siivoo ennen kuin siivooja tulee siivoomaan, koska täytyy olla siistiä että siivooja pystyy siistimään ilman että joutuu siivoomaan sotkuja. Eiku mitä helvettiä. Emmä tie. Ei tosta kauheen fiksu lause tullu, mutta tokkopa se haittaa. Me poistuttiin about samalla oven avauksella sen kanssa ja lähettiin moikkaamaan kummipoikaa Eveliinan luo. Eve teki mokkapaloja sillä aikaa kun me yritettiin viihdyttää lapsia. Sotkettiin sohva banaanilla ja annettiin kummipojan popsia koiran vanhaa luuta. Kahvit ja mokkapalat naamaan ja hakemaan lapsia päiväkodista. Käytiin lasten kanssa kaupassa ja otettiin pullot mukaan jotta lapset voi palauttaa ne. On muuten Avan ja Nompun ihan lempipuuhia tunkee pulloja palautusautomaattiin mitenpäin nyt pullo sattuu käteen osumaan kassista. Kauppareissun jälkeen tultiin kotiin ja päätettiin muovailuvahailla (en tie onko tollasta sanaa). Emilia lähti mäkkäristä hakemaan meille purtavaa sillä aikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapset pyysi et tekisin kameran, merirosvolaivan (huom. keulakuva), muumien mörön, muumipappan ja Olafin. Viiminen on Avan tekemä herkullinen marjapiirakka.

MUTSIS ON17

Hups pappan pää lähti irti.

MUTSIS ON18

Nomppu saa varmaan tälläkin kameralla otettu parempia kuvia kun mä Emilian kameralla. Kun oltiin kuvailtu tarpeeksi niin kerättiin pois muovailuvahat ja pyyhittiin pöytä ja siirryttiin sohvalle odottamaan ruokaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lapsille otettiin happymealit. Lähes poikkauksetta se otetaan nugeteilla, ranskalaisilla ja maidolla. Lelut on tietystikkin parasta heiän mielestä tossa ateriassa. Välillä on kivaa viikollakin hakea jostain ruokaa kotiin, niin säästyy itse ruoanlaitolta ja tiskaamiselta. Ava ei jaksanu syödä kaikkia ranskalaisia, mutta Nomppu paineli nekin menemään. Nomppu on yhtä pohjaton kaivo kun mä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä otan aina double quarter pounderin (ja tuplajuuston jälkkäriksi). Ylivoimaisesti paras mäkin hamppari, koska on kunnon isot pihvit sämpylöiden välissä. Emilia tiputti ruuat meille ja lähti omiin menoihin, niin mä jäin viettää lasten kanssa laatuaikaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Otettiin Eveltä mukaan pari mokkapalaa lapsille, joka näytti maistuvan aterioitten jälkeen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nomppu otti pikku ruuansulatusrallit mopon kanssa ja Ava leikki prinsessaleikkejä loppu illan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Suht kovia poseraamaan kameralle nämä muksut. Ei ole ainakaa isiltä opittua. Huom Nompun aurinkolasit, se pitää aina väärinpäin arskoja päässä.

MUTSIS ON19

No nyt täällä olisi taas Emilia äänessä heipähei! Mulla olikin ihanan rento päivä kun lasten päiväkotipäivän jälkeen heitin vain Topiaksen ja muksut kotiin, hain mäkkäristä heille safkat pöytään ilman stressiä ja kiirettä ja nappasin itselleni smoothien mukaan. Oon ihan koukussa näihin mäkkärin mango-ananas -smoothieihin, Topias voi todistaa, että niitä haetaan sieltä ihan koko ajan……. Yleensä käytän vapaa-aikani (lapsista) töihin, mutta nyt halusin tehdä jotain muuta. Ajattelin ensin mennä salille, mutta päädyinkin sitten kaikessa rauhassa kiertelemään Ikeaan ja ruokakauppaan ostoksille. Ostin kotiin smoothieaineita, kun ei ihan joka päivä jaksaisi ajella kuitenkaan mäkkäriin ja Ikeasta ostin oikein tyylikkäät (ei) uudet vermeet meidän roskiskaappiin, jotta se pysyisi kunnossa. Olen tämän vuoden aikana käynyt pikkuhiljaa meidän kämppää läpi ja laittanut kuntoon kaikkea mahdollista. Enää on jäljellä keittiönkaapit, lastenhuone, kylppäri, tv-taso ja eteisen kaapisto, sitten on koko kämppä käyty läpi. Tuntui tosi hyvältä saada ihan rauhassa keskittyä tämmösiin arkisiin juttuihin, teki tosi hyvää saada jotain aikaiseksi ilman häiriöitä, oli ehdottomasti sen jälkeen helpompi rentoutua ja nauttia lasten kanssa hengailusta.

Jos tekin tahtoisitte viettää tällaista #isihoitaa -päivää helpon ruokailun kera niin nyt on hyvä aika osallistua mäkkärin 25 euron lahjakortin arvontaan! Millainen ruokailu kuuluu teidän päivään sillon, kun haluatte päästä helpolla? Vastaa kommenteissa 7.3. mennessä niin olet mukana! Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Kommentit

127 kommenttia
Avatar

Mäkkäri, Hese tai Kotipizza kutsuu, jos jotain helppoa halutaan 🙂

Avatar

Kebab, mäkkäri, hese,siivet tai jotain tollasta roskaruokaa just 😀 Ja jos haluun vähän terveellisempää ni cittarin salaatti tai patonki on kans aika kova juttu :p

Avatar

Yleensä tilataan pizzaa kotiin, tai jos jaksaa hakea niin mäkki/heseruokaa 🙂 siis sillon kun ei jaksa tehdä itse mitään ruokaa 😀

Avatar

Kun haluan päästä helpolla, keitän makaronia ja laitan tonnikalaa sekaan (joskus myös herne-maissi-paprikaa). Se on mun vajaa 5-vuotiaan tytön lemppariruokaa, joten helppo laittaa ja helposti uppoaa 🙂

Avatar

No meillä toi mäkki tai joku pakastepizza on aika kova juttu jos ei jakseta laittaa ruokaa ja halutaan päästä vaa safkaa nopsaa. Eilen poikaystävä pelasti illan just mäkkisafkalla ja lapsi oli tyytyväinen ku sai raneja ja tietty leluja 😀

Avatar

Yleensä just kun helpolla halutaan päästä niin haetaan ruokaa (burger King, mäkkäri) tai tilataan. Joskus pojan toiveiden mukaan laitetaan uunissa nugetteja ja ranskalaisia.

Avatar

Jos halutaan helppoa ja nopeeta ruokaa niin yleensä heitetään ranuja ja nugetteja uuniin tai ostetaan kaupan tiskiltä grillattu kana ja sen kaveriks salaattia ja patonkia. Joskus haetaan just mäkkäristä ruoat mut se on vähän harvinaisempaa koska meillä asuu reilu 1v lapsi jolle ei vielä viitsi kovin einespainotteista ruokaa antaa. 🙂

Avatar

Kun halutaan päästä helpolla lähetän miehen hakemaan kotiin ruokaa.:D oli se sit kiinalaista, pizzaa, mäkkärii tai subia ei oo mitää väliä kuhan mies tuo sen kotiin.:D
Yleisesti ottaen mä teen kotona meille ruokaa, ihan semmosta peruskotiruokaa spagettii yms. Mutta kyl sitä yleensä perjantaisin haluu hemmotella itseensä, raskaana ollessa paras keino on tosiaan ruoka. Ku on koko viikon raatanu koulussa ja koulun jälkee etätehtäviä tehnyt, yrittäny pitää jonkulaista sosiaalista elämää yllä, säästäny rahaa (joka käy ihan koko päivä työstä, ku sitä rahaa ei oo mistä säästää opiskelialla), ja yrittäny edes vähäsen liikkua. Huomaa et odottaa sitä perjantaita kun mies soittaa ja kysyy mitä haluan syödä. Tulis tarpeeseen siis tuo 25e

Avatar

Meillä haetaan joko kebabit tai sitten vaan paistetaan jauheliha ja maissipastaa sen kanssa! 🙂

Avatar

Jääkaapin jämät -uunimunakas on helppo ja lapsetkin tykkää. Mutta jos halutaan oikein helpolla päästä ja vähän herkutellakin, niin haetaan just hampparit tai pizzaa jostain.

Avatar

Kun halutaan päästä helpolla, tehdään itse jokin nopeasti valmistuva perus arkiruoka. 🙂

Avatar

Helppo ruokailu tarkoittaa meillä yleensä thaikkuruokaa lempithaikkuravintolastamme. Ei varsinaisesti roskaruokaa mutta syntisen hyvää. Mäkkäriin poiketaan yleensä viikonloppuna, kun on lupa herkutella 🙂

Avatar

Hesburgerista juustoateria on kyllä aika perus kun perunankuoriminen ei kiinnosta. 😀 tai smoothie on yks hyvä jolla joskus skippaan ruoanlaiton vaikka eihän se nälkää kauan poissa vie.

Avatar

Kanaa, nuudelia ja kermaa sekaisin. Helppoa ja nopeaa! Joskus jos sitäkään ei huvita tehdä niin haetaan pitsat tai burgerit kotiin. 😉

Avatar

Kun ei jaksa tehdä ruokaa, niin helpoimmalla pääsee tilaamalla pitsat tai käy kaupasta hakee jotain nopeeeta ja hyvää 🙂 Myös iskän ja äitin luona on välillä kätevää käyä syömässä jos ei itse jaksa tehdä ruokaa!

Avatar

Kun helpolla halutaan päästä ni ruoka koostuu roskaruuasta tai ranuista ja nakeista!

Avatar

Juurikin mäkki! Takuuvarmaa ja maistuu kaikille! 🙂

Avatar

Mä oon kova laittamaan ruokaa ja oikeestaan se on mun rentoutumiskeino. Mutta kovinkin kokkaaja joutuu joskus luovuttamaan esim kun flunssa iskee. Silloin haen kiinalaista, pizzaa taikka hesesafkaa. Toisaalta jos ei jaksa edes hakee ni tilaan kotiinkuljetuksella.

Avatar

Pakaste cheddarjalopenot ja mozzarellatikut!

Avatar

Niinä päivinä kun ei vaan jaksa, mäkki on hyvä vaihtoehto! Tosin nykyään wolt kaikkine ravintoloineen on tullut mäkkärin rinnalle haastamaan!

Avatar

Ehottomasti lisää näitä #isihoitaa- postauksia! Pystyin niin samaistumaan siivotaansiivoojaavarten – kohtaan! 😀
Jos haluan päästä helpolla, niin haen juurikin jotain hese/mäkkimättöä ja nautin omasta olostani.

Avatar

Mäkki tai hesemättö

Avatar

Meillä on jos helpolla halutaan päästä niin riisiä ja marinoituja kanasuikaleita 😀 joskus myös pitsat haetaan..

Avatar

Välillä on ihana ottaa vapaapäivä ruoanlaitosta ja kurvata vaikkapa sinne mäkkiin tai hakea pitsat. 🙂 Helppoa on myös keittää nuudeleita ja viskata jotain sekaan, mitä nyt jääkaapista sattuu sillä hetkellä löytymään!

Avatar

Kun olen yksin ja haluan päästä helpolla, ostan kaupasta valmis salaatin ja kun ollaan yhdessä miehen kanssa ja laiskottaa niin yleensä tilataan kotiinkuljetuksella pizzaa, kebabbia, kiinalaista yms. 🙂

Avatar

Tulee myös haettua jotain pikaruokaa tai sitten käytyä poikaystäväni mummivaarilassa syömässä hyvää kotiruokaa. 🙂

Avatar

Grilliltä: makkaraperunat tai joku hampurilainen, taikka, king meal: kanapatonki..

Avatar

Jauheliha ja makaroni. Tai sitten kaurapuuro.:)

Avatar

Kun meillä halutaan päästä helpolla ruuan kanssa, niin varmaankin haetaan roskaruokaa tai laitetaan pakastepitsat uuniin 🙂 jos jotain itse haluaa tehdä, niin se on varmaan sitten jokin nopea pasta tai makkaraperunat 😀

Avatar

Yleensä mäkki tai hese kun niistä saa nopeasti ruokaa, jos lapsilla jo kova nälkä

Avatar

Jotain mättö ruokaa eli esim pitsaa tai hesee tai grilliltä. 🙂 meillä se päivä sijoittuu yleensä viikonlopulle.

Avatar

Haetaan kotiin ruokaa tai mennään jonnekin lounaalle. Joskus tulee mentyä lapsuudenkotiin syömään äidin laittamaa ruokaa 🙂

Avatar

Mäkkäri, hesburger, subi tai jotain valmista kaupasta 🙂

Avatar

Mä en ikinä osallistu arvontoihin, mut nyt on pakko, koska Mäkkäri. xD Toimii hätäruokana, iltapalana ja matkaeväänä! Niin perus, et lapset nukahtaa takapenkille niin me ajetaan autokaistalle tai et ollaan menossa kylään/juhliin/minne vaan ja on vaan pakko hakee ranet matkalle. 😀

Avatar

Yleensä haetaan miehen kanssa pitsat tai kebabit, pojalle on aina varalle jotain ruoka-annoksia pakasteessa. Mä oon jotenkin hysteerinen lapsen ruokailusta, ja pelkään ettei saa mahaansa täyteen ilman ”kunnon” ruokaa!? Poika parka pitäiskö tän postauksen innoittamana hakeakin huomenna ensimmäinen happy meal

Avatar

Kun halutaan päästä joskus vähän helpommalla, kurvataan esim. mäkkiin syömään, tai sitten anoppilaan 😀

Avatar

Meillä ei kauheasti oo rahaa käydä missään. Mutta ruokailua helpotettu niin, että äidin ei tarvitse tehdä koskaan ruokaa vaan minä hoidan sen jotta äidillä olisi helpompaa. Hoidan myös keittiön siivouksen ja tiskit. Olispa kiva kerrankin yllättää äiti jopa siitä ettei tarvitsisi yksinhuoltajan ruokkia 5-6 naamaa aina 🙂

Avatar

Tilataan pizzaa

Avatar

mäkkärissä tai muissa vastaavissa tulee käytyä silloin kun oon kaupungilla enkä ehdi kotiin syömään menojen välillä. joskus olis kivaa hakea ruokaa kotiinkiin ja nautiskella siitä kaikessa rauhassa, mutta asun aika syrjässä eikä mulla oo autoa, joten kotiin päästessä ruuat olis jo auttamatta kylmenneet. 😀 jos en kotona jaksa panostaa ruokaan niin se on yleensä joku viiden minuutin hääräys keittiöss tyyliin feta tai raejuusto, kurkku ja avokado lautaselle ja tujaus jotain kastiketta, esim. chilimajoneesia. yritän välttää ruuan tilaamista kotiin, sillä periaatteella että jos haluan jotain epäterveellistä syödä niin mun pitää sen verran nähdä vaivaa sen eteen että haen sen itse. 😀

Avatar

Kun haluaa päästä helpolla syödään pakastepizzaa, ristoranten mozzarella on parasta .
Toinen arjen helppo luottoruoka on jauheliha ja makaroni, toimii oikeesti niiin hyvin!

Avatar

Kyllä meilläkin kurvataan mäkkäriin jos päivät venyy pitkiksi eikä jääkaapissa oo valmiina mitään!

Avatar

Yleisimmät meillä on juurikin mäkki, kotipitsa tai muu vastaava pikaruokapaikka. Jos jaksaa nähdä hieman vaivaa, mutta silti haluaa päästä helpolla, on ranskalaiset ja jauheliha pettämätön yhdistelmä!

Avatar

Kun halutaan päästä helpolla, tilataan kebabbia kotiinkuljetuksella.

Avatar

Itse vältän viimeseen asti pikaruuan ostamista lapsille, vaikka miten laiskottais ruuan teko. Toki joskus on ihan ok syödä mäkissä tai tilata pizzaa, mutta keitot ja uuniruuat tulevat suht nopeasti ja niistä riittää muutamalle päivälle. ☺

Avatar

Silloin kun me halutaan päästä helpolla syömisen kanssa, poiketaan mieluiten just mäkkäriin (meidän ehdoton suosikki pikaruokaloista) tai sitten mennään miehen vanhempien luo syömään kunnon kotiruokaa

Avatar

Nopeana ruokana meillä on joko: pakaste pizzat (rustica juusto) mäkkäristä 2x aikuisille 2xhappy meal?) hesestä tai pizzat /kebabit. Meidän vakkari pizzeriassa on 2 täytteen ”lasten pizza” 6e niin usen lapsille se puoliksi ja aikuisille omat pizzat.
Subin patongit ovat myös ihania mutta niitä on vaikea hakea kauppareissun yhteydessä, kun on niin erillaisia vaihtoehtoja täytteille 😀

Avatar

Jotain perus kotiruokaa joka valmistuu nopeasti. Harvoin kotiin haetaan pikaruokaa, mutta esim. reissussa helposti käydään syömässä mäkkärissä.

Avatar

Helppona päivänä sulatetaan pakastimesta jämiä, yleensä valinnanvaraa piisaa. Budjetti on tosi tiukka, eli ois joskus ihan superia herkutella helppona päivänä mäkkärissä!

Avatar

Pizzan tilaus kotiin tai mäkkärissä käydään paikan päällä,luksusta jos siellä sattuu olee pallomeri tai joku liukumäki/kiipeily nurkkaus 🙂

Avatar

ruoat mäkkäristä 😀

Avatar

Käydään mäkkärissä 🙂

Avatar

Lähigrilliltä hampparit tai makkispekkikset! 😀

Avatar

Jos ollaan liikenteessä, esim käyty Hoplopissa tai ostoksilla, niin poiketaan jossain helpossa ruokapaikassa, kuten Pancho Villa tms ja jos halutaan syödä rauhassa kotona, niin kyllä se on tuo mäkkäri. Lapset tykkää siitä eniten, johtuisiko leluista 😛

Avatar

Noh ruuat jostain pikapaikasta 😀

Avatar

Ruuan laitto on niin aikaa vievää. En välittänyt ennen sen valmistamisesta yhtään, mutta ku lapsi syntyi , niin 1.6 vuotiaalle on laitettava joka päivä lämminruoka. Ruokakaupassa raavin päätä kun minä teen meillä vain ruokaostokset ei mies, tiukan 200€/kk budjetin vuoksi. (Mies saa pieneen määrää menemään hirveästi rahaa:D) Jos laiskottaa, tai on kiire, eikä ruoka riitä kahteen ruokailukertaan laitetaan munakasta:D Siihen sekaan sotkee mitä kaapissa on tai on pelkästäänkin hyvää. Meillä ei käydä ulkona syömässä paitsi jos ollaan jossain reissussa (kerran vuodessa:D)

Avatar

jos haluaa ruoanlaiton suhteen päästä helpolla, kannattaa käskeä miehen tekemään ruoka 😉 Se on sitten yleensä hese tai kebab 😀 mutta kyllä toi nacholaatikko on kyllä kans yks hitti. Sen kun voi tehä kotona äkkiä.

Avatar

Heseä tai pizzaa 🙂 nyt alkoi tekemään mieli roskaruokaa!!

Avatar

Keitän nopeesti vaa makaronii tai lähen käymää mäkkäris:-D

Avatar

Haemme ruokaa yleensä jostain jos aikaa ei ole laittaa mitään ja haluamme päästä helpolla. Paikkoina saattaa olla esim subway, kiinalainen, jokin pitseria tai vaikka makkaraperunat 🙂

Avatar

Jos haluaa päästä helpolla, niin kyllä tulee haettua valmista pikaruokaa (hese, kebab tai mäkkäri) , tai jos ei jaksa edes lähteä mihkään, niin pakkasesta löytyy yleensä pakastepitsaa tai ranskiksia! Namnamnam

Avatar

Hesessä tulee käytyä liian usein kun on ihan kodin lähellä.. 😀 ja pakastepitsoja myös menee kiireisinä päivinä!

Avatar

Jos haluan päästä helpolla, niin nouto-/pikaruokaa joo. Mutta jos haluan syödä myös terveellisesti niin nappaan monesti pakastevihanneksia ja höyrytän ne, lisäksi ostan savulohta tai kalkkunaleikettä ja heitän kaikki lautaselle.

Avatar

joko pizza tai kebab tilattuna kotiin tai sitten reissu heseen tai mäkkäriin 🙂

Avatar

Mäkkärisafkoilla mennään, hese, subi ja pienet kahvilat on kans vaihtoehtoja..

Avatar

Silloin kun haluan päästä helpolla otan jääkapista muutaman kananmunan ja paistan ne pannulla munakkaaksi. Helppoa ja hyvää! 🙂

Avatar

Helppona päivänä syömme nopeaa pekoni-pastaa tai sitten lähdemme mäkin drive-inille tai subwayhin. Näistä saa myös hyviä terveellisiä vaihtoehtoja.

Avatar

Kun ei jaksa tai kerkeä laittaa ruokaa, niin usein tulee haettua Sunwaysta patongit. Myös mäkki ja heseruoka kyllä maistuu:D

Avatar

Yleensä tehdään jotain tosi helppoa, esim. Ranskikset tai makaroonia ja jauhelihaa. Tai sitten haemme jostain ruuat. 🙂

Avatar

Yleensä tilataan pizzaa kotiin niin päsee helpolla

Avatar

Meillä helpon päivän ruokaa on yleensä joku dolmio-jauheliha-spagetti-setti tai esim. valmis pinaattikeitto tai muu eines. Säännöllisesti käydään kyllä just mäkissä tai pizzalla, mutta se yhdistyy yleensä shoppailuun tai sellaiseen tilanteeseen, kun ei pääse tai ehdi kotiin kokkaamaan ja nälkä kalvaa.

Avatar

Purkkihernari! 😀 Tai nakit ja ristikkoperunat. Tosin kyllä tuota Mäkin aurokaistaakin tulee hyödynnettyä aina silloin tällöin 😉

Avatar

Riisi/makaroni ja ketsuppi :’D

Avatar

Usein joudun venailemaan bussia kotiin työpäivän jälkeen noin 20 minuuttia keskustassa, ja silloin yleensä tietty käytän ajan hyödyksi käymällä esim. ruokakaupassa (tai heheh shoppailemassa pikaisesti muuten ;D). Wiklundin alakerran salaattibaarista tai Hansan salaattiravintolasta tulee vähän turhankin usein koottua aikamoinen herkkusalaatti tällaisina päivinä, kun kotiinpääsyyn on vielä aikaa mutta maha huutaa tyhjyyttään 😀 Eli siinä mun vastaus!

Muita helppoja ratkaisuja on sushin ja joskus pizzankin tilaaminen kotiin! Mäkki on vähän kaukana meistä, joten siellä ei tule useinkaan käytyä, vaikka tykkään kyllä siitäkin 😀

Avatar

Kun halutaan päästä helpolla…

…käydään joko siellä Mäkissä 😀 tai sitten heitetään uuniin ranskalaiset ja lihapullat.

Onhan noita helppoja perusruokiakin, mutta joskus ei vaan halua tehdä MITÄÄN ruuan eteen paitsi maksaa.

Avatar

Heippa! Silloin kun halutaan päästä helpolla niin avataan puhelimesta se wolt sovellus ja valitaan ravintola ja mitä ruokaa kukin haluaa:) se on hirveen kätevä kun sen voi maksaa siellä suoraan ja ruuan tullessa vaan napata sapuskat sisään ja syömään 🙂 Tilausta voi myös kokoajan seurata että missä vaiheessa mennään 🙂 Todella helppoa ja mutkatonta, suosittelen kaikille silloin kun laiskuus iskee.

Avatar

Haetaan lähi grililltä hampparit tai sit tilataan pitsat kotiin, myös hese ja mäkki on hyviä.

Avatar

Mäkkärin autokaistalle ja tuplajuusto tai euron juustot mukaan. Niin helppoa ja tulee turhanikin usein päädyttyä tähän, etenkin jos on tien päällä.

Avatar

Haetaan valmisruokaa joko kaupan valmistiskiltä tai jostakin pikaruokapaikasta.

Avatar

Mäkkäri on iha huippu

Avatar

Pasta carbonara on meidän virallinen pikaruoka! 🙂

Avatar

Mies on töissä samassa rakennuksessa kuin Kotipizza joten vastaukseni on ; Monsterpizza!

Avatar

Me ollaan tässä kolme päivää peräkkäin nyt syöty ranskiksia/lohkoperunoita kanan, jauhelihapihvien ja kalapullien kanssa kun en vaan oo jaksanut tehdä kunnon ruokaa. Noutosapuska tulee liian kalliiksi koko porukalle mutta joskus ostetaan niitä parin euron pakastepitsoja kaikille oma.

Avatar

Täällä konsultoidaan lähipizzeriaa tai jotain vastaavaa valmisruokapaikkaa juuri silloin ku ei oikein kokkailu jaksa inspiroida 😀 Ihanaa kun joku muu laittaa ja saat valmista sapuskaa nenän eteen 🙂

Avatar

Joko joku perus munakas kotona tai sitten mäkkiä 😉

Avatar

Silloin kun haluan päästä helpolla, niin painun alle sadan metrin päässä sijaitsevalle yliopistolle syömään, niin ei tarvitse kotona tehdä ruokaa 😀 Ravintolat on auki aamusta iltaan ja myös viikonloppuisin, ja perus opiskelijasafkaa saa hintaan 2,60 ja burgeria ja pizzaa hintaan 4,95, joten niillä mennään aika usein.

Avatar

Jos halutaan nopeasti jotain helppoa, kysytään muka lapsilta mitä ne haluaa. Vastaus on varmasti makaroni/nuudeli ja nakit/jauheliha! Ja sillon kun ollaan liian nälkäisiä toteuttamaan edes tätä gourmeeta, käydään hakemassa kiinalaista!

Avatar

Jos haluan päästä todella helpolla ruuanlaiton suhteen (mitä tapahtuu valitettavan usein…), niin pakastepizza uuniin ja that’s it. Jos haluan tehdä ihan oikeeta ruokaa nopeesti, niin munakas on sellanen, mitä tulee kans paljon tehtyä!

Avatar

Kun halutaan päästä helpolla laiskapäivänä niin haetaan hampparit. Ei tarvi kokata ja lapsetki syö nopeampaa eikä pelleille ruokapöydässä. 😀

Avatar

Meillä syödään silloin juurikin mäkkäriä, heseä tai pitsaa 😀

Avatar

Kun haluan päästä helpolla ruoanlaitossa niin suunta on yleensä juuri mäkkäri! Välillä on aika huilia kokkailuista ja tehdä muuta mukavaa! Etenkin kun voimia verottaa pieni masuasukki, on työt, kotityöt ja ennestään jo yksi pieni prinsessa!

Avatar

Monesti nälkäisenä mullehetinyt valinta on mäkkäri tai pitsa, mutta välillä tulee myös hyödynnettyä salaattibaareja 😉

Avatar

Joku helppo ja nopee kotiruoka tai sitten valmisruokapaikka kuten esim mäkkäri, kotipizza.. 😀

Avatar

Hese, mäkkäri tai pakastepitsa 🙂

Avatar

Kyllä se sitten on melkein ranskalaiset ja valmiit kaupan lihapullat uuniin, ja joku kaupan salaatti (peruna-, italian, punajuurisalaatti tms.) pöytään. Todella harvoin tulee haettua mistään mäkistä tai hesestä ruokaa, koska se on niin kallista.

Avatar

Nugetit ja ranskalaiset uuniin ja eikun ääntä kohti 🙂

Avatar

Minulle ja tytölle apetit pinaati keitto ja keitettyjä kananmunia tai nakkikeitto.

Avatar

No just tota Mäkki-/Hese-linjaa meilläkin kiireessä. Välillä myös Subway tai pizzan tilaus kotiin 🙂

Avatar

Ite en yhtään tykkään mäkki/hese safkasta, tai muutenkaa liputa tän ”ruoan” puolesta. Pizzaa tulee ostettuu ehkä pari kertaa vuodessa, jos sitäkään. (Rosson pizza ruispohjalla parasta mitä oon maistanu).
Sillon ku minä tai avomieheni ei jakseta laittaa kunnon ruokaan haetaan prisman delistä salaatit, tai subista patongit. Kaikista nopein arkiruoka on kyl lohipasta, mihin käytetään lämminsavulohta. Keitetään vaan pasta, lisätään lohi, sitruunapippuria ja kylmäsavulohi-tuorejuusto, jos ihan hulluks heittäytyy hienontaa tilliä joukkoon. AVOT! Suosittelen 😉

Avatar

Kun haluaa ottaa rennosti, ruoka haetaan mäkkäristä, lähimmästä kebabista, tai hesestä! Yks varma arjen pelastaja on myös Ristoranten mozzarellapizza! Se on vaan niin hyvää!

Ihania muovailuvahailuja teillä!

Avatar

Yleensä just mäkki/hese tai kotipizza 🙂 ristoranten mozzarella pakastepizza on kans ihan parasta!! Jos haluaa vähän terveellisempää niin subi on kans tosi jees!

Avatar

Ranskalaiset ja nakit uuniin 😀 tai sitten jos oikein oikein laiskottaa nii soitto pizza miehelle ;D

Avatar

Jos en jaksa itse laittaa ruokaa niin yleensä joko haen lähikaupasta jotain valmista tai tilaan ruokaa kotiin 🙂

Avatar

Kyllä se täälläkin menee niin, että haetaan vaan hesestä jotain mukaan tai vaihtoehtoisesti pitsat ja mutustetaan niitä. 😀 Toinen jos on nugetteja pakkasessa niin ne uuniin plus ranuja (jos löytyy) ja voíla !

Avatar

Mäkkärin Drive-In on usein helppo ratkaisu kiireisiin päiviin 😀 myös subissa tulee käytyä silloin tällöin..

Avatar

Ehdottomasti pizzojen tilaus kotiin, niin helppoa ja hyvää!

Avatar

Mennään jonnekin ravintolaan syömään ( ei tarvitse tiskata tai viedä roskiakaan) tai sitten tilataan kotiin ruokaa. Usein sellaisella hetkellä kova juttu on myös pakastepizza tai muu helppo ja nopea uuniruoka.

Avatar

Pihtiputaalla kun asun niin Putaan pitseriasta haetaan ruokaa tai syödään siellä. On muuten valehtelematta Suomen suurimmat pitsat! Halkaisija normaalilla pitsalla noin 60-70cm!

Avatar

Meillä tulee tosi vähän haettua ruokaa mistään.. Joinakin päivinä olis niin ihana säästyä ruuanlaitolta, odottelulta ja tiskeiltä. Mietin aina sitä, kuinka paljon mitäkin kaupasta saa esim 20 eurolla mikä meidänkin kolmihenkisellä perheellä varmasti menis pikaruokalaan. Joten lahjakortti tulis todella tarpeeseen, pääsis ”hemmottelemaan” perheen kesken 🙂

Avatar

Mä tilaan Woltilla jotain 😀

Avatar

Kyllä se on joko mäkki/hese/subi tai grilli mistä tulee haettua ruokaa jos ei kotona nappaa itse tehdä 😀 myös pakastepizzat on oiva pelastus!

Avatar

Arjen pelastajana toimii kaupan tiskistä grillattu broileri ja salaatti. Jos tekee mieli poiketa oikein kunnolla arjesta niin välillä voi hakea noutoruokaa pikaruokalasta. Big Mac maistuu!

Avatar

Mies hakee yleensä mäkkäri ruoat molemmille jos hänellä on ollut pitkä työpäivä ja itse olen ollut kotona 2kk ikäisen pojan kanssa. Oma mäkki suosikkiruoka on big mac ja mies ottaa sit Qp aterian ja jälkkäriksi menee jäätelö.

Avatar

Valmis kana kaupan tiskiltä ja patonki. Tai sitten pizza tai mäkkäri

Avatar

Mäkki tai pizza on aika perus!:-)

Avatar

Kun halutaan päästä helpolla ja on hieman ylimääräistä rahaa, haetaan pikaruokaa, joista suosikkini hamppari, pizza tai patonki!

Avatar

”Jee tänään teen kunnolla kotiruokaa koko perhelle! ” 2 h myöhemmin.. ”Mitäs jos tilataanki hampurilaisateriat koko porukalle, tai sitten äkkiä kaupasta pakasteranut ja nugetteja tai kalapuikkoja pellille ja kermaviili dippiä siihen kylkeen” 😀 nää tää meillä hoituu tai etenee.

Ei sitä aina vaan yksinkertaisesti jaksa, ja muutenkin pitäähän sitä ottaa rennosti ruuan kanssa! 🙂

Avatar

Ihan huippu toi topiaksen kirjoitus, lisää näitä. Eihän hän ole ollenkaan niin huono kirjottaan mitä väittää. Pizzapäivä pelastaa… 🙂

Avatar

pizza 🙂

Avatar

Siipiweikkojen reseptillä tehtyjä siipiä paikallisesta Ten Wingsistä. 🙂

Avatar

Nepalilainen/kiinalainen tai pizza, ei tarvii seuraavanakaan päivänä tehdä ruokaa kun yleensä niin tuhdit annokset! Korkeintaa lisäkesalaatti. Nyt kyllä kun el maco on myynnissä niin on tullu siihen sorruttua muutaman kerran..

Avatar

täällä maalla ei oo mahdollisuuksia millekään noutoruualle, joten kun pitää helpolla päästä, niin se on pakastepitsaa tms. Kaupungissa käydessä kyllä helpoimpia paikkoja lasten kans ruokailla on mäkkäri tai hese, joten niihin siis jos koko perhe on mukana 🙂

Avatar

Pikapikaruokana autokaistalta itelleni hampparii ja 1vlle omppulohkot/porkkanat ja pillimehu ni ei tarvii nostella lasta edestakas istuimeen ja pois, muuten sitten pitsaa tai kaupasta pinaattilettuja tai vaikka nakkeja ja ranskiksia 🙂

Avatar

Ranskalaiset ja nakit uuniin niin pääsee helpolla 🙂

Avatar

Yleensä jotain nopeaa kaupasta tai sitten jotain pikaruokaa esim. Subit 🙂

Avatar

Nuudelit tai euron juustot 😀

Avatar

Kun halutaan päästä ruoanlaitossa helpolla, valitaan usein jokin lämmitettävä valmiskeitto kuten tomaatti- tai hernekeitto. Toinen vakio ”pikaruoka” on lämpimät voileivät, jos vain kaapista löytyy tarvittavat täytteet.

Avatar

Ihania myös nää Topiaksen tekemät postaukset! Kivaa nähdä miehenkin näkökulmasta perhearkea ja jotenkin laittaa hymyn huulille nää tekstit! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä