Juttuja ja uusia tuttuja

MUTSIS ON17 (2)

Eilen oli kiva päivä! Tai no ei oikeastaan mitenkään erityisesti, mutta kuitenkin. Nousin kymmeneltä sängystä syöksyen pukemaan housuja kun ovikello soi ja perhetyöntekijät saapuivat. Topias keitti juuri lapsille puuroa ja hoidettiin siinä yhdessä aamutoimet ja lähdin viemään lapsia äkkiä päiväkotiin. Sitten seuraavat 1,5 tuntia menikin perhetyöntekijöiden kanssa jutellen ja paremmin tutustuen. Saatiin me jotain aikaseksikin, sillä tehtiin yhdessä sellaisia juttuja, mitä olen masennuksen takia laiminlyönyt ja jättänyt tekemättä. Sitä perusarkea. Meidän perhetyöntekijät on kyllä tosi ihania ja Topiaskin sanoi heidän lähtiessään, että noi on kyl hyviä tyyppejä. Itseäni vähän jännitti, miten Topias tähän suhtautuu, kun hän ei ole mikään maailman avoin tyyppi. Se asioiden hoitaminen nostatti sen verran stressiä, että loppupäivän onkin tullut aika rajuja rytmihäiriöitä ja suussa on koko ajan paha maku, kun nuo beetasalpaajat niin inhasti liimautuu kieleen. Loppupäivän makasinkin sohvalla vastaillen sähköposteihin ja suunnittelin postausaikataulua koko tälle kuulle. Yritys on kova, että pysyisin siinä kiinni! Mutta oikeasti eilinen päivä oli silti hyvä. Tuli sellainen helpotuksen olo, että edes jotain on hoidettu. Uskon, että tämä lastensuojelun apu auttaa paljon. Ja aloitin dieetinkin, siitä voi lukea Project Bootyn puolelta.

Ihanaa torstaipäivää kaikille <3 

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Onko nämä työntekijät muuten tietoisia, että kirjoitat blogia? Itse näin nuorena työntekijänä olen välillä törmännyt tuttuihin bloggaaviin asiakkaisiin työssäni ja tuntuu jotenkin vaikealta, että mikä olisi ammatillisin tapa toimia. Lopettaako koko blogin lukeminen vai voiko sitä jatkaa… Tai voiko toiselle mainita edes lukevansa blogia? Toisaalta se olisi reiluinta ja paras tapa toimia, koska kuitenkin tiedän tällaisista ihmisistä paljon, tuntuvat ihan tutuilta, vaikka eivät itse tunne minua lainkaan. Nämä on näitä nykymaailman ongelmia. 😀 Ja omassa tapauksessani EI siis nyt ole kyse lastensuojelusta, mikäli tästä nyt lähtisi hirveä soppa liikkeelle, että ketkä bloggaajat on lastensuojelun piirissä. Kunhan tuli mieleen tämä asia.

Avatar

Hyvää torstaita sinnekin! Toivottavasti rytmihäiriötöntä 🙂

Avatar

Moi!

Olen lukenut blogiasi jo piiiitkään mutta en ole monestikaan kommentoinut. Halusin vain sanoa, että olen onnellinen teidän puolesta että olette apua ja tukea hakeneet ja saaneet. Kaikki kääntyy varmasti vielä hyväksi! Tuhannesti tsemppiä <3

Avatar

Oot kyllä niin rohkea kerrot asioista näin avoimesti täällä blogissa <3 Teet todella upeaa työtä kun kerrot masennuksestasi ja että olet ottanut yhteyttä lastensuojeluun. Itsellänikin on mielenterveyden häiriö, ja häpeä ja leimaamisen pelko siihen liittyen on edelleenkin suuri. Aina näitä postauksiasi lukiessa tulee sellainen olo, että ehkä joskus voin itsekin kertoa ongelmistani avoimemmin muille, kun sinäkin kerrot. Oikeasti kiitos niin paljon sulle <3 Blogisi auttaa varmasti monia, ainakin minua se on auttanut paljon 🙂 Toivon kaikkea hyvää sulle ja perheellesi <3 Toivottavasti saat apua ja asiat alkavat muuttumaan paremmiksi 🙂 Aurinkoisia kevätpäiviä <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä