Loppu kulmakarvapohdiskelulle

bty

Ne kulmat. Niistä on puhuttu täällä ja täällä aiemmin, mutta nyt on tämä projekti tullut päätökseensä. Multa pyydeltiin kuvia, joissa olen meikannut kulmani niin, etten vahvista niitä ollenkaan vaan pidän värityksen vain karvojen sisällä. Sillä periaatteella lähdin aamulla meikkaamaan, mutta kulmat laitettuani tulin siihen tulokseen, että näytän niin kamalalta, etten kehtaa siitä edes ottaa kuvia. Siinä kohtaa tajusin, että miksi ihmeessä näen aina meikatessa kauheasti vaivaa saavuttaakseni mahdollisimman luonnollisen tuloksen? Mitä sitten jos kulmani näyttävät feikeiltä? Ei se loppujen lopuksi häiritse minua, ei se luonnollisuus ole tämän vaivannäön arvoista. Minä satun tykkäämään näyttävistä kulmista ja mulla nyt kun ei niitä kulmakarvoja omasta takaa oikein ole niin saanpahan aina laittaa joka päivä eri näköiset kulmat. Fiiliksen mukaan! Rennompaa menoa arkeen ja vaikkapa joskus juhliin vahvan silmämeikin seuraksi oikein tummat ja näyttävät kulmat. Voi kun mua olisikin siunattu ihanilla tuuheilla kulmilla, mutta kun ei ole. Sillä mennään, mitä mulle on annettu. Tästä lähin en enää stressaa näiden kulmien takia, ja toivottavasti tekään ette nyt koe mitään tuskaa tämän naaman katsomisesta. Antaa kaikkien kukkien kukkia!

Vai mitä? 😉 Pakko muuten itse oikein sanoa, että vähänkö mun iho näyttää hehkuvalta ja ihanalta. Tein eilen niin ihanan kasvohoidon itselle! Siitäkin tulossa juttua myöhemmin!

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Vaikka olenkin niin vanha, että voisin olla äitisi, aloin seuraamaan mielenkiintoista blogiasi. Ei ongelmat aina muutu sukupolvelta toiselle, vaan paljolti samoja asioita mietittävänä. Mutta äh, ihan turhaan täällä saa käydä katsomassa – ei mitään uutta! Kirjoita nyt ihmeessä jotain, ettei tartte poistaa listalta. Juu, mulla on monta blobia vain suosikkilistalla….

Avatar

Nyt on nätit kulmat! 🙂

Avatar

Höpsis kaikkien muiden mielipiteille! Silloin kun sä itse olet tyytyväinen ja kannat itsesi ylpeydellä, silloin pitäisi muidenki nähdä se 🙂 Ja juuri siksi mun mielestä noi kuvat on tosi kauniit susta, samoin kulmat 🙂 Ja joo pistä ihmeessä kasvoihoitojuttua tulemaan!

http://rosalias-inspirations.blogspot.fi

Avatar

Oletko muuten harkinnut kestopigmentointia? Mulla on kans olemattomat kulmat, karvoja on mut ne on läpinäkyviä, vaikka olen tumma. Urheilen paljon ja toi jatkuva piirtäminen käy työstä, jotenmulla harkinnassa… osaispa ite piirtää noin hienosti 🙂

Avatar

Moikka,

Voitko tehdä postauksen hiusten hoito rutiineistasi?

Esim kuinka usein peset?

Avatar

Moikka ! En halua sanoa tätä todellakaan mitenkään pahalla.. mut vähän huvittaa, kun alkuperäisessä postauksessa itse kysyit,että mitäs tykkäätte ja olisiko vinkkejä ja sitten kun kommentoidaan, mitä mieltä ollaan ja niitä vinkkejä niin sekään ei sit kuitenkaan oo yhtään hyvä juttu .. 🙂 Eli siis, miksi kysyä muiden mielipidettä, jos se ei kuitenkaan kiinnosta?

Emilia Huttunen

Kyllä mua kiinnosti ja siksi kysyinkin, nyt kuitenkin tulin siihen tulokseen, etten jaksakaan enää stressata näistä 🙂

Avatar

NYT ON HYVÄT KULMAT!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä