Täydellinen tyttöjenviikonloppu Turussa

Voi pojat (ei kun tytöt), että mulla oli täydellinen viikonloppu pari viikkoa takaperin! Eikä tarvinnut lähteä paljon kotia kauemmas, sillä ystäväni Karoliina tuli tänne Porvoosta ja Turun Caribia tarjosi meille täydellisen viikonlopun kylpylämiljöössä! Karo on yksi mun rakkaimpia ystäviä, mutta nähdään inhottavan harvoin, joten tuli todellakin tarpeeseen viettää kunnolla kahdenkeskistä laatuaikaa! Mietittiin, että mihin oikein lähdettäisiin, mutta miksi lähteä merta edemmäs kalaan, kun täältä Turusta löytyy täydellinen lomakohde. Käydään Caribiassa aika paljon lasten kanssa ja tykätään siitä ihan hirveästi, mutta ensimmäistä kertaa pääsin ihan hotellin puolelle ja tutustumaan Caribiaan näin perheettömän aikuisen näkökulmasta.

MUTSIS ON17

Caribiassa on parhaillaan menossa remontti, jossa uusitaan huoneita yksi kerrallaan ja odotan innolla näkeväni, millainen lopputuloksesta tulee. Me majoituttiin vanhemmassa kahden hengen huoneessa, joka sopi meille kyllä täydellisesti. Mahduttiin hyvin höpöttelemään, meikkaamaan ja puuhailemaan kaikkea mahdollista, vaikka levitettiinkin kaikki vaatteet ympäri huonetta vaatekriisin keskellä. Oli niin ihanan rentoa nauttia kahdestaan hotellifiiliksestä ja saatiin kyllä upea alku viikonlopulle kun hotelliin saapuessa huoneessa odotti pullo kuohuvaa ja ihana herkkutarjotin! Tankattiin hedelmistä energiaa ja suunnattiin ihan ensimmäiseksi tietenkin kylpylän puolelle. Villiinnyttiin liukumäessä, rengasmäki sopi paremmin meille kun musta aukko oli vähän pelottava, hah! Nautittiin myös hirveästi ulkoaltaasta ja siitä lämpimän veden tuomasta höyrystä yhdistettynä tunnelmalliseen lumisateeseen. Huomattiin myös olevamme vähän mummoja kun jumiuduttiin uimaan maailman hitainta tahtia yhtä allasta ympäri ja ympäri samalla kun juoruttiin. Porealtaat ja höyrysauna sen sijaan jätettiin seuraavan päivän darrapalautumiseen! Onko mitään parempaa kuin lillua väsyneenä lämpimässä porealtaassa ja nousta välillä kävelläkseen sen kymmenen metriä syömään heseruokaa kylpytakissa? Ei tule ainakaan montaa asiaa mieleen. Otettiin myös pari drinkkiä allasbaarissa ja viihdyttiin tiskillä hyvä tovi baarin sipsivarastoa mussuttaen juomien seuraksi.

MUTSIS ON18

Kylpylässä lillumisen jälkeen suunnattiin huoneeseen vaihtamaan vaatteet päälle ja kiiruhdettiin nälkäisinä alakerran uusittuun Classic Pizzaan illalliselle. Iloksemme saatiin kuulla, että pizzapohjia saa myös gluteenittomana (molemmat ollaan gluteenittomia) ja vielä iloisempia oltiin, kun huomattiin, että ne pohjat olivat oikeasti hyviä!! Tosi usein jää pizza syömättä, koska ei kiinnosta mussuttaa jotain kumista pohjaa, mutta täällä oli oikeasti ihan sairaan hyvää pizzaa. Classic Pizza pääsi aivan suoraan lempparipaikkoihin ja tänne tullaan ehdottomasti uudestaan. Meidän lapset on vähän outoja tapauksia eivätkä he syö pitsaa, mutta ehkä me saadaan lykättyä joku ilta lapset hoitoon ja voidaan lähteä Topiaksen kanssa kahdestaan kylpylään ja pizzalle!

S

Illallisen jälkeen lähdettiin masut täynnä hotellihuoneeseen ja alettiin meikata ja valita vaatteita iltaa varten. Ihana pikkusiskoni oli meillä koko illan kuskina ja haki meidät hotellista Lietoon, sillä sain jostain päähäni lähteä esittelemään Kardelle lapsuuden paikkakuntani ”yöelämää”. Aika pian todettiin tuntevamme olomme aika ulkopuolisiksi ja päätettiin siirtyä vähän menevämpään ympäristöön. Siskoni heitti meidät seuraavaksi Turkuun ja viihdyttiin Vegasissa varmaan pilkkuun asti, ai kauhea en edes muista kun oli niin hauskaa, ettei tullut mietittyä kelloa! Caribialta on hirveän lyhyt matka joka puolelle, mutta kuitenkin saa olla rauhassa sen keskustan hälyn ulkopuolella niin sijaintikin on tosi loistava. Turku on muutenkin hei loistava matkakohde, tulkaa kaikki tänne vaan käymään 😉

MUTSIS ON20

Yöllä ei kauheasti ehditty nukkua, koska jo parin tunnin jälkeen piti herätä aamiaiselle, sillä ei missään nimessä haluttu missata sitä! Edellisenä iltana tuli juotua sitä skumppaa jonkun verran ja taidettiin me ottaa vähän shottejakin niin aamulla ei ollut hirveän pirteä ja reipas olo, mutta Caribian aamiaisbuffasta sai kerättyä loistavan darralautasen. Munia ja pekonia ja vähän raikasta vesimelonia aaaaah. Tuoretta appelsiinimehua kylkeen ja vähän leipää päälle. Aamiaiselta löytyi melko monipuolinen valikoima gluteenittomia tuotteita, mikä on aina plussaa! Tarjolla oli vaikka ja mitä ihanuuksia, mutta mä olen vähän sellainen, etten tykkää aamuisin sekoittaa kauheasti makuja vaan syön mieluummin vaan paria juttua. Yksi kehitysehdotus meille kyllä tuli mieleen! Aamiaisella oli IHANA vohvelinpaistopiste, mutta olisi kyllä huippua, jos sinne pystyisi lisäämään erikseen yhden vohveliraudan ja taikinan gluteenittomille ruokailijoille. Sille varmasti olisi myös käyttöä! Unohdin melkein tärkeimmän, aamiaisella on suklaalähde. Kyllä, suklaalähde. Ei varmaan tarvitse sanoa muuta.

MUTSIS ON21

Aamiaisen jälkeen kelpasi lähteä mahat täynnä takaisin huoneeseen nukkumaan pikku päikkärit. Niin ihanaa kun ei ole lapsia mukana ja voit vaan päättää, että hei, otan päikkärit! Tämmönen ylellisyyden olemassaolo oli jo ihan ehditty unohtaa. Päikkäreiden jälkeen vallattiin poreallas kylpylän puolelta ja käytiin tosiaan Hesellä syömässä lounasta. Sitten alettiinkin taas laittautua iltaa varten ja tällä kertaa todettiin, että Caribia toimii loistavasti myös ilman autoa, sillä hotellin edestä menee näppärästi bussi suoraan keskustaan tosi tiheään tahtiin. Meillä oli superihana ilta ja oltiin taas pilkkuun asti tanssimassa ja jatkettiin vielä iltaa hotellihuoneessa. Taksi Caribialle oli myös tosi edullinen, olisikohan se maksanut joku vähän päälle kympin. Sunnuntaina olikin sitten aika lähteä kotiin, mutta onneksi mulla ei ole pitkä matka takaisin. Caribia on mulle tosiaan tuttuakin tutumpi paikka lapsuudesta asti, mutta oli tosi hauska päästä kokeilemaan sitä hotellivieraan näkökulmasta, sitä kun ei näin turkulaisena tule oikein tehtyä! Suosittelen Caribiaa ihan hirveän lämpimästi kaikille matkailijoille! Sopii täydellisesti niin tyttöjen reissuun, parisuhdeviikonloppuun kuin lapsiperhelomallekin. Ensi kerralla kun mennään lasten kanssa Caribiaan niin pitää ottaa vaikka actionkamera mukaan! Kiitos vielä Caribialle ihanasta viikonlopusta <3

dav

Ps. Erityiskiitos Caribian ihanalle henkilökunnalle! Kaikki olivat erittäin epäturkulaisia, eli ihanan puheliaita! Viihdyttiin melkein kaksi tuntia hiljaisella baaritiskillä juttelemassa baarimikon kanssa, joka todellakin lisäsi myyntiä olemalla ihan vaan oma iloinen itsensä! Myös Classic Pizzan ja respan työntekijät olivat kaikki hirveän mukavia ja hyviä asiakaspalvelijoita!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Vautsi Emppu sua näki Onnenonkija elokuvassa 🙂

Avatar

Joo! Turku on ihana! Mun ystävä muutti sinne ja vietettiin kivaa tyttöjen viikonloppua siellä viime keväänä. Toivottavasti taas pian 🙂

Avatar

Turku on kyllä ihana, onneksi pääsee taas pääsiäisen viettoon sinnepäin kotikotiin <3

Avatar

Kaveriaika on ihanaa ja ah niin tarpeellista, että jaksaa taas perhe-arkea 🙂 ps. sulle on haaste mun blogissa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä