Myssyporukkaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voi apua kaikkia näitä tunteita, mitä mulla vilisee aivojen ja sydämen välillä, kun katselen näitä söpöliinejä. On ne niin ihania ja rakkaita. Meillä on ihanasti viime aikoina ollut koko perhe (minä puutun kuvista, koska hei, jonkun pitää kuvata….) mätsäävissä asusteissa, sillä saatiin taannoin Myssyfarmilta ihanat myssyt koko porukalle. Ja nämä myssy ovat oikeasti niin mahtavat! Topias on ihan rakastunut hipsterimyssyynsä ja lapset ovat selkeästi huomanneet myssyjen hyvät ominaisuudet, kun he valitsevat ne nykyään joka reissulle päähän. Myssyfarmin myssyt on oman tilan käsivoimin tehty suomalaisten lampaiden luomuvillasta ja niissä on kaikki villan parhaat ominaisuudet. Ne ovat lämpimiä, mutta samaa aikaa hengittäviä, joten niitä voi käyttää lämpimämmälläkin säällä! Tämän takia minä valitsin meille tupsuttomat myssyt, koska nämä sopivat sitten loistavasti keväällä ja syksyllä pyöräilykypärän alle, sillä ne eivät hiosta! Myssyt myös muotoutuvat ajan myötä omaan päähän sopiviksi ja istuvat aina täydellisesti. Eikä haittaa erilaiset sääolosuhteet, sillä Myssyfarmin lampaiden villa pestään käsin, jotta sen luontainen rasva eli lanoliini säilyisi. Lanoliini pitää villan pehmeänä ja luonnostaan vettä sekä likaa hylkivänä. Myssy ei myöskään latista tai sähköistä tukkaa!

Myssyfarmin omat myssylampaat ovat nimeltään Susi-lammas, Bambi-neiti, Paali-Onni, Mä-lammas ja  Pikku-Karhu. Kesäkauden myssylampaat kirmaavat vapaana laitumella syöden ruohoa ja talven ne viettävät Vanhan Rauhansuu navetassa. Musta on aivan upeaa, miten jokaisen myssyn koko tuotantolinjan voi jäljittää ja varmistaa täysin luonnonmukaiseksi. Meillä on kesäisin käytössä myös Myssyfarmin myssypantoja ja tykätään muutenkin koko Myssyfarmista hirveästi. Kannattaa lukea myös tämä postaus, jonka joskus tein Myssyfarmin yllättävimmästä tuotteesta! Myssyfarmi on sydämellinen kokonaisuus oikeita ihmisiä, arvoja, luonnonmukaisuutta, yrittäjyyttä ja söpöjä lampaita. Tällaista yritystä tukee aina mielellään <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä