Täydellinen vaatekaappi halvalla

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topiaksen asu: Takki – H&M / Pipo – Myssyfarmi (saatu) / Farkut – Jack&Jones / Paita – H&M / Kengät – Zalando 

Minä olen aika kova shoppailija. Sen lisäksi, että ostan omat ja lasten vaatteet, ostan myös kaikki Topiaksen vaatteet. Ilman minua Topias kulkisi joka päivä jäätävissä WT-vaatteissa ja palelisi pahasti. Ostan Topiakselle niin t-paidat ja solmiot, kuin toppatakit ja talvikengätkin. Topias vaan yksinkertaisesti inhoaa shoppailua ja minä puolestani rakastan sitä, joten tämä järjestely toimii loistavasti meille! Topiasta on kyllä vaikea saada kauppaan mukaan sovittamaan vaatteita, joten yleensä tilaankin vaatteet netistä, kun se palautus on sitten niin helppoa. Suurin syy nettishoppailuun on siinä, että olen myös hirveä tarjoushaukka. Ostan TODELLA harvoin normaalihintaisia vaatteita. Bongailen aina hyviä alennuksia ja kuulun kaikkiin mahdollisiin jäsenklubeihin. Nettikaupat ovatkin mulle todellinen luvattu maa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun joku perheenjäsen tarvitsee jotain uutta, tarkistan ensimmäisenä kaikki ajankohtaiset tarjoukset. Mutta sen sijaan, että lähtisin kauppoihin kiertelemään ja tarkistaisin nettikaupan kerrallaan, klikkaan itseni vain yhdelle nettisivulle. Sillä Saleduckin etusivulta pääset nopeasti näkemään kaikki ajankohtaiset alennuskoodit ja tarjoukset! Saleduckilta löytyvät lempparikauppani Zalandosta ja ASOSista Junkyardiin ja Bangerheadiin. Valikoima on valtava ja mahdollisuudet säästää rahaa ovat oikeasti tosi suuret. Esimerkiksi tällä hetkellä säästä ASOSin tilauksessa jopa 40 euroa ja Bangerheadilla on menossa pääsiäisalennukset. Ennen kuin tilaan mitään, tarkistan aina mahdolliset alennukset. Ja jos en ole tilaamassa mitään tiettyä juttua, katson ensin, mistä löytyy parhaat alennuskoodit ja lähden sitten selailemaan sitä verkkokauppaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saleduck on juuri julkaissut Hintaseurannan kanssa yhteistyössä myös Alennuskoodit Hintaseuranta -sivuston, jossa on ihanan raikas ja helppo ulkoasu! Kannattaa tutustua myös tähän.

Käytättekö te paljon alennuskoodeja? Vai käyttekö mieluummin paikan päällä ostamassa?

Yhteistyössä Saleduck

Postaus sisältää affiliate -linkkejä

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Kiitos tuosta linkistä! Itsellä mennyt tuo sivusto aivan ohi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä