Takaisin selkään

MUTSIS ON17

MUTSIS ON18

MUTSIS ON19

MUTSIS ON20

MUTSIS ON21

Kuvista ja otsikosta ei varmaan ollut vaikeaa päätellä, että aion aloittaa viiden vuoden tauon jälkeen taas ratsastuksen. Olen jo pitkään etsinyt sopivaa vuokrahevosta ja viime viikolla löysin sopivan näköisen ilmoituksen. Olen viikonloppuna menossa kokeilemaan ja jos kaikki natsaa hyvin yhteen niin lopetan salijäsenyyden ja keskityn vain täysin ratsastamiseen! Olen kaivannut ratsastamista ja hevosia ihan hirveästi ja uskon, että ratsastuksesta löydän täydellisen terapiamuodon. Jo nuorena kun PTSD puhkesi, löysin tallilta turvaa. Missään en ole ollut rentoutuneempi, kuin syksyisellä maastolenkillä rakkaan hevosen selässä, kauniin ruskan keskellä. Haluan taas löytää paikkani ratsastusyhteisössä ja lähteä hiomaan vanhoja taitoja. Mulla on suuret odotuksen viikonlopun testikerralla ja toivon todella, että tässä on nyt se juuri minulle sopiva hevonen. Hirveä ikävä on kyllä edelleen Coronaa, mutta varmasti sen vahvan siteen saa sitten muodostettua uudenkin heppakaverin kanssa <3

Toivon myös suuresti, että ratsastaessa paino lähtee putoamaan! Ehkä tämä on se uusi elämäntapa, jota olen etsinyt. Se juttu, mikä palauttaa minut takaisin raiteille.

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Mielestäni on hyvä että blogeja on kaksi koska ne keskittyvät eri aiheisiin, kaikkia lukijoita ei varmasti kiinnosta molemmat blogit. Esim facebookissa seuraamalla saa linkit uusista postauksista niin ei toinen blogi unohdu 🙂

Avatar

Voi, hevoset ❤ toivottavasti niistä on sulle apua! Mulla on ollut 8 vuotta oma terapeutti, suomenhevosruuna, joka nyt muutti takaisin meidän omaan kotipihaan kun lasten vauvavuodet on takanapäin 🙂 en voisi olla onnellisempi! Ajattelitko alkaa siis vuokraamaan ja ratsastamaan itsenäisesti heti vai alkuun ohjauksessa? 🙂

Avatar

Moikka!

Onpa mukavaa nyt kuulla sinusta useammin! Sinulla on varmasti nyt hyvin raskasta ja toivonkin että ratsastus toisi apua ja tarpeellista terapiaa! Itselläni on 5 kuinen vauva ja oma aika on kortilla. Olen huomannut, että liikunta (sen kaikissa muodoissa) auttaa jaksamaan. Ja lisäksi liikunta yhdistettynä eläinten kanssa olemiseen on bueno!

Avatar

Hei!
Mikä hevonen noissa uittokuvissa esiintyy? Mukavaa harrastuksen uudelleen aloitusta! 🙂

Avatar

Heppaterapiaa<3 se on parasta terapiaa! Toivottavasti uuden hepan kanssa kaikki nappaa ja samoin hepan omistajan kanssa. Muistat vaan, ettet lannistu kuitenkaan jos heti ensimmäinen hevonen ei nappaa, koska kaikki ei vaan nappaa kaikille ja varmasti löydät vielä sellaisen hepan, joka sopii sulle kun nenäpäähän 🙂 Ratastus on ihan huippu harrastus, joten hyvä päätös palata takasin talleille 🙂

Avatar

Itselläni hevoset auttoivat pahimman ahdistus- ja masennusjakson yli. Niissä on jotain joka luo turvaa itselleen. Tallilla ei tarvinnut pelätä mitään.
Toivon suuresti että ratsastuksen uudelleen aloitus edesauttaa sinun paranemista

Avatar

Tykkään sun blogeista, mutta miksi niitä pitää olla kaksi?? Unohdan aina välillä tän.. Lukijoille ainakin olisi helpompaa ja yksinkertaisempaa kun olis vaan yksi 🙂

Avatar

Aivan loistavaa 🙂

Avatar

Ihan huikea idea, kuntosalin, yms. perustreenin tilalle ratsastaminen. Kiitos ideasta!

[kaadan kottikärryllisen kaikkea hyvää ja ihanaa viikkoosi]

-Isla

Avatar

Ihana hevonen, oliko se sun oma vai vuokrahevonen? Eläimet on hyviä terapeutteja!

Avatar

Oih, tiedän tunteen. Itse kiipesin pari vuotta sitten pitkän tauon jälkeen hevosen selkään, ja se oli kyllä paras päätös pitkään aikaan!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä