Erilainen yö

No huomenta kaikille! Olen valvonut koko yön. Iski illalla kauhea ahdistus heräämisestä ja jotenkin en sitten mennyt nukkumaan ollenkaan. Meille on tulossa perhetyöntekijät kahdeltatoista ja nyt en osaa päättää menenkö hetkeksi nukkumaan, vai odotanko suosiolla iltaan. Eilinen oli niin hankala päivä, kuten viime postauksessa kerroin, että olen nyt vieläkin ihan sekaisin. Mutta hei, nyt alkaa viikonloppu! Ja on hyvin aikaa toipua rankasta viikosta. Topiaksella on ensi viikko iltavuoroa ja vähän jännittää, miten se menee, joten tästä viikonlopusta pitää kyllä ottaa kaikki rentoutumismahdollisuudet irti. Taidan ottaa nyt ilta/aamupalaa ja katsoa mikä fiilis on sen jälkeen. Puspus ja ihanaa viikonloppua kaikille! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Suomalaisnainen jumissa Mexicossa – ei varaa ambulanssilentoon.

Jos ette ole nähneet jo tätä juttua niin tulkaa mukaan talkoisiin esimerkiksi pienellä lainalla. En tunne tätä naista, mutta juttu on koskettanut mua tosi paljon.

Tuodaan äiti kotiin elävänä, ei arkussa!

https://www.facebook.com/Äiti-kotiin-688376034635325/?fref=ts

Avatar

Tsemppiä Emilia <3

Avatar

Ei liity tähän, mutta kävin just kattoo Onnenonkijan. Olit kaunis ja luonnollinen siinä! Hauskaa, kun pääsit mukaan elokuvaan. Terveisiä! 🙂

Avatar

Aivan mielettömän kaunis ja noi silmät Tsemppiä vklp!

Avatar

Uni on kyllä ihan must koko elimistölle…sitä on ihan zombi ilman unta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä