Kuulen koulun kutsun

Kello on yksi yöllä ja istun koneen äärellä kyyneleet silmissä, kun onnistuin yhdistämään jotenkin haukotuksen ja yskän ja mulla on flunssan takia tällä hetkellä kurkku aivan järjettömän kipeä 😀 Tiedättekö noi fb -muistot? Mulla on selkeesti joku huhtikuinen perinne tässä flunssassa, kun joka vuodelta löytyy valitusta kipeänä olemisesta. Ennakkotehtävät yhteishakua varten on tämän takia TAAS jäänyt ihan viime tinkaan, keskiviikkona pitäisi palauttaa ja olen nyt tässä illalla yrittänyt saada jotain aikaiseksi. Nyt mulla on onneksi kasassa aika hyvät muistiinpanot kaikista ajatuksistani niin, jos sitten aamulla lähtisi kirjoittamaan tekstiä, nyt alkaa olla väsymyksen ja kipeänä olemisen yhdistelmä sitä luokkaa, että sänky kutsuu tuolla aika kovaa.

Viime vuonna esittelin täällä osan ennakkotehtävistäni ja ajattelin tehdä saman tänäkin vuonna! Olettaen, että ehdin saada ne siis valmiiksi. Tässä on kyllä tosi haasteellista taas tämä kaiken mahduttaminen siihen tehtävään kuuluvaan sanamäärään ja lisäksi tänä vuonna aiheet ovat jotenkin vähän tylsiä. Tai no ainakin viime vuoden tehtävät olivat paljon mielenkiintoisemmat. Viime vuonnahan hain ensimmäistä kertaa opiskelemaan mainonnan suunnittelua Turun ammattikorkeakouluun taideakatemian puolelle ja yllätykseni pääsin pääsykokeisiin, pääsykokeissa vielä jatkoon ja sitten vielä 7. varasijalle. Aika hyvin ekalle kerralle, kun en valmistautunut kokeisiin mitenkään! Tänä vuonna tahtoisin päästä taas pääsykokeisiin, jotta saisin kokemusta sitten ensi vuotta varten, mutta olen kyllä nyt tämän kurjan oloni kanssa vähän pulassa näiden ennakkotehtävien kanssa. Ei olisi saanut jättää näin viime tinkaan, oma vika!

Mutta jos nyt kaikki menee hyvin ja saan tehtävät ajoissa palautettua niin ehkäpä tänä vuonna olen 7. varasijan sijaan 3. varasijalla ja ensi vuonna sitten pääsen jo kouluun 😉 Tänne linjalle ei nousta edes ensimmäiseltä varasijalta, mainonnan suunnittelun linja on niin suosittu hakukohde, että kukaan valittu opiskelija ei peru paikkaansa. Mutta hei, nyt pakko mennä nukkumaan, että jaksan huomenna puurtaa tehtävien parissa ja pääsen sinne pääsykokeisiin harjoittelemaan ensi vuotta varten! Ihanaa uutta päivää teille kaikille, palaillaan paremmin, kun tehtävät on palautettu!

Ps. Hyvinvointipuolelta löytyy postaus mun ja Topiaksen yhteisestä laihdutuksesta ja syy siihen, miksi meidän pitää nyt 158 päivässä saada 31,5 kiloa pois!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Tsempit täältäkin..! Voin niin samaistua tähän tekstiin. Itse kokenut ihan samoja meininkejä. Nyt kuitenkin toisen yrittämän ja viidennen varasijapaikan kautta opiskelen unelmieni alalla. Toivottavasti sait tehtävät palautettua ajoissa ja parhaalla panoksellasi! 🙂

https://romua-mallisto.blogspot.fi/

Avatar

Heips, voisko sulla olla allergioireita aina tässä vaiheessa vuotta? Itsellä ainakin välillä alkaa jo helmikuussa ja ekaks aina luulen olevani jäätävän kipeä, kunnes muistan ne kaukosiitepölyt. 😀 Kurkku on järkyttävän kipeä ja kaikki röörit tukossa. Pahaksi päästessään kuumetta ja keuhkot tulehtuu.

Tuli vaan mieleen, kun oon itse myös sairastunut homeesta ja todella herkkä kaikille siitepölyille ja katupölylle (siitä samat oireet!) nykyään.

Avatar

Hei vitsit, paljon tsemppiä! Toivottavasti tärppää 🙂 Taideakatemialaiset sitä paitsi vaikuttaa eri kivoilta ;D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä