Kolme kertaa helpompi, kevyempi, onnellisempi

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’XL-S Medical 1′ title=”]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun minua taannoin pyydettiin mukaan tähän Indiedaysin ja XL-S Medicalin kampanjaan, lähdin mukaan innokkaasti, mutta vähän epäröiden. Vielä vähän aikaa sitten ajattelin, että laihdutus saa vielä odottaa. Pelotti, että miten saan postauksiin sisältöä, jos en oikeasti laihdu yhtään? Mutta tässä kampanjan alkua odotellessa varattiin matka Kosille ja tulevia aurigonpalvontaa sisältäviä päiviä ajatellessa päätettiin, että halutaan Topiaksen kanssa yhdessä alkaa nyt laihduttaa. Meille on molemmille kertynyt aika reippaasti painoa ja meidän tavoitteena olisi nyt syyskuuhun mennessä pudottaa yhteensä yli 30 kiloa. Näistä 13 kiloa on Topiaksen ja 18 minun. Mutta vaa’an lukemaa tärkeämpää on vyötäröltä lähtevät sentit ja peilikuva.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halutaan olla aktiivisia vanhempia, jotka eivät hengästy portaissa, jaksavat kävellä kauppaan kauempaakin kuin lähimmältä perheparkilta ja osallistuvat ulkona lasten liikunnallisiin leikkeihin. Tämä etelän reissu antoi meille inspiksen aloittaa vihdoin tämä kauan puhuttu laihdutus, mutta meidän päämääränä on löytää pysyvä tapa pudottaa painoa ja alkaa voida paremmin. Halutaan tehdä taas liikunnasta osa meidän arkea ja muistuttaa itseämme, että se yksi herkkupäivä viikossa on aivan tarpeeksi. Painonpudottaminen ei todellakaan ole helppoa, mutta aiotaan tehdä parhaamme. Ja onneksi ei olla tässä hommassa ihan yksin, sillä tullaan testaamaan tulevina kuukausina molemmat Topiaksen kanssa XL-S Medicalia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä XL-S Medical on ja miten se toimii? Meillä on testissä sekä XL-S Medical Direct -annospusseja, että tabletteja. Erittäin tiivistettynä XL-S on rasvansitoja. Se otetaan kolme kertaa päivässä ruokailun jälkeen ja se sitoo jopa 28% ruoan sisältämästä rasvasta, hillitsee ruokahalua ja tasapainottaa vatsan toimintaa. XL-S –valmisteiden vaikuttava ainesosa koostuu kuiduista, jotka turpoavat ja lisäävät ruoan viskositeettia, mikä pidentää kylläisyydentunnetta. Jotta kuidut pystyisivät toimimaan vatsassa parhaalla mahdollisella tavalla, valmistetta käytettäessä olisi suositeltavaa juoda päivittäin kaksi litraa vettä. XL-S Medical Direct vaikuttaa luonnollisesti ja on tutkitusti turvallinen ja tehokas. XL-S Medicalia käyttäessä on tutkimusten mukaan mahdollista laihtua samalla vaivalla jopa kolme kertaa enemmän painoa, kuin pelkällä vähäkalorisella ruokavaliolla. Eli näin radikalisoituna, sanotaan, että haluat pudottaa viisi kiloa. Päätät alkaa liikkua säännöllisemmin ja alat syödä vähäkalorisempaa ruokaa. Parissa kuukaudessa laihdut viisi kiloa. Mutta jos sitten taas käytät XL-S Medicalia samalla, kun laihdutat, sen viiden kilon sijaan vaaka näyttääkin 15 kiloa kevyemmältä. Tietenkin kaikkien vartalot reagoivat kaikkeen omalla tavallaan, mutta me ainakin Topiaksen kanssa huolellisen tutustumisen jälkeen lähdetään erittäin innokkaina testaamaan tätä tuotetta yhdessä meidän elintapojen muutoksen kanssa ja en malta odottaa pääseväni kertomaan teille, mitä se vaaka sitten oikein näyttää. XL-S Medical Direct ei ole mikään ostos-teeveen taikajauhe, jota sirottelemalla saat unelmiesi vartalon ilman vaivannäköä. Ei todellakaan. Vaan se on oikea tuote, jonka tarkoitus on innostaa sinua muuttamaan elintapojasi pysyvästi ja XL-S Medicalin avulla se on vähän helpompaa. XL-S ei laihduta puolestasi, sinun täytyy itse tehdä se päätös, löytää se motivaatio ja oikeasti aloittaa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

XL-S Medical tosiaan oikeasti kannustaa sinua muuttamaan koko elämäsi ja siihen löytyy paljon apua heidän huikeilta nettisivuilta. Treeniohjelmia, vertaistukea, ateriasuunnitelmia ja vaikka mitä. Klikkasin heti suosikkeihin, sillä täältä löytyy oikeasti tosi paljon hyödyllisiä juttuja. Ihastuin XL-S:ssä etenkin juuri tähän, että koko homma ei ole pelkkää yhden tuotteen tuputtamista, vaan oikeasti kannustetaan siihen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, joka sisältää liikuntaa, oikeanlaista syömistä ja kunnon unta. Mulla on tästä tosi positiivinen fiilis ja uskaltaisin sanoa, että XL-S:n avulla ei ole yhtään mahdotonta, että ollaan syyskuussa hyvässä rantakunnossa. Olen melkein kaksi kertaa lihavampi, kuin tavatessamme, mutta toivottavasti olen pian XL-S Medicalin avulla pienemmissä mitoissa, kolme kertaa helpommin. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

XL-S Medicalilla on myös huikeat ”Tehdään Se Nyt” – Facebook-sivut, joiden kautta voit keskustella personal trainer Piia Korisevan ja psykologi Mikael Saarisen kanssa, jakaa omia kokemuksia ja ennen kaikkea saat sitä vertaistukea. XL-S Medicalin ympärille on luotu niin upea verkosto, että elintaparemontin aloittamisesta tulee paljon helpompaa ja XL-S Medical Directin avulla innostus myös pysyy helpommin päällä, kun tuloksia näkee nopeammin. XL-S ei ole vain rasvansitoja, se on motivaattori.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos sinäkin tahtoisit lähteä mukaan muuttamaan elintapasi ja elämäsi, osallistu tähän kilpailuun! Sen lisäksi, että linkkaamiltani sivuilta löytyy hurjasti apua, voitte nyt voittaa myös 20 minuutin pituiset puhelinkonsultaatiot sekä Piian, että Mikaelin kanssa. Mikä startti uudelle elämälle! Ei mitään tekosyitä elintapojen parantamisen välttelyyn, kun voit pyytää ammattailaisilta apua ja vinkkejä kaikkiin niihin ongelmiin, jotka sinua arjessa vaivaavat. Kilpailun säännöt löytyvät täältä. Kommentoi siis tähän postaukseen 17.4. klo 20.00 mennessä ja kerro jokin omaa elintaparemonttiasi hankaloittava tekijä! Oletko yrittänyt laihduttaa ja se aina stoppaa johonkin tiettyyn esteeseen? Etkö vain pääse irti suklaahimosta? Kommentoi ja olet mukana kisassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

67 kommenttia
Avatar

Aina ollut liian paksu perhoseksi. Nykyisen mieheni tavatessani olin paaaljon hoikempi, tarkkaa painoa en muista. Nyt en tiedä kummalla isompi bmi. Paino vain alkoi nousemaan, eikä laske vaikka kulkuvälineeni ovat pyöräni ja jalkani ja syön sopivissa määrin allergiani huomioon ottaen. Tiedostan itse tunnesyömiseni jota olen tietoisesti viime aikoina onnistunut väistelemään. Bmi on nyt n. 32. Painoa 77, silloin joskus oli jo 62 … :O viisi lasta, joille annan kaiken aikani.

Avatar

Mukana kisassa! Oma laihduttaminrn tyssää usein siihen, että valitsen lenkin/salin sijaan leffan poikaystävän kanssa…

Avatar

Jään innolla seuraamaan miten teidän käy, aiotteko käyttää sitten tuota tuotetta tavoitepainoon pääsynkin jälkeen vai pelkästään kuuriluontoisesti?

Itsellä roikkuu mukana n. 8kg ylimääräistä, ja motivaatiot on aika nollissa. Ehkä uskaltaisin testata jotain tämän kaltaista tuotetta?

pikaisella googlauksella tämä on ollut MTV:n laihdutustestissä mukana, muttei sopinut testaajalle: http://www.mtv.fi/lifestyle/hyvinvointi/artikkeli/ihmekuurilla-kesakuntoon-toimitus-testasi-dieetit-nain-sentteja-lahti/5150758

Avatar

Wau! Tuo varmasti tuo motivaatioo! Mulle laihutuksessa vaikeinta on tunnesyöminen, joka aina pilaa kaiken :/ Tulis enemmänko tarpeeseen!
Tsemppiä teille, te pääsette tavotteeseen kyllä!! <3

Avatar

Lapset sekä jatkuva hyvänolontunteen hakeminen.
Lasten kanssa tulee syötyä terveellisesti, mutta nyt kun on 2 alle 2 vuotiasta niin molempien raskauskilot vielä päällä.
Iltaisin kun saa sen oman lapsettoman tunnin niin yleensä tulee nautittua herkkuja.

Avatar

Useampaan otteeseen laihduttaneena tälläinen helpottaisi varmasti! Tsemppiä sulle!

Avatar

Yes please! Kropassa roikkuu about 15kg ylimäärästä lihaa, josta ois kiva päästä eroon! Rakkaus ruokaan ja herkkuihin sekä pieni vapaa-ajan laiskuus vaan usein hidastavat operaatiota vaikka motivaatio onkin kohdallaan

Avatar

Mukana arvonassa, olis mukava päästä eroon vauvakiloista jotka ei tahdo mennä itsestään, synnytyksestä yli vuos. Paljon vanhoja vaatteita kaapissa joita odotan jo että sais laittaa päälle mutta kun ei vaan mahdu 🙁

Avatar

Oho, täytyy sanoa, että onpa hieno uusi juttu! Itselläni ei ole tarvetta tälle palvelulle, mutta jos olisi, voisin helpostikin kuvitella lähteväni mukaan. Yhteisöllisyyttä todella tarvitaan lisää näinä päivinä, ja plussaa siitä, jos se vielä oikeasti toimii! Hienoa, ei voi muuta sanoa 🙂 Ehdottomasti käyn tsekkaamassa heidän nettisivut.

Avatar

Hei.
Laiduttaminen on ollut vuodesta 2008 projekti kun kiloja tuli raskaiden aikana paljon eivätkä ne ehtineet tippua kun tulin uudestaan raskaaksi … Paino tippui kyllä mutta nyt taas noussut syynä vähäinen liikunta kolmi vuorotyö eikä oikein ole saanut liikunta mahtumaan kalenteriin .

Avatar

Mukana skabassa innolla! Mun ongelma on tunne- ja salasyöminen. Tiedän olevani lihava ja tiedän, että en saisi syödä mitään herkkuja tai mässäillä muutenkaan. Niinpä en oikein kehtaa syödä mitään hyvää niin, että muut näkevät. Herkuttelen onneksi aika harvoin, mutta teen sen aina mieluiten yksin. Tunnesyöminen näkyy taas siinä, että jos lapset kiukuttelevat, koti on sotkuinen ja töissäkin vähän ahdistaa, niin tulee valittua rasvaisempia ruokia kuin tulisi syödä. Tästä tavasta haluaisin opetella eroon ja hoitaa näitä tunnetiloja muuten kuin syömällä.

Avatar

Ei makea vaan suolainen on paheeni. Myös alhainen hemoglobiini on ongelmani. Yritykseni ovat loppuneet lopulta siihen, ettei minulla ole aikaa/voimia lähteä enää salille, koko päivän lasten perässä juoksemisen jälkeen (kotiäiti). Eikä ole lastenhoitajaakaan, kun yrittäjämies töissä klo 06-23/7. Monimutkaisuus laihdutusohjelmissa myös lannistaa.

Avatar

Mukana! Hoitajan ammatti ja 3-vuorotyö vievät kaikki voimani ja tarvitsen todellisen alkusysäyksen että saan itseäni niskasta kiinni. Olen ikuinen laihduttaja ja aloitan aina uusia dieettejä innolla. Ongelmani ehkä on että dieettini ovat aina sieltä extremepäästä ja väsyn parissa viikossa. Jos tämä nyt olisi sellainen että perus terveellinen ruokavalio yhdistettynä näihin tuotteisiin riittäisi alkuun? Toivotaan!

Avatar

Lapsesta asti ylipainon rajalla keikkunut, ja nyt vielä kahden lapsen raskauskilojen jälkeen tällainen boostimotivaattori ja lisäapu olisi ehdottomasti paikallaan!

Avatar

Mukana kisassa innostun aina laihduttamaan ja päätän että nyt mennään loppuun asti mutta yhtä äkkiä se into taas katoaa ja kaapit täynnä herkkuja… ja treenailu jää taas pikkuhiljaa..suklaata menee ja paljon…aina jemmassa kaapissa olisi ihana oppia syömään terveellisesti,ja sallia itselle herkkupäivä mutta ei joka päivä. Päästä raskauskiloista eroon, ja nauttia taas liikunnasta ja ostella ihania vaatteita ja voida hyvin

Avatar

Erosin loppuvuodesta ja oli rakennettava lähes tyhjästä uusi elämä itselle. Kun muutin eksälleni, myin silloin kaikki vanhat huonekalunikin pois, joten nyt mulla ei juuri muuta ollut kuin omat vaatteet ja muut henkilökohtaiset pienet tavarat matkassa. Stressi oli kova, kävin päivittäin töissä, ero vielä kaihersi mielessä ja nyt olisi löydettävä katto pään päälle mahdollisimman pian. Hain lainaa ja ostin itselleni ensimmäisen oman asunnon. Alkoi näyttää jo valoisammalta, mutta kauhistuin kun huomasin stressin hellitettyä miten huonosti mä fyysisesti voin. Siinä rytäkässä olin todella laiminlyönyt oman kroppani, liikunta oli jäänyt ja suuhunkin oli laitettu mitä sattuu. Painoakin tuli lisää, ei paljon, mutta sen verran että se itseä ahdistaa. Kevät on tuonut virtaa ja olen jaksanut vähän skarpata terveellisempien elämäntapojen suhteen, mutta pikku lisäboosti ei olisi pahitteeksi! 🙂

Avatar

Mukana kun peräpukama ja 1,5vuudessa tulleet +20 kg. Tällähetkellä ruuhkavuodet ja isolla R:llä! Yritän tasapainoilua miehen kanssa uusioperheeseen voimin johon kuuluu kaksi poikaa ja kummankin hyvin stressaavaa työ sekä poikien harrastukset ja koulut jotka etusialla! Nyt tarvittaisiin niin apua, että oma kroppa ja koppa olisi messissä tässä kaikessa.

Avatar

Olen niin hirveä sokerihiiri ettei dietit ikinä onnistu 🙁

Avatar

Mukana kisassa. Toivotan teille upeaa tsemppiä urakassa. Itsellä laihdutus alkaa aina kyllä hienosti, mutta yleensä motivaatio ongelma tyssää koko homman. Pitäisi ottaa taas itseään niskasta kiinni.

Avatar

Laihdutusta vaikeuttaa koulun aiheuttama stressi ja sen tuomat haasteet! Tarvitsisin apua laihduttamiseen, jotta säilyisi motivaatio aloittaa uusi koulu ja kiusaaminen ei jatkuisi siellä enää ylipainon vuoksi.

Avatar

Moi! Itselläni laihduttamista estää tällä hetkellä vaikea masennus. Mielialalääkkeiden aloittamisen jälkeen olen lihonnut 7 kiloa, mikä on minunlaiselleni lyhkäiselle (153cm) aika paljon. Kovasti haluaisin laihduttaa, mutta koska pääkoppa ei toimi tällä hetkellä, niin ei ole voimia siihen. Väsyttää, stressaa ja ahdistaa joka päivä. Odotan innolla kesää, jospa silloin saisin levättyä ja saada itseni taas jonkinlaiseen kuntoon.
Tärkeintä tällä hetkellä tietenkin on saada mieliala paremmaksi, mutta olisi silti kiva myös voittaa tämä ja saada tahdonlujuutta laihduttamiseen.
Ihanaa kevättä sulle!

Avatar

Yksi ikuinen (jojo)laihduttaja täältä on ehdottomasti mukana!

Avatar

Hankala elämäntilanne, pari vuotta sitten löydetty sairaus, jonka jälkeen kaiken aloittaminen ja ylläpitäminen (kuten liikunnan ja laihdutuksen) on ollut hankalaa..

Avatar

Mukana kisassa! Elämäni on kiireistä, mutta tylsää ja olen vain yksinkertaisesti laiska, enkä saa aikaiseksi lähteä salille tai lenkille, vaikka halua olisikin. Kymmenet kerrat olen ottanut itseäni niskasta kiinni, mutta kotisohva houkuttaa aina enemmän. Olisi mukava löytää jokin tsemppari!

Avatar

Yes please! Minun kompastuskiveni ovat ne perinteiset: laiskuus ja liika rakkaus ruokaan. Olen myös ahne, en aina malta lopettaa syömistä ajoissa.

Avatar

Mukana! Monta kertaa pitänyt aloittaa laihdutus/kiinteytys poikaystävän kanssa. Kummallakaan ei ylipainoa ole, mutta on kropasta alkanut huomaamaan sen, että tulee vietettyä aika paljon aikaa roikkuen sohvalla, miettien ”huomenna katotaan se sali”, ”hei ensviikon aikana tutkitaan mihin salille mennään” jnejne. Molemmat yhdessä haluttaisiin aloittaa treenaus, ”vähän” sitä hankaloittamassa on minun vuorotyöni ja poikaystävän pitkät työpäivät. Silloinkun olisi sitä aikaa treenata, on vaan mielummin toisen kanssa ja löhöilee sohvalla. Olisi kiva jos saisi jonkunlaisen alkusysäyksen treenaamiseen niin varmasti sitä aikaa löytyisi jatkossa..

Avatar

ruokavaliossa pysymistä hankaloittaa aina sellainen muutamien päivien jälkeen alkava kavala lipsuminen,, Yksi suupala kerrallaan lisää leipää, suklaata jne.. takaisin ruokavalioon ja lopulta huomaa että onkin takaisin samoissa pahoissa tavoissa.. ÄÄARRHGJGJKJSDFK!!

Avatar

Mukana ehdottomasti! Yksinhuoltajan arki on kiireistä ja olis mahtavaa saada ylipainoa pois ja tsemppiä vaihtaa kahvi ja roskaruoka terveellisempiin vaihtoehtoihin. Jaksais lapsenkin kanssa paremmin touhuilla.

Avatar

Mukana! Liikuntaa olen nyt lisännyt mutta paino jojoilee koska ruokailun suhteen lipsuillaan..siskon kanssa vois tota kokeilla!

Avatar

Mä en vaan pääse tästä sokerikoukista. Aina vuoden alussa saa tsempattua ja jätettyä herkut ja turhat hiilarit vähemmälle, sitten kun parin kk päästä vaaka ja peili alkaa näyttää paremmalta niin heti repsahtaa-ei se nyt haittaa jos mä yhden kerran syön pizzaa,no kun eilen söin niin voinhan mä tänään syödä suklaata jne..sitten loppujen lopuksi mä ahmin suklaata ja hiilarimättöä kaksin käsin aamuin illoin enkä enää syö mitään terveellistä yhtään :/

Avatar

Joo! Todellakin mukana. Olen jo tässä aloitellut (sadattatuhannetta kertaa) laihdutusoperaatiota. Kaksi kiloa vasta olen saanut pois. Viimeisen parin vuoden aikana kylläkin noin 20kg mutta vielä olis matkaa noin 30kg jäljellä. Mulla se motivaatio on aika usein hukassa.. :/ Tää vois auttaa huikeesti!

Avatar

Henkisesti ja fyysisesti rasittava 3 – vuorotyö ajaa dieetin aina jossain vaiheessa umpikujaan. Motivaation loppuminen ennen saavutettua tulosta.

Avatar

Mukana arvonnassa! Kilmen alle 4 v äitinä ei vaan ole energiaa mihinkään ja väsymystä tulee hoidettua syömällä. Vikani raskauden jälkeen ei oo kilot lähteneet entiseen malliin, joten joku spurtti olis tarpeen!

Avatar

makeanhimo yhdstettynä kolmivuorotyöhön. yövuoroissa tulee syötyä melkein aina jotain makeaa, vaikka olisikin terveellisempääkin evästä mukana…

Avatar

En oo aivan tosissani ottanu tuota XL-S medicalia, kun sitä on mainostettu, kiitos ennakkoluulojen. Mutta kun selitit asian noin hyvin, niin oikeasti tekis mieli kokeilla!

Itse olen laihduttanut viimeisen kolmen vuoden aikana 10 kiloa. Paino junnaa nyt 75 kilossa. Ja painoa lähtee 200g parissa kuukaudessa. Tuntuu etten osaa syödä sillä tavalla, että laihtuisin. Liikun säännöllisesti, kiitos koiran. Ja käyn salilla. Mutta paino ei vain tipu. Välillä menetetty tukee takaisin. Ja taas se tippuu. Eli painoni on junnannut 75-77kg viimeisen vuoden ajan. Tuntuu etten pääse tavoitepainoon koskaan. Jossain mättää, ja se on varmasti ruokavalio. Tää XL-S medical olis kyllä mahti juttu testata!

Avatar

Kisassa mukana! Raskaudesta tulleet kilot ei ehtinyt edes lähteä pois kun jo aloitin nykyisen lääkityksen josta tuli 10kg lisää.. laihdutus stoppaa aina siihen kun ei ole virtaa eikä itsetuntoa näiden kilojen takia lähteä liikkumaan.

Avatar

aiks raju kuva (!) tämä saksien kanssa sinusta, itse en usko enää yhtään niihiin ihmepillereihin, mutta jännä jos nämä oikeasti toimisikin. 🙂

Avatar

Omaa elämäntapamuutosta hankaloittaa eniten se, että tietoa laihduttamisesta on rutkasti eri lähteissä ja on vaikeaa käydä kaikkea lävitse ja tietää miten ja mitä pitäisi syödä että oikeasti laihtuisi terveellisesti

Avatar

Kahden pienen lapsen äiti ja hiljattain menetin äkillisesti äitini. Ei ole ollut nyt oikein voimia laihduttaa, syönyt mitä sattuu. Tämä motivoisi kyllä 🙂

Avatar

Mukana kisassa!
Itselle hiipinyt painoa salakavalasti 20-ikävuoden täyttämisen jälkeen, ikää nyt 26. Vähän alle 10kg olisi pudotettavaa. Suklaahimo juurikin ja pohjaton vatsa tätä asiaa hallitsee.
Haluaisin painona pois, kun naamakaan ei ole kaunis ja jalkanikin ovat todella vinot. Painon poistamalla hyväksyisin itseni paremmin, enkä äksyilisi avomiehelle aina turhista asioista. (Antaisin hänen esim. koskettaa mahaani, tai antaa hänen hieroa hartioitani ilman että tunnen olevani hyllyvä kasa.)
Paino hallitsee elämääni paljon pidemmälle kuin ulkonäöllisesti, itseluottamukseen asti.
Seuraan muotia ja rakastan kauppojen nykyistä valikoimaa, mutta napapaitaa tähän kroppaan ei voi laittaa. Eikä mitään muutakaan ihonmyötäistä, varsinkaan valkoista. Todella ärsyttävää, aina saa peitellä istuessa makkaroita vatsassa ja kesästäkään ei voi nauttia kun saa peitellä kroppaansa helteilläkin, uimarannalle menemisestä puhumattakaan. (Jätin kummipoikani vauvauinnitkin väliin koska häpesin vartaloani; aika surullista.)

Tsemppiä teille laihdutukseen, parikin kiloa pois on askel parempaan! 🙂

Avatar

Todellakin mukana!
Oma laihdutukseni tyssää monesti siihen ensimmäiseen vaikeaan päivään ja hetkeen.
En pääse yli siitä ja sitten olenkin jo lipsuu vanhoihin tapoihini.
Varsinkin nykyisin, kun lapsi on mennyt nukkumaan ja yksin katson leffaa/sarjaa, tulee helposti otettua kaveriksi epäterveellistä syötävää. 🙁

Avatar

Hitaat tulokset on saanut mut tyssään monesti. Ja tietenkin ruoka. Rakastan pastoja ja pizzoja vähän liikaakin
Tällä hetkellä olen raskaana. Mutta raskaus-kiloja tulee jäämään ja tämmönenhän ois hyvä tapa jolla buustata laihduttamistani.
Hyvää kevättä Emilia!

Avatar

10v jojolaihdutettu, enkä haluais että se olis sitä koko loppuelämä..

Avatar

Mukana kisassa!

Itse alottanut monta kertaa elämäntaparemontin ja suunnitellut kunnon saltreenit ja treeniohjelmat ylipäätään. Yleensä laihdutus tyssää siihen, että valitsen ennemmin 3v poikani kanssa touhuamisen ja olemisen kuin salille menon. Ja iltaisin kun voisi mennä niin haluan olla miehen kanssa… Tiedostan, että nämäkin asiat ovat hyväksi minulle ja perheelleni/parisuhteelle, mutta ihan yhtälailla haluan olla jaksava äiti, joka jaksaa osallistua liikunnallisiin leikkeihin ja lähteä seikkailemaan pojan kanssa lähimetsään.

Avatar

Oh yes! Mun suurin ongelma on tunnesyöminen. Iloon ja suruun. Aina pitää juhlia jotain saavutuksia ruoalla tai sitten lohduttaa itseä, ”nyt oli niin paska päivä että ansaitsen tän pizzan”. Ja sitten ku otetaan huomioon, että mä oon erityisherkkä niin voitte varmaan jo kuvitella miltä mä näytän! 😀 Ala- ja yläasteella mua kiusattiin läskiksi ja vaikka mikskä, kun olin vielä normaalipainoinen. En voi ymmärtää. Siitä se kieroutunut suhde ruokaan (allergioiden kera) alkoi. Pariin otteeseen on jo tippunut ihan hyvin mutta aina ne vaan hiipii takasin. Nyt on nelikuinen poika ja raskauskilot tiputettiin jo muutama viikko sitten, mutta tavoitteeseen olis aika lailla saman verran jäljellä kuin sulla Emilia. Syksyllä olis tarkoitus mennä naimisiin ja häämatkalle ja haluan näyttää hemmetin hyvältä hyväkroppaisen mieheni rinnalla. <3 ja päästä hyvään kuntoon ennen seuraavaa raskautta. 🙂

Tsemppiä teille projektiin! <3

Avatar

Mun dieetit kaatuu aina iltojen napostelurepsahduksiin – päivä menee hyvin, mutta illalla sorrun napsimaan jääkaapista sitä sun tätä ja niistä kertyykin sitten äkkiä iso määrä ylimääräistä.

Myös stressi vaikuttaa – stressaantuneena sokerinhimo yltyy entisestään!

Avatar

Mukana arvonnassa.) Kyllä on vaikeaa laihiksella oleminen, mutta välillä onnistunutkin!

Avatar

Mukana!
Mulle opiskelijana ehdottomasti vaikeinta on alkoholin käytön rajoittaminen. Liikun paljon ja syön varmasti paljon keskivertoa terveellisemmin, enkä herkuttele oikeastaan ikinä, mutta opiskelijakulttuurin mukanaan tuoma alkoholinkäyttö pitää minut silti muutaman kilon turhan tuhtina koko ajan 🙁

Avatar

Hemmottelen itseäni aina illalla kun olen selvinnyt päivästä lasten kanssa. 😀 Tästä pitäisi siis päästä eroon!

Avatar

Mitäs näitä syitä nyt on? ..ainakin raskauskilot laahaa edelleen mukana, vaikka kuinka imetän ja ravaan lenkillä. Unettomat yöt vaativan vauvan kanssa ei ainakaan auta, päivisin tahtoo mennä kahvia/keksiä ihan vaan horroksen estoksi. Sokeri on valitettavasti se polttoaine, millä jaksan aina tunnin-pari kerrallaan lasten kanssa valvoa(yöt ja päivät) miehen ollessa töissä tai nukkuessa. Ylipainoa ei varsinaisesti ole kuin pari kiloa, mutta kyllä on masentavaa kun ei oma peilikuva ole sitä mitä ”pitäisi”. Tällä hetkellä ei vaan voimavarat (tai muutkaan varat) riitä muuhun kuin lenkillä käyntiin ja suunnilleen järkevästi syömiseen. Suurin odotuksen aihe on, että milloin sitä saisi nukkua edes pari tuntia yhtäjaksoisesti tai edes kuusi tuntia yössä. Tai edes neljä, pahimmillaan edes hiukan. Tähän ongelmaan ei varmasti auta muu kuin aika, mutta motivaatiota tuo tuote varmasti toisi mukanaan. Eikä se ajan puute enää niin välttämättä haittaisi, jos tuosta halailukerroksesta vähän pääsisi kevyemmin eroon 🙂

Avatar

Hei, oletko lukenut tai kuullut Kaisa Jaakkolan kirjasta Hyvän olon hormonidietti? Kannattaa lukaista, selkeästi kirjoitettu hormonien vaikutuksesta laihdutukseen ja yleiseen vointiin. Myös paljon vinkkejä siitä, mitkä niiden hormonien toimintaan oikein vaikuttaa. Kirja torppaa aika lujasti tälläiset pika keinot laihduttaa, eli jos oikeasti kaipaat pitkä kestoista hyötyä, suosittelen vahvasti eri metodia laihtumiseen. Toivon kuitenkin että onnistutte tavoitteessanne, mutta älkää terveyden kustannuksella.

Avatar

Mukana, valitettavasti mutta toiveikkaana. Olen laihduttanut elämäni aikana useita kymmeniä, ellen jopa satoja kiloja, mutta aina onnistun syömään itseni takaisin. Joka kesä ajattelen ensi kesänä olen rantakunnossa, talvella ajattelen että no otetaan vähän tiukemmin kevät niin kesällä näyttää kivalta. Vasta hetki sitten olen tajunnut käsitteleväni stressiä syömällä. Tästä pitäisi päästä eroin, samoin kuin jatkuvasta peilin edessä ravaamisesta. Pitäisi ottaa lähtökohdaksi oma hyvä olo, mutta olen melko varma, että pienentyvä vaatekoko ja vaatteiden puristamattomuus auttaisivat saavuttamaan tasapainon…

Avatar

Laihdutukseni tyssää ensimmäiseen heikkoon hetkeen!
Jos syön kerran herkkuja niin kohta vedän niitä 4:ttä kertaa viikon sisään, koska olen jo epäonnistunut..

Minun unelmani olisi ryhtyä miehen kanssa yhteiseen elämäntaparemonttiin!

Avatar

Olen hyvä aloittamaan elämäntaparemontin, mutta aina se innostus lopahtaa. Ehkä suurin syy innostuksen loppumiseen on pelko, että en onnistukaan ja se, kun en heti näe tuloksia. Tuntuu turhauttavalta, kun peilikuva ei muutu ja vaakakaan ei näytä niitä tuloksia mitä toivoisi. Syön iloon ja suruun..”tänään oli niin rankka päivä, otan vähän suklaata” ”Tänään oli niin kiva päivä, että ostanki vähän irtokarkkeja” Tästä pitäisi päästä eroon
Ylipainoa löytyy ainakin 20 kiloa, ellei enemmänkin. Tiedän miten pitäisi syödä ja liikkua, mutta ei vaan onnistu.
Haluaisin olla normaalipainoinen, en mikään luuranko. Haluaisin jaksaa juosta lasten kanssa ja touhuta, olla tyytyväinen omaan peilikuvaani.

Avatar

Mukana!

Tsemppiä matkaan!

Avatar

Osallistun arvontaan! Omaa elintaparemonttiani hankaloittava tekijä on ollut pitkään vaivanneet selkä ongelmat 🙁 tällä hetkellä selästä lannenikamien välistä löytyy 2 välilevynpullistumaa, joista toinen aiheuttaa niin pahoja oireita että 3.6. leikkauspöytä kutsuu. Olisi niin hienoa leikkauksesta toipumisen jälkeen, päästä elämään taas kunnollista omaa elämää ja tiputtaa ylimääräiset kilot kivuttomuuden kunniaksi 🙂

Avatar

Todellakin tyssää siihen että en osaa pysyä irti herkuista.. Toki en niitä mätä samaanmalliin kuin ennen mutta ois kiva vähän saada lisää itsehillintää niiden kanssa. Ja toinen mun ongelmista on vaa’an tuijottaminen.. Oon nyt muutaman kuukauden tässä jo elänyt ns.parempaa elämää.. Liikun paljon enemmän, syön paremmin ja jaksanki paremmin mutta miulle ei riitä ne pelkät senttien irtoomiset vaan haluisin sen myös näkyvän puntarilla. Joo ja tiiän että sentit kertoo enemmän jne mutta mä haluun nähä myös kiloissa muutosta. Alkumetreillähän tässä vielä ollaan koko elämantaparempassa mutta silti.. Ois siis kiva testata tommonenki juttu vaikka kieltämättä ihan höpöhöpöltä kuulostaa! 😉

Avatar

Mukana kisassa! Minulla laihduttaminen yleensä alkaa lipsua pikkuhiljaa. Ensin liikunta jää ja pian en kiinnitä enää huomiota ruokavalioon. Sitten alan syömään herkkuja ja roskaruokaa ja noidankehä on valmis.

Avatar

Tuntuu mahdottomalta laihduttaa, kun työpaikan lounaspöytä pursuaa aina herkkuja! Tarvitsisi jonkun alkuboostin että jaksaisi sanoa ei roskaruualle 🙂

Avatar

Mukana ollaan! Mulle pahin on roskaruoka! Ranskalaiset ja hampurilaiset himottaa aina ihan sikana. Onneksi muutettiin nyt maalle niin täällä ei ole niin montaa pikaruokalaa.

Avatar

mukana! vuoden sisään lähti päälle 30kg pois, ja sen jälkee on tullu takasinpäin niist ihan kivastee. kilpirauhasen vajaatoiminta vähän hankaloittaa koko projektia. Into loppuu aina kesken kaiken hyvän alun. 🙁 leipä on pahin, tulee syötyä liikaa.)

Avatar

Omaa painonpudotusta on kaikkein eniten hidastanu lähes kokoaikainen makean himo. :/ Tämä olisi kyllä aivan huikea juttu, innolla lähtisin yrittämään tätä! 🙂

Avatar

Mulla ei ole malttia. Eli jos vaaka näyttää samaa lukemaa 3vkon päästä, mä luovutan. Raskauskiloja 15kg jäljellä ja siihen ylipainoa 10kg taas oon tsempannut itseä liikkumaan kevättä kohti. Kaiken tämän teen kesällä 1v pojan ja itseni takia. Tietenkin myös miehen olisI varmasti mukava katsella hoikempa ja hyvinvoivaisempaa vaimoa.

Avatar

En laihdu, koska irtokarkit…. Olen 3vn tytön yh, ja rankan päivän jälkeen kaapissa odottavat karkit tuntuvat taivaan lahjalta! Haluisin ennen kesäkuuta vähän tiivistää itseäni, tarvitsisin vain jonkun kimmokkeen minkä avulla aloittaa!

Avatar

En oo koskaan koittanut ”laihduttaa”, vaan lähinnä omilla valinnoilla ja elämäntavoilla koittanut vaikuttaa omaan painoon. Elämäntaparemonttia vaikeuttaa puoliso, joka ei ole välttämättä niin sitoutuvainen tai innoissaan tiukemmasta linjasta ja oma krooninen vatsasairaus, joka stressin lisäksi tuo sitten omat ongelmansa tähän komboon. Motivaatio liikkua on kadonnut tyystin, kun tässä on painittu lähes vuoden ajan mielenterveysongelmien kanssa. Siksi samaistun sinun tilanteeseen hyvin. Sitä vaan on niin väsynyt ja ahdistunut, ettei se painon pudottaminen ym ole ensimmäisenä mielessä. Tosin parikin kiloa vähemmän varmaan toisi monenlaista iloa: vatsa voisi toimia paremmin, olo voisi olla kevyempi ja muutenkin terveempi sekä peilikuva miellyttäisi varmasti enemmän. Haluaisin saada lisää intoa ja potkua tähän hommaan, ja tuo kuulostaisi mahdottoman hyvältä startilta!

Avatar

Kesä tulee ja kilot harmittaa. Tai en niinkään käy vaa’alla mutta kyllähän sen näkee ettei ole ihan mikään timmi mimmi.
Liikunnassa saatu jo hyvä alku ja ruokailussa myös. Tuntuu et kaikki tapahtuu liian hitaasti. Jos saisi toivoa, tänne nuo emännän muokkaajat

Avatar

Mukana, ite oon niin sokerinarkkari et siihen kaikki tyssää

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä