Kosketus, kosteutus ja muut ihon ystävät

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Libero’ title=”]
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen mukana Indiedaysin ja Liberon kampanjassa, jossa pääsin testaamaan Liberon Babycare -tuotteita kattavan tuotepaketin muodossa. Tosin tässä on vähän huono kohta käyttää sanaa ”testata”, sillä Liberon tuotteet ovat minulle erittäin tuttuja. Ollaan käytetty lapsille kaikkea shampoosta ja vanupuikoista jätepusseihin ja kasvopyyhkeisiin ja mielellään niitä on käyttänytkin, Liberon tuotteet kun ovat joutsenmerkittyjä ja tekevät hyvää pienen ihmisenalun iholle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liberon Babycare tuotteet on tosiaan merkitty Joutsenmerkillä, eivätkä ne sisällä mitään hajusteita tai väriaineita, joten ne sopivat loistavasti herkän ihon hoitoon. Tuotteiden valmistuksessa on käytetty muunmuassa pohjoismaista rapsiöljyä ja sokerijuurikasuutetta, jotka hellivät ihoa ja hoitavat sitä luonnollisesti. Omille pienokaisilleen tietenkin haluaa vain parasta, joten Liberon tuotteita pystyy ostamaan hyvällä omatunnolla, mutta lisäksi ne sopivat lompakolle ja ovat oikeasti käytännöllisiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikki Liberon tuotteet ovat meille tuttuja, mutta kaksi niistä on oikein tuttuakin tutumpia. Nimittäin wet wipesit ja hoitoöljy! Meidän Ava on syntynyt tosiaan 2011, mutta Liberon hoitoöljy on minulle tuttua jo varmaan kymmenen vuoden takaa. Nimittäin teininä ihokarvoja ajellessa huomasin ihoni kuivuvan todella helposti ja otinkin omaksi ihonhoitorutiinikseni levittää iholle vauvaöljyä aina suihkun jälkeen. Pysyi muuten aivan järjettömän pehmeänä iho sen jälkeen! Muistan vieläkin, kun Topiaksen kanssa tavattuamme hän sanoi ihoni olevan pehmeä kuin vauvanpeppu ja vastasin siihen, että kai nyt kun käytän siihen vauvaöljyä. Todistetusti tehokasta tavaraa! Jos vauvaöljy teki omallekin iholleni ihmeitä niin tottakai haluan helliä sillä myös lasteni ihoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liberon wet vipeseja eli kosteuspyyhkeitä meiltä löytyy aina. Siis AINA. Ei voida elää ilman niitä, näin on ollut siitä asti, kun Ava syntyi ja tutustuttiin vauvanhoidon ihmeelliseen maailmaan. Libero on pysynyt meillä vakkarimerkkinä neljästä syystä:

  1. Puhdistuspyyhkeitä saa ostettua näppärissä isommissa paketeissa halvemmalla hinnalla.
  2. Pyyhkeet pysyvät hyvinä helposti kiinnittyvän luukun ansiosta, kun taas monet merkit kuivuvat todella nopeasti. Liberon liinat ovat olleet edelleen kosteita, kun olen joskus löytänyt kaapin perältä yli vuoden vanhan pakkauksen.
  3. Pyyhkeet irtoavat helposti myös toisistaan. Pienen vauvan kakkapepun puhdistus ei ole kovin kivaa, jos pidät toisella kädellä nilkoista kiinni ja toisella otat puhdistuspyyhkeitä ja yhtäkkiä niitä pyyhkeitä vaan tulee ja tulee ja tulee, kun ne eivät irtoa toisistaan. Liberon liinat irtoavat muihin kokeilemiini merkkihin verrattuna todella hyvin pienellä nykäisyllä.
  4. Liinat ovat oikeasti tehokkaita, mutta samalla hellävaraisia. Näinollen ne ovat älyttömän monikäyttöisiä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nopeasti vauva-arjen keskellä alkoi huomata, että vauvan kanssa pitää aina olla puhdistuspyyhkeitä mukana. Mutta ajan kanssa ollaan huomattu, että tämä pätee yhtälailla isompiinkin lapsiin. Ja kun niihin puhdistusliinoihin on tottunut, niitä huomaa yhtäkkiä käyttävänsä myös ilman lapsia. Liberon wet wipes -liinoissa yhdistyy täydellisesti hellävaraisuus ja tehokkuus, sillä sama liina, joka hellii vauvan pehmeää peppua, puhdistaa myös järeämmätkin liat vähän joka paikasta. Pari viikkoa sitten pieni kummipoikani oli meillä ja sotki uuden valkoisen mattoni. Liberon puhdistuspyyhkeet pelastivat maton hetkessä. Aina kun lapset tahmaavat jotain, puhdistuspyyhkeet pelastavat, sillä ne eivät jätä inhottavia jälkiä mihinkään huonekaluihin tai edes tekniikkaan. Puhdistuspyyhkeiden ansiosta voin rauhassa ostaa lapsille Arnoldsista niin sotkuiset donitsit kuin he ikinä haluavat, sillä syömisen jälkeen kaivan vain esiin puhdistuspyyhkeet ja lasten kasvot, kädet ja vaatteet ovat taas kiiltävän puhtaita. Ilman kemikaaleja! Kuulostanko jo tarpeeksi ostosteeveeltä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen varma, että etenkin Liberon puhdistuspyyhkeet ovat useimmille vanhemmille jo tuttuja, mutta suosittelen lämpimästi kokeilemaan myös muita Liberon Babycare -tuotteita! Ja nyt onkin hyvä lähteä kokeilemaan, jos arpaonni on myötä, sillä tämän kampanjan myötä saadaan muiden kamppisbloggaajien kesken arpoa teille kaksi isoa pakettia Liberon hoitotuotteita! Voit osallistua arvontaan käymällä kurkkaamassa Liberon ihanaa uutta ihonhoitokoulua TÄSTÄ linkistä ja vastaamalla tähän kysymykseen postauksen kommenttikentässä: Mitä näistä Liberon ihonhoitokoulun osa-alueista olisit tarvinnut eniten, kun sait lapsia? Mulle olisi kyllä ollut tarpeeseen sillon aikoinaan tuo ihana osio kosketuksesta!

Aikaa osallistua on 26.4. klo 20.00 asti, muistathan laittaa mukaan sähköpostiosoitteesi! Ja vinkkivitonen, tuplaa mahdollisuutesi ja käy osallistumassa arvontaan myös tuolla Liberon ihonhoitokoulun sivuilla, siellä voit kolmeen kysymykseen oikein vastaamassa voittaa kattavan Babycare-paketin!

Kommentit

61 kommenttia
Avatar

Eikö ole aika ristiriidassa hellävaraisuus ja lian puhdistus? Itse ainakin mietin, että jos pyyhkeet puhdistavat lian niin tehokkaasti niin siinä on oltava ainesosia, jotka eivät ole hellävaraisia. Toivon olevani väärässä, tätä olen vain ihmetellyt ja siksi olen ollut käyttämättä ko. pyyhkeitä.

Avatar

Ehdottomasti kosketus. Esikoisen kohdalla en osannu ajatella ihokontaktia enää sairaalasta pääsemisen jälkeen. Toisen kanssa harrastettiin sitä niin pitkään, kun koliikin kanssa jaksoin. Hieromisesta oisin sillon kaivannu enemmän tietoa, mutta olin liian väsyny sellasta kaivamaan. Sä jos joku tiedät mitä se väsymys on, kun pieni huutaa kaikki yöt.

osjm@live.fi

Avatar

Kosketus osiota 🙂

Avatar

Ehdottomasti tuo kosketus!

Avatar

Kosketus esim. Tuohon vauvahierontaan, ois ollu tosi mielenkiintosta saahan enemmän siihen liittyvää tietoa koska meillä ensimmäisien kuukausien aikana neiti oireili hirveästi mahavaivoja.

Avatar

Ihon kosketus

Avatar

Kosteutus 😎

Avatar

Kosketus-osio, ehdottomasti 🙂

Avatar

Kosketus ehdottomasti.

Avatar

kosketus 🙂

Avatar

Kosketus täälläkin!

Avatar

Kosketus.

Avatar

Kosketus! 🙂

Avatar

Ehdottomasti ihon kosketus. 🙂

Avatar

Täällä 2kk vanha vauva, joten tuo ihokoulu onkin käytykkin jo läpi. Kosketusosio on ollut meillekin hyödyllinen 🙂

Avatar

Kosketusta. 🙂

Avatar

Kosketus. Se on niin tärkeää pienen ihmisen kanssa!

Avatar

Kosketus-osion lisäksi myös kylvetystietous olisi ollut tarpeen. Erityisesti öljyn käyttö kylpyvedessä ihon kuivumisen estämiseksi.

Avatar

Kosketus, ehdottomasti!

Avatar

Kun poika syntyi olisi ehdottomasti tullut tarpeeseen tuo kosketus osio. 🙂

Avatar

Kosketus 🙂

Avatar

Ei hirveästi mitään uutta tietoa tullut, toisen lapsen kohdalla kaikki teoria oli jo tiedossa. Toteutus vain eri asia kiireisessä arjessa, mm. kylvyssä vauvaa käytettiin kerran viikossa kun ei yksinkertaisesti muistanut useammin (toki peppua ja kaula-/kainalotaipeita pestiin päivittäin). Esikoista pestiin joka ilta kun se oli nii uutta ja ihmeellistä 🙂

Avatar

Olisin kaivannut enemmän tietoa kylvettämisestä ja etenkin hyviä vinkkejä siihen. Kylvettäminen oli meillä alussa hyvinkin haasteellista, koska pienokaisemme ei oikein tykännyt vedessä oleilusta. Tästä syystä lähinnä suihkuttelimme häntä ensimmäisten kuukausien ajan.

Avatar

Kosketus osioon!
Vauvahieronta kiinnostaa erityisesti.
Minulla on 4v poika ja reilu 6kk tyttö

Avatar

Kosketus ehdottomasti!

Avatar

Kosketus osio ☺️

Avatar

Kosteutus!

Avatar

ehdottomasti wet wipesit tulevat varmasti tarpeeseen 🙂

Avatar

Kosketus. 🙂

Avatar

Joudun sanomaan myös että kosketus. Kolmas lapsemme syntyy näinä päivinä ja tämän kohdalla onneksi alkaa olla hommat jo hanskassa. Tuotteet vaan puuttuu

Avatar

Ehdottomasti tuo kosketus!

Avatar

Ehdottomasti kosketus! 🙂

Avatar

Kosketus.

Avatar

Kosketu-osio. Pikkuisemme selvästi tykkäsi vauvahieronnasta, paijataan häntä vauvaöljyn kanssa toisinaan nyt vielä taaperonakin, silloin kun malttaa olla paikallaan. 🙂

Avatar

Saman vastaan kuin muutkin eli kosketus! 🙂

Avatar

Kyllä tuon kosketus täälläkin! Etenkin sen tärkeyttä voitaisiin korostaa jo odotusaikana, tuoda tietoa neuvolan kautta. Myös sen toteutuksesta olisi kiva saada tukea ja tietoa. Ei oo käytännössä talvivauvan kanssa helppo nukkua ja hengailla ihokontaktissa.. Mistä sellasen sairaala yökkärin saa kotiin mihin se vauva sujahtaa niin hyvin!?!

Avatar

Kosketus-osio 🙂

Avatar

Ehdottomasti kosketus. Liian usein unohtaa, miten tärkeää se on pienen vauvan elämässä ja tietysti myös isommankin 🙂

Avatar

Kosketus.

Avatar

Kosketus,absolutely 🙂 Ja vaikka joskus on puuduttavaa lukea näitä tuote/mainonta etc.postauksia,niin tällä kertaa olin koko tekstin ajan ”Tää on niiin totta!” fiiliksessä 😀 Johtunee varmaan myös hyvästä kirjoittajasta 😉

Avatar

Kosketus ehdottomasti.Pienin on nyt 1v 2kk ja hierontaa käytettiin massuvaivoihin.Auttoi

Avatar

KosTEUtus

Avatar

Kosketus ykkösasia!

Avatar

Kosketus

Avatar

Kyllä se on kosketus-osio.

Avatar

Kosketus! Tällä hetkellä pieni vauva kotona, ja paljonhan siitä kosketuksen tärkeydestä onneksi puhutaan mutta verraten nuihin muihin, voi siiitä aina lukea ja kerrata lisää 🙂

Avatar

Kosketus 🙂

Avatar

kosketus osio. kolmanne lapsen kanssa kävin myös vauvahieronta kurssilla.

Avatar

Kosketus <3

Avatar

Kosketus ehdottomasti!

Avatar

Kosketus ehdottomasti! Vaipan vaihdosta ja ihon hoidosta selviää varmasti, mutta tärkeintä on ehdottomasti se kosketus ja läheisyys!

Avatar

Ehdottomasti kosketus!

Avatar

Kosketus, ehdottomasti!

Avatar

Kosketus osio 🙂

Avatar

Kosketus 🙂

Avatar

Kosketus!

Avatar

Voi, kumpa voittaisin 🙂 Tulisi niin tarpeeseen 🙂 Kyllä se tuo kosketus on 🙂

Avatar

Kostetus 🙂

Avatar

Siis kosketus! 😀

Avatar

Kosketus-osio 🙂

Avatar

Kosketus-osio. Ja nyt seuraavan tulevan pikkuisen kohdalla, osaakin jo korjata tilanteen 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä