Täydellisen ulkoilun kulmakivet

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’Reima 2′ title=’Reiman kamppis 2′]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vuoteni Reiman Blogger Ambassadorina jatkuu ja nyt on vuorossa tämän Indiedaysin ja Reiman kampanjan toinen postaus. Aiempaa kuravaatteita ja välikausikenkiä koskevaa postausta pääset lukemaan tästä! Keltään ei varmasti ole mennyt tässä blogivuosien varrella ohi, että mulle on tärkeää panostaa laadukkaisiin ulkovaatteisiin. Muistan kuinka lapsena en joutunut ikinä pelkäämään, että äiti suuttuu, kun tulen kotiin litimärkänä oltuani ojassa ihailemassa sammakonkutua, tai että saan kuulla kuraisista housuista, kun halusin kokeilla, voiko mutaan oikeasti jäädä jumiin. En joutunut ikinä varomaan, koska myös äidilleni oli tärkeää, että lapsilla oli kestävät (yleensä Reiman) ulkovaatteet, jotka on helppo heittää vaan pesukoneeseen. Minut on kasvatettu tietämään, että Reimatec=vapaata ulkoilua. Ja saman haluan tarjota myös omille lapsilleni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En halua, että Ava ja Noah joutuvat ikinä varomaan ulkoillessaan vaatteitaan. Heidän ei tarvitse kiertää vesilätäköitä tai varoa mutaisia polkuja. He saavat olla lapsia, riehua ja seikkailla, ilman huolen häivää. Minun tehtäväni heidän äitinään on varmistaa, että he saavat nauttia samasta vapaudesta, jonka kanssa minä olen kasvanut. Ulkovaatteiden kanssa arvostan ehdottomasti suomalaista suunnittelua ja tunnetusti lähes kaikki lastemme ulkovaatteet ovat Reimaa. Niissä määrin, että kuten viimeksikin mainitsin, Nomppua on päiväkodissa kutsuttu useaan otteeseen vahingossa Reimaksi. Ei siinä mitään, ihan hyvä nimihän se on 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Reiman ulkovaatteet todella ovat mielestäni laatutietoisen vanhemman päiväuni. Ne palautuvat aina pesusta uudenveroisina ja kestävät hurjan määrän vettä, likaa ja kulutusta. Lisäksi kaikki meidän muksujen vaatteet ovat täysin katu-uskottavia, joten voidaan hyvin lähteä suoraan päiväkodista kaupungille, eikä tarvitse lähteä kotiin vaihtamaan vaatteita. En edes osaa laskea, kuinka monta kertaa tämä kuvien punainen haalari on pesty. Siis se luku on kymmeniä, lähentelee varmasti sataa. Eikä se ole mennyt miksikään! Meillä pestään ulkovaatteita aika paljon, sillä Reiman vaatteiden kanssa on se hyvä juttu, että ihan joka säällä ei tarvitse heti kuravaatteita laittaa päälle, kun Reiman vaatteet itsessään kestävät jo niin hyvin vettä. Etenkin Reimatec! Onneksi nämä vaatteet tosiaan kestävät hyvin sitä pesua ja kulutusta, sillä kestävyys on meille lastenvaatteissa todella tärkeää, kun vaatteet menevät aina kahdelle lapselle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kuvien punainen Tovi -haalaria eniten muistuttava vanhempi malli on saatu Reimalta 2014 keväällä. Se oli ensin Avalla kaksi vuotta ja nyt se on ensimmäistä kertaa Nompun käytössä. Haalari on kokoa 104, Nomppu käyttää nyt kokoa 92-98, mutta haalari sopii hänelle hyvin. Ava puolestaan käytti haalaria alkaen koosta 104, aina kokoon 116 asti. Kestävyyden rinnalla siis meille on todella tärkeää tämä Reiman ulkovaatteiden pitkä käyttöikä! Huolellisesti suunniteltujen lahkeiden ja hihansuiden, resoreiden ja kiristysten ansiosta Reiman vaatteet kannattaa mielestäni aina ostaa yhtä kokoa ”liian isoina”, jotta niitä voi käyttää oikeasti monta vuotta. Kuinka moni voi sanoa lapsensa käyttävän samaa vaatetta vuosia? Ei kovin moni. Reiman kanssa se on ihan oikeasti realistista! Kun yhdistetään pitkä käyttöikä ja tuotteiden kestävyys, lopputuloksena on todella hyvä hinta-laatu -suhde, sillä vaatteita ei joudu uusimaan joka välissä. Näistä kuvien housuista ja takeista sitten taas molempien takit on ostettu keväällä 2015. Ne ovat olleet siitä asti käytössä ja menevät aivan varmasti vielä nyt syksyllä 2016, mutta saattavat hyvin mennä vielä keväällä 2017! Nompulla on päällään Taag -takin seurana Avan vanhat välikausihousut, jotka ovat Nompulle vielä vähän ”isot”. Lainausmerkeissä, koska ne ovat Nompulle aivan sopivat, ne pysyvät hyvin päällä ja istuvat hienosti, mutta kyllä hänelle pienempikin koko menisi. Ei vaan ole mitään järkeä lähteä ostamaan pienempää kokoa, kun nämä housut kerran sopivat jo nyt näin hyvin ja menevät sitten hänelle vielä sen 2 vuotta! Ainoat uudet keväthankinnat tänä vuonna ovat olleet tämä Avan päällä olevan Paletti -haalari ja Suoja -housut, koska Nomppu sai nyt Avan vanhat. Syksyllä ei joudutta ostamaan mitään uutta. Musta on aivan upeaa, miten paljon Reiman vaatteiden kanssa pystyy kierrättämään, mutta kuitenkaan Nomppu kuopuksena ei joudu ikinä kulkemaan kuluneissa, rikkinäisissä tai haalistuneissa vaatteissa, vaan vaatteet ovat hänelle tullessaan edelleen hyvässä kunnossa, vaikka ovat olleet jo vuosia käytössä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tosiaan, eikös neljän vuoden käyttöikä kuulosta aika hyvältä? Jos tämä punainen haalari olisi ollut meillä jo vuotta aiemmin, olisi Ava voinut käyttää sitä jo silloin, jolloin käyttöiäksi olisi tullut hurjat viisi vuotta. Kun näkee tällaisia tuloksia lasten ulkoiluvaatteissa, tahtoo oikeasti panostaa kunnon vaatekertoihin. Jos on tottunut käyttämään ulkovaatteisiin sen 40 euroa, millä lähimarketista irtoaa halvimmat haalarit, saattaa esimerkiksi 120 euroa haalarista kuulostaa paljolta, mutta kun sen summan jakaa näille käyttövuosille ja ottaa huomioon sen, kuinka paljon kivempi lapsen on ulkoilla oikeasti kestävissä ja kauniissa vaatteissa, alkaa summa tuntua aika pieneltä. Reiman vaatteilla lisäksi on vielä hyvä jälleenmyyntiarvo, kun ne kerran pysyvät niin hyväkuntoisina. Ainoa tuote, mikä ei kestä ikää on valitettavasti kengät! Mutta se nyt ei ole Reiman vika, näiden pienten jalat kun kasvavat niin kovaa tahtia ja kengän on tärkeää aina olla juuri oikean kokoinen, siinä missä vaatetta voi ostaa isompanakin. Onneksi kuitenkin fiksuilla valinnoilla mekin pystytään paljon kierrättämään kenkiä Avalta Nompulle. Näiden kuvissa näkyvien Wetter -kenkien lisäksi Nompulla onkin kevään varakenkinä Avan viime vuoden Wetterit. Toki ne ovat vähän kuluneet vuoden rymyämisen ja kuralätäköissä hyppimisen jäljiltä, mutta pitävät edelleen vettä ja toimivat kaikinpuolin. Taas kerran kengät todella maksavat itsensä takaisin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

120 euroa kunnollisesta Reimatec -haalarista ei mielestäni todellakaan kuulosta paljolta. Olisin oikeastaan tästä laadusta valmis maksamaan enemmänkin. Reimatec kuitenkin on konseptina niin huippu ja nykyään tuotteet ovat myös täysin PFOA- ja FC- yhdisteistä vapaita. Meillä on lapsilla sekä Reimaa, että Reimateciä ja rakastetaan molempia. Eniten niiden ero näkyy käytännössä siinä, että jos on märkä sää niin Reiman päälle tulee vedettyä kuravaatteet, kun taas Reimatecin päälle en ole ikinä laittanut kuriksia. Reima kyllä on yleensä myös pääosin teipattua ja kestää hyvin kosteutta, mutta Reimatecissa on kuitenkin kaikki saumat teipattu ja vedenpitävyys huippuluokkaa. 

Jotkut ostavat joka kevät ja syksy uuden vk-haalarin, mutta meillä tosiaan se yksi haalari menee kaksi vuotta kummallekin lapselle. Moni usein katsoo meidän vaatteita ja miettii, että miten teillä on varaa ostaa kaikki vaatteet Reimalta, kun ihmiset usein mieltävät Reiman kalliiksi. Mutta ei siihen ole mitään salaisuutta, se on ihan näin yksinkertaista. Mietin aina ostopäätöstä tehdessä sitä vaatteen koko elinkaarta. Pyrin valitsemaan värin, joka sopii molemmille lapsille. Bongailen paljon alennuksia. Otan yhtä tai kahta kokoa isomman, jotta se menee pitkään. Ja ostan ehdottomasti Reimaa, jotta voin olla varma laadusta ja tiedän, että vaate kestää vielä myös Nompulle. On ihanaa, että Reima ajattelee kuluttajia vaatteita suunnitellessaan ja pyrkii siihen, ettei asiakas joudu koko ajan uusimaan vaatekertoja. Sanoisin, että tämä minun ja Reiman välinen kuluttajasuhde on kyllä hieno esimerkki onnistuneesta suunnittelusta, myyntityöstä ja kulutuksesta. Sen takia olenkin niin ylpeä siitä, että saan olla puhumassa ulkoilun ja Reiman puolesta. Tähän asiaani uskon sataprosenttisesti.

Ps. Reimashopissa on nyt tosi hyvin vk-alennuksia!!! Mm. nämä Reimatecin Suoja -housut maksavat vain 38€ (norm 65€) ja vielä huomiseen asti saa ilmaiset toimituskulut uudistuneen verkkokaupan avajaisten kunniaksi! 

Kommentit

9 kommenttia
Emilia Huttunen

Hmm, multa meni nyt vähän ohi, mitä tarkoitat nimikäytännön uusimisella? 🙂 Kävin kurkkaamassa noita vesipilareja niin Reimassa näyttäisi usein olevan 8000 ja Reimatecissä 15000 🙂

Avatar

Ihania kuvia! 🙂 Pitää pitää tuo Reimatec mielessä tulevaisuudessa.

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂 Kannattaa todellakin!

Avatar

Itseasiassa noi haalarit ei ainakaan ole reimateciä, vaan ihan perus Reimaa, joka on likaa ja vettä HYLKIVÄÄ. Ei kannata oikeesti sekottaa noita ominaisuuksia keskenään, varsinkaan jos niitä mainostaa.

Emilia Huttunen

Kyllä minä sen tiedän 😀 Enhän mä ole niiden väittänyt olevan Reimateciä? Vaan nimenomaan kirjoitin meillä olevan paljon sekä Reimaa, että Reimateciä ja erittelin myös niiden eroja. Kannattaa ehkä lukea paremmin 😉

Avatar

Kävin kiinnostuksesta tsekkaamassa kun omalle lapselle mietin, vesipilari oli 8000. Ehkä Reima on uusinut tuota nimikäytäntöään?

Avatar

En tiiä mitä meidän poika sit tekee kun sen Reimantecin kamppeet sai nakata roskiin aina keväällä ja syksyllä?! Tosi me kyllä ulkoillaan paljon oli keli mikä tahansa.

Avatar

Meillä on ihan sama homma. Harvoin voi yhden talven jälkeen edes rymyhaalarina pitää, kun kangas haljennut..

Emilia Huttunen

Tosi outoa! 😮 ainahan joka merkillä on valitettavasti niitä maanantaikappaleita, olisikohan teille voinut osua huono tuuri? Meillä on tosiaan ihan Reimakin kestänyt monta vuotta, kuten tästä punaisesta haalaristakin näkee :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä