Näin luot afro-tyylisen kiharapilven

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bty

bty

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vappuna menin tällaisella tukalla pitkin kaupunkia ja voi vitsi kun oli hyvä tukkapäivä! Hirveästi sateli kehuja tästä tyylistä ja ei ole vuosikausiin tullut niin paljon iskuyrityksiä, haha! Olen jo kauan halunnut kokeilla tällaista tuuhea afro -tyylistä tukkaa, mutta vasta nyt sain aikaiseksi kaikessa rauhassa laittaa hiuksia. Nämä kiharat oli oikeastaan todella helppo luoda, mutta aikaa siinä kyllä kului, kun on näin paljon tukkaa. Olisin halunnut vielä tuuheamman tukan, mutta siihen olisi pitänyt tehdä vielä pienempiä kiharoita, eikä minulla ollut tarpeeksi aikaa. Tässä tulee nyt vielä yksinkertaiset ohjeet ja havainnollistava video!

Harjaa hiukset huolellisesti ja kiinnitä niskahiuksia lukuunottamatta ylös. Kiharra aina yksi osio kerrallaan, niskasta aloittaen. Ota mahdollisimman pieniä suortuvia jokaiseen yksittäiseen kiharaan. Mitä pienempi osio, sitä tuuheampi kuontalo.

Kierrä hiussuortuvat yksitellen syömäpuikon ympärille. Pyri välttämään ”päällekkäin” kiertämistä, minunkin pitkä tukkani kyllä mahtuu ihan tasaisesti siihen puikolle, kunhan vain vähän tiivistää. Pidä toisella kädellä tiukasti kiinni puikon ja hiussuortuvan päästä. Varmista, että kiharrat aivan juuresta asti! Kuumenna sitten puikkoa ja hiuksia suoristusraudalla, vedä puikko yläkautta pois ja anna kiharan jäähtyä. Aina yhden osion valmistuttua suihkauta koko kiharrettuun osioon kunnolla lakkaa.

Suihkuta lakkaa valmiisiin kiharoihin pää alaspäin ja varmista, että sitä menee joka puolella. Älä suihkuta liian läheltä! Pöyhi hiuksia juuresta huolellisesti, voit myös tupeerata, jos juuri tuntuu jäävän lättänäksi. Avaa jokainen kihara huolellisesti sormilla, ei harjalla! Suihkuta lakkaa uudestaan avattuihin kiharoihin.

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Bada bam bam baa, im lovig’ it!! Ihana tukka! ja ihana nainen! :-*

Avatar

Eikä, vitsi miten hienot! Ja hauska idea, tarvii kyllä heti kokeilla ite kans sopivan tilaisuuden tullen 🙂 Näyttää niin helpolta mut saa nähdä kun alkaa ite säätämään kuuman raudan kanssa 😀 Pysyikö kiharat hyvin?

Avatar

Kiharat voi tehdä myös letittämällä, kunhan tekee tarpeeksi pienistä osioista. Leteissä on myös se hyvä puoli, että kiharoihin ei tarvitse laittaa lakkaa ja ne pysyvät jopa 4 päivää jos ne tehdään kosteisiin hiuksiin.

Avatar

KIITOS!!!! oon pitkään miettiny miten sais just tollasen ihanan kiharapilven. kiitos <3 ps. näytät upealta.

Avatar

Näyttää tosi hyviltä, varsinkin lakin kanssa! Mulla ihan toimiva variaato suht samalaisiin kiharoihin on ollu neljä tiukkaa ranskanlettiä tyvestä asti hieman kosteisiin hiuksiin. 🙂 Se on aavistuksen nopeempi pitkään ja tuuheaan tukkaan.

Avatar

Ei hitsi, miten makee!! Jaksaiskohan ite koittaa vääntää…:D

Avatar

Siis sä oot niin söpö en kestä!! Toi tukka on niin ihana sopii sulle aivan uskomattoman hyvin, mietin jo ku edellistä postausta luin et voiku osais tehä iteki haha 😀 Kiva tää ohje siis, ei näytä ees vaikeelta vähän aikaavievältä vaan! Oot aina ollu mummielestä iha älyttömän ihana mut tuntuu et vaa kaunistut päivä päivältä 🙂

Avatar

Mahtava idea! Hieno kiharapilvi! Kiitos ideasta!

Avatar

Inspiroivakaunis Emilia <3

Avatar

Siis apua miten tajuttoman makeet! Menee ihan varmana heti kokeiluun! Kiitos vinkistä 🙂

Avatar

vautsi, upeet! kuinka kauan sulla meni noiden tekemisessä? 🙂

Avatar

Tämmöset hiukset sopii sulle kun nenä päähän!!! Joten suosittelen käyttämään useamminkin. Toisiks alin kuva on wau!

Avatar

siis minkälainen tuo syömäpuikko on, mitä materiaalia? Ettei siis sula/pala tuossa hommassa. Vois olla kiva tehä tollaset kiharat omille synttäreille. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä