Viikonlopun vauhtia

Vitsi miten kiva viikonloppu meillä oli! Mentiin sinne Särkkikseen ja se reissu meni tosi hyvin. Lähdettiin ajamaan seitsemältä ja pysähdyttiin kolme kertaa pissatauolle, sillä Nomppu lähti reissuun ilman vaippaa. Ollaan nyt harjoiteltu kuivaksi tämän lämpimämmän sään myötä, sillä Nomppu on vihdoin innostunut puskaan pissaamisesta. Selvittiin perille ilman märkää turvaistuinta ja lähdettiin heti kiertämään laitteita. Nomppua harmitti hirveästi, kun hän ei ole vielä sitä kriittistä metriä, eikä päässyt moniin laitteisiin ja mulla tietenkin tuli siitä tosi paha mieli, kun en kestä yhtään katsoa sitä pientä murtunutta ilmettä. Onneksi kuitenkin muutamat pienten laitteet kelpasivat hänelle, mutta Ava sitten taas mökötti niissä ja sanoi, että hänellä ei ole nyt yhtään kivaa. Koettiin siis parhaaksi jakautua, minä lähdin Avan kanssa hurjempiin laitteisiin ja Nomppu jäi mummin ja ukkin kanssa etsimään jotain hänelle sopivaa. Avan lempparilaite olikin Troika, joka oli ainoa näistä oikeasti aikuisillekin sopivista laitteista, johon Ava 110 senttinsä kanssa pääsi. Siinä pyörittiin useamman kerran ja Ava nauroi niin onnellisena joka kierroksella. Viimeisellä kierroksella sitten näin käynnistymistä odotellessa Nompun yhtäkkiä seisomassa mittarin alla toiveikkaan näköisenä, kun täti siirtyi hakemaan Nompulle leimaa, hän luuli päässeensä laitteeseen ja raasulla oli niin onnellinen ilme, kunnes tämä täti joutui ottamaan Nomppua kädestä ja selittämään, ettei hän pääse vielä mukaan. Nompun kummitäti nappasi murtuneen pojan syliin, mutta olisin vaan halunnut juosta pois laitteesta itkemään Nompun kanssa, kun tuli niin murtunut olo. Meillä oli muuten TOSI hauska päivä ja Särkänniemi on ihana paikka ja se uusi X oli hauska, mutta mulle jäi vaan tosi paha mieli tosta Nompun tilanteesta ja siitä, että Ava ei ehtinyt päästä Angry Birds -puistoon kun me aikuiset unohdettiin se ihan kokonaan ja hän oli sitä odottanu kaikkein eniten…. Mulla on nyt tämä kuukauden hormonaalisin kohta sopivasti menossa ja olin senkin takia vielä tavallista herkempi ja jäi oikeasti ahdistamaan tämä. Menomatkalla itkin autossa puoli tuntia, kun tajusin jättäneeni omat vaihtovaatteeni eteiseen. 😀

dav

Haluan ehdottomasti korjata tämän tilanteen ja Avan täytyykin päästä takaisin Särkänniemeen ja siihen Angry Birds -leikkipaikkaan, mutta en haluaisi ottaa Nomppua sinne enää mukaan, ettei hän pety hirveästi, taas… Ehkä Lintsillä olisi enemmän pienille laitteita? En yhtään muista viime kesästä. Osaisiko joku sanoa, onko Lintsillä alle metrin mittaisille mitään possujunaa jännittävämpää? Ollaan menossa lauantaina Helsinkiin koko perhe ja voitaisiin lähteä Lintsille, mutta en viiti turhaan mennä, jos kaikki laitteet ovat sielläkin ihan näitä 1 -vuotiaille suunnattuja. Jos joku kummi tai kaveri lukee tätä ja on suunnitellut kesäreissua Särkkikseen niin laita viestiä ja ota Ava mukaan!

Ps. Vähänkö lapset ovat innoissaan tosta isosta minionista! Melkein yhtä innoissaan kuin Topias, joka voitti elämänsä ensimmäisen pääpalkinnon! Meidän porukka pysähtyi pelaamaan myös sitä Dumle-rulettia, missä valitaan numero ja jos oman numeron kohdalla se ruletti sattuu pysähtymään niin voittaa sen jättidumlen. Siinä odotellessa sanoin ääneen, että mulle tuli yhtäkkiä sellainen fiilis, että numero 33 voittaa, että ottaakaa joku nyt se. Mutta kukaan ei ottanut ja ei voi oikeasti olla totta, 33 voitti!!!! Mua ärsyttää vieläkin niin paljon, miksei kukaan luottanut muhun! Mulla on selkeesti kuudes aisti. Ei ihme, että oon viimeksi tollaste peliä pelatessani voittanut juurikin vain yhden numeron valitsemalla sen pääpalkinnon!

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Ehdottomasti Härmään!

Avatar

Lintsillä on ainakin pienille ne ilmaiset laitteet. Oltiin viimekesänä mun sillon 2 v tytön kanssa ja hän ainakin tykkäs tosi Paljon

Avatar

Ei ainakaan viime vuonna Linnanmäellä ollu hirveästi mitään kivoja laitteita alle 100cm meidän neiti oli 1cm vajaa 100cm ja ei päässyt 😮 ei edes aikuisen kanssa todella ärsyttävää -.-

Avatar

Lintsillä alle 100cm on jotain kymmenen laitetta. Neljä vuotias veljenpoika ravasi yli 30 kertaa putkeen rekkarallissa ja oli oikein onnellinen siitä laitteesta, se sopii alle 100cm. Tämä täti odotti kärsivällisesti viereisellä penkillä, jos jatkettaisiin seuraaviinkin laitteisiin. 😀

Avatar

Espoossa Bodom-järven lähellä on myös Angry Birds-puisto, siellä on myös hiekkaranta. 😉 Itse ajattelin viedä juniorini kesällä sinne.

Avatar

Espoossa on myös vastaava maksuton Angry birds -puisto Leppävaarassa. Samassa yhteydessä myös maauimala, urheilupuisto, jne. Helsingistä pääsee junalla alle 10min, bussilla tai autoille on suuret parkkipaikat.

Avatar

Hei, pääseehän särkänniemessä vanhempien kanssa alle 100 senttiset moniin laitteisiin, mutta en muista pitikö vanhemmalla olla ranneke… mutta me ollaan oltu 1, 5 vuotiaan kans särkkiksessä ja monissa laitteissa kyllä käyty.

Avatar

Moi!
Olen Linsillä töissä ja oli pakko kommentoida! Eka kommenttini blogiisi, vaikka olen jo monta monta vuotta lukenut 🙂

Lintsiltä löytyy 10 lastenlaitetta alle 100cm pitkille. Suurin osa niistä on vieläpä ilmaisia! Ilmaiset laitteet suljetaan kuitenkin kaksi tuntia ennen puiston sulkemista, eli kantsii huomioda tämä! Lisäksi löytyy uusi Matka maailman ytimeen-leikkipaikka ja Angry Birds-leikkipuisto! 🙂 Plus lauantaina on Klovni viihdyttämässä lapsia Estradilla! Toivottavasti eksytte Linnanmäelle, olisi hauska bongata teidän perhe sieltä!

Avatar

Jos haluatte tehdä kesäreissua pidemmälle, niin Powerparkkia voin suositella! Täällä löytyy laitteita joka makuun ☺. Ja löytyy täältä päin muutakin, jos kauemman haluaa olla. Härmän kylpylä, Ylistarossa eläinten vanhainkoti Wanha Markki, Seinäjoella Duudsonit-parkki, Ähtärissä Ähtärin eläinpuisto ja Tuurissa Keskisen kyläkauppa. Listasta jäi varmaan jotain poiskin, mutta noissa ainakin viihtyy koko perheellä.

Avatar

Lintsillä on 10 maksutonta laitetta. joista kuuteen taitaa päästä alle 100cm.
mutta juuri kun tarkistin niin meidän nyt 2v8kk viime kesän lemppari, pallokaruselli (joka vähän hurja oli kuitenkin hänelle) on näköjään lähtenyt pois. 🙁
lisäksi on pienillekkin muutama maksullinen laite. (oisko neljä laitetta ollut)
Mutta tässä omia kesäloma suunitelmia rakentaessa ja huvipuistojen tarjontaa vertailleena, veikkaisin että linnanmäellä on toistaiseksi ainakin vielä noille pienille eniten tarjontaa.
Toivottavasti sielä riittäisi Nompullekkin tarpeeksi vauhdin hurmaa 🙂

Avatar

Lintsi on kyllä kans täynnä maagista metriä ja paljon särkkää pienempi 🙁

Avatar

Lintsillä on alle 100cm lapsille kuusi laitetta muistaakseni.

Avatar

Lintsillä ei myöskään oo mitään alle 100cm. Koin tuon saman veljen lasten kanssa, kun poika pääsi mihin vaan ja tyttö ei mihinkään…

Avatar

Vankkuripyörä , kotkot munajuna , näköalatorni panoraama ja rumpukaruselli ovat ilmaisia laitteita joihin alle 100cm pääsee 🙂 en muista oliko vielä muita , mutta ei kovin paljoa lintsilläkään 🙁 harmikseni joudun itse usein olla se joka sanoo näille pikkuisille , etteivät pääse kun ovat liian lyhyitä ja on kyllä sydäntäsärkevää kuunnella sitä itkua ( ja kohdata vihaisia vanhempia). Onneksi meillä on usein laitteiden ajokopeissa lintsitatuointeja joilla saadaan pikkuvieraiden mieltä vähän paremmaksi tälläisten tilanteiden sattuessa 🙂 t. Laitetäti linnanmäeltä

Avatar

Ainakin vuonna 2012 Särkänniemen Angry birds -puiston laitteisiin pääsi heittämällä kohta kaksi vuotta täyttävä, joka ei taatusti ollut yli metriä silloin! Kannattaa tarkistaa se, ennenkuin jätät Nompun kotiin! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä