Todellinen tulevaisuuden tietokone

[mittaustagi]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuun alussa kirjoittelinkin teille jo SEO -juttuja ja kerroin vähän vinkkejä kävijämäärien nostamiseen, mutta nyt on aika luvatusti kertoa vähän enemmän tästä uudesta ihanasta tietokoneestani! Olen siis mukana Indiedaysin ja ASUSin kampanjassa, jonka tiimoilta osallistuin SEO -workshoppiin ja sain uuden ASUS ZenBook UX305 -läppärin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ZenBookin houkuttelevasta värimaailmasta valitsin perinteisemmän mustan ja valkoisen sijaan tämän kultaisen version. Sävy on vähän vaikea taltioida kuvissa, mutta luonnossa se on vielä kuvia ihanampi. Ei yhtään harmaa/hopea, vaan vähän ruusukultaan vivahtava jännä sävy, joka saa sinut pysähtymään ja miettimään, että mikäs väri tämä nyt oikein on. Tykkään tästä ihan sikana, koska se on todella raikas verrattuna vanhaan musta-hopeaiseen koneeseeni verrattuna, mutta erottuu ihanasti tästä valkoisten läppäreiden muodista. On myös paljon helpompi pitää jatkuvasti siistin näköisenä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä ZenBookissa on pieneen kokoonsa nähden käsittämättömän käytännöllinen näppäimistö, mikä on ehdottomasti yksi lempiominaisuuksistani. Sormet osuvat vaivatta oikeille näppäimille, eikä ruutuakaan joudu tihrustamaan silmät sirissä. Muisti on iso, akku kestää ikuisuuden (jopa 9 tuntia), kone ei paina mitään (1,2 kg) ja kokonsa puolesta menee näppärästi laukussa kuin laukussa aina mukana. Tässä ei ole oikeastaan mitään, mistä en tykkäisi. Yksi hulluimmista ominaisuuksista tulee kyllä hyvin esiin siinä, kun laitat ZenBookin päälle ja pysähdyt kuuntelemaan. Ei mitään. ZenBook UX305 on toteutettu täysin ilman tuulettimia ja on aivan älyttömän hiljainen vielä sen lisäksi, että se on hurjan kevyt, ohut (julkaisun aikaan maailman ohuin 13 -tuumainen läppäri!) ja tehokas. Tässä koneessa kyllä oikeasti yhdistyy ihan kaikki designista, tyylistä ja viimeistellystä kokonaisuudesta suoristuskykyyn, käytettävyyteen ja suorituskykyyn. Ai sanoin jo suorituskyvyn? No kun pakko sanoa kaksi kertaa, on oikeasti niin ihanaa, kun mikään ei estä työskennellessäsi sitä luovuuden virtaa, vaan kaikki tapahtuu ihan salamannopeasti. Vihaan odottelua tietokoneella työskennellessä, sillä unohdan todella helposti, mitä olin tekemässä ja turhaudun ja kadotan kaikki ajatukseni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ASUSin sivuilla sanotaan seuraavaa: ASUS ZenBook™ UX305 on yksi maailman ohuimmista kannettavista tietokoneista, ja se on toteutettu kokonaan ilman mekaanisesti liikkuvia osia. Käyttämällä uusinta tekniikkaa olemme saaneet toteutettua laitteen täysin ilman tuulettimia – ilman riskiä ylilämpenemisestä. Uuden sukupolven Intel® Core™ M-suoritin integroidulla Intel® HD Graphics 5300 -näytönohjaimella takaa erinomaisen suorituskyvyn moniin askareisiin. Yhdessä salamannopean SSD-aseman kanssa laite kykenee tuottamaan uskomattoman sulavan käyttökokemuksen.” Eli miltäs kuulostaa todellinen tulevaisuuden tietokone, joka 

Ei ylikuumene. Ei hikoilevia reisiä, kun läppäri korventaa ihon punaiseksi.

Jonka johtoa ei tarvitse olla koko ajan olla etsimässä, sillä akku kestää AKTIIVISESSAKIN käytössä 9-10 tuntia.

Josta löytyy pienestä koosta huolimatta kolme USB -liitäntää, laadukas näppäimistö ja ensiluokkainen äänentoistojärjestelmä.

Aika hyvältä kuulostaa ainakin minun mielestäni. Ja erittäin hyvältä vaikuttaa näin luonnossa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitä ominaisuuksia te arvostatte hyvässä tietokoneessa? Vastaisiko ASUS ZenBook UX305 teidän tarpeisiinne? 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Ääh apua! 😀 mä oon kauan pohtinut, että pitäiskö ostaa macbook ja olin jo melkeen varma että ostan. Nyt kuitenkin luin tän postauksen ja täytyykin harkita uudestaan…:D

Avatar

Minkä hintanen tää kone on ja mistä saatavilla? Oon ite uutta konetta vailla, ja punnitsen vaihtoehtoja 🙂

Avatar

Näyttää siltä, että asus on hiukan ottanut inspistä applelta 😀 On meinaan ihan macbookin näköinen ja ominaisuudetkin aikalailla samoja!

Avatar

Mac sen olla pitää. Tuo läppäri muistuttaa kyllä kovasti MacBook Airia ainakin ulkonäöltään.

Avatar

Tuo läppis kuulostaa oikein joka naisen unelmalta väriä myöten 🙂 hinta vain olikin sitten minun ulottumattomissa.

Avatar

Toi on kyllä niin kaunis! <3

Itselläni on nyt ollut juuri bloggaamis käytössä vajaan kahden vuoden ajan Asuksen läppäri ja oon ollut todella tyytyväinen. Fiksua oli se, että valkoisen koneen sai mustalla näppäimistöllä, niin kone pysyy kauemmin siistimmän näköisenä.
Ja kyllähän tollaselle vielä tätäkin näppärämmälle yksilölle olisi varmasti käyttöä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä