Jokaisen illan piristys

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nyt kun ollaan asuttu tässä asunnossa jo 2,5 vuotta ja saatu näiden vuosien ajan nauttia joka ilta aivan taivaallisesta ilta-auringosta, en enää ikinä suostu muuttamaan asuntoon, jossa ei ole tällaista aurinkoa. Edelliseen asuntoon tuli läpi päivän aurinko, joten kesäisin asunto oli aivan järkyttävän kuuma, mutta tänne alkaa paistaa aurinko vasta neljän maissa. Asunto pysyy kesäisinkin ihanan viileänä ja illat saadaan sitten nauttia aina todella kauniista auringonlaskuista. Pimeää täällä ei silti ole ikinä, sillä avaralta pihalta kantautuu kuitenkin epäsuoraa valoa sisään joka ikkunasta. Alkuillasta auringon viimeiset säteet osuvat ihanasti parvekkeelle puiden lomasta ja pikkuhiljaa taivas värjäytyy punertavaksi. Ihan täydellistä <3

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Oi, kelpaahan tuommoista näkymää katsella! 🙂

Avatar

Ooh! <3 Kaunis kuva! Todella tykkään teidän asunnosta ihan kaikkinensa! Oot niin kauniiksi sen osannut sisustaa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä