Ihanaa inspiraatiota

Koko viikoksi on luvattu taas sadetta, eikä ranta houkuttele meidän perhettä hetkeen, semisti räkäisten lasten kanssa ei muutenkaan oikein huvita lähteä ulos, mutta sisälläkin tylsistyy helposti. Mutta hei, onneksi meillä on kuitenkin viihdettä, kiitos Filmtownin EasyRent -palvelun, josta kirjoittelin teille viime kuussa tässä postauksessa. Ollaan oltu tähän edelleen ihan hirveän tyytyväisiä ja nyt halusinkin luvatusti kertoa teille sitten niitä meidän perheen leffasuosikkeja. Tässä siis tulee omat listauksensa perusteluineen ensi-iltojen puolelta, lasten valikoimasta, takahyllyjen aarteista, sekä vielä sarjoista! Kuten saattaa huomata, meillä ollaan aika leffafriikkejä, joten onneksi Filkkarilla on iiiiisot valikoimat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensi-illat

San Andreas

Olen nähnyt tämän jo kolme kertaa. Dwayne Johnson on yksi lempparinäyttelijöistäni ja entinen lempparipainijani 😉 Smackdown oli lempiohjelmani lapsena! Luonnonkatastrofit on muutenkin hirveän mielenkiintoisia aiheita elokuvissa, koska ne ovat kuitenkin niin realistisia ja tästä syystä mielestäni paljon jännempiä kuin esimerkiksi mitkään yliluonnolliset ilmiöt.

Deadpool

Siis ei tätä voi kuvailla, se on vain kaikkien pakko nähdä. Rakastan Marvelin leffoja ylipäätänsä, mutta Deadpool on ihan omaa luokkaansa.

The Martian

The Martian oli hirveän positiivinen yllätys. Ajattelin ensin, että kuinka mielenkiintoinen voi olla elokuva yksin marsissa elävästä miehestä, mutta tadaa. Ihan huikea.

How to be single

Aivan järjettömän hauska elokuva, Dakota Johnsonin pisteet nousivat vähän tämän myötä, Rebel Wilson kuuluu myös lempinäyttelijöihini, joten tämä oli pakko nähdä.

The Revenant

En ole nähnyt leffaa itse, mutta Topias tykkäsi hirveästi. Olen niin herkkä kaikille karhujutuille, kun pelkään niitä ihan hirveästi niin tiedän, etten voi katsoa tätä elokuvaa. Tahtoisin muuten, koska nämä kehut on olleet ihan uskomattomia! Näin kerran luonnossa karhun ja se kokemus pelästytti sen verran, että en uskalla katsoa.

Ride Along 2

Ykkönen oli hyvä, kakkonen vielä paljon parempi! Kevin Hart on vain niin hauska.

Daddy’s Home

Meidän lemppari tämän hetken valikoimasta!! Aivan huikean hauska leffa ja upeat näyttelijät, taas kerran niitä omia lemppareita. Suosittelen tositosi lämpimästi, tietty kaikkiin tämä huumori ei uppoa, mutta kerrankin löytyi leffa, jolle me molemmat naurettiin ihan silmät vedessä.

Spy

Taas aivan loistava leffa ja taas yksi lempinäyttelijöistäni! Naisnäyttelijöistä Rebel Wilsonin lisäksi Melissa McCarthy on ehdoton suosikki, tässä on kaksi upeaa naista. Niin hauska, Jason Statham oli tosi mielenkiintoinen lisä, kun en ole tottunut miestä näkemään komedioissa.

The Hateful Eight

Niin Tarantino leffa. Jotkut tykkää, jotkut ei, Topias ei tykännyt, mä tykkäsin! Musiikki oli aivan huikeaa, meni Oscar kyllä oikeaan osoitteeseen.

Zoolander 2

Tämä oli tällainen aivojennollausleffa, tuli aika nostalginen fiilis. Aika överi, mutta kuitenkin omalla tavallaan hurjan hauska! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasten valikoima

Paw Patrol

Nompun ehdoton lemppari, hän valitsee aina mukaan jonkun boksin Ryhmä Hauta 😀

Kätyrit

Molemmat lapset tykkäävät tästä ihan hirveästi, eikä olla ainoita! Onhan tää hypetys edelleen kova kätyreiden ympärillä. Todellakin sellainen leffa, jonka jaksaa katsoa useampaan otteeseen.

Winx  – Syvyyksien salaisuus

Tämä sitten taas on Avan lemppari. Winxit on tällä hetkellä kovassa huudossa ja onhan näitä hauska katsoa Avan kanssa, kun itsekin on lapsena samaa ohjelmaa tuijottanut.

Frozen

No hei daa. 

Inside Out

Tosi ihana leffa, joka sopii koko perheelle! 

Muumit Rivieralla

Tämä herätti paljon kritiikkiä ilmestyessään, mutta meillä tykkäsi koko perhe! Huumoria löytyy aikuisille ja lapsetkin tajusivat suurimman osan vitseistä ja nautittiin koko perhe tästä leffasta. Kaksi kertaa on tämäkin nähty, eli oikeasti hyvä perheleffa!

Helinä Keiju ja Mikä-mikä-hirviön arvoitus

Taas yksi ehdoton lemppari koko perheelle, lapset ovat nähneet tämän miljoona kertaa ja mekin muutaman kerran. Normaalisti ei annettaisi lasten vuokrata aina samaa elokuvaa, kun tuntuu, että rahat menee hukkaan, mutta Easyrentin kanssa ei tarvitse sitä miettiä!

Lentsikat 2 – Pelastajat

Tässä oli tosi symppis leffa jatkamaan Autojen jalanjäljissä, lapset tykkäävät kovasti, etenkin Nomppu!

Madagaskar

Mä tahtoo veivaaveivaa. Kaikki Madagaskarit on tosi hauskoja! Olen ekat nähnyt joskus nuorempana ihan ittekseni, mutta on ollut ihanaa katsoa niitä nyt lasten kanssa! 

Toy Story 1, 2, 3

Toy Storyista on kuoriutunut ehkä lasten ultimate lemppari -leffat ja Topias on siitä onnessaan, koska hän rakastaa myös kyseisiä leffoja! Onhan ne hauskoja, mutta itse en silti jaksa tuijottaa niitä aina uudestaan Topiaksen ja lasten kanssa, vaan yritän rohkaista lapsia valitsemaan Filkkarista jotain uusia elokuvia…. 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Arkistojen aarteet

Maleficent

Maleficent on mielestäni aliarvostettu! Rakastan tätä elokuvaa. Aivan ihana ja sydämellinen kuvaus Pahattaren tarinasta. Angelina Jolien roolisuoritus on upea.

Batmanit

Topias rakastaa Batman -leffoja, joten voitte kuvitella, että niitä tulee vuokrattua. Yön ritari taitaa olla Topiaksen lempielokuva.

Taken 1, 2, 3

Siis Liam Neesonissa on sitä jotain. Takenit on kaikki tosi hyviä!!! Topias ei hirveästi välitä, mutta mulle uppoaa ihan superisti. Jos et ole nähnyt niin suosittelen! Tällaista actionia, missä on oikeasti ajatus taustalla, eikä vain aivotonta räiskintää.

Sherlock Holmes 1, 2

Nämä on taas näitä ”apua en muistanutkaan tätä elokuvaa, pakko vuokrata” -settejä. Niin hyviä elokuvia! Ja onhan Robert Downey Jr. aivan ihana. 

Suuri Puhallus

Nyt kun kakkonen on teattereissa ja tulossa vuokrattavaksi, on hyvä hetki katsoa tämä ensimmäinen osa ja valmistautua ekaa leffaa vielä paremmalta vaikuttavaan kakkoseen! 

Burleski

Tämä on pakko vuokrata aina silloin tällöin, siis KAUNIS on täydellinen sana kuvaamaan tätä elokuvaa. Burleski on upeaa ja tässä leffassa se on toteutettu ihanasti.

Piiat

Ihan järjettömän mielenkiintoinen ja herättävä elokuva. Menee kategoriaan pakko nähdän edes kerran elämänsä aikana. Eli vuokraa!

The Impossible

Niin surullinen elokuva. Menee heittämällä Marleyn ja Hachikon ohi. Tsunami on aiheena tosi haastava, mutta tässä on mielestäni kuvattu niitä sen herättämiä tunteita tosi hyvin.

The Internship

HAUSKA! Hyvät näyttelijät, hauska juoni ja oikeasti hyvä kokonaisuus.

Year One

Sain tämän leffan joskus teininä joululahjaksi, mutta levy on vuosien varrella kadonnut. Onneksi bongasin tämän Filmtownista, koska välillä täytyy saada katsoa tällaista överihuumori niiiiiin Jack Black -settiä.

21 ja 22 Jump Street

Siis Channing Tatum yhdistettynä oikeasti hauskoihin leffoihin? Öö, täydellistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sarjaboksit

Game of Thrones

Maailmankaikkeuden paras sarja, jos et ole nähnyt, et tiedä mitä viihde on. Vuokraa, nyt.

Moderni Perhe

Moderni perhe on niin paras! Siis joskus takavuosina multa meni ohjelman idea vähän ohi ja luovutin viisi minsaa katsottuani, mutta sitten satuin pari vuotta sitten puolivahingossa näkemään yhden jakson, tajusin sarjan olevan aivan huikea ja aloin katsoa alusta asti. Nyt en voisi kuvitella arkea ilman Modernin Perheen loistavaa huumoria! Voi kun kesätauko jo loppuisi.

Viikingit

Nerokas sarja mielenkiintoisesta aiheesta! Ja ihan sairaan koukuttava, miksi kaikki hyvät sarjat on nyt tauolla??

Sinkkuelämää

No hei pakkohan tämä on aina muutaman vuoden välein katsoa läpi, jos ei ehdi telkkarista seuraamaan. Ensi kerralla, kun Topias lähtee lasten kanssa mökille, käyn ostamassa kassillisen ruokaa, vuokraan Sinkkuelämän jonkun kauden, enkä poistu kotoa pariin vuorokauteen.

Sons of Anarchy

Topiaksen lempisarja! Onneksi tämäkin löytyy Filmtownista, koska Topias on tosi nirso sarjojen kanssa, Sons on oikeastaan ainoa sarja, josta Topias on (OC:n lisäksi) innostunut.

Mitäs tykkäätte, löytyikö samoja lemppareita, tai ihan uusia suosituksia? Mulle saisi ihan hirveän mielellään suositella katseltavaa Filmtownista! Niitä leffoja on niin älyttömän paljon, että eihän niitä mitenkään ehdi ihan kaikkia käydä läpi, ainakaan jos lapset on mukana, eikä pysty yhtään keskittymään. Rakastan elokuvia ja sarjoja, siinä on jotain niin älyttömän rentouttavaa, kun voit uppoutua hetkeksi siihen toiseen maailmaan ja nauttia vain viihteestä. Etenkin aina jos oma elämä tuntuu ahdistavalta ja stressaavalta, tulee heti parempi olo kun unohdat kaiken muun ja katsot yhden leffan. Käytän tätä usein myös keskittymiskeinona blogin kanssa, se on oikeastaan ehkä suurin salaisuuteni onnistuneisiin postauksiin. Sen jälkeen on paljon luovempi olo ja kirjoittaminen onnistuu taas! Jos ei tunnu tulevan hyvää tekstiä, en yritä väkisin, vaan unohdan koko jutun ja katson jonkun inspiroivan elokuvan. Kannattaa kokeilla, ihan vaikka opiskelunkin kanssa. Onneksi EasyRentin kanssa tämäkin on paljon käytännöllisempää!

Yhteistyössä Filmtown

 

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Mä niin ymmärrän ton karhujutun! Itse kanssa nähnyt karhun ja tämän 2 pentua lähietäisyydeltä ja se pelästytti vaikka mitään ei sattunutkaan. Välillä näen jopa painajaisia karhuista ja metsässä yksin liikkuminen pelottaa vaikka olisi jossain keskustan lähimetsikössä 😀 Mä uskaltauduin katsomaan revenantin, ihan törkeen hyvä mutta aina karhu kohdissa piti laittaa silmät kiinni..

Avatar

Oi kiitti vinkeistä, tossa oli paljon hyviä leffoja! =)
The Big Short on tosi hyvä! Vaikka ei talousaiheet niin kiinnostais, niin toi on tehty tosi mielenkiintoisesti!
The Loft on tosi hyvä ja mielenkiintoinen trilleri! Se on tosi erilainen ja niin hieno juoni =)

Avatar

Ooh, The Rock on kuningas! <3

P.S. Munkin oli pakko ladata Pokemon GO. Oon niin koukussa, että en ehdi edes leffoja katsoa enää! 😀

Avatar

Breaking Bad ehdottomasti, aivan paras sarja. Katsottu läpi jo kahteen kertaan 😀

Avatar

Breaking Bad!!! Saisipa unohdusseerumia, että voisi katsoa sen uudelleen.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä