Ruisrockin festariasut DAY 3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Farkut – Vintage / Paita – H&M / Kengät – Ecco (saatu) / Reppu – Glitter / Aurinkolasit – Cubus

Sunnuntaina sitten kakkospäivästä viisastuneena palasin rentoon asuvalintaan. Korkeavyötäröiset löysät farkut, t-paita ja tennarit. Ihan perussettiä, mutta mulle festareilla on aina tärkeintä juuri se mukavuus ja helppos! Ja ruississa kyllä huomasi, että samaan kaikki muutkin olivat panostaneet. On jotenkin tosi jännää, miten festareista riippuen se pukeutuminen ja ihmisten tyyli vaihtelee ihan hirveästi! Aloin jo nyt suunnitella, että ensi vuonna voisi kiertää festareilla kuvaamassa sitä katumuotia ja vertailla sitten kesän päätteeksi, miten festareiden tyyli vaikuttaa siihen pukeutumiseen. Tämä asu oli ihana, mutta tuli kyllä vähän kuuma, koska päivästä oli lupailtu pilvistä ja mahdollisesti sateista, mutta tottakai siihen sitten osui kunnon hellepäivä! Mikä oli siis tietenkin ihanaa, mutta vähempikin vaate olisi nyt riittänyt. Tällaiset asut siis löytyi päältäni ruississa! DBTL:n asuani voittekin käydä kurkkailemassa tämän aamun postauksessa.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Pakko kysyä että minkälaiset nuo Birkenstockin kengät on jalassa? Onko niillä hyvä kävellä myös pidempiä matkoja esim kun ulkomailla kiertelee ympäriinsä? 🙂

Avatar

Moikka, toivottavasti Ruissista tulee vielä juttua, muuten on aika laihaa ”mediapassin” hyödyntämistä. Sanon tän blogin vannoutuneena lukijana. Koska teet tätä ammatiksesi ja julkisesti olet kertonut olevasi ruississa median edustajana (lasken Ig kuvat joissa passi hyvin selvästi näkyy tähän), olet mielestäni velvollinen tuottamaan mediasisältöä meille lukijoille erityisesti nyt kun Ruissista on jo tovi aikaa.

Olet ammattibloggari ja menossa opiskelemaan markkinointia, joten toivoisin sinun panostavan hieman enemmän.

Edelleen, kaikki sanottu blogin uskollisena seuraajana. Klikkaan blogisi päivittäin auki ja koska tiedän kyllä mihin blogitulot perustuvat, toivoisin saavani klikilleni vastinetta meidän molempien takia.

Hyvää turkukesän jatkoa!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä