Farkkubeibe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Farkut – Vintage / Kengät – Adidas / Toppi – Bik Bok / Laukku – Ralph Lauren (Zalando) / Aurinkolasit – Cubus

Tämmöiset asukuvat tuli napattua viime viikolla, kun kävin Kauneushoitola Melonissa ripsihuollossa. Ah että kun mä rakastan näitä farkkuja! Oon niin onnellinen, että satuin bongaamaan ne. Oon tosin ens viikolla menossa vähän pienentämään niitä, nimittäin mun mielestä ne voisi istua vähän paremmin nyt, kun olen laihtunut! Laihdutuksen suhteen fiiliksistä voi muuten lukea Project Bootysta, nimittäin 10 pudotetun kilon kunniaksi tehty postaus löytyy täältä. Mulla on nyt vähän kirittävää tämän kuun postauksissa, sillä olin jonkun aikaa kokonaan ilman läppäriä, mutta nyt molemmat korjauksessa olleet koneeni ovat taas kotona, halleluja! Istutaan tässä parhaillaan Topiaksen kanssa sohvalla katsomassa leffaa ja tämä näpyttely häiritsee, mutta nyt heitän koneen pois ja jätän tämän ihan vaan asupostaukseksi ilman pitkiä pulinoita!

Ps. Vaatteista puheenollen, heitettiin kahden päivän supersiivouksen aikana KYMMENEN jätesäkillistä vaatteita pois. Nice!

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Ettehän vaan roskiin heittäny vaatteita? 😀

Avatar

Näytät upealta! Tollaset farkut on kyl supermageita!

Avatar

laihdutus-vinkit jakoon sinä upea nainen!

Avatar

Ihania kuvia 🙂 Ei voi kuin ihailla sun tyyliä ja itsevarmuutta! Mulle sä oot idoli.

Avatar

Onnea pudotetuista kiloista vaikka ootkin kyllä upea oli paino sitten kymmenen kiloa sinne taikka tänne. 🙂 Ja nuo farkut passaa sulle niiiiin hyvin!

Avatar

Juuri ajattelinkin, että farkut näyttäisi vieläkin kivemmalta kun eivät varsinkaan alaosasta olisi ihan noin isot 🙂 Onnea painonpudotuksesta!

Avatar

Mainitsit tuossa kesällä sitä yhtä läppäriä jonka olit saanut, niin joko sekin oli siis mennyt rikki?:O

Avatar

Siis mainostit…

Avatar

Nyt oli pakko kyllä tulla kommentoimaan! Kävelin eilen sattumalta teidän perhettä vastaan ja voi vitsit näytti hyvältä! Niin perhe kun myös varsinkin sä! Sun painonpudotuksen huomaa kyllä, oikeen säteilit nyt jo! Tsemppiä paljon sen jatkoon :)!

Avatar

Tosi hieno juttu laihdutus hei 🙂 sen kyllä kuvistakin huomaa! Ette varmaan ihan pois-pois toivottavasti vaatteita heittänyt (as in roskikseen)..? Salaa toivon että laitoitte vaikka fidalle tai jonnekin muuhun kierrätykseen 😀

Avatar

Hauskat pöksyt! Usein ton malliset on mauttomat mut noi ei kun ovat sen verran isot 🙂 miksi heität vaan vaatteet pois etkä myy? Kerroit jossakin vaiheessa että teillä on vähän tiukkaa niin niistä vaatteistahan saisi rahaa 🙂

Avatar

Huippu tyyli Ethän pudota liikaa painoa. Liian laiha olemus ei pue mielestäni ketään. Tsemppiä!

Avatar

Monia isoksi jääneitä vaatteita voi pienentää ja uudelleen muokata. Itsekin ostan tarkoituksella kahta kokoa isompia vaatteita, jolloin uudelleen muotoiluun on just tarvittava lisäkangas.
Siskoni jatkuvasti raahaa minulle mekkoja takiksi muokattavaksi, puseroita tunikoiksi muokattavaksi jne jne. It’s fun! Ja saat uniikkeja vaatteita!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä