Pikku bestikset

helsinki 101

Meillä oli aivan täydellinen viikonloppu, kun saatiin vihdoin Iina ja Otto tänne lapsineen kyläilemään. Me käydään aina Helsingissä, mutta jotenkin joka kerta kun sovitaan treffit tänne Turkuun, tulee jollekin mahatauti tai auto menee rikki tai jotain. Oli ihan huippu fiilis, kun nää oikeasti kurvasi pihaan! 😀 Ehkä tämä nyt rikkoi tuon huonon onnen putken.

Nämä pikkubestikset olivat niin onnessaan toistensa seurasta ja meillä oli aivan järjettömän hauskaa. Mulla on viikonlopulta paaaaljon kuvia ja paljon asiaa, mutta nyt on vähän kiire aikataulu, kun pitäisi päästä sänkyyn, että jaksan huomenna järjestellä Nompun synttäreitä, joten kirjoittelen viikonlopusta myöhemmin kunnolla! Tuo ensimmäinen kuva on keväältä 2013, kun me tavattiin ensimmäistä kertaa. Niin ne kasvaa <3

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Maailman ihanimmat<3

Avatar

Voi vitsit, mitä söpöliinejä! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä