Viikossa kohti täydellistä ihoa

[mittaustagi]

[conversionpixel campaign=’SwissClinic’ title=’Viikossa kohti täydellistä ihoa’]

Nyt on sellaista ennen-jälkeen -kuvaa tulossa, että oksat pois! Olen mukana Swiss Clinicin kampanjassa ja olen käyttänyt nyt pari viikkoa vastikään lanseerattua Rejuvanating Seerumia, jonka koostumus on nyt paranneltu ja entistäkin tehokkaampi. Rejuvanating Seerumi on osa Skin Renewel -ihohoitoa, joka koostuu seerumista ja Skin Roller -mikroneularullasta. Yleensä kerron aina alkuun itse tuotteista ja siirryn myöhemmin käyttökokemuksiin, mutta nyt ajattelin ihan ensin näyttää teille, mitä omalle iholleni tapahtui ja sitten KUN innostutte tuotteesta, ennen-jälkeen -kuvien perästä löytyy infoa ja ohjeita.
untitled-export4

untitled-export1

untitled-export

untitled-export2

untitled-export3

Mulla on ollut aina melko tasainen iho lukuunottamatta jotain satunnaisia finnejä. Reilu vuosi sitten kaikki kuitenkin muuttui, kun poistatin hormonikierukkani. Ihoni räjähti ihan käsiin, kun olin ensimmäistä kertaa vuosiin ilman mitään hormoneja ja ihostani tuli selkeästi herkkä oman kehon tuottamien hormonien vaihteluille. Ihoni tuli useasta paikasta täyteen pienenpientä näppylää, jotka sitten aina ovulaation ja kuukautisten aikaan kehittyivät finneiksi. Minulle jää lisäksi todella helposti arpia, joten jos jonkun näpyn satuinkin saamaan pois, se muistutti olemassaolostaan kuitenkin päivittäin pienen violetin arven muodossa. Nämä näpyt sai kuitenkin meikillä sen verran peittoon, että kuvissa iho näytti kivalta, mutta kun katsoo lähempää, ne näpyt kyllä erottuivat. Jollekin nämä minun näppyni eivät varmastikaan tunnu missään, mutta kaikki kehon muutokset tuntuvat tietenkin aina itsestä epämukavilta. Otsaa hipaistessani tuntui kuin olisin koskettanut jonkun muun kasvoja, koska en ollut tottunut tähän tuntumaan. Skin Renewalin myötä ihoni on kuitenkin muuttunut ihan hirveästi!

Ensimmäiseksi huomasin, etten saanut enää finnejä. Näpyt eivät enää ärsyyntyneet ja alkaneet punottaa, eikä leuan keskelle kasvanut yön aikana yksinäisiä jättiläisiä. Seuraavaksi aloin ihmetellä nenää ja poskiani, tuosta ihan nenän sivusta, silmän alta. Nuo kohdat ovat aina todella karhean tuntuiset, koska niihin tulee niin paljon piiiiiienenpieniä mustapäitä. Kun kuorin ihon suihkussa, kasvot ovat sen päivän sileät, mutta seuraavana päivänä ne mustapäät ovat taas pinnassa. Nyt kuitenkin yhtäkkiä ihoni alkoi tuntua ihan sileältä! En voinut olla hipelöimättä kasvojani aina välillä, oli pakko tarkistaa, että vieläkö poskieni kohdalle on muuttanut jonkun vastasyntyneen peppu. En ole voinut yli vuoteen laittaa mitään peitevoidetta nenään tai noihin poskiin/nenänpieliin, koska ihon tuntuma on niin rakeinen, että voide tarttui niihin mustapäihin ja näytti kamalalta. En pysty vieläkään tajuamaan, kuinka pehmeä ihoni oikeasti on! Ja puhdas! Olin optimistinen, mutta en todellakaan odottanut tällaista eroa.

Suurin ero kuitenkin on otsassa. Otsa oli sen pienen ärsyttävän näppylän koti. Sitä oli otsa täynnä ja erityisesti viime aikoina olin taistellut tuon kulmakarvojen keskikohdan kanssa. Siihen vain tuli ja tuli lisää ärtyneitä näppyjä, eikä niistä päässyt millään eroon, eikä niitä saanut millään piiloon. Mutta puff, sinne menivät. Toki mulla edelleen on vähän näppyjä naamassa, mutta tämä ero on aivan huikea. Voisin kuvitella, että toiset kaksi viikkoa Skin Renewalia käyttämällä ihoni olisi jo ihan täydellinen. Nyt useimmista näpyistä ja finneistä ei enää ole mitään jälkeä, mutta osasta ovat edelleen arvet näkyvissä. Tähän liittyen tuleekin sitten kolmas havaintoni, sillä lopuksi huomasin, että vanhatkin arvet ovat alkaneet huomattavasti häiventyä. Mun iho on tällä hetkellä siinä kunnossa, etten todellakaan tarvitse mitään meikkivoidetta ja on ihanan helppoa lähteä aamulla kouluun kun heitän vain vähän aurinkopuuteria kasvoja kehystämään, sekä valoa poskipäille ja nenälle. No, nämä kulmat mun täytyy joka aamu laittaa, koska omat kulmani ovat edelleen ihan olemattomat, mutta se helpottaa jo ihan hirveästi, kun iho on tarpeeksi hyvässä kunnossa, että ainoa pakollinen meikki on ne kulmat. Näistä postauksen kuvista mulla ei siis ole yhdessäkään meikkiä iholla, ainoastaan kulmakarvat olen värittänyt.

Sen lisäsi, että kaikki näppylät ovat kuolemassa sukupuuttoon ja iho on pehmeä kuin vauvanpeppu, on ihoni myös sisältäpäin paljon paremman tuntuinen. Vaikka olen päässyt eroon (koputan puuta) kasvoja vaivaavasta atooppisesta ihottumasta, ovat kasvoni edelleen todella kireät ja kuivat. Esimerkiksi suihkun jälkeen minun on laitettava kasvoivoide jo kylpyhuoneessa, koska jos lähden pois kylppärin kosteuttavasti hyörystä, ihoni kuivuu ihan sekunneissa tosi kireän tuntuiseksi. Mutta nyt se tuntuu oikeasti paljon paremmalta ja kimmoisammalta! Topias on tosi kiinnostuneena seurannut tätä muutostani ja on selkeästi utelias tuotteen suhteen, mutta jännittää tuota neularullaa. Ja niin jännitin ensin minäkin, mutta nyt en edes melkein tunne sitä! Ensimmäiselläkin kerralla se jännitys oli selkeästi paljon pahempaa kuin se tunne itse, se kun ei oikeasti edes satu. Ensimmäiset kerrat voivat vähän kirveltää, mutta kivuksi sitä ei voi sanoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

No mitä tämä Skin Renewal sitten siis oikeasti tekee? Swiss Renewal tosiaan koostuu Skin Roller ihorullasta ja Rejuvenating Seerumista. Nämä tuotteet yhdessä mahdollistavat uusien ihosolujen syntymisen sekä kollageenin tuotannon kasvun, jotta ihosta tulee hehkuvampi, joustavampi ja kimmoisampi. Skin Renewal on ihanteellinen arpien ja ryppyjen hoitoon! Seerumi sisältää vaikuttavia ainesosia, joita käytetään tehostamaan haavojen paranemista kirurgisten toimenpiteiden jälkeen. Skin Roller sitten taas luo ihoon pieniä mikrokanavia, joiden ansiosta seerumi imeytyy entistä syvemmälle. Siitä alkaa ihon luonnollinen paranemisprosessi ja uuden ihon tuotanto. Seerumi stimuloi uuden ihon luomista. Skin Roller -ihorullalla on siis kaksi tärkeää tehtävää: käynnistää kehon paranemisprosessi, jotta iho voi uudistua, sekä luoda mikrokanavia, jotta seerumi voi vaikuttaa syvällä ihossa.   

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensin kasvot tulee puhdistaa ja sitten rullailla Skin Rollerilla pari minuuttia läpi hoidettavia alueita useaan eri suuntaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Seuraavaksi Rejuvenating Seerumia levitetään alueille, jotka juuri rullailit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse hoidan kasvoni niin, että ensin rullaan otsan, levitän seerumin, sitten rullaan leuan, levitän seerumin, viimeiseksi rullaan nenän ja posket ja levitän seerumin. Seerumi tulee levittää heti rullauksen jälkeen ja näin saan rauhassa rullata joka alueen huolellisesti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun seerumi on levitetty, rulla tulee puhdistaa Sanitizing Spraylla. Tämä pullo ei ole kovin riittoisa, joten tähtää hyvin, jotta ainetta riittää! Suihkaisen rullaa aina kahdesta suunnasta ja säilytän sen jatkuvasti suojakotelossa, jotta se pysyy puhtaana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Käsittely tulee toistaa päivittäin 5-7 päivän ajan ja sitten tulee pitää taukoa noin saman verran. Itse käsittelin ensin 7 päivää ja pidin sitten vain 5 päivää taukoa, kun en millään olisi malttanut pitää kauempaa. Nyt mulla on toinen hoitokierros menossa! Ehkä seuraavaksi sitten pidän sen 7 päivää taukoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitäs tykkäätte? Mun mielestä aika huikea muutos vain seitsemän päivän rullailulla! Ja olen tällä hetkellä vaan niin tyytyväinen mun ihoon. Suosittelen Skin Renewalia ihan ehdottomasti jokaiselle, joka painii oman ihonsa kanssa! Tästä löytyy varmasti apua sekä pieniin näppyihin ja isompiin finneihin että epätasaiseen ihoon, arpiin ja ryppyihin.

indiedays-ja-brm-yhteislogo

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Toimiiko todellakin? Paininut ihoni kanssa jo 15v ja edelleenkää en ole löytänyt apua tähän ongelmaan! Jos toimii täytyy sitten laittaa tämäkin testiin.

Avatar

Hyvältä kyllä näyttää! Mitähän tällä laitteella ja seerumilla mahtaa olla hintaa? Kiinnostus todella heräsi!

Avatar

Itsellänikin iho pitkästä aikaa moneen vuoteen vihoittelee ihan kunnolla, kun piti vaihtaa e-pillerit minipillereihin. Kauhea määrä kunnon hormooninäppyjä leuan ja poskien alueella ja vaikka mun iho on samalla tavalla kuiva, kun sulla etten voi poistua suihkutilasta ennen kasvovoiteen levitystä niin silti iho alkaakin rasvottua jo ihan tunnissa meikin alta, mitä ei oo koskaan ennen mulla käynyt.
Varmasti tosta mikroneulauksesta on etuja iholle, mutta minusta näissä vertailukuvissa oli hirveen vaikea huomata mitään eroa ihon kunnossa, kun olit ruskettunut matkalla niin paljon ja rusketus jo itsessään aina kaunistaa ihoa ja häivyttää kaikkia jälkiä, mitkä vaalealta iholta oikein pomppaa esille. Ja itselläni ainakin myös aina ulkomaanmatkoilla iho on paljon paremmassa kuosissa kuin kotona kun ei tuu käytettyä niin paljon meikkiä ja merivesi sekä aurinko hoitaa ihoa ja se rusketus taas häivyttelee niitä virheitä.

Avatar

Ihanan näköinen iho:)! Mutta miten mahtaa käydä kun tuon käyttö lopetetaan? Palaakohan iho samaan kuntoon missä oli? Ei tuota vissiin kuitenkaan lopun elämää käytetä vai?

Sitten hieman henkilökohtaisempi kysymys. Ei ole pakko vastata ellet halua. Kun sanoit että poistatit hormonikierukkasi ja puhuitkin joskus aiemmin siitä luonnollisesta ehkäisystä. Niin onko sinulla ollut nyt käytössä vain luonnollinen ehkäisy? Ja jos on niin olet saanut sen ihan toimimaan? Itse painiskelen kahden raskauden jälkeen ehkäisymuodon kanssa ja ei huvittaisi mitään ylimääräistä kehoon mutta tuo luonnollinen ehkäisy ei taida olla kovin helppoa. Että ei oo mitään käytössä. Onko sinulla tietoa että saakohan ehkäisyneuvolasta apua/neuvoja tuohon luonnolliseen ehkäisyyn vai puhuvatko he vain eri hormonaalisten ehkäisymenetelmien puolesta?

Kiitos ja olet kyllä todella nätti!:)

Avatar

Kylläpä ihosi näyttää hyvältä! Itseäkin kiinnostaisi kyllä kokeilu ainakin tämän sinun kirjoituksesi perusteella. Harmi vaan että on aika hintava juttu..

Avatar

Hyvälle näyttää! Ja ilmeisen tehokas, ei sulle tulisi mitään alekoodia tuolle, hinta on aika suolainen, vaikka tietty ei mitään verrattuna kauneushoitolan hintoihin?

Avatar

Käytit tätä ilmeisesti ulkomaanmatkan ajan? Tästä ei nyt nää ihan todellista lopputulosta tämän tuotteen tehosta :(, koska aurinkohan parantaa yleensä ihoa.

Avatar

Minulle tehtii mikrorullaus-sarjahoito ihan ammattilaisen toimesta, hoito oli tosi kivuliasta, ja hoitaja kertoi, että se ei ole tehokasta, ellei iho ole lähes verisen punainen hoidon jälkeen.
Meikkiä ei saanut käyttää eikä koskea ihoon vuorokauteen hoidosta, Iho oli ihan vereslihalla kirjaimellisesti.
Sain mukaan kaksi seerumia ja yhden voiteen jälkihoitoon.
Seerumit pehmittävät ihoa, mutta jotta teho säilyy niitä olisi sitten käytettävä koko ajan!!
Ihon pinta rikotaan neuloille, jotta elimistö alkaa uudistua itsekseen, tavallaan härnätään sitä.

Avatar

Mun mielenkiinto todellekin heräs tätä tuotetta kohtaan! Mun naama räjähti käsiin viime vuoden marraskuussa vaihdettuani e-pillerit hormonikierukkaan.. Sen jälkeen oon saanu vaan haaveilla hyvästä ihosta. Koskaan teini-ikäisenäkään mulla ei ollu iho näin huonossa kunnossa, kuin se on nyt. Vaikka tuote on hintava aion sen mitä luultavimmin itselleni hankkia, ja täytyy vain toivoa parasta, että toimii myös mun kohdalla 😀 Haluaisin tietää, että kumpi neulanpituus sulla on? 🙂

Avatar

Kumpi koko sulla on käytössä 0.2 vai 0.5?

Avatar

Kuvien perusteella tästä ei oikein tullut muuta fiilistä, kuin että rusketus näyttää hyvältä. Eroa en siis ollenkaan näe, mutta eipä tuo sun iho ollenkaan pahalta alun perin näyttänytkään. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä