Siisti koti ilman vaivaa – puoleen hintaan!

Oletko se tyyppi, joka ovikellon soidessa pelkää, mitä sieltä tulee? Vaihdat poikaystävän kanssa kauhistuneita katseita, laitat valot pois päältä ja avaat oven välioven suojista peittäen näkymän? Noudatko mieluummin paketit postista ja kotiinkuljetusten sattuessa kohdalle allekirjoitat paketit käytävässä? Ovatko extempore-vieraat kamalin asia, mitä osaat kuvitella? Meidän kohdalla ainakin tulee aikamoinen checkcheckcheckcheck -rivi. Sillä meillä on aina KARSEA sotku.

Meidät on aina tunnettu suvun kesken siitä, että ei olla kovin ahkeria siivoojia. En oikein tiedä, miksi me vaan ei saada siivottua, kun mua kuitenkin aina ahdistaa se sotku ja nautin niiiiiiin paljon siististä kodista. Mutta kun ei jaksa. Ei kiinnosta. Käytetään mieluummin se aika johonkin, mistä tykätään. Paetaan sotkua metsäretkelle tai hoploppiin. Mulla on pari ystävää, jotka saavat aina tulla meille oli sitten kuinka sotkuista takaisin ja se on tosi rentouttavaa, koska diili toimii myös toistepäin. Juuri viime viikonloppuna naureskeltiin Hennin kanssa, että se on aina niin ihanaa käydä toistemme luona, kun näkee, että muillakin on sotkua. Jos oma kämppä tuntuu sotkuiselta niin tulkaa meille! Nimittäin ei tunnu enää kauaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meillä on kuitenkin viimeiset kymmenisen kuukautta ollut siistimpää kuin ikinä! Sillä meillä on käynyt noin kerran kuussa yhteistyökumppanini Freska hoitamassa tämän itselle niin tylsän puolen. Siksi meillä on aikaa leipoa joulutorttuja lokakuussa lasten kanssa. Siksi ehdin viime viikolla järjestää kahdet synttärit ja yhdet illanistujaiset, vaikka koulu ja työt syövät hirveästi aikaa. Koska Freska on hoitanut sen siivoamisen meidän puolesta! Sen sijaan, että paetaan sotkua, paetaan vaan pois Freskan ammattitaitoisen siivoojan jaloista. Tosin viime kerralla en kyllä paennut kovin kauas, nimittäin olin opiskelijabileiden jälkimainingeissa nukkunut kaksi tuntia, kun ihana Sandra ilmestyi oven taakse, joten siirryin lastenhuoneeseen kerrossänkyyn nukkumaan ja muutaman tunnin päästä avasin oven ihanan puhtaalta tuoksuvaan kotiin ja aloin valmistautua tulevaan iltaan.

En oikeasti tiedä mitään parempaa tapaa helpottaa omaa arkea kuin siivooja. Ja Freska hoitaa aina työt niin täydellisesti, etten oikeasti osannut kuvitellakaan siivouksen voivan olla näin helppoa. Ei tarvitse hävetä sitä, että täällä on niin sotkuista kun siivooja tulee. Jälki on aina ihan täydellistä. Ikinä en ole antanut mitään muuta kuin viittä tähteä, kun aina siivouksen jälkeen laitan palautetta. Ja ehkä se paras juttu. Freskan siivoojat siivoavat sellaisia paikkoja ja juttuja, mitä en ole ikinä edes tullut ajatelleeksi putsaavani!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Freskalta siis tosiaan vakitilauksen tehdessään saa aina sen saman siivoojaan, mutta meillä on nyt käynyt kaksi, koska jouduin peruuttamaan viime kerran, kun Mirjan piti tulla meille, koska se meidän mamman ja pappan koira katosi. Onnistuttiin sitten kuitenkin löytämään meille vielä ennen synttäreitä ja muita kemuja aika ihanalta Sandralta. Ensin vähän jännitti taas, kun tulee vieras ihminen kotiin, Mirjaan kun ollaan jo niin tottuneita, mutta Sandra oli aivan ihana ja en taas voinut olla hymyilemättä vaan ihan hulluna, kun nousin sieltä päikkäreiltäni. Mulla on niin vahva luotto siihen, että Freskan kaikki siivoojat ovat aivan yhtä ihania, koska moni tuttu on käyttänyt myös Freskaa ja en ole ikinä kuullut mitään muuta kuin juuri näitä samanlaisia kokemuksia! Tiedän, että monelle on varmaan tosi iso kynnys ottaa vieras ihmine kotiin siivoamaan, niin oli mullekin! Mutta mä oon melko valmis lupaamaan, että sen alkujännityksen jälkeen ei tunnu oikeasti missään. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mä olen kehunut Freskaa niin paljon kaikille koko ajan ja uskon tähän ihanaan suomalaiseen yritykseen ihan kympillä ja olenkin tosi iloinen, kun saan nyt taas laittaa teille tämän yhteistyön merkeissä alekoodia Freskalle, jotta pääsette edullisemmin kokeilemaan, miltä se tuntuu, kun herää päikkäreiltä täydellisen siistiin kotiin ilman mitään vaivaa! 🙂 Nyt olisi kaksi erilaista alennusta tiedossa, sillä koodilla 30MUTSIS saatte 30€ alennusta yhdestä kertasiivouksesta ja koodilla 50MUTSIS saatte 50% alennusta ensimmäisestä siivouksesta kestotilauksen tehdessänne! Ja siivoojaa miettiessä kannattaa tietenkin aina muistaa se kotitalousvähennys, josta voi lukea lisää myös Freskan sivuilta.

Freskalla ei ole mitään piilokuluja, ei mitään sitoutumista, ei mitään hankalaa. Tähän kohtan tekisi mieli tehdä sillainen oma MUTSIS ON APPROVED -leima, jonka voin heittää tähän postauksen loppuun, jotta varmasti tulee selväksi, että suosittelen tätä kevyin sydämin 😀 Oletteko te jo kokeilleet Freskaa? Mitä tykkäsitte? Nyt hopihopi varaamaan joulusiivouksia näillä alekoodeilla niin jää taas yksi asia vähemmän stressattavaksi!

Kommentit

4 kommenttia
Emilia Huttunen

Hei kiitos kun sanoitte! Mä oon laittanut tästä eteenpäin, toivottavasti saadaan pian korjattua! :/

Avatar

Moikka! Kommentti ei suoraan tähän postaukseen liity, mutta ainakaan minulla ei blogissasi toimi vanhemmat-uudemmat -napit postauksia selatessa, vaan aina näkyvät vain kaksi uusinta postausta 🙁 (chromella selailen)

Avatar

Ei toimi kännykällä selaillessakaan :/

Avatar

Joo ei oo mullakaan blogimuuton jälkeen toiminut tuo. Pitää mennä ’kalenterin’ takaa jos haluaa nähdä vanhempia. Saakohan tätä jotenkin korjattua.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä