Täysin tärähtänyt

bty

Mua alkoi itseäni naurattaa hirveästi, kun aamulla selasin bussimatkalla puhelimen kuvia ja huomasin, että aina kun otan selfieitä, otan niitä useamman ja sinne joukkoon tulee aina yksi tällainen kuva. Ja jotenkin joka kuvassa, mulla on toinen silmä enemmän kiinni kuin toinen, eli ilmeisesti silmiäni räpäyttäessä laitan vasemman silmän nopeampaan kiinni kuin oikean 😀 Näitä kuvia olisi oikeasti miljoona ja nää on mun persoonaa ajatellen paljon kuvaavampia kuin yksikään mukamas täydellinen selfie. Ehkä mun pitäisi vaan ruveta olemaan kuvissa aina oma itseni, täydellisen tärähtänyt 😀

Ps. Tätä ei lasketa täytepostaukseksi, eihän?? 😀 Koska 1. nyt on 8. päivä, eikä mulla ole mitään hätää, kun oon pitänyt ihan hyvin postaussuunnitelmista kiinni, eikä mun ole pakko postata mitään ja 2. Tää oli (omasta mielestä) niin hauska, että se oli pakko jakaa, mutta se ei sopinut Instaan ja Snäpissä se katoaa sitten heti 😀 

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Niiiin tuttua! 😀

Avatar

Hah, miusta oli ihanaa, että jaoit tämän, koska miun puhelin on myös täynnä näitä 😀

Emilia Huttunen

Haha hei ihanaa!! :DD Yleensä nää tulee vaan poistettua, mutta nyt ne sai kerrankin huomiota XD

Avatar

Vielä kun olisit kuvissa luonnollisella ilmeellä ainaisen duckface-suunmuikistelun sijaan Aina sama luonnoton kuvausilme ärsyttää (enkä puhu vain sinusta vaan yleensä), kun se ei ole luonnollinen ilme eikä ihminen edes näytä tuolloin itseltään.

Avatar

Sulla on ihanan näköinen pooloneule kuvissa, minkä merkkinen se on? Tollainen lämmitäis mukavasti näillä kylmillä pakkaskeleillä 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä