Kun Topias pääsee ääneen…

Nyt on sitten niiiiiiiiiiin harvinaista herkkua, että oksat pois. Tunnetusti Topias ei ole se maailman puheliain tyyppi. Ei luonnossa, eikä todellakaan blogissa. Kerran olen saanut Topiaksen pakotettua yhdelle videolle sillä ehdolla, että hän sai sen aikana maata sohvalla, vastata vain kysyttäessä ja ei tarvinnut katsoa kameraan. Mutta nyt tuli mullekin ihan puskista tämä Topiaksen täyskäännös.

Mun stressiä seuratessani tämä herra en-ole-ikinä-lukenut-tyttöystäväni-blogia-ei-en-edes-yhtä-postausta yhtäkkiä ehdotti, että pitäisikö meidän tehdä yhdessä joku video. Öö, no joo! Mulle tuli ensimmäisenä mieleen, että tehtäisiinkö sellainen ”kysy meiltä” -video. Lähinnä koska se olisi varmaan Topiakselle helpoin tapa! Mutta tuleeko teille jotain parempaa mieleen? Ehkä me voitaisiin tehdä sellainen höpöhöpösetti, minkä kautta pääsisitte vähän näkemään, millaisia persoonia me yhdessä ollaan? Kun yleensä pääsette näkemään vaan mun näkökulman kaikista parisuhteeseen ja meidän arkeen liittyvistä asioista, niin videolla pääsisitte seuraamaan vähän aidompaa näkökulmaa. Topias on kuitenkin aina isossa osassa mun kirjoituksissa niin kuvittelisin teitä mietityttävän, että millainen tyyppi se sitten oikein on 😉

Eli oliskos tämä nyt tällainen, että tähän voitte laittaa kysymyksiä, keskustelunaiheita, jotain mitä olette pohtineet, mitä tahansa, mihin tahtoisitte videolla saada vastauksen, mistä tahtoisitte nähdä meidän keskustelevan tai mitä tahtoisitte nähdä meidän tekevän! Mulla olisi varmaan sunnuntaina kivasti aikaa tehdä tätä videota, jos siihen mennessä saisitte laitettua tähän kommentteja! 🙂 Mä oon nyt ihan innoissani, koska ensimmäistä kertaa ikinä Topias on ehdottanut blogiin jotain! Jotain mihin hän tahtoo osallistua! 😀 Joten nyt hyviä ideoita peliin! 😉 Seksiä me ei (ehkä) ruveta taltioimaan, mutta muuten otan kaikki ajatukset vastaan! Te ootte olleet menneisyydessäkin niin luovia tyyppejä, että nyt ajatukset raksuttamaan!

Oletko joskus miettinyt, onko meillä toisen mielestä jotain pahoja tapoja? Mitä mieltä Topias on siitä, kun lukijat tulevat juttelemaan hänelle? Tai kiinnostaako meidän tulevaisuuden suunnitelmat? Kysy tai ehdota nyt!

topiasvideolla

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Ehdottomasti Iholla sarjan tyyppisesti kuvatkaa teidän päivää 🙂

Avatar

Sellainen päivä videolla olisi kiva! Ei siis välttämättä Topiaksen kanssa, mutta vaikka ihan muuten.

Avatar

Onko Topiasta siis ihan pysäytelty jossain blogin takia? 😀 Kerro joku esimerkki!

Avatar

Ei mitään kyssäreitä, ennemmin just semmost kamera menossa mukana. Iholla tv sarjan tyyppistä meininkiä.

Avatar

Käydäänkö teidän suhteessa ”ikuisuuskinoja” jostain toisen ärsyttävästä tavasta mihin ei oo vuosien saatossakaan tullut muutosta? 😀 Esimerkiksi meillä syönnin jälkeen mies ei koskaan huuhtele astioita ja laita suoraan tiskikoneeseen vaikka siellä olisi likaiset astiat vaan NE MENEE LIKOAMAAN! Ja ne likoaa sit ehkä päivän, kaks, useammankin…HYI YÄK! Ja toinen on et vaatteet ei löydä tietänsä aina pesukoriin sisälle vaan siihen kannen päälle! MURRR! Mutta tässäkin asiassahan täytyy sitten muistaa omakin täydellisyytensä..heh. Mutta välillä tosiaan miettiny et oonko minä ainut joka vetää tollasista asioista ns ”turhaan” hiuksia päästä vai onko samanlaisia ressiroosakohtalotovereita olemassa:D

Avatar

Laita Topias meikkaamaan sut ilman, että kerrot mikä väline ja meikki on mitäkin 😀 sen jälkeen keskustelette toivotuista aiheista tai vastaatte kysymyksiin kun olet näteissä meikeissä 😀

Avatar

Yhteinen päivä vaikka lauantai. Lisäksi yhteistä höpöttelyä ja voisitte kertoa, mistä pidätte toisissanne sekä mitkä tavat/piirteet eivät ole niin kivoja toisessa. Mitä yleensä teette vapaa ajalla?

Avatar

Topiakselta olisi kiva kuulla ajatuksia teidän parisuhteesta sun muusta ennen ja jälkeen-lapsia. Mitkä asiat ovat muuttuneet Kaipaatko jotain ajasta ennen lapsia? (Enkä missään nimessä tarkoita, että lapset kaduttaisi!)

Minkälainen kasvattaja olet? Kumpi on teillä tiukempi?

Ajatuksesi Emilian ja yleisesti naisten ulkonäköpaineista?

Tässä nyt muutama kysymys, mitä juolahti mieleen äkkiseltään

Mukavaa joulunodotusta teille!!

Avatar

En minäkään jaksaisi välttämättä katsoa pelkkää kysymys vastaus videota. Mielummin just ehkä videokuvausta päivän mittaan. Toki tuohon kysymys juttuunkin vaikuttaa miten se on tehty, että jaksaako katsoa alusta loppuun.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä