PAREMMIN VOIVA MINÄ (FITLINE -ARVONTA)

[mittaustagi]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kuten aiemmin kirjoittelinkin, tähän häihin valmistautumiseen kuuluu suurilta osin myös painonpudotus ja muutenkin elintapojen muuttaminen. Tämän takia mulle tulikin erityisen hyvään saumaan nyt tämä FitLinen kampanja, jossa olen mukana. Tämän yhteistyön tiimoilta heräsin nyt kirjoittelemaan teille enemmän omia ajatuksiani hyvinvoinnista, painonhallinnasta ja tärkeää päiväämme varten valmistautumisesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hyvinvointiin panostaminen on ollut aina tärkeää minulle, koska huomaan laiskottelun jäljet kehossani niin nopeasti. Sekä kehon ulkomuodossa, että toiminnassa. Vaikka kroppani kertoo minulle heti, että nyt en kohtele sitä tarpeeksi hyvin, on mulla silti tunnetusti tapana pitää näitä kausia, kun keskityn kaikkeen muuhun paitsi omaan hyvinvointiini. Nuoren liikuin niin paljon lukuisten harrastusteni parissa, ettei hyvinvointia tarvinnut paljoa erikseen ajatella, kun sen liikunnallisen elämäntavan rinnalla tuli myös syötyä aika hyvin.

Lasten jälkeen tämä hyvinvointipuoli on kuitenkin mennyt aika railakkaa ylä-ala-ylä-ala-ylä-alamäkeä. Viime aikoina huomioni on vienyt koulu, mutta nyt on aika ottaa itseäni niskasta kiinni ja pitää taas kehostani huolta. Sekä tietenkin pudottaa näitä kertyneitä kiloja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mulle hyvinvointi koostuu syömisestä, liikunnasta, nukkumisesta ja ajanhallinnasta. Hyvinvointi ei kuitenkaan ole kiinni vain ruoan ja liikkumisen tarkkailusta, vaan se on paljon kokonaisvaltaisempaa. Etenkin nukkuminen ja ajanhallinta ovat isoja tekijöitä stressin minimoimisessa, mikä olisi mulle todella tärkeää. Tiedän, etten nuku läheskään tarpeeksi, ja otan aina itselleni liikaa tekemistä, joten olen sitten enemmän sääntönä kuin poikkeuksena aina stressaantunut. Ja onnekseni (sarkasmi) reagoin myös stressiin aina kehollani.

Sen lisäksi, että mulla on normaalistikin erittäin hidas aineenvaihdunta, stressaantuneena se hidastuu entisestään. Mulla tapahtuu nyt elämässä niin paljon kaikkea, lähinnä ihaniaihania asioita kuitenkin, että ylirasittumiselta on vaikea välttyä. Yritän pitää kaikki langat käsissä, mutta en kyllä tähän elämäntilanteeseen halua yhtään lisää muistettavaa ja hoidettavaa! Sen takia tämä onkin nyt niin näppärää, että olen päässyt testailemaan FitLinen tuotteita, sillä niistä saan tarvitsemani lisäravinteet helposti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FitLinella on siis valikoimissaan erilaisia lisäravinteita, jotka tuovat todella hyvän lisän ruokavaliooni, etenkin kun se jää usein aika yksitoikkoiseksi. Minun pitäisi jo B -vitamiinin imeytymishäiriöni takia muistaa huolehtia paremmin lisäravinteiden saannista, mutta aina se jää. Nämä FitLinen tuotteet ovat sitten taas kyllä päässeet sen verran hyvin omaan rutiiniini mukaan, että ei tarvitse erikseen muistaa ottaa sitä ja tätä. Aamu alkaa Activizella, ilta päättyy palauttavalla Restoratella. Basics ja Pro Shape -aminohapot taas menevät siinä välissä ja pitävät huolta kaikesta muusta.

Aamulla kun herätessäni nautin lasillisen Activizea aamiaisen kanssa, aineenvaihduntani pysyy tasaisempana, vatsani ei turpoa päivän mittaan vanhaan tapaan ja kyljessä saan runsaasti C -vitamiinia, B2 -vitamiinia, niasiinia ja biotiinia. Nämä yhdessä edistävät normaalia energia-aineenvaihdunta, auttavat vähentämään väsymistä ja uupumusta, ja edistävät hermoston normaalia toimintaa. FitLinen tuotteet eivät siis missään nimessä ole mitään ateriakorvikkeita, vaan niiden on tarkoitus tuoda ruokavalion lisänä sinulle helposti tarvitsemiasi ravintoaineita, jotka vaikuttavat useampaan asiaan kuin sitä osaa edes arvata.

Aamiainen on isossa osassa hyvinvointiani tänä vuonna, sillä mulla on tapana skipata aamiainen lähes aina. Mutta kun aamulla tulee nautittua Activizea, tulee siinä samalla sitten syötyä aamupalaa. Jos tahtoo oikein helpolla päästä, niin olen myös huijannut ja heittänyt smoothieen normaalia enemmän vettä, sekä activizen sinne joukkoon. Kun pikkuhiljaa pääsee näihin uusiin tapoihin kiinni, alkaa sitä tajuta enemmän ja enemmän, kuinka iso vaikutus aamiaisellakin on siihen hyvinvointiin. Ja kun siinä aamiaisella vielä saa näin hyvin tärkeitä ravintoaineita niin badam! Olen todellakin valmiina pitkään päivään koulussa, töissä ja lasten kanssa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen todella innoissani tästä yhteistyöstäni FitLinen kanssa, enkä malta odottaa, että pääsen kertomaan teille, miten lisäravinteiden käyttö vaikuttaa hyvinvointiini pidemmällä tähtäimellä. Olen lähdössä nyt todella positiivisin mielin muuttamaan taas kerran elintapojani ja olen tutustunut FitLineen nyt sen verran hyvin, että mulla on aika hyvä luotto siihen, että nämä tuotteet todella helpottavat tätä muutosta. Hirveän moni ihminen ystäväpiirissäni on löytänyt FitLinen avulla sen kultaisen keskitien kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia ja toivon, että minä olen seuraava. Aion tässä vuoden mittaan tasaisesti kertoa teille tästä hyvinvointiprojektistani, sekä ravintolisien tuomista eroista, mutta ensimmäinen iso tavoite on nyt keventyä sen verran, että pääsen solakampana, pirteämpänä ja onnellisempana sinne hääpukuostoksille!

Jos tekin tahdotte kokeilla helpommin terveellisempää elämää, osallistukaa nyt FitLinen tuotepaketin arvontaan ja kertokaa kommenteissa, mitä hyvinvointi merkitsee teille, tai millaisia hyvinvointiin liittyviä tavoitteita teillä on tälle vuodelle? Postaukseen kommentoineiden kesken arvotaan tuotepaketti, joka sisältää Activize, Restorate ja Basics -tuotteet, sekä FitLinen sheikkerin. Lisäksi arvotaan vielä kolme ylimääräistä sheikkeriä! Osallistumisaikaa on 29.1. klo 19 asti ja kilpailun säännöt löytyvät täältä.

Yhteistyössä FitLine

Kommentit

140 kommenttia
Avatar

Hyvinvointi merkitsee kokonaisvaltaista jaksamista ja hyvää oloa. Vatsani reagoi ensimmäisenä ja heti jos luistan terveellisistä elintavoista, mutta se ei ole helppoa muuttaa tottumuksia joita on ollut vuosia. Tänä vuonna yritän pitää itseäni niskasta kiinni ja korjata tapojani parempaan suuntaan Fitline olisi varmasti suureksi avuksi

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle terveellisiä valintoja ruoan suhteen sekä liikunnallisuutta.

Avatar

Siirtymää terveellisempään ravintoon koko ajan enemmän, herkkuja vain kerran viikossa kohtuudella, kävelyä.

Avatar

Kun itsellä on hyvä ja jaksava olo, siinäpä sitä olis hyvinvointia! Aamuherätysten takia unet jää aina liian lyhyiksi joka taas väsyttää koko päivän ajan. Tänä vuonna pitäisi saada oma kroppa tasapainoon eikä pidemmät yöunetkaan haittais..

Avatar

Moi!
Täältä löytyy kans yks fitline käyttäjä! Oon käyttänyt tuotteita ja vuosia, enkä kyllä voi kun kehua! Meidän perheessä näillä tuotteilla on päästy mm. Eroon herkästä vatsasta, turvotuksesta, maitoallergiasta ja ylipainosta. Huippu tuotteita. Sulla kun taisi niitä nivelvaivoja olla, niin ootko kuullu fitlinen nivelkunto tuotteesta? Sitä ovat mm. Suuret lääkeyhtiöt yrittäneet ostaa, eli sekin kertoo varmaan jo tuotteesta paljon. ;D Suosittelen kokeilemaan! Ja tuohon ylipainoon sen verran, että mulla oli itellä kroppa tosi sekasin vuosien hormonaallisen ehkäisyn jälkeen, eikä se millään halunnut palautua normaaliin. Olin ennen aina ollut hoikka tyttö, mutta jostain syystä keho alkoi keräämään nestettä, olin useasti kipeä ja paino nousi, kun en päässyt enää liikkumaan. Sitten kokeilin fitlinen suunnittelemaa ruokaohjelmaa, ja neljässä viikossa kiloja lähti melkein kymmenen, siis kymmenen! Oon tehny kyseisen kuurin kaksi kertaa, aluksihan se on vaikeaa, mutta kyllä siihen tottuu. 🙂 Ja kiloja sillä konstilla kyllä lähti, hormonitoiminta palautu normaaliksi ja aineenvaihdunta nopeutui aivan hulluna. Se oli myös mulla aivan jumissa. Että sitä kannattaa kokeilla, löytyy cell reset nimellä. 🙂 Anteeksi kilometrin mittainen kommentti, mutta voisin puhua näistä tuotteista _koko_ajan_ Rakastan näitä, enkä aio kyllä koskaan luopua! Ainiin, se piti vielä sanoa, että basics kannattaa ottaa aamulla ennen aamupalaa, basics on se the tuote, se auttaa turvotukseen ja herkkään mahaan. Näin ainakin fitlinen maahantuoja on mulle kertonut. 🙂 Kivaa kevättä sinne koko perheelle!

Avatar

Tavoitteena pyrkiä hyvinvoivaan ja energiseen arkeen! 🙂

Avatar

Entistä tärkeältä tuntuu kokonaisvaltainen hyvinvointi ja itsensä kuuntelu.

Avatar

Heippa,

Käytit silloin aikanaa (alkusyksyllä, viime kesänä? Aika menee niin en enää muista koska) Sitä XL-midicalift vai mikälie oli rasvanpolttajaa. Lupailit silloin kertoa tuloksia sen käytöstä, mutta en muista että oisit koskaan tehnyt aiheesta postausta. Jatkoitko sen käyttöä ja toimiko se?

Avatar

Tavoite tälle vuodelle on varmaankin liikunnan puolesta kestävyyskunnon parantaminen ja parit raskauskilot voisi siinä samalla tippua. 😀 ja enemmän unta, terveellistä ruokaa ja vähemmän stressiä. 😀

Avatar

Hyvinvointi on minulle sitä, että ruokailut,liikunta,työt ja vapaa-aika ovat tasapainossa. Tämän vuoden tavoitteena onkin ottaa aikaa enemmän itselle ja omalle hyvinvoinnille ja tehdä niitä asioita jotka tuovat ainoastaan hyvää oloa itselle.

Avatar

Tänä vuonna aion voida hyvin kokonaisvaltaisesti, niin henkisesti kuin fyysisestikin – siinäpä siis riittää tavoitetta.. ja että liikunta pysyisi säännöllisesti mukana hektisessä arjessa! Helposti on sieltä tullut nipistettyä kun on monta rautaa tulessa, ja sen huomaa heti niin kehossa kuin pääkopassakin.

Avatar

Hyvinvointi on itselleni tärkeetä, riittävä uni, ruoka ja liikunta.

Avatar

Hyvinvointi tulee mulla säännöllisestä ateriarytmistä (lounas meinaa jäädä välistä ja sinnittelen aamupalan turvin päivälliseen asti), jokapäiväisestä liikkumisesta ja tarpeeksi pitkistä yöunista. Tavoitteena nyt parantaa näitä kaikkia osa-alueita, paketti tulisi niin tarpeeseen tässä kehonhuoltomuutoksessa:)!

Avatar

Tavoitteina mulla on vähentää lihan sekä einesten käyttöä, uskon että se auttaisi kehoa jaksamaan paremmin, myös liikuntaa pitäisi saada lisättyä koska se tuo oikeasti hyvän olon.

Avatar

Liikunta ja lepoa sopivassa suhteessa, stressin minimointia sekä monipuolista ravintoa.

Avatar

Tavoite olisi saada henkinen ja fyysinen jaksaminen kuntoon. Loppuunpalamisen kanssa on rimpuiltu jo riittävän pitkään.. nyt olisi aika toipua.. 🙂

Avatar

Hyvinvointi merkitsee mulle asiaa, jota on välillä liian helppo pitää itsestäänselvyytenä! Mä saatan tänä vuonna päästä tekemään hyvinvointiteon toiselle ihmiselle, sillä sain pari viikkoa sitten tietää, että olisin sopiva henkilö luovuttamaan kantasoluja jollekin niitä tarvitsevalle potilaalle. 🙂

Avatar

Oma hyvinvointi on lapsen tulon jälkeen jäänyt aivan viimeiseksi asiaksi… 🙁 Tähän pitäisi saada muutos aikaiseksi! Itseeni ja omaan ulkönäköön en ole nyt yhtään tyytyväinen, jostain se alkurysäys pitäisi saada, että oma hyvinvointi lähtisi nousuun, tämä,voisi olla se kaivattu startti 🙂

Avatar

Tavoitteena pyrkiä energiseen sekä hyvinvoivaan arkeen, sekä aloittaa salilla käynti ja muutama kilo pudotettua pois 🙂

Avatar

Kuusi vuotta sitten elämä meni traumaattisen menetyksen vuoksi kertaheitolla rikki. Aikalailla kuusi vuotta meni, että sai rakennettua elämää uudelleen ja että tuntui taas hyvältä. Nyt haluan päästä tasapainoon, siihen että keho voi yhtä hyvin kuin mieli.

Avatar

Hyvinvointi merkkaa mulle terveellisiä elämäntapoja. Kun ruokavalio on kunnossa,jaksan ja voin hyvin. Käyn salilla ja jumpassa monta kertaa viikossa. Haluan voida hyvin ja riittävä uni vaikuttaa tosi paljon myös jaksamiseen.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee itselle lähinnä sitä, että on hyvä olla omassa kropassa. Yleensä tämä täyttyy juuri sillon, kun liikkuu säännöllisesti, syö terveellisesti muttei todellakaan tiukkapipoisesti ja nukkuu tarpeeksi. Tällöin ei ylimääräiset turvottelut vaivaa, on energinen ja aikaansaava. Mun tavote tälle vuodelle oli vähentää punanisen lihan syönti minimiin ja keskittyä lähinnä kasvisruokavalioon ja silloin tälloin kanaan ja kalaan! Oon huomannut jo nyt, että on kevyempi ja parempi olo ilman lihaa! 🙂

Avatar

Yleinen hyvinvointi on tärkeätä, pyrin harrastamaan monipuolisesti liikuntaa ja kiinnittämään enemmän huomiota terveellisempään ruokavalioon.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee mulle omasta kropasta ja mielestä huolehtimista. Käytännössä se on liikuntaa arjessa, lihatonta ruokavaliota ja myös lepoa. Tarkoitus olisi nyt vähentää viljan määrää omassa ruokavaliossa 🙂

Avatar

Hyvinvointi on yleisen jaksamisen takia tosi tärkeää, itse huomaa heti jos ei ole esim. ulkoillut tarpeeksi, niin ei jaksa oikein mitään muutakaan. Painonpudotus on tämän vuoden tavoitteena, terveellisillä elämäntavoilla tällä kertaa, eikä millään hetken huumassa aloitetuilla dieeteillä, jotka unohtuu yhtä nopeasti kuin alkavatkin.

Avatar

Huomenna alkaa TAAS terveellinen elämä! Hyvinvointi merkitsee mulle sitä että tuntuu hyvältä omassa kropassa (nyt ei tunnu) ja että on oikeesti aina pirteä ja levännyt olo!

Avatar

Pitäisi enemmän kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin. Suurperheen äitinä se vain valitettavasti unohtuu helposti..Tammikuun olen nyt ollut herkkulakossa ja heti huomaa et vointi on parempi. Vielä kun sais nukuttua riittävästi…

Avatar

Oiiii mikä arvonta, ehdottomasti mukana!! Hyvinvointi on minulle tosi tärkeää, siksi tänä vuonna olen muuttanut elämän tavat uusiksi ja aloittanut säännöllisen liikunnankin ja heti huomaa että jaksaa paljon paremmin ja se kans vaikuttaa ihan ihoon, hiuksiin ja lähes kaikkeen! 🙂

Avatar

Tänä vuonna aion panostaa säännölliseen ateriarytmiin ja ruuan laatuun, sekä pitämään liikunnan säännöllisenä osana arkea.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee mulle lähinnä sitä, että on hyvä olla omassa kropassa sekä omasta kropasta ja mielestä huolehtimista. Mun tavoite tälle vuodelle on voida hyvin fyysisesti ja henkisesti. Mulla on ollut edelliset kaksi vuotta todella rankkoja, mm potkut, lapsettomuus ja keskivaikea masennus sekä monet muut sairaudet joista tulee kroonista kipua sekä teini iästä lähtien ollut unettomuus ja nyt pitkään jatkunut työttömyys. Hyvinvointi on yleisen jaksamisen takia tosi tärkeää, itse huomaa heti jos ei ole esim. ulkoillut tarpeeksi ja nukkunut tarpeeksi, niin ei jaksa oikein mitään muutakaan. Painonpudotus on tämän vuoden tavoitteena, terveellisillä elämäntavoilla ja voida hyvin. Aloitin käyttämään vuoden vaihteessa fitlinen tuotteita ja oloni on parantunut.

Avatar

Hyvinvointi on mulle kaikki kaikessa. Haluan pitää itsestäni hyvää huolta henkisesti ja fyysisesti. Liikunta, terveellinen ruokavalio ja lisäravinteet pitävät mut hyvällä tiellä ja hyvällä mielellä!

Avatar

Nyt uusien opiskelujen alettua, pitäisi kiinnittää huomiota enemmän omaan hyvinvointiin. Se on kuitenkin aina merkinnyt paljon ja omassa ammatissa hyvinvointi on suuressa osassa jaksamisen kannalta.

Avatar

Mielestäni hyvinvointi on erittäin tärkeää. Opiskelen lähihoitajaksi ja opiskelijan budjetti ei tunnetusti ole kovin suuri. Haluan näyttää hyvältä sekä tuntea oloni hyväksi. Haluan että jaksan auttaa ihmisiä fyysisesti sekä näyttää heille että terveellinen elämän tyyli oikeasti on kaiken a ja o. Tavoitteenani on tälle vuodelle laihduttaa sillä valmistun vuoden päästä lähihoitajaksi enkä halua olla pyöreäkasvoinen nainen valmistujaiskuvassa. Haluan näyttää hyvinvoivalta ja terveeltä. 🙂

Avatar

Hyvää oloa! 🙂

Avatar

Heippa!
Itsekkin olen tässä jo tovin miettinyt kuntoilun ja laihduttamisen aloittamista, mutta jostain syystä se on itselleni ollut erittäin haastavaa päästä rutiineihin kiinni, liekö syynä 5 vuotias hulivilipoika ja koulun loppu rutistukset. Ikinä en ole mtn ravintolisiä kokeillut ja tämä postaus herätti mielenkiintoni todellakin. 🙂 Ehdottomasti mukana !

Avatar

Kommentoin blogiisi ensimmäisen kerran vaikka olenkin sitä lueskellut jo vuosia. Olet Emilia ihana ihminen ja toivon kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Nauti häähumusta täysillä! ♥

Hyvinvointi merkitsee minulle jaksamista arjessa ja kiireessä, hyvää oloa omassa kropassa. Yrittäjän elämä on aika hektistä ja 13-16 tuntiseen työpäivään mahtuu paljon, se että saan nukuttua tarpeeksi, ja rentouduttua työpäivän päätteeksi on välillä haastavaa. Myös se että saan syötyä riittävästi oikeanlaista ravintoa on minulle tärkeää sillä minulla on todettu epilepsia, ja ilman säännöllistä ruokailurytmiä oloni on lääkkeiden vuoksi huono hetkessä, ja koko maailma ikään kuin pysähtyy kohdallani. Haluaisikin vuonna 2017 löytää hyvän tasapainon elämäni joka osa-alueella jaksaakseni olla energinen yrittäjä!

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle sopivaa määrää liikuntaa, terveellisiä ruokailutottumuksia ja yritys elää vähästressistä arkea. Hyvinvointia lisää myös mielekkäiden asioiden puuhaaminen ja vaikkapa lempimusiikin kuuntelu raikkaassa ulkoilmassa.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle kokonaisvaltaista hyvää oloa ja tyytyväisyyttä omaan itseensä ja elämäänsä.

Avatar

Tänä vuonna aion syödä terveellisemmin ja monipuolisesti (ainakin tähän mennessä onnistunut jess!) ja liikkua enemmän, varsinkin hyötyliikuntaa haluan harrastaa enemmän!

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle paljon! Kun voin hyvin, muukin perhe voi hyvin tai ainakin paremmin.. Terveellinen ruokavalio ja liikunta, aika paljon kyllä alkanut ruokavalio lipsumaan.. Ja kauan olen fitlinea miettinyt mutten viellä ole syystä ja toisesta uskaltanut tilata, tässä olisi hyvä sauma kokeilla

Avatar

Hei, olen alkanut taas kuntoilemaan. Kehoon koskee, mutta onneksi kunto kasvaa. Nämä tulisi erittäin tarpeeseen kun on rahasta niin tiukkaa.

Avatar

Hyvinvointi on mulle esim. sitä, että nukun hyvin ja mulla on hyvä olo. Tänä vuonna olen luvannut tuoda elämääni takaisin säännöllisen liikunnan, erityisesti lenkkeilyn, joka kuului muutama vuosi sitten mun jokapäiväiseen elämään. Siitä saan valtavasti energiaa ja hyvää oloa! <3

Avatar

Hyvinvointiin liittyviä tavoitteita…….. Muutama vuosi takaperin tiputin painoani melkein 50kiloa. Vielä olisi tiputettavaa, silloin se jäi elämäntilanteen muuttumisen takia.
Nyt tilanteen tasaannuttua viimeiset 20kiloa kovasti kummittelevat – siinäpä siis viimeisin uudenvuodenlupaus 🙂

Avatar

Hyvinvointi on minulle tasapainoa arkisissa asioissa. Tänä vuonna meinaan keskittyä enemmän myös omaan hyvinvointiini, olla jopa itsekäs toisinaan. Monesti kun huomaa jättävänsä itsensä toissijaiseksi, että lapset ja mies voi hyvin. Voi kumpa onni sattuisi kohdalle tällä kertaa.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee meille (huom. meille) terveellistä ja hyvää elämää. Että jaksaisi tätä arkea pyörittää ja sais nukkua riittävästi yms. Me ollaan miehen kans päätetty pistää elämäntavat remonttiin. Ei olla vieläkään aloitettu 😀 meillä kolme pientä lasta ja koira ja terveellisyys kaukana meillä 😀 mut tänä vuonna ollaan vihdoin päätetty asia muuttaa. Me ollaan joskus saatu noita fitline tuotteita maistiaisiksi ja olihan ne hyviä ja auttoi mutta silloin ei vielä rahaa ollu tarpeeksi niitä ostaa. Mut tää olis kiva jos osuis meille niin me voitais jo yhdessä aloittaa elämäntapa remontti ^^

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle terveellisiä valintoja arkipäivisin. Yritän syödä terveellistä ruokaa unohtamatta herkutteluhetkiä. Liikunnan kannalta yritän pysyä kunnossa käymässä salilla useamman kerran viikossa sekä pyöräilen aamuisin töihin. Hyvinvointiini minulle kuuluu myös rentoutuminen, jolloin saan omaa aikaa ja vain olla.

Tämän vuoden tavoitteena minulla on pudottaa muutama kilo pois ja päästä ns. ”Kesäkuntoon”. Suuremmin koko tavoite minulle on terveellisten elämäntapojen löytäminen, jotta voisin hyvin myös tulevaisuudessa.

Avatar

Terveyteni menettäneenä hyvinvointini koostuu jäljellä olevasta terveydestä ylläpitäminen. Liikuntaa, terveellistä ruokaa ja lepoa. Terveisin: Ms-tauti 🙂

Avatar

Hyvinvointi on saanut erilaiset mittakaavat toivuttuani masennuksesta. Hyvinvointi on mulle kokonaisvaltaista, henkistä ja fyysistä. Tavoitteina on vähentää herkuttelua ja lisätä lenkkeilyä. Ihan hyvin olen jo onnistunutkin. Haluan elää pitkään ja terveenä, joten painoa pitäisi pudottaa, jotta riskit esim. II-tyypin diabetekseen pienenee ja jaksan tulevassa ammatissani työskennellä lähihoitajana. Kesällä olen kaasona ystävälle, joten se lisää motivaatiota!

Avatar

Tavoitteena olisi saada muutettua elämäntapoja sen verran reippaasti, että piristyisi eikä olisi koko ajan niin väsynyt, ja siinä samalla tiputtaa myös painoa. Tarkoituksenani on kirjoittaa AMK-opinnäytetyö ja valmistua toukokuuhun mennessä ja ehtiä lukemaan seuraaviin pääsykokeisiin vielä kesken olevien kurssien ohella, joten jaksamista tässä tarvitaan.
Aloin vasta hiljattain lukea blogiasi, ja mielenkiinnolla seuraan elämäntapamuutostasi (: ehkäpä inspiroituu ja motivoituu itsekin vielä entisestään (:

Avatar

Haluan huolehtia kehoni ja mieleni hyvinvoinnista. Harrastan liikuntaa, syön terveellisesti, joogaan.

Avatar

Kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hyvää olla, erityisesti sitä, ettei turvota vatsaa eikä suolisto jumita… Se on pahin kun näkyy kaikkein helpoiten ja vaikuttaa koko fiilikseen, mun suolisto on niin herkkänahkainen. Veikkaan, että tää väsymyskin johtuu osin jostain joidenkin ravintoaineiden puutteesta. Tänä vuonna pitäisi yrittää keksiä&syödä järkevämpiä ja korvata limut jollain terveellisemmällä, kuten vedellä… Nuo saattaisivat myös olla hyvä apu tai ainakin kokeilemisen arvoisia.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee mulle terveellistä ja säännöllisesti nautittua ruokaa, riittävää lepoa, liikuntaa ja omasta ulkonäöstä huolehtimista 🙂 Oma hyvinvointi on ollut jo kohta 1,5 vuotta kadoksissa, kun ihana tyttäreni syntyi ja aloin keskittyä pelkästään vain häneen ja hänen hyvinvointiinsa. Tänä vuonna olisikin tavoite alkaa jälleen huolehtimaan myös itsestä ja saada oma hyvinvointi taas kuntoon 🙂

Avatar

Hyvinvointi merkkaa mulle hyvää oloa henkisesti ja fyysisesti 🙂

Avatar

Tavoitteena olisi kiinnittää huomiota terveelliseen ruokavalioon enemmän. Lenkkeily jatkuu entiseen tahtiin mutta ruokapuoli ehkä kaipaisi korjausta. 🙂
Mukana arvonnassa!

Avatar

Hyvinvointi tarkoittaa minulle terveellistä ruokaa, liikuntaa ja venyttelyä. Meidän perheeseen syntyi äsken toinen lapsi mikä lisää omaa motivaatiota terveelliseen elämään. Haluan opettaa lapsilleni että itsestään on pidettävä huolta jotta jaksaa iloita muiden kanssa.

Avatar

Tämän vuoden tavoitteeni on saada rytmit kuntoon. Tarkoitus on huominen aloittaa aamupalalla ensimmäistä kertaa useaan vuoteen ja siitä lähteä korjaamaan muita ruokailuja ajalleen. Samalla aion alkaa panostaa ravinnon laatuun ja määrään. Sitten, kun ruokailut rullaa otan liikunnan mukaan ja katsotaan miten käy 🙂

Avatar

Liikuntaa, lepoa, terveellistä ruokaa, harrastuksia ja läheisiä ihmisiä. Niistä koostuu minun hyvinvointini.

Avatar

Hyvinvointi on sitä että voi niin fyysisesti kuin henkisestikin hyvin. Omaa hyvinvointiani edistää päivittäinen liikunta, hyvä ja terveellinen ruoka, riittävät yöunet ja hyvät ystävät. 🙂

Avatar

Hyvinvointi on mulle sekä mielen että kehon juttu. Ruoka, lepo, liikunta sopivassa suhteessa on hyvä kombo.

Avatar

Hyvinvointi on tärkeää meikäläiselle, ja etenkin tällä hetkellä panostan erinäisistä syistä siihen henkiseen hyvinvointiin. Oon voinut todella huonosti ja ollut aivan loppu koko ajan, ja stressi on vaivannut jo pidemmän aikaa. Lisäksi pyrin taas kuntoilemaan ja etenkin jatkaa joogaamista (jota rakastan), ja tavoitteena olisikin saada sellainen hyvä kokonaisvaltainen hyvinvointipaketti koostettua (ruoka, liikunta & muut tasapainossa toistensa kanssa). Ruokavaliota pitäisi myös vähän fiksata uusiksi, ja jättää ne turhat herkut pikkuhiljaa vähemmälle. Tähän on pitkä matka, mutta mä oon valmis saavuttamaan sen oman hyvinvoinnin ja jaksamisen vuoksi!

Avatar

Hyvinvointi merkitsee yllättävän paljon. Se vaikuttaa kaikkeen mitä teet, ja määrittelee miten kohtelet itseäsi ja muita. Hyvinvointi on riittävä tasapaino fyysisen ja psyykkisen terveyden välillä. Se on halu pitää itsestään ja lähimmäisistä huolta, onnellisuudentunne joka koostuu pienistä asioista. Hyvinvointi on monen asian summa.

Avatar

Tavoitteena oman hyvinvoinnin suhteen tulevan vuoden aikana on päästä kiinni uudenlaiseen arkeen, löytää tasapaino perheen ja työn välillä äitiysloman jälkeen. Huomaan kyllä, että olen koko äitiysloman huolehtinut pienestä niin, että olen unohtanut itseni kokonaan. Ja samoin avomieheni. Täältä tullaan uusi arki ja paremmin voiva minä!

Avatar

Tällä kans yksi FitLine käyttäjä!
Itse olen reilut kolme vuotta tuotteita kanssa jo käyttänyt, eikä loppu näy! Vatsa toimii, keho ei kerää nesteitä, kuukautiset ovat tulleet säännöllisemmäksi, iho voi paremmin… ja mitä vielä! Huipputuotteita
Tänä vuonna hyvinvointiin liittyen tavoitteena on tiputtaa vähän painoa ja olla kesään mennessä kesäkunnossa :p

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle ruokavalion, liikunnan ja unen sekä työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Tänä vuonna yritän lisätä liikunnan määrää ja opetella syömään säännöllisesti ja tätä kautta toivottavasti saisi painoakin pudotettu.

Avatar

Tavoite on saada itseni entistä hyvinvoivaksi. Pyrin jättämään turhat herkut ja sokerit pois, koska niiden syönyi aiheuttaa kauheat mahakivut ja turvotukset, mikä vaikuttaa omaa hyvinvointiini. Liikuntaa, ouhdasta ruokaa ja paljon ihania ihmisiä ympärillä!!<3 tähän haluan pyrkiä tänä vuonna!

Avatar

Mulle hyvinvointi on kipusairauden vuoksi entistä tärkeämpää. Tällä hetkellä opiskelen ja olen lasten kanssa samalla kotona, samalla järjestelen kesäisiä häitä. Yritän sisällyttää liikunnan lasten kanssa olemiseen (vauvajumppa ja kävelylenkit rattailla) ja herkut minimiin. Hyvät elämäntavat auttaa jaksamaan kipuja. 🙂

Avatar

Tänä vuonna tavoite on liikkua paljon enemmän kun ennen, syödä paremmin kun ennen, löytää itsestäni se terveempi Eveliina 🙂

Avatar

Hyvinvointi on minulle ehdottomasti kokonaisvaltaista mielen ja kehon taspainoa, sitä että voin olla tyytyväinen ja onnellinen elämääni ja itseeni. Teen niille asioille, mille voin ja hyväksyn ne, joille en voi mitään tehdä. Mielissään osallistun tähän arvontaan, FitLinet on huippuja !

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Jos jompikumpi reistailee, sen huomaa arjessa. Olisi mielenkiintoista testata näitä tuotteita, eräs ystäväni on niistä minulle paljon puhunut.

Avatar

Minulle hyvinvointi merkitsee kokonaisvaltaista hyvää oloa niin mielen kuin kehon. Itse ainakin huomaan jo omassa kehossani kun syö huonosti, liikkuu vähän ja stressaa sekä nukkuu aivan liiaan vähän ja viime aikoina tätä on tapahtunut liiankin paljon. Aikaisemmin oman hyvinvoinnin huolehtimisessa ei ollut ongelmaa, mutta nyt aika ei tunnu riittävän kaikkeen.

Tälle vuodelle tavoitteeni saada keho ja mieli tasapainoon lisäämällä liikuntaa, syömällä monipuolisesti. Ajattelin myös ottaa tavoitteeksi kokeilla eri lajeja, josko löytyisi joku oma juttu tämän hetkisten koiraharrastusten lisäksi.

Avatar

Tälle vuodelle hyvinvoinnin tavotteena ois ihan kokonaisvaltaisesti parantaa sitä! Parempaa, terveellisempää ja laadukkaampaa ruokaa. Salijäsenyys löytyy joten sinne pitäis eksyä enemmän ku muutama kerta kuussa, siitä kumminki aina tulee niin hyvä fiilis 🙂 ja ei suinkaan vähäisin, pitäis todenteolla alkaa tsemppaamaan unen kanssa, että sitä saisi riittävästi 4-6 tunnin sijaan… se merkkaa kumminkin aika paljon.

Avatar

Tavoitteena on terveellisempi elämä, ensimmäisenä muutoksen kohteena on ruokavalio. Myöhemmin myös liikunnan lisäystä. Näillä keinoin pitkällä ja pysyvällä taktiikalla tavoitteena pudottaa painoa noin 15-20kg, mutta loppupeleissä peilikuva ratkaisee eli kunhan saan itseni normaalipainoiseksi mutta sitä en vielä tarkkaan voi tietää tarkoittaako se -15kg, -20kg vai jotain muuta. 🙂

Avatar

Hyvinvointi tarkoittaa mulle terveellisiä valintoja ruokavaliossa, joiden kautta saan vireyttä ja jaksamista toteuttaa ajoittain hektistäkin arkea. Ja tietenkin se riittävä uni ja lepo. Viime syksystä lähtien oon käynyt muutamia kertoja viikossa ohjatuilla ryhmäliikuntatunneilla. Muutoksen huomaa selkeästi omassa kehossa ja mielessä, ja liikkumisen jälkeen on tosi hyvä olo. Toisaalta mulle omaa hyvinvointia on myös se, kuinka joskus on hyvä vaan antaa olla kaiken ympärillä olevan negatiivisen ja sallia itselleen vaikka se karkkipussi. Unohtamatta ehkä tärkeintä, että en kokisi itseäni hyvinvoivaksi ilman läheisiä ja ystäviä mun ympärillä.

Oon kuullu FitLinen tuotteista vaan hyvää, ja olisi ihana päästä kokeilemaan niitä!

Avatar

Hyvinvointi merkitsee mulle tasapainon löytämistä töiden,perheen ja itsestä huolehtimisen kesken, kun kaikki on balanssissa silloin arki sujuu helposti ja kaikkeen riittää energiaa ja silloin voin hyvin.Tavoitteeni tälle vuodelle on tehdä vähemmän töitä ja antaa enemmän aikaa perheelle sekä itselle.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee hyvää fyysistä ja henkistä olotilaa,tasapainoa ja että kroppa ja mieli voi hyvin.

Avatar

Hyvinvointi on sitä, että jaksaa ja tuntee olonsa hyväksi kropassaan, sekä pääkopassaan. 2-vuorotyöläisenä, sekä 5kk koiranpennun omistajana aikataulu on tiukilla, uni ja lepo, sekä liikkuminen jäävät välillä vähäiselle, sekä säännölliset ruokarytmit ovat nykyään lähes mahdottomia, jonka takia iltaisin on voimat pois. Tämän vuoden tavoitteena olisi vihdoinkin saada pudotettua painoa, sekä saada uudenlaista energiaa, että ensi vuonna (tai ehkä jo tänä kesänä?) voisi hyvällä mielin suunnitella omia häitä! Tavoitteena olisi myös saada itselleen enemmän aikaa viettää ystävien ja perheen/sukulaisten kanssa yhdessä oloon, (viime vuosi meni väsyneenä ja aikaa oli vain kesälomalla nähdä kunnolla kaikkia rakkaita : ) P.S Onnea kihlauksesta, meilläkin tuli marraskuussa 7-vuotta täyteen, viime maaliskuussa kihlauduttiin ja hinku ois suunnittelemaan niitä omia häitä! <3

Avatar

Hyvinvointi tarkoittaa minulle sitä, että minulla on hyvä olla itseni kanssa. Tämä tarkoittaa, että syön suurimmaksi osaksi terveellisesti, mutta sallin itselleni herkutteluhetkiä ☺ Ulkoilen ja liikun päivittäin. Minulla on läheisiä ihmisiä ympärillä. Ja se, mikä on tärkeintä: jos perheeni voi hyvin niin minäkin voin hyvin ❤

Avatar

Hyvinvointi on tämän vuoden teemana, joka toivottavasti jatkuu tästä luonnollisesti automaattisesti eteenpäin tuleviin vuosiin.
Liikunnan lisääminen on yksi iso juttu, mikä aikataulullisesti toisinaan voi olla vaikeaa. Ruokavalion olen muuttanut kasvispainoitteiseksi, se sopii vatsalle parhaiten. Yritän olla stressaamatta/hermostumatta, suhtaudun rauhallisesti asioihin.
Olen armollinen itselleni, ihminen ei ole kone.

Avatar

Pyrin tänä vuonna tekemään entistä enemmän kaupassa niitä terveellisiä valintoja ja liikkumaan enemmän, mutta myös tekemään enemmän asioita mistä minulle tulee hyvä olo. Oli se sitten se arnoldsin donitsi, kilo irtokarkkia, shoppailureissu tai vaikka metsäretki!

Avatar

Oma hyvinvointi on tällä hetkellä hieman retuperällä, koska olen koko ajan väsynyt, ja kiloja on ihan liikaa. Tämän vuoden tavoitteena onkin muuttaa elämäntapoja, ja nimenomaan alkaa syömään aamupalaa ihan joka päivä. Pyrkimyksenä olisi, että vuoden loppuun mennessä viihtyisin omassa kehossani, ja että jaksaisin koko päivän touhuta perheeni kanssa.

Avatar

Hyvinvointi vaikuttaa kaikkiin elämän osa-alueisiin, joten se on itselleni kriittisen tärkeä asia. Tälle vuodelle tavoitteena on kiinteytyminen ja kultaisen keskitien löytäminen terveellisten elämäntapojen kanssa 🙂

Avatar

Olen hiljattain tehnyt elämäntaparemontin, joten hyvinvointi on ollut mielessä viime aikoina. Kummasti sitä vain voi paremmin, kun pitää itsestään huolta. Hyvinvointi merkitsee nykyään juurikin sitä itsestä huolta pitämistä.

Avatar

Hyvinvointia on kauskantoiset valinnat, haluan voida hyvin tämän päivän lisäksi myös huomenna, ja tulevaisuudessa. Täytyy syödä hyvin jotta voi hyvin, niitä ruokia joista tulee hyvä mieli eikä huonoa oloa. Hyvinvointia ajatellen tehdään valintoja päivittäin, riittävä lepo, aktiivisuus, hygienia, onnellisuus..
On niin tärkeetä voida hyvin elämän kaikilla osa-alueilla ❤

Avatar

Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja uudet elämäntavat!

Avatar

Hyvinvointi merkitsee tällä hetkellä enemmänkin toisista (lapsista) huolehtimista, tosin tavoitteena on tänä vuonna tehdä asioita myös oman hyvinvoinnin eteen. Esim. kännykässä iltaisin roikkumisen lopettaminen edistää mulla parempia yöunia, tällaisia yksinkertaisia, pieniä päätöksiä yritän tehdä

Avatar

Hyvinvointi merkitsee itselle hyvin samoja juttuja kuin mitä mainitsit: ravinto, liikunta mutta myös uni ja ajanhallinta ovat oleellisia palasia toimivassa kokonaisuudessa. Itsellä hyvinvoinnin tavoitteena on pysyä ja kehittyä niin että jaksan touhuta hyvällä fiiliksellä menevän lapseni kanssa.

Avatar

Hyvä olo omassa kehossa ja virkeä olo. Kunhan tämän vauvan saan kehostani ulos,ehkä jo tällä viikolla, on tämän vuoden tavoite saada oma kroppa takaisin ilman selkäkipuja ym. Lihasten vahvistus ja pari kiloa ylimääräistä pois, se olisi siinä.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee itsestään huolehtimista eli syömällä terveellisesti ja liikkumalla sopivasti.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle hyvää oloa henkisesti ja fyysisesti. Ei saa olla liian ankara itselleen. Myös riittävästi lepoa ja rentoutumista pitää olla. Pitäisi elää enemmän tässä hetkessä.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee runsasta ja monipuolista liikuntaa sekä mahdollisimman puhdasta ja suomalaista ruokaa. Sekä tietysti pitkiä, levollisia yöunia ja stressittömiä päiviä.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee kokonaisvaltaista hyvää oloa, itsestä huolehtimista, oman kropan kuuntelemista ja kunnioittamista. Siihen liittyy vahvasti ruokavalio, lepo, liikunta, ystävät, harrastukset…. Tänä vuonna olen keskittynyt monipuolisempaan ruokavalioon ja veden juontiin.

Avatar

Kuinkas osuikaan että sattui silmiini kyseinen postaus koska itsekkin jo meinannut aloittaa muutamankin kerran nämä tuotteet ystäväni kehumana ja uskoen minun saavan näistä apua muutaman vuoden sairastelun vuoksi (kilpirauhanen, refluksi..) mitkä yllättivät tämän kolmen pienen lapsen äidin totaallisesti ja taistelua on saanut käydä kuitenkin tuo mokoma nimeltä raha on tullut esteeksi ja siksi ikävä kyllä olen joutunut tätä lykkäämään. Olisi siis hienoa koittaa löytyykö todella apua tuotteista vieläkin toisinaan enemmän ja vähemmän vaivaavaan oloon. Joten ehdottomasti mukana kilpailussa jotta saataisiin tämä mami uuteen nosteeseen vihdoin ja viimein ☺

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle sitä että jaksaa ja voi hyvin ja että on henkisesti balanssissa. Minusta kaikki lähtee ensin henkisestä hyvinvoinnista. Itse olen nyt päättänyt alkaa pitämään itsestäni parempaa huolta, enemmän liikuntaa, koitan kiinnittää ravintoon huomiota ja yleiseen mielialaani 🙂 tämä paketti tulisi enemmän kun tarpeen tukemaan uutta ” parempaa” arkeani 😉

Avatar

Hyvinvointi merkitsee että mikäli siihen nyt itse voi vaikuttaa niin, voin ehkä elää pidempään.
Tarkoitus jatkaa projektia joka alkoi jo viime vuonna. -28 kg nää tuotteet vois tukea sitä että pääsen tavoitteeseeni painaa joskus alle sadan. Välillä ihan veto pois eikä jaksa mitään jos piristyisi 🙂

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle oikeanlaista tasapainoa työn, urheilun, levon, ravinnon, nukkumisen sekä muun elämän välillä.

Avatar

Tämän vuoden tavoite on saada lievä masennus ja ahdistus selätettyä ja löytää taas tasapaino virkeään elämään. Hyvinvointi on iso kokonaisuus, mihin vaikuttaa moni asia kuten terveelliset elämäntavat ja positiivinen mielenterveys. Kokonaisvaltainen hyvinvointi siis täällä tavoitteen.

Avatar

Meillä töissä useampi käyttää näitä säännöllisesti ja olen useasti pohtinut ”mukaan lähtemistä”. Sen verran hintavia ovat etten uskalla riskiä skeptisenä ottaa. Mutta, jos arvonnassa voittaisin, testaisin tottakai ja saattaisin jopa hurahtaa näihin ja alkaa säännöllisesti käyttämään!! 😀

Avatar

Tavoitteena olisi saada hyvinvointi kokonaisvaltaisesti kuntoon. Liikuntaa tulee harrastettua, mutta ruokapuoli ja riittävä uni pitäisi saada kuntoon. Vauvaperheessä unta ei aina saa riittävästi, mutta ruokailut ja vitamiinit kun saisi kuntoon niin varmasti jaksaisi arkeakin paremmin 🙂

Avatar

Mulla on paino päässyt heittelemään jonkin verta ja ruokavalio siinä rinnalla kun on olllut elämässä hyvin suurta stressinaihetta. Nyt kun se on ohi, oma hyvinvointi menee etusijalle ja tuommoinen setti siinä rinnalla antaisi varmasti extrakipinää siihen. 🙂

Avatar

Oma hyvinvointi on koko elämän perusta. Sen olen huomannut nyt, kun olen joutunut yli puoli vuotta syömään kortisonia ja loppua ei näy. Kortisoni on tuonut minulle 12kg painoa lisää ja vienyt itsetuntoni nolliin, joten tämän vuoden tavoite onkin saada itsetunto kohotettua takaisin ja löytää se oma hyvinvointi kohdilleen.

Avatar

kakkostyypin diabeetikkona yritän saada painoa pois ja vireytä jaksamiseen lisää. Nää vois siinä hommassa auttaa. Lisäksi polvien nivelrikkoonkin tarvittais apuja .

Avatar

Kropan hyvinvointi on mulle tosi tärkeetä. Mielen hyvinvointi yhtä tärkeetä, mutta kummasti mieli pysyy virkeenä siinä samalla kun kroppa voi hyvin!
Teen pelkästään yötöitä, joten vuorokausirytmi on ”normaaliin” verrattuna täysin päälaellaan. Ei oo tätä yhteiskuntaa tehty yötyöläisille, joten aika usein unet jää vähälle eikä tuu liikuttua ja syötyä ihan samalla tavalla kuin päivätöitä tehdessä.
Näistä tuotteista vois olla apua itsellekin. Sais vähän lisäravinteita ja vastustuskykyä paranneltua helpommin ja sujuis ne yöduunitkin varmasti paremmin, kiitos ton activizerin jota oonkin jo aiemmin kokeillut ja hyväksi todennut. Ois kiva kokeilla muutkin tuotteet ja nähdä miten ne vaikuttais ja lisäiskö ne omaa hyvinvointia!

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle terveydentuntoa niin fyysisesti kuin henkisesti <3

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle sitä, että minulla on halu liikkua useamman kertaa viikossa, ja se ei ole pakkopullaa. (www.inwell.fi on ollut iso tekijä hyvinvointiini!) Käsikädessä liikkumisen kanssa kulkee syöminen. Jaksan panostaa ruoan terveellisyyteen kun liikun. Kun voin hyvin, perheenikin voi paremmin, äiti/vaimo ei ole jatkuvasti pahalla tuulella ja on energisempi. Hyvään vointiini kuuluu myös kunnolliset unet. Niistä väkisinkin nyt vähän tingitään kun perheessä on alle vuoden ikäinen tissivauva. Mutta sekin asia saadaan (toivottavasti)kuntoon pian toteutettavalla unikoululla! 🙂

Avatar

Liikuntaa olen lisännyt, aloitin uinnin sekä säännöllisesti käyn kävelyllä. Ruokavalio myös terveellisempi nykyään.

Avatar

Omaan hyvinvointiini on vaikuttanut sen ”kultaisen keskitien” löytäminen ruokailun ja liikunnan suhteen ja siksi olisi huippua päästä myös testaamaan noita fitlinen tuotteita että miten ne vaikuttavat! 🙂

Avatar

Tää antaisi niin lisää bustia tälle projektille. Ryhmäliikunta aloitettu 1,5v jälkeen, kymppi pitäis saada pois että saataisiin meijän vauva haaveet toteutettua! ♡

Avatar

Mulle hyvinvointi on sitä, että syön suhteellisen terveellisesti arkena ja viikonloppuna on lupa herkutella. Hyvinvointia edistää myös urheilu, josta en voisi enää koskaan luopua. Tämän vuoden tavoite hyvinvoinnin suhteen on, että nukkuisin hieman pidempään mitä nykyään

Avatar

Hyvinvointi nousee esille, kun lapset kasvaa päivä päivältä isommiksi ja niiden kanssa tarvitsee virtaa. 1,5 vuotias ja 3,4 vuotias vie voimia! Varsinkin, kun toinen (vanhempi) ei nuku vielö öitä hyvin.

Tälle vuodelle oon asettanut itselle -10kg haasteen, koska.. Niin, koska raskauskilot jäi ja huonot unet ei oo auttanu saamaan kiloja pois. Mut nyt päätin muuttaa suuntaa. Ja tähän tsempparina on kaveriporukan 3kk haaste ryhmä, prosentuaalinen pudotus voittaa. Panos motivoi, 150 euroa tärähtäis tilille, jos onnistuis. 3kk on lyhyt aika, mutta hyvä sysäys eteenpäin!

Avatar

Tavoitteena olisi saada lisäenergiaa kiireiseen arkeen 🙂

Avatar

Valmistun pian lähihoitajaksi ja tahtoisin ihan oman jaksamiseni kannalta saada kroppani kuntoon. Tupakoinnin lopetin lähes 2v sitten ja sen tupakoinnin tilalle tuli ruoka, jonka myötä kiloja ja raskausarpia lihomisen myötä. Oon vähän skeptinen kaikkia lisäravinteita kohtaan, mutta samalla haluaisin päästä testaamaan niitä ihan vain uteliaisuuttani, tehostaisivatko ne painonpudotusta paremman ruokavalion myötä?!
Ps luen ihan onnessani sun hääpostauksia, oon niin iloinen teidän puolesta!

Avatar

Hyvinvointi merkitsee tietenkin todella paljon, koska se on elämän peruspilari. Jos et voi hyvin, ei elämä voi olla myöskään kovin hyvää. Tälle vuodelle toivon, että osaisin ottaa vähän rennommin enkä stressata liikoja.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle tasapainoa liikunnan, levon, unen ja terveellisen ruokavalion suhteen 🙂

Avatar

Terveys merkitsee minulle kaikkea. Riittävä uni, hyvä ruoka ja liikunta pitävät mielen virkeänä. Hektisessä elämässä näistä kaikista kolmesta on vaikea pitää kiinni..ruuhkavuodet vie mennessään. Onneksi on tarjolla ravintolisiä ruokavalion tukena

Avatar

Upeaa, fitskujen ilosanomaa on upea jakaa muillekkin! Olisi mahtavaa voittaa tuotepaketti ❤

Avatar

Mahtavaa että olet päässyt fitlinen maailmaan, minäkin yritän tässä tutustua tuotteisiin.

Avatar

Hyvinvointi on tasapainoa elämän eri osa-alueiden välillä. Tavoitteeni olisi löytää kultainen keskitie liikuntaan, nyt sitä tulee harrastettua hetkittäin liiallisesti ja sen jälkeen on taas pitkiä pätkiä ilman liikuntaa.

Avatar

Minun kohdallani oma hyvinvointi toteutuu hyvien yöunien, monipuolisen ravinnon ja säännöllisen liikunnan ansiosta. Joskus näistä tietysti tulee lipsuttua, ja sen kyllä huomaa heti jos esim. yöunet on jäänyt vähiin. Ruokavalion kohdalla olisi välillä myös parantamisen varaa. Yritän myös tsempata henkisen puolen kanssa ja iloita pienistäkin asioista! 🙂

Avatar

Hyvinvointi merkitsee mulle eniten tasapainoa kaikilla elämän osa-alueilla ja arjessa jaksamista. Tänä vuonna mun tavotteena ois alkaa taas harrastamaan liikuntaa säännöllisesti ja opetella aikatauluttamaan opinnot niin, etten ottais niistä ihan turhaa stressiä 🙂

Avatar

Hyvinvointi merkitsee sitä, että arjessa tekee hyviä valintoja ja viikonloppuisin voi olla rennommin 🙂 tasapainoinen kokonaisuus 🙂

Avatar

Hyvinvointi on minulle kokonaisvaltaista ja nä vuonna pyrin saamaan lisää kestävyyttä kroppaani fyysisesti 🙂

Avatar

Tavoitteena minulla on hyvinvoiva ja energinen arki 🙂

Avatar

Hyvinvointi on osa onnellisuutta. Terveellinen ruokavalio, säännöllinen liikunta ja riittävä uni on loistava kolmikko itsensä hoitamiseen. Omalla hyvinvoinnilla vaikuttaa myös ympäristöön. Olet parempi puoliso, vanhempi, ystävä, työkaveri jne. Jaksaa tehdä enemmän asioita, on iloisempi, energisempi.
Alku vuodesta on treenimotivaatio hieman takkuillut, mennyt ylös ja alas, mutta sehän kuuluu elämään. Nyt olen alkanut taas saada siitä kiinni, mutta tämän vuoden tavoite on tehdä itsestä vielä onnellisempi. Fitlinen tuotteet auttasivat siinä varmasti alkuun.

Avatar

mulla on tavoitteena saada kuntoa kohotettua ja mielialaa nousemaan 🙂 teen fyysistä ulkotyötä ja vaikka oon huomannu, että kunto on vähäsen kohonnutkin, tahon saada lisää voimaa ja kestävyyttä 🙂

Avatar

Merkitsee parempaa jaksamista. Liikuntaa voisi aina lisätä.

Avatar

Merkitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia. Menen itse tänä kesänä naimisiin ja halusin aloittaa projekti hääkunnon. Ei tarvitse laihduttaa, mutta pieni kiinteytyminen on tervetullutta. Ruokavaliolla on suuri merkitys, kun syö säännöllisesti ja puhtaasti, olo pysyy hyvänä koko päivän. Tähän päälle vielä urheilu ja uni, niin hyvinvointi on taattu keholle ja mielelle. 🙂

Avatar

Hyvinvointi on itselleni tasapainoa. Välillä voi olla vähän rankempaa, mutta kohta se taas helpottaa. Viime syksy/talvi meni liian rankoissa merkeissä kun päivät täyttyivät vain koulusta ja työstä. Huomasin, että ajatukseni olivat negatiivisempia kuin koskaan. Tänä vuonna pyrkimyksenä löytää tuo tasapaino paremmin ja uskaltaa sanoa asioille ei kun ei enää vaan jaksa 🙂

Avatar

Näin 1,7v ja 3kk pojan äitinä se hyvinvointi olisi tosi tärkeää että jaksaa. Mutta nyt se terveellinen elämä on jäänyt jonnekkin herkut maistuu ja ei huvita liikkua. Tähän yritän tehdä muutoksen herkut vähemmälle,terveellinen ruokavalio ja lasten kanssa ulkoilua sekä kotijumpat kun salille ei kerkeä 🙂

Avatar

Tavoitteena tiputtaa opiskeluaikana kertynyttä ylimääräistä painoa sekä saada terveellinen elämäntapa takaisin osaksi arkeani!

Avatar

Itseäni tuollaiset pienit kivat ulkoiset motivaattorit todella motivoivat tekemään terveellisempiä valintoja arjessa! Lisäksi tuo sheikkeri on ihana – sen ansiosta vettä tulee varmasti nautittua päivän aikana enemmän! 🙂

Avatar

Liikuntaa pitäisi saada lisättyä.

Avatar

Tavoitteena on aloittaa salilla käyminen!

Avatar

Minun hyvinvointitavoitteeni on löytää samanlainen tasapaino elämääni mitä pari viime vuotta on ollut. Terveellistä ruokaa runsaasti, paljon unta ja monipuolista liikuntaa. Viimeiset 4 kuukautta olen ollut masentunut isoista vastoinkäymisistä johtuen ja olen laiminlyönyt oman hyvinvointini täysin. Olen kierteessä, en saa masennuksen vuoksi itseäni niskasta kiinni vaikka tiedän voivani niin paljon paremmin tämän pyhän kolminaisuuden kanssa: ruoka, lepo ja liikunta.

Avatar

Tälle vuodelle tavoitteena on aloittaa taas kuukausien tauon jälkeen salilla käynti ennen kuin se jää kokonaan. Myös kasvisten syönnin lisääminen on yksi tavoite.

Avatar

Hyvinvointi merkitsee minulle sitä että elämän eri osa-alueet (uni, ravinto, liikunta, psyyke yms) ovat tasapainossa. Tavoitteena olisi saada elämä kuntoon jotta hyvinvointi olisi kokonaisvaltaista. Itselläni ollut hyvin rankkaa viimeaikoina masennukseni ja muiden vastoinkäymisten vuoksi ja ikävä kyllä mm ravinto on ollu aika heikolla mallilla , joten olisin enemmän kuin kiitollinen jos onni suosisi minua tässä arvonnassa <3

Avatar

Tasapaino liikunnan ja levon suhteen.

Avatar

kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Avatar

Hyvinvointi on kokonaisvaltaista hyvää oloa, sekä fyysistä että psyykkistä. Itselläni on tavoitteena parantaa fyysistä hyvää oloa laihduttamalla.

Avatar

Hyvinvointia on tasapainoinen, energinen arki ja tavoitteena on voida hyvin!

Avatar

Hyvinvointi tarkoittaa mulle virkeyttä, jaksamista ja halua pitää itsestä huoli.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä