SOKERIA, SOKERIA

cof

Moni varmasti muistaakin, kun marraskuussa ensimmäistä kertaa sokeroinnissa käydessäni julkaisin siitä videon. Vaikka sokerointi sattui ihan hirveästi, päätin silti jatkaa sitä ja olen nyt käynyt 4 viikon välein kauneushoitola Mandarinen Hannalla. Se kipu kuitenkin helpottaa kerta kerralta enemmän ja karvankasvu hidastuu koko ajan. Tänään kävin kuitenkin ensimmäistä kertaa sen brassin lisäksi myös reisien ja säärien sokeroinnissa! Olin tätä varten kasvattanut säärikarvojani tunnollisesti ja ai että kun oli sen arvoista. Nyt on ihanan pehmeät jalat! Eikä karvankarvaa vyötärön alapuolella.

Mutta se kipu. Kuka olisi arvannut, että säärien sokerointi sattuu oikeasti paljon enemmän kuin brassi. Siis ihan järkyttävää! Hanna tätä mulle selittikin, että kun tossa säären päällä on vain luuta ja nahkaa niin se sattuu paljon enemmän kuin pehmeämpien paikkojen sokerointi. Esimerkiksi reidet eivät tuntuneet missään, pohkeetkin meni ihan näppärästi. Mutta ne sääret…….. Ai jumavitunlautasaatana. Ihan hirveää tuskaa! Jos olisin ensimmäisellä kerralla mennyt säärien sokerointiin, en olisi ikinä uskaltanut edes kokeilla brassia! Koska sitä ajattelee, että jos säärien sokerointi sattuu näin paljon niin entäs sitten se brassi. Mutta ei, brassi on paljon helpompi kuin sääret.

Sokerointi on kyllä aivan ihanan koukuttavaa, kun ei tarvitse enää sheivata ja iho voi koko ajan niin paljon paremmin. Olen nauttinut tästä brassista niin suuresti, että tahtoisin jatkaa myös jalkojen sokerointia, mutta kipu pelottaa. Varmasti siihen tottuu, sillä brassikin tosiaan sattuu kerta kerralta vähemmän ja vähemmän, mutta siinä kuitenkin kestää tovi, että säärissä se kipu helpottaa. Pelottaa oikeasti, teki niin kipeää! Mutta varasin jo ajan neljän viikon päähän, joten yritän nyt urhoollisesti uskaltautua sinne.

Suosittelen kyllä kokeilemaan sokerointia edelleen! Ajattelin päivitellä aiheesta nyt muutaman kuukauden myöhemmin, kun voin sanoa, että se kipu oikeasti helpottaa, eikä sokerointi satu enää niin paljoa. Suosittelen myös lämpimästi Mandarinen Hannaa! 🙂

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Kiva kuulla etten ole ainut jota säärien sokerointi sattuu!! 😀 kaikki varoittelivat että brassi ja kainalot ovat pahimmat mutta ai että ne sääret!!! Menin ensimmäistä kertaa ikinä sokerointiin ja aloitin sääristä ja kainaloista. Sääret tosiaan sattuivat enemmän kun olin ikinä kuvitellut ja hieman pelotti viikon päähän varaamani brassi.. mutta kaikesta huolimatta tuosta on selvitty ja jatkoin säännöllisesti käymistä 3-4 viikon välein jolloin otettiin aina brassi kainalot ja sääret. Voin kertoa että vaikka ne sääret edelleen sattuu, niin kyllä se kipu kerta kerralta helpottaa ja on se vaan niin helppoa ja ihanaa kun on pehmeät sääret!

Avatar

Kiva kuulla että brassi ei satu niin paljoa, ite oon käyny nyt 3krt säärien sokeroinnissa ja oon tavallaan tykännyt siitä 😀 ainut mikä aiheuttaa suurta kipua on nilkan kohdalla.. mutta se lopputulos kyllä sen kivun arvoista!

Avatar

Siiis miten ihan käytännössä toi brassi toteutetaan En oo uskaltanut varata aikaa kun jotenki tulee nolo fiilis pelkästä ajatuksesta

Avatar

Jännä, että tämä kivun kokeminen on niiiiin yksilöllistä! Mulla itselläni ei säärien sokerointi ole tuntunut oikeastaan ikinä pahalta ja reidet taas on paljon pahemmat kuin sääret. Ja brassi taas on sellainen, että vaikka olen itselleni (olen siis kosmetologi) sitä tehnyt yli vuoden putkeen, niin edelleen se sattuu. Ei toki niin paljoa kuin aluksi, mutta kyllä joskus joutuu puremaan hammasta 😀 Nykyisin säärien sokerointi tuntuu mulla ihan vaan ihon kuorimiselta kun niiden sokerointia on jo yli 5 vuotta takana. Riippuu varmaan tosi paljon tekijästä, tukiotteista ja tekniikasta ja tietenkin siitä kivun kokijasta eli asiakkaasta. Itse kun tekee itselleen niin ei kädet riitä kunnon tukiotteisiin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä