UNELMIEN HÄÄKAKKU CHECK

hääkakku porkkanakakku

hääkakku porkkanakakku

Huh mikä viikko! Viimeisen viikon sisään on selvitty yhdestä sun toisesta. Tähän on mahtunut vatsatautia ja kaiken maailman ahdistuksen aiheita, mutta tähän viikkoon on myös mahtunut hirveästi hyvää. Meidän maailman ihanin tuleva kummityttö syntyi, enkä malta odottaa, että pian päästää häntä tapaamaan! Ja viikon toiseksi paras juttu tapahtui tänään, kun lyötiin lukkoon meidän hääkakku!

Pyysin hääkakkutarjouksia kuudesta paikasta, jotka huolella valikoin kakkukuvien ja vaikutelman perusteella. Hinnat vaihtelivat todella suuresti, sillä samalle kakulle annettiin hintaa välillä 3,5-7€ /henkilö +koristeet. 120 hengen häissä hinta olisi siis 420-840 euroa, ennen koristeita. Me päätettiin, ettei ole nyt järkeä laittaa hurjaa summaa kakkuun, kun nämä edullisempien tarjousten antajat tekivät kuvien perusteella aivan yhtä hienoja kakkuja! Karsittiin siis vaihtoehtomme kolmeen leipomoon, joista ykkösvaihtoehto oli Tanniset.

Tanniset on mulle tietenkin turkulaisena tuttu, sieltä saa tunnetusti parhaat piparit ja sieltä on haettu äidin kanssa yhtä sun toista herkkua pienestä pitäen. Kävelen myös Tannisten kojun ohi lähes joka päivä kauppatorilla bussia vaihtaessani. Tanniset on tuttu nimi varmasti lähes jokaiselle turkulaiselle, mutta sitä en kyllä tiennyt, että Tannisilta löytyy myös hurjan lahjakas leipuri-kondiittori Pipa, joka tekee upeita hääkakkuja. Tannisten piste onneksi löytyi Turun häämessuilta, sillä muuten en olisi lainkaan ollut tietoinen mahdollisuudesta tilata sieltä hääkakku.

Tanniset tosiaan oli sitten se meidän ykkösvaihtoehto, jonne sovin ensimmäisenä tapaamisen, enkä nyt sitten ikinä lähtenytkään merta edemmäksi kalaan, sillä ai että miten täydellistä kakkua minä olen tänään ahtanut mahani täyteen! Istahdin kotoisan kahvila-myymälän pöytään ideoimaan kakkua Pipan kanssa ja tuntui, että heti vaan natsasi juuri sopivasti. Sitten kun koristepohdinnan jälkeen siirryttiin puhumaan hinnoista, Pipa ehdotti, että kakku voitaisiinkin toteuttaa yhteistyössä. Joten tästä päivästä tuli tuottoisampi kuin ikinä uskoinkaan, sillä löysimme täydellisen hääkakun ja säästimme rutkasti budjetissa. Ja varmistuipa vielä sekin, että hääkakustamme tosiaan tulee porkkanakakku, sillä en pääse yli tästä täydellisestä makuelämyksestä.

Olen todella iloinen tästä yhteistyöstä Tannisten kanssa! Mulla on vahva luotto siihen, että meidän kakusta tulee aivan täydellinen, eikä mun tarvitse nyt stressata sitä ollenkaan. Lisäksi on huippua päästä kirjoittamaan kokemuksia paikallisesta perheyrityksestä, jotta toivottavasti jatkossa se ei tulisi kaikille yllätyksenä, että Tannisilta tosiaan saa upeita hääkakkuja!

Budjetistakin saatiin nyt tosiaan säästettyä, kun Tanniset tarjoavat meille hääkakun ja kiitos myös teille kaikille lukuisista ehdotuksista budjetin supistamiseen! 🙂 Niitä on ollut mielenkiintoista käydä läpi, ihanan paljon on tullut erilaisia ehdotuksia!

Ps. Ihan pian on vihdoin tulossa postausta meidän Kosin reissusta, olen tässä viikonlopusta asti käynyt läpi näitä kuvia ja videoita ja kirjoitellut pätkiä, mutta tässä on niin iso homma, että muut postaukset on jäänyt sitten pienemmälle huomiolle, ja kyllä tässä vielä tovi menee! Elättelen toivoa, että sunnuntai-iltana saisin tämän ulos, kun lauantaina voisi olla aikaa tehdä 😉

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

IHANAA! Pipa on paras! <3 Hän teki myös meidän hääkakut. Ja ne oli oikeasti ihan huikeita.
Ihan nappi valinta, hyvä Emilia!
(Mä tykkään sun mausta, sama kampaaja, ja kakkuvelho!)

Emilia Huttunen

Oi, ihanaa kuulla!! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä