LUKSUSLOMA KOSILLA

[mittaustagi]

 


koskuva

Syyskuussa 2016 vietettiin meidän elämän uskomattomin viikko Kosin Kardamenassa. Meillä oli aivan järisyttävän upea loma huikeimmassa hotellissa ikinä. Oltiin ensimmäistä kertaa lasten kanssa reissussa ja olin pelännyt matkustamista niiiiin turhaan. Lasten kanssa oli ihanaa lomailla, enkä vaihtaisi tuota viikkoa mihinkään. Neljän tonnin luksuslomamme oli todellakin koko rahan arvoinen, vaikka ensin tuntuikin absurdilta laittaa yhteen viikkoon tällainen summa rahaa. Nyt sitä kuitenkin ymmärtää, miksi moni käyttää niin paljon rahaa matkustamiseen, sillä budjettiloman ja luksusloman erot olivat aikamoiset.

Mulla on edelleen Kosin lomasta kertova postaus pahasti kesken, mutta sen sijaan sain tänään vihdoin valmiiksi Kosin videon, jee! Näitä videoita on niiiiiiiin paljon, että oli tosi iso homma käydä ne kaikki läpi ja tiivistää neljään minuuttiin. Jos ette muuten tilaa jo Youtube -kanavaani, niin kannattaa käydä tilaamassa! Mulla on nimittäin täällä kesken nyt aika paljon videoita, enkä tule niitä varmastikaan laittamaan kaikkia blogiin ollenkaan, joten kanavani tilaamalla pääset sitten näkemään kaikki tulevat videot! Kanavalle pääset tästä. Toivottavasti nautitte tästä vilauksesta meidän lomaan! En malta odottaa, että pian pääsen kertomaan ihan kaiken superpitkän lomapostauksen muodossa!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Hui mikä summa!! Elämäni matkustelleena on pakko kysyä miten saitte tuon kulumaan? Mikä osuus siitä kuului hotelliin ja mihin muuten käytitte rahaa? Videolla loma näytti kivalta ja näytitte selvästi nauttivan! En kuitenkaan varsinaisesti videoltakaan bongannut mikä lomassa maksoi niin paljon. Olen kyllä lukenut aiemmat postaukset matkaa koskien, mutta en muista oliko teidän hotelli all inclusive? Vinkvinkkinä Turkissa pääsee tuhottoman paljon halvemmalla laadukkaisiin all inclusive hotelleihin, joissa allasalue näyttää aika samalta kuin teidän videossa 🙂

Avatar

Voi kun näyttää mahtavalta paikalta! Olen itse ollut lapsena Kreetalla ja olisi mahtava mennä nyt aikuisenakin. Aika hurja summa tuo 4000 e, mutta äkkiähän sen saisi kasaan, kun joka palkasta pistäisi sivuun rahaa, olen vain niin kova tuhlaamaan 😀 sen voisikin ottaa tavoitteeksi että ensi kuun budjettimatkan jälkeen säästäisi kunnon summan! Videosta tuli mieleen, että miten Nomppu suhtautuu nykyään veteen kun silloin kirjoitit ikävästä kokemuksesta uimakoulussa?

Avatar

Ai että, kyllä maistuisi meillekin! Me vaan joudutaan aina kiristelemään kukkaron nyörejä, joten joudutaan pääsääntöisesti budjettilomailemaan. Monesti kyllä olen haaveillut oikein kunnon luksuslomasta! Esimerkiksi tuo uima-allasalue videolla oli niin kutsuvan nautinnollisen näköinen. Uskon että viihtyisimme. 😉

Mutta kyllähän sitä budjetillakin pääsee, ensi kuussa ollaan lähdössä koko perheellä Floridaan ja Karibian risteilylle. Aikamoista säätöähän nämä matkajärjestelyt on, mutta onhan se sitten ihanaa kun matka koittaa. Syödään sitä hernekeittoa sitten matkan jälkeen parisen kuukautta. 🙂

Jos kiinnostaa pikkulapsiperheen (budjetti)matkustelut, niin käy ihmeessä vilkaisemassa blogiini: https://lahinna.blogspot.fi

Avatar

Ihana video ja ihana nähdä Kos tässä videossa. Olisi ihanaa pidempikin video saada ensi kerran reissusta, vaikka 10min? Ainakin minun mielestä sopiva video katsoa ja siinä voi useammin musiikki vaihtua. Oliko syyskuussa Kossilla millainen lämpötila ja sää sen koko viikon? Millaisessa hotellissa olitte?
Itse lähdössä mieheni kanssa ensimmäiselle yhteiselle lomalle tulevana maaliskuussa Thaimaahan Krabille. Tämä video innosti vielä enemmän odottamaan matkaa 🙂

Jaksele siellä <3

Avatar

Hyvä video ja oli ihania paikkoja 🙂 Ihanalta näytti teidän loma! Jos teet uudestaan samantyyppisen lomavideon, ois kiva jos vaikka Topias välillä kuvaa sinua ja lapsia, niin että vuorottelisitte kuvauksessa? Ois tosi kiva jos kaikki perheessä näkyisi videolla , ja just tilanteita missä touhuatte yhdessä 🙂 Ja blogissa vois muutenki olla kiva välillä olla videoita jos teette retkiä/ ootte jossain perheenä tai sinusta itsestä 🙂 Tykkään muuten blogista paljon ja kiva kun kirjoitat eri aiheista 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä