HUONON TUURIN KUNINGATAR

Tunnolliset työntekijät sairastavat lomalla, vai miten se menee 😀 Tämä viikon tauko, joka piti olla pyhitetty koululle, muuttuikin sairaslomaksi. En ole pystynyt tekemään koulutehtäviä ajallaan, mutta onneksi opettajat ovat olleet todella ymmärtäväisiä.

Kävi nimittäin niin kivasti, kuten moni on instasta ja snäpistä varmaan nähnytkin, että mulla jäi viime keskiviikkona kouluruokailussa luunsirpale broileripyöryköistä ruokatorveen, jonka johdosta mulle tehtiin ensin kaksi nielutähystystä ja sitten vielä nukutuksessa ruokatorven tähystys. Tähystyksen jälkeen ruokatorveen jäivät vain sirpaleen tekemät pienet haavat ja kaikki oli ihan ok, kunnes oloni alkoikin pian mennä huonommaksi ja huonommaksi. Eskaloituen siihen, että eilen illalla en enää pystynyt lainkaan puhumaan, enkä pysty vieläkään. Tänään olen sitten viettänyt päivän TYKSissä ja selvisi, että minulla on suussa ja nielussa laaja infektio. Tähystyksessä käytetyistä laitteista ja kaikenmaailman letkuista jäi pieniä haavoja limakalvoihin ja ne haavat sitten tulehtuivat ja boom, ihana infektio, joka on levinnyt leviämistään. Sain nyt lääkkeet, joiden pitäisi estää leviäminen, mutta lääkäri sanoi, että on vähän epäselvää, mikä tämän infektion aiheutti, joten tämä kuuri on enemmänkin arvailua. Toivon kyllä niiiiiiiiiiin paljon, että selviäisin tästä nyt vain tällä lääkekuurilla, sillä oloni on ihan hirveä. Tahdon RUOKAA. Tahdon juotavaa. Tahdon PUHUA. Tahdon kertoa lapsille, että rakastan heitä. Tämä on aivan perseestä.

Pääni on vähän höttöä, sillä minulle määrätyt keskushermostoon vaikuttavat lääkkeet tuntuvat vaikuttavan enemmänkin vain unettavasti, eivätkä niinkään helpota kipua. Ainoa asia, mikä helpottaa on se, etten syö, juo tai puhu. Jippii.

Mutta ai että kuinka hyvältä tuntuu kirjoittaa!!! Onneksi on edes yksi tapa viestiä. On kyllä tosi ärsyttävää koko ajan tekstata Topiakselle kotona, mutta tietokoneen ja kunnon näppäimistön kanssa on kyllä paljon helpompi kirjoittaa. Whatsapinhan muuten saa koneellakin auki, joten ehkä siirryn kirjoittamaan näin… Lääkäriin lähtiessä kirjoitin valmiiksi lappuja, joissa luki kaikki oireet ja tapahtumat viime keskiviikosta asti, koska arvasin, että joutuisin taas selittämään samat asiat monelle eri ihmiselle. Ja ihan oikeassa olin, joten laput tulivat tarpeeseen!

Tällaista sekavaa höpinää, kuten näette, en nyt tämän infektion ja kivun ja lääkityksen keskellä ole ihan täydessä terässä, mutta ärsyttävän 24/7 -hiljaisuuden keskellä oli pakko päästä edes johonkin viestimään jotenkin. Lähden tästä nyt takaisin lepäämään ja toivomaan, että huomenna oloni olisi jo parempi.

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

En oo kuullut tästä luunsirpale-episodista enempää, mutta kai sä ilmotit siitä sinne ruokalaan :O Tällaset elintarvikeriskit on aika isoja juttuja ja niistä tulisi aina ilmoittaa keittiön henkilökunnalle. Palautteen pitäs mennä tuotanto- ja pakkaamolinjoille asti, että miten on voinut noin käydä.

Tokihan tollasiin broileripyöryköihin tungetaan kaikki mahdolliset jämät kanasta ja siinä on riskinsä, mutta ei tollasta saisi tapahtua :O Ajattele, jos sama olisi käynyt jollekin pikkulapselle päiväkodin/koulun ruokalassa.

Avatar

Voi sua raasua : ( Onkohan toi hoitovirhe? Toivottavasti ei oo sairaalabakteeri. Paranemisia <3

Avatar

voi ei ;/!! kyllä nyt kerrakseen on sattunut huonoa tuuria sinulle ja sun perheelle ! NYt suuret tsemppi halit ja paranemisen toivotukset. Sä jos joku kyllä ansaitset selviytyjä mitalin! <3

Avatar

Mikä on sun snäppi tunnus?

Avatar

Voi itku, tosi ikävä kuulla! Toivotan sulle voimia ja jaksamisia, sä oot vahva <3

Avatar

Voi miten huonoa tuuria! Pikaista paranemista siulle! Ja jaksamista stressi- ja ahdistusmörön kanssa <3 Itsellä taas meinaa ne oireet pahentua taas.

Avatar

Voi kamala! Tsemppiä ja paranemisia sinne!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä