MELKEIN OHI

Ensimmäinen kouluvuosi on melkein ohi. Niiiiiin outoa! Tämän vuoden aikana olen saanut paljon uusia ystäviä, oppinut ihan hirveästi ja löytänyt itsestäni uusia ulottuvuuksia. Tuntuu hassulta, että kesälomaan on enää 29 päivää. Muista luokkatovereistani poiketen minä en ole ottanut yhtään kesäopintoja, joten vietän kesän blogin ja lasten parissa. Ja siitä tulee ihanaa! Mulla on ollut bloggaamista ihan hirveä ikävä, kun kaiken kiireen keskellä siihen ei ole pystynyt keskittymään. Ja vielä hirveämpi ikävä mulla on tietenkin lapsia! En malta odottaa, että saan hengailla heidän kanssaan kolme kuukautta ihan vaan kotona.

Mulla on viimeinen koulupäivä ja vika presentaatio 19. toukokuuta, mutta lapset ovat vielä toukokuun loppuun päiväkodissa. Tosin he tulevat kyllä olemaan siellä lyhyempiä päiviä, mutta hyödynnän silti vielä sen toukokuun joka tapauksessa maksetun hoitoajan ja teen sitten rauhassa kotona töitä ja mahdollisia koulun rästihommia, jotta kesäkuussa saadaan lähteä täydessä lomamoodissa toivomaan lämpimiä päiviä. Tässä huhtikuussa mulla on vielä ihan hullu määrä dediksiä, tein eilen kevään palautettavista esseistä, tehtävistä ja kaikista jutuista excel-taulukon, 15 palautettu, 25 palauttamatta. Huomenna presentoidaan markkinointiviestinnän viimeinen projekti ja sitten meillä alkaa vielä vuoden viimeinen kurssi, jonka presentaatio on tosiaan silloin 19.5.

Mun piti pääsiäisenä tehdä urakalla kouluhommia, mutta suunnitelmat menivät sitten tämän ison menetyksen takia uusiksi ja olen nyt aika pahasti jäljessä. On tehnyt kuitenkin ihan hyvää palata pääsiäislomalta kouluun. Ensimmäinen päivä meni aika vaikeissa fiiliksissä, mutta opiskeluun uppoutuminen kyllä tuntui sitten kuitenkin ihan hyvältä. Koska suurin osa ajastani menee nyt edelleen vielä tämän kuun loppuun opiskeluun, ajattelin ottaa tämän opiskelun isommaksi osaksi blogia. Meillä on ollut tässä käynnissä mm. luovan kirjoittamisen kurssi ja ajattelin laittaa tänne esille joitain töitäni. Saan siitä sitten sisältöä blogiin vähän pienemmällä panostuksella, sillä rehellisesti sanottuna tässä maaliskuussa ja huhtikuussa on ensimmäistä kertaa kaikkien vastoinkäymisten myötä sellainen olo, etten millään selviä töistä ja koulusta. Saa nähdä, mitä uskallan tänne esitellä!

Mutta näin, jos kiinnostaa nähdä, mitä meillä mainonnan suunnittelussa oikein tehdään koulussa, sitä pääsee tässä pian näkemään enemmän! 🙂 Ja jos odotat innolla niitä vanhoja tuttuja syvällisiä postauksia, jotka on selkeästi kirjoitettu suoraan sydämestä…… Koita jaksaa vielä 29 päivää! Sitten alkaa 3,5 kuukauden keskittyminen blogiin!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Keskity vaan opintoihin nyt ja kesällä sitten enemmän blogiin. Lukijat kyllä odottavat varmasti 🙂 (Apua, kuulostin ihan äiti-muorilta…) 😉
http://westendmum.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä