KASVOT KOHTI AURINKOA

[mittaustagi]

fitline

Tämä kevät on ollut mulle todellista hyvinvoinnin aikaa. En ole treenannut hulluna, en ole tehnyt ateriasuunnitelmia, enkä ravannut vaa’alla. En ole stressannut itsestäni huolehtimisesta (läheskään niin paljon kuin yleensä), enkä aktiivisesti laihduttanut. Tämä uusi suhtautuminen hyvinvointiin onkin eniten henkistä. Olen tajunnut, että melkein kaikilla on selluliittia, eikä niitä tarvitse piilotella. Olen alkanut hyväksyä vartaloni entistä paremmin. Olen ymmärtänyt sen yhteyden, joka pitää henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin tasapainossa, ja pyrkinyt ruokkimaan sitä. Tässä ruokavaliossa ovat edelleen mukana myös FitLinen tuotteet, jotka ovat jääneet osaksi päivittäistä hyvinvointiani. Tämä postaus on osa kaupallista yhteistyötä FitLinen kanssa, kun toimin vuonna 2017 FitLine Brand Ambassadorina.

fitline

fitline

Tässä viime viikkoina en ole voinut välttyä näkemästä otsikoita Kim Kardashianista. Kim on kuulemma menettänyt hirveästi seuraajia, koska hänestä on julkaistu paparazzien ottamia kuvia, jotka ovat saaneet ihmiset raivon valtaan, koska Kim ei ole täydellinen. Paitsi että hän on. Omalla tavallaan täydellinen siinä, missä kaikki muutkin. Avasin vähän hämmentyneenä yhden näistä linkeistä ja näin ne paparazzi-kuvat, paitsi että luulin katsovani niitä hänen ”överikäsiteltyjä” instakuviaan, koska ei niissä kuvissa ollut mitään ihmeellistä. Niissä oli kaunis nainen, joka on uskomattoman hyvässä kunnossa ollakseen kantanut kaksi lasta. Miten voi maailmalle tulla yllätyksenä, että naisilla on selluliittia? Ei vaan pysty ymmärtämään. Mulle tuli fyysisesti paha olo, kun luin sitä juttua. Se sävy oli niin halveksiva ja ilkeä, että kävin heti poistamassa tykkäykseni kyseisen lehden FB-sivulta. Mutta kun siirryin lukemaan, miten suomalaiset olivat sitä juttua kommentoineet, pahoinvoinnin kaveriksi tuli suru.

Tässä kun on itse pyrkinyt kehittämään itseään ihmisenä, tuntuu entistä kamalammalta kuulla, kuinka muista ihmisistä täällä puhutaan. Olipa se puhumisen kohde sitten naapurin Minna tai Kim Kardashian, he ovat molemmat ihmisiä. Kehoja on niin paljon erilaisia kauniita malleja, eikä moni ihminen selviä elämästä ilman selluliittia, ryppyjä ja muita epätäydellisyyksiä, jotka tekevät meistä täydellisiä. Miksi niistä jaksetaan nostaa niin suuri haloo? Minusta tuntuu, että se vaatii suurta henkisen hyvinvoinnin puutetta, että kykenee kohdistamaan energiaa toisten arvosteluun ja haukkumiseen, etenkin kun siitä ei itse saa mitään vastineeksi. Jos kaikki muiden mollaamisen sijaan keskittäisivät sen energian omaan itseensä, voisivat he huomata henkisessä hyvinvoinnissaan suuria muutoksia. Kyllä minäkin olen ollut nuori ja tyhmä. Kauhistellut Facebookissa julkkiksien epäonnistuneita kuvia, puhunut muista pahaa selän takana ja laittanut jopa juoruja liikkeelle. Mutta sitten minä kasvoin aikuiseksi ja tajusin, mikä elämässä on tärkeää. Ja tärkeää on olla sellainen ihminen, joka jättää jälkeensä hyviä asioita.

fitline

fitline

Aiemmin tänä vuonna minulle tuli täyteen puoli vuotta oireetonta elämää syömishäiriön jälkeen. Nyt ollaan jo 10 kuukauden kohdalla, enkä voisi olla ylpeämpi. Tosin siitä pahimmasta syömishäiriön ”aktiivivaiheesta” on jo yli 4 vuotta, mikä on sekin melko vaikuttava virstanpylväs. Avauduttuani aiemmin kamppailustani syömishäiriöön liittyvien tunteiden kanssa, aloin tajuta entistäkin paremmin, kuinka paljon minä en halua palata siihen enää ikinä. Ja nyt koko tämän kevään ajan minusta on tuntunut ensimmäistä kertaa ikinä siltä, että minä olen ihan oikeasti parantunut. En tiedä, voiko tällaisista mielen sairauksista ikinä sataprosenttisesti parantua, mutta vuosikausia minä luulin, että joudun elämään tämän pahan olon kanssa koko elämäni. Mutta nyt en edes muista, koska minulla olisi viimeksi ollut paha olo. Olen saanut henkisen niskaperseotteen vanhasta piinaajastani ja kun nostan kasvoni kohti auringon lämmittävää valoa ja suljen silmäni nauttiakseni siitä, minä tunnen kaiken. Tunnen kaiken ympärilläni, sillä mikään pieni ääni pääni sisällä ei enää pidä ajatuksiani pimeässä kellarissa.

On uskomattoman ihanaa, että ajatellessani hyvinvointia, ajattelen positiivisia asioita, enkä negatiivisia. On uskomattoman ihanaa voida sanoa, että minuun oikeasti pätee sellainen termi kuin hyvinvointi. Ja on uskomattoman ihanaa, että hyvinvoinnista on tullut minulle automaattinen osa arkeani, joka koostuu pienistä tärkeistä asioista, joita ei voi unohtaa. Hyvinvointini kulmakiviä ovat:

Säännöllinen herkuttelu. En halua kieltää itseltäni mitään, koska ei elämä maistu miltään, jos kaikessa pitää ajatella järjellä! Sen sijaan yritän vain huolehtia säännöllisestä ateriarytmistä, etten herkuttele liikaa. Yritän jättää herkut viikonloppuihin, mutta jos rankka koulupäivä vaatii kahviosta haettua suklaapatukkaa niin minähän haen. Tämä filosofia on osoittautunut toimivaksi. Kun ei jatkuvasti kieltäydy, ei myöskään vedä övereitä.

Liikunta ei ole pakkopullaa. En ole enää treenannut salilla, sillä se ei ole sopinut tähän elämäntilanteeseen. Ennen nautin salitreenistä, mutta nyt se olisi vain pakkopullaa, ja minä haluan keskittää energiani vain asiohin, joista nautin. Ja se on ratsastaminen! Ratsastaminen on ollut nyt ainoa harrastukseni ja se on todellinen henkireikä. Tallilla sitä saa oikein ladattua akkuja ja pääsee tuulettumaan niin täysillä. Silloinkin kun P on ihan vatipää ja superraskas, jää treenistä kuitenkin hyvä olo, koska nautin hevosten läheisyydestä niin paljon. Lisäksi olen käynyt tässä kaksi kertaa twerkkaamassa ja se on ollut tosi hauskaa!

Älä pidättele. Itseään tai muita ei kannata käsitellä silkkihansikkailla. Yritän olla pelkäämättä itseni ja muiden haastamista. Asioista kannattaa puhua ääneen, eikä aina pelätä, että pahoittaa jonkun mielen. Jos jokin vaivaa minua, puhun siitä jonkun kanssa. Yleensä Topiaksen.

Keho tarvitsee muutakin. Pidän itsestäni huolta myös huolehtimalla tärkeiden vitamiinien ja muiden ravintoaineiden saannista. FitLinen tuotteilla kaikki vitamiinit, sekä hiven- ja kivennäisaineet ovat nopeasti imeytyvässä muodossa helposti nautittavana. Paino siinä nauttimisessa, sillä tässäkin mulle on tärkeää hyvä maku. On niin paljon kivempaa juoda hyvänmakuinen juoma aamulla ja nukkumaan mennessä kuin yrittää muistaa kiskoa tietty määrä tabletteja väkisin alas.

fitline

fitline

FitLinen Activize ja Restorate ovat jääneet ihan hulluiksi suosikeiksi. Ja kaikesta yli nousee Activize! En edes tiedä, miten aamu voi lähteä käyntiin ilman sitä aamudrinkkiä! FitLinen tuotteiden käyttämisen aloituksen jälkeen olen huomannut tosi ison eron hyvinvoinnissa. Aineenvaihdunta toimii paljon paremmin ja oma jaksaminen on ihan eri luokkaa. Topiaskin huomasi eron jo heti alussa! Kun pitää huolta kaikista tärkeistä kehon arvoista, saa elämästi taas irti enemmän. Jaksaa tehdä enemmän ja nopeammin, jolloin jaksaa myös nauttia enemmän. Olen myös huomannut, että jos aamudrinkki jää väliin, tuntuu koko päivä todella paljon raskaammalta sekä fyysisesti, että henkisesti, sillä aineenvaihduntani hidastuu ja energia loppuu kesken. Tosin näin ei kyllä usein pääse käymään, sillä FitLine on jo niin isosti mukana arjessani, että itseään ei enää tarvitse muistuttaa tuotteista.

Nyt tahtoisin vielä haastaa teitäkin vähän miettimään omaa hyvinvointia! Kerrohan kommenttiboksissa, mistä sinun hyvinvointisi koostuu, niin olet mukana FitLinen tuotepaketin arvonnassa! Kattavan pääpalkinnon lisäksi arvotaan vielä kolme sheikkeriä, eli yhteensä neljä voittajaa pääsee fiilistelemään FitLine -tuotteiden parissa. Aikaa osallistua on 10.5. asti ja arvonnan säännöt löytyvät täältä. Onnea kaikille arvontaan! Tarkennan vielä, että tuotepaketti sisältää Activizen, Restoraten, Basicsin ja sheikkerin, eli kunnon herkut luvassa!

Saa myös rohkeasti kysyä lisää sähköpostilla tai somekanavissa, jos kommentti hukkuu arvontaosallistumisien joukkoon! Jos innostuit FitLinesta hyvinvoinnin tukena niin autan mielelläni alkuun sen parissa. Oon itse saanut tässä paljon tukea ja neuvoja, joten samaa tahdon tarjota teille! 🙂

fitline activize restorate

Yhteistyössä FitLine ja Lifie

Kommentit

69 kommenttia
Avatar

Oman hyvinvointini perusta on se tunne, että kaikki perusasiat (parisuhde, terveys, talous) ovat kunnossa. Tämän henkisen puolen päälle on hyvä lähteä rakentamaan fyysistä hyvinvointia, jonka kulmakiviin itselläni kuuluu säännöllinen ruokarytmi, mielekäs liikunta ja paljon kasviksia. Uusimpana lisänä hyvinvointiin olen erityisesti alkanut panostamaan kehonhuoltoon! Olo on paljon letkeämpi ja eläminen on mukavampaa, kun joka paikkaa ei jatkuvasti kiristä.

Avatar

Moi! Mukava postaus sulta 🙂
Oma hyvinvointini koostuu pitkälti samoista asioista kuin sinullakin. En kiellä itseltäni mitään, syön säännöllisesti ja terveellisesti, urheilen silloin kuin jaksan, mutta yritän kuitenki käydä vaikka edes kävelylenkillä jos muu ei kiinnosta.

Avatar

Terveellisestä ja maukkaasta ruuasta (säännöllisesti syötynä), mielekkäästä liikunnasta ja luonnossa liikkumisesta. Yksi iso tekijä on myös se, että pyrin ajattelemaan itsestäni lempeästi ja olla esimerkiksi sättimättä itseäni, jos joskus tulee ylimääräistä herkuttelua tms.

Avatar

Hyvinvointini koostuu arjen pienistä hetkistä. Rakastan kun saan rauhassa syödä aamupalan ja lukea blogeja tsi uutisia. Rauhallinen aamu takaa aina hyvän päivän! Luonto, liikunta, hyvä ruoka, perhe ja ystävät! Sekä positiivisuus 🙂

Avatar

Minun hyvinvointini koostuu; tärkein asia kahden pienen lapsen äitinä OMA AIKA. Sitten tulee tietenkin säännölinen syömis rytmi ei liikaa herkuttelua sekä säännöllinen hyötyliikunta 🙂

Avatar

Mun hyvinvointi koostuu stressinhallinnasta, riittävästä unesta ja ruuasta ja liikunnasta. Myös siitä, ettei tarvitse kuitenkaan miettiä kokoaikaa sitä, kuinka syö tai kuinka kuuluisi elää ”oikein”.

Avatar

Minulla hyvinvointi lähtee henkisestä hyvinvoinnista, jos on kamala stressi tms, jota ei pysty hallitsemaan, ei mikään muukaan osa toimi. Kun pääkoppa toimii, on hyvinvointia helppo kehittää vielä liikunnalla, josta pitää, sekä hyvällä ruoalla! Pyrin, etten kieltäydy tietoisesti mistään mitä haluan, mutta rajansa kaikella 🙂 Hyvää kevättä!

Avatar

Aloitin tammikuussa syömään paremmin ja puhtaammin sekä yritän liikkua mahdollisimman paljon. Lisäksi mulla on käytössä kaiken maailman vitamiinit yms mutta olisi varmaan paljon helpompaa kulauttaa vaan juoma alas kuin muistaa kaikki eri tabletit. 😀

Avatar

Minäkin pyrin siihen että oman hyvinvoinnin edistäminen ja ylläpito ei olisi mitään pakkopullaa. Niinpä syön melko rennosti ja liikun niillä tavoin kun parhaalta tuntuu. Aina kuntoilulle ei meinaa riittää motivaatiota eikä opiskelujen takia aikaakaan, mutta yritän parhaani mukaan saada tehtyä jotakin fyysisesti aktiivista joka päivä. Oli se sitten kuntosalitreeni, lattianpesu-urakka tai pyöräillen tehty kauppareissu, on yleensä aina jälkeen päin vapaampi olo ja jaksaa tehdä muutakin.

Avatar

Oma hyvinvointini koostuu perusterveellisestä ruokavaliosta, herkuttelusta silloin tällöin, urheilusta ja läheisistä ihmisistä..kun kaikkea sopivasti niin voin todella hyvin !

Avatar

Oma hyvinvointini koostuu tasapainoisesta arjesta, työn ja kodin yhteensovittamisesta, hyvästä ja terveellisestä ruuasta ja riittävästä unesta! Vuodenikäisen pojan äitinä arki ja pyhät on samanlaista hulinaa ja oma hyvinvointi unohtuu liian usein.

Avatar

Maukkaasta ja ravitsevasta ruoasta ja liikunnasta!! Ja tietysti ihanat ystävät ympärillä <3

Avatar

Minun hyvinvointini koostuu aktiivisesta liikunnasta, perusterveellisestä ravinnosta ja levosta! Olen pyrkinyt päivittäiseen liikuntaan ajatuksella parempi vähän, kun ei ollenkaa . Olen kuitenkin päättänyt kuunnella myös kroppaani, ja pitää lepopäiviä silloin kun tuntuu ettei yksinkertaisesti jaksa tai kykene. Myöskin herkuttelussa on sama ajatusmalli, en kiellä itseltäni mitään, mutta pyrin jatkuvasti fiksuihin valintoihin. 🙂

Avatar

Oma hyvinvointi koostuu terveellisestä ja säännöllisestä ruokailusta, riittävistä yöunista ja liikunnasta. Liikun myös silloin kun huvittaa, enkä liiku väkisin jos ei nappaa juuri sinä päivänä. Myös itsensä hemmottelu mm. kulmahuollossa käyminen piristää mieltä 🙂

Avatar

Kivaa liikuntaa, hyvää ruokaa, sekä sopivasti rentoutumista ja herkkuja!

Avatar

Oma hyvinvointini koostuu seuraavista asioista: yöunet, oma aika, läheiset ja perhe, liikunta ja terveellinen ruoka satunnaisia herkutteluja unohtamatta. Jos yksi asia puuttuu tai jää enemmän sivuun, menee pakka väkisinkin sekaisin.

Avatar

Hyvästä ja säännöllisestä ruuasta, liikunnasta sopivassa määrin ja omasta ajasta. 🙂 Herkuilla piristän myös välillä itseäni, mutta tavoitteena olisi säästää ne viikonloppuihin.

Avatar

Oma hyvinvointiin koostuu hyvästä ruoasta ja liikunnasta.

Avatar

Hyvinvointi koostuu kunnon ruuasta, liikunnasta, hyvästä unesta ja ihmis-ja perhesuhteista tärkein on rakas poika ❤

Avatar

Hyvinvointini koostuu mukavasta ulkoilusta/liikunnasta, pääasiassa oman hevosen hoitaminen ja liikutus, riittävästä levosta, terveellisen ruuan ja herkkujen sopivasta tasapainosta.

Avatar

Ihana postaus!
Mä olen myös vuosia jojoillut, kaksi lasta synnyttänyt ja vartalostani kriiseillyt nainen. Mun hyvinvointivinkkini onkin: harrasta jotain, jossa joudut kohtaamaan epämukavuusalueesi! Mun kohdalla toimii tankotanssi. Pienet shortsit ja selluliittireidet alussa ahdistivat, mutta nyt rakastan vahvoja (vaikkakin muhkuraisia) reisiäni, jotka jaksavat kannatella minua tangolla ja jotka pyörivät kivasti tangon ympärillä 😀 huomasin, että selluliitillä ei ole mitään väliä. Se on osa minua! FitLine paketti olisi mahtava voittaa, tahtoisin kokeilla miten tuotteet auttaisivat jaksamaan paremmin arkea ja harrastusta.

Avatar

Hyvinvointini koostuu hyvistä yö unista, välillä oikein kunnon Netflix maraton vapaapäivästä sekä liikunnasta.

Avatar

Säännöliset ruokailuajat, liikunta, ulkoilu, nukkuminen ja perheen kanssa hengailu 🙂

Avatar

Hyvin vointini tärkein asia on riittävä uni. Liikuntaa mitä rakastan tai mistä saa adrealiinia. Esimerkiksi tanssia, hikitreeniä ja sen jälkeen rentoutumaan saunajoogaan. Haluan sopia riidat ennen nukkumaan käymistä. Yritän olla vähemmän mustasukkainen ja omistamishaluinen. Haluan hyväksyä myös itseni sellaisena kuin olen raskausarpieni ja muiden asioiden kanssa joka tekee minusta juuri minut. Haluan kohdella itseäni niinkuin kohtelen parasta ystäväänikin.

Avatar

Tällähetkellä itse elän suurinta ruuhkavuodet elämää ja itseni unohtaneena jouduin ottamaan niskasta kiinni kun polvi operoitiin liiallisen yrittämisen seurauksena. Nyt hyvinvointi on omaa aikaa kuntosalilla ja hyvä terveellinen ruoka perheen kesken senjälkeen.

Avatar

Moikka!

Kiitos hyvästä postauksesta, samaistuin moneen kohtaan erityisesti hyvinvoinnin ja itsensä kehittämisen saralla. Omaa hyvinvointiani hoidan tekemällä asioita, joista nautin: luonnossa liikkumalla, tanssimalla, treffaamalla ystäviäni, leipomalla, viettämällä aikaa ihanan mieheni kanssa, katsomalla televisiota, nukkumalla, syömällä terveellisesti herkkupäiviä unohtamatta sekä ylläpitämällä rutiineja. Välillä täytyy tehdä toki myös jotain spesiaalimpaa, kuten reissata ulkomaille tai ihan vaikka rentoutua lähikylpylässä, saadakseen irtioton säännöllisestä arjesta. Hyvinvointini on ennen kaikkea onnellisuutta ja elämästä nauttimista.

Avatar

Hyvinvointini koostuu siitä, että teen asioita joista tulee hyvä olo. Syön sellaista ruokaa joka tekee oloni hyväksi. Josks se saattaa olla herkkuja. Harrastan sellaista liikuntaa mikä ei ole pakkopullaa vaan hyvä fiilis ennen ja loistava fiilis jälkeen -liikuntaa, sekä henkisen hyvinvoinnin ylläpitäjinä on oma perhe <3

Avatar

Huolehdin omasta hyvinvoinnistani ainakun vaan muistan. Liikkeellä minut pitävät kolme pientä poikaa ja koira. Vitamiinien saanti on heikoilla, koska tabletteja en muista ottaa ja litkut maistuu pahalta 😀
Olisi ehkä parannuksen paikka 🙂

Avatar

Omaa hyvinvointiani olen joutunut tutkiskelemaan hyvinkin tarkkaan. Jätän herkästi itseni viimeiselle sijalle ja siirrän muun perheen edelleni. Olen alkanut käsittää, että kunnon yöunia, raikkaassa ilmassa kävelyä tai pihan hiekkaleikkejä, yhdistettynä perus kotiruokaan ei voita mikään. Jos äiti ei jaksa, niin muukin perhe kärsii.

Avatar

Hyvinvointini koostuu nukkumisesta silloin kun se on mahdollista (jos ei, hoidan asiat niin että saan ainakin lopulta vähän korjattua univelkaa ja vietettyä samalla omaa aikaa)..muuten yritän muistaa syödä säännöllisesti puhdasta ruokaa ja tällä hetkellä oma hyvinvointi vaatii esim maidottoman ruokavalion..mutta en ota stressiä jos tulee päivä ja mikään näistä ei onnistu! 🙂

Avatar

Mun hyvinvointini tärkein kulmakivi on ehdottomasti henkinen hyvinvointi. Sen vuoksi jaksan huomattavasti paremmin arjen askareet, enkä sorru lohtusyömiseen. Ystävien ja miehen kanssa puhuminen saa iloa päivään ja mielen virkeäksi!

Avatar

Parasta hyvinvointia on hyvä arki, silloin elämä on ihanaa. Kahden lapsen kotiäitinä sitä osaa arvostaa.

Avatar

Hektisen työn ja arjen pyörittämisen sekamelskassa hyvinvointi koostuu milloin mistäkin, joskus se on terapautillinen suklaalevy ja joskus taas kunnon salitreeni. Viime aikoina pitkät unet ovat olleet avain jaksamisessa. 🙂

Avatar

Mun hyvinvointi koostuu samantyylisistä asioista kuin sulla. Pyrin syömään säännöllisesti ja syön sitä, mitä mieli tekee. Tykkään laittaa napit korville ja mennä ulos kävelemään, se on mun keino nollata itseni työasioista ja muista mieltä kaihertavista jutuista. Välillä taas vietän löhöpäiviä, jolloin löhöön sohvalla ja katselen netflixiä tai väritän värityskirjaa. Silloin en tee mitään mitä en halua 🙂

Avatar

Mulla ei ole hyvinvointia. 🙁

Avatar

Lapset. Mies. Liikunta. Hyvä ruoka. Oma aika. Perhe. Musiikki. Ystävät. Siinä minun hyvinvoinnin palikat <3

Avatar

Oma hyvinvointi koostuu terveellisestä ruoasta, riittävistä yöunista, ulkoilusta ja perheen sekä ystävien kanssa vietetystä ajasta.

Avatar

Ihana postaus!
Hyvinvointini koostuu hyvästä, terveellisestä ruoasta ja säännöllisestä (tai säännöllisen epäsäännöllisestä) ruokarytmistä. Alotin uudessa työssä, jossa on paljon fyysistä tekemistä, painavien tavaroiden nostelua ja koko päivän seisomista. Huomaan heti, jos en oo muistanu syödä tarpeeksi ja säännöllisesti. Myös liikunta, koiran kanssa lenkkeily, hyvät yöunet ja lepopäivät on tärkeitä hyvinvoinnin kannalta.

Avatar

Hyvästä mielestä ! Jos ei oo hyvää fiilistä niin ei jaksa huolehtia et mitä laittaa suuhun ja onko jumpannut tarpeeksi. Kun on iloinen niin itsestään huolehtii ihan huomaamatta!

Avatar

Mun hyvinvointi koostuu säännöllisestä arkirytmistä, riittävästä määrästä unta, sallivuudesta sekä kourallisesta lisäravinteita aamun illoin. Olisi kiva päästä kokeilemaan sun käyttämiä tuotteita <3.

Avatar

Vautsi! Ihana teksti (kuten aina)! Mun hyvinvointi koostuu terveellisisten sekä ei-niin-terveellisten tasapainosta. Rakkautta ja rajoja toimii hyvin tähänkin 🙂

Avatar

Minun hyvinvointi koostuu terveellisestä ruuasta ja liikunnasta. Riittävä uni on myös tärkeä ja silloin tällöin herkuttelu 🙂

Avatar

Minun hyvinvointini koostuu mm. ihanasta perheestä, kivasta työpaikasta ja terveydestä. Vaivoja on mutta olen niiden kanssa sinut. Syöminen on myös kiva nautinto. Herkuttelua en ole itseltäni kieltänyt kokonaan vaikka paino sais vähän tippua. Jos jonkin asian kieltää kokonaan niin sitä varmasti tekee mieli. Luonnossa on kiva samoilla nyt kun ilmat lämpenee. Kiva katsella luonnon heräämistä. Tässäpä jotain hyvinvoinnista.

Avatar

Mullakin elo tällä hetkellä aika hektistä kahden pienen tyttösen kanssa. Teen illat ja vkonloput töitä, kun mies omista töistään kotosalla, jotta saa lapset vielä olla kotona. Itsestä huolehtiminen aika retuperällä, mutta samoja kuin sulla; hyvät vitskut ja mahdollisimman terveellinen ruoka, mutta myös herkut, hyötyliikunta ja unta niin paljon kuin vaan ehtii vedellä. Näillä mennään nyt ja jossain vaiheessa sitten taas enempi itseenkin ehtii satsata, toivottavasti. 😉

Avatar

Mä voin hyvin, kun arki on ihanaa. Siihen kuuluu mieluinen työ, yhteiset hetket miehen kanssa ja sopivasti liikuntaa, ulkoilua ja ystävien näkemistä. Elämässä ei jaksa tarpoa eteenpäin odottamalla aina vaan viikonloppua tai lomia, vaan jokaisena päivänä pitää pyrkiä olemaan onnellinen arjen keskellä 🙂

Avatar

Olipas positiivinen postaus =)
Mun hyvinvointi koostuu välillä herkuttelusta, välillä 14h unista, toisinaan kuntosalista ja lenkkeilystä. Haastava työrytmi vaikeuttaa arjen hallintaa… mutta kaikkea kohtuudella 😉 alkoholia mahdollisimman harvoin! Muutama kerta vuodessa max.
Itsekin käytän aina innostuksen iskiessä vitamiineja, buustereita ym. FitLinea en olekaan vielä kokeillut.

Avatar

Hyvinvointini koostuu kultaisesta keskitiestä liikunnan ja löhöilyn, salaatin ja sipsipussin sekä koko yön kestävien bileiden ja kunnon yöunien välillä. Tällä periaatteella mieli ja keho pysyvät molemmat hyvin tasapainossa 🙂

Avatar

Hyvinvointini koostuu hyvästä ja terveellisestä ruuasta, pitkistä yö unista ja rakkaista ihmisistä ympärilläni 🙂

Avatar

Oma hyvinvointini koostuu säännöllisestä ateriarytmistä, liikunnasta ja ulkoilusta. Voisinpa sanoa tähän vielä unen, mutta se on tällä hetkellä vähän toissijainen juttu 😉

Avatar

Minun hyvinvointini koostuu onnellisista hetkistä eli onnistuneista jumppatunneista, hyvästä ruoasta, pienistä herkuista ja ihanista ystävistä.

Avatar

Vasta viimeaikoina olen huomannut hyvän (&riittävän) unen vaikutuksen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin! Hyviin yöuniin kun yhdistää vielä sopivan aamupalan ja aamulenkin, loppupäivä tulee syötyä ihan alitajuisestikin säännöllisesti. Aamulenkki myös antaa jaksamista loppupäivään, eikä tee mielikään löllätä sohvalla. 🙂

Avatar

Olisi kiva kokeilla noita tuotteita, kun tuntuu että kiireessä arjessa ei oikein kroppa pysy perässä. Mulle hyvinvointi on ulkoilua koiran kanssa, joogaamista ja itselle mieluisten asioiden tekemistä.

Avatar

Hyvinvointini koostuu…
…laadukkaasta ja riittävästä ruuasta, jossa kasviksilla on suuri rooli
…riittävästä unesta joka yö hyvässä sängyssä
…rentoutumisesta piikkimatolla ja/tai meditoiden
…riittävästä määrästä arkiliikuntaa
…ystävyyssuhteiden ylläpitämisestä riittävän usein

Avatar

Hyvinvointi koostuu terveellisestä ravinnosta, riirtävästä unesta, hyvistä ihmisistä ja ulkoilusta. Mukaan arvontaan!

Avatar

Mun hyvinvointi koostuu liikunnasta, arkisin melko terveellisestä ruoasta, viikonloppuisin herkuttelen. Pyrin olemaan liikkumatta väkisin, jos ei huvita urheilla niin keksin jotain muuta, esim siivoan tms. Myös vitamiineja syön etenkin talvisin.

Avatar

Riittävä yöuni on ehdottomasti tärkein kulmakiveni. Myös työssäkäyvänä, opiskelevana pienten lasten äitinä en pärjää pitkiä aikoja (toki satunnaisesti) ilman kunnon yöunia. Aikataulutan hommat niin, että kerkeän itsekin klo 10 nukkumaan. Koululla olen aina (jos ei työpäivä) 8-16 ja sillä ajalla pyrin tekemän kaikki kouluhommat. Kotona en edes aukaise koululaukkua.
Mukana arvonnassa. 🙂

Avatar

Minun hyvinvointini koostuu:
-terveellisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta
-kuntosalilla ja juoksupolulla vietetyistä tunneista
-rentoutumisesta kotisohvalla suklaalevyn parissa
-riittävistä yöunista
-avomiehen kanssa vietetystä arjesta, perheestä ja ystävistä <3 🙂

Avatar

Hyvinvointi lähtee siitä että kotona ja pääkopassa on kaikki hyvin, niillä on hyvä lähteä vaikka vähän ulkoilemaan perheen kesken.

Avatar

Hyvinvointi koostuu terveellisestä ja monipuolisesta ruuasta, liikunnasta sekä riittävästä levosta.

Avatar

Tällä hetkellä mun hyvinvoinnin olennaisin osa on armollisuus itseä kohtaan. Se näkyy siinä, että nukun päiväunet kun väsyttää enkä vie töitä liian usein kotiin. Tärkeintä on kuunnella omaa kehoa ja omia tarpeita.

Avatar

Minun hyvinvointini koostuu positiivisesta fiiliksestä, mielekkäästä liikunnasta ja rakkaudellisesta läsnäolosta. Tietysti unta ja ruokaa unohtamatta!

Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Mun hyvinvointiin liittyy oleellisena osana koira. Pakostakin tulee käytyä ulkona vähintään kolmesti päivässä, ja molemmat tykätään pyöriä lähimetsissä. Ruokailutottumuksia mun pitäis ehdottomasti saada säännöllisemmiksi… Ehdoton karkkilakko tms. ei mullakaan toimi, ja aamupalaa oon valitettavan huono syömään.

Avatar

Hyvinvointini koostuu terveellisestä syömisestä sekä liikunnasta. Myös herkuttelu silloin tällöin on sallittua. Tarpeeksi pitkät yöunet on kans hyvin tärkeitä.

Avatar

Oma hyvinvointini koostuu riittävästä levosta, terveellisestä ruokavaliosta, herkuttelusta ja liikunnasta. Toimin samalla tavoin kuin sinä, herkuttelen viikonloppuisin jos siltä tuntuu. Totaali kieltäytyminen kaikesta ei pidemmän päälle toimi.

Avatar

Itsekin syömishäiriöstä kärsivänä voin samaistua sun fiilikseen hyvästä olosta, mitä ei joskus edes osannut kuvitella. Itsellä oli tuossa alkuvuodesta taas vaikea hetki syömishäiriön suhteen. Pää vessanpöntössä paniikissa parkuen kaikki tuntui toivottomalta. Nyt, yllättävän nopeasti olen edistynyt uskomattoman paljon. Alan taas olla iloinen, naurava oma itseni, vaikka huonoja päiviä tulee tottakai. Olen saanut taustalle tukijoukkoja ja vihdoin nauran enemmän kuin itken. Välillä tuntee jopa huonoa omaatuntoa, saanko olla näin onnellinen.

Hyvinvointi tarkoittaa mulle tasapainoa ja itsensä kuuntelua. Riittävästi ravintorikasta ruokaa, mielekästä liikuntaa ja lepoa. Hetkittäiset herkkuöverit ja sohvan nurkassa netflixin katsominen kuuluvat asiaan, mutta sekin on ok, jos haluaa muokata kroppaansa oman hyvän olon takia. Hyvinvointi on positiivista mieltä, virkeyttä, elämäniloa ja itsensä hyväksymistä. Iso osa onkin siis kiinni meidän henkisestä hyvinvoinnista ja tätä siis opetellessa.. 🙂

Avatar

Hyvinvointini koostuu monipuolisesta ruokavaliosta, johon kuuluu myös ne herkut. levosta ja rentoutumisesta. Asioiden tekemisestä mistä pitää ja nauttii.

Avatar

Tulipas hyvä mieli luettuani tekstisi 🙂

Oma hyvinvointini koostuu hyvästä, ravintorikkaasta ruoasta, satunnaisesta herkuttelusta, hyvistä yöunista ja mielekkäästä tekemisestä sekä tekemättömistä hetkistä kun saa vain olla.

Lasten kanssa tehdään sellaista mistä kaikki nauttii, käydään elokuvissa ja uimassa. Luetaan hyviä kirjoja ja vain hengaillaan ja hypitään trampoliinilla. Koirien kanssa metsässä samoilusta ja luontopoluista. Illoista kun lapset ovat nukkumassa ja saa ottaa lasin viiniä, lukea lehtiä ja blogeja tai katsella sarjoja. Samalla syöden herkkuja.
Tasapainoisesta arjesta 🙂

Avatar

hyvinvointini koostuu:
-perheen kanssa olemisesta
-mielekkäästä työstä
-yöunista
-ravinnosta
ja tietenkin myös herkuttelusta.

Avatar

Minulla hyvinvointi koostuu ehkä eniten sellaisesta sisäisestä hallinnantunteesta. Eli minulla siinä korostuu enemmän henkinen puoli kuin fyysinen. Hyvää oloa ja mielenrauhaa minulle antavat hetket perheen kanssa, siisti koti, maksetut laskut, usko, riittävä uni, puhdas minä, puhtaat vaatteet, maistuva ja terveellinen ruoka, uusien reseptien kokeileminen, diy-toteutukset sekä hyvinvoivat läheiset näin muutamia tärkeimpiä mainitakseni!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä