BLOGIPERHEET KOOSSA

Meille koitti tänään todella odotettu pidennetty viikonloppu, kun Iina, Otto, Tiara, Zelda ja Nova saapuivat aamupäivällä tänne. Topiaksella on huominenkin vapaata ja meidän vieraat ovat täällä lauantaihin saakka! Meillä on vähän myös hääjuttuja meneillään, kun tänään treffattiin kaasojen (ja Novan) kanssa, ja huomenna mennään sovittamaan hääpukuja kahteen liikkeeseen. Ihanaa, että kaasot pääsevät vihdoin tapaamaan toisensa! Ensi viikolla häihin on enää vuosi, ja suunnitteluun pitää todellakin laittaa vauhtia.

Musta ei ole taas hetkeen kuulunut, kun olen niin kiireisesti suorittanut kouluvuotta loppuun, mutta pian alkaa olla viimeisetkin tehtävät palautettu. Oli ihanaa saada nyt rentoutua täysin ja hengailla meidän tuoreimman kummitytön kanssa, kun isommat lapset leikkivät koko ajan onnellisina keskenään. Ja on noi Iina ja Ottokin ihan ok.

Tänään ollaan ihasteltu gerbiileitä, voimisteltu lastenhuoneessa, käyty seikkiksessä ja vaikka mitä. Nää muksut on niin ihania, kun he rakastaa leikkiä yhdessä, eikä todellakaan tuu tylsää hetkeä. Topias ja Otto teki meille tuttuun tapaan iltapalaa, kuten he aina tekee, ja nyt lapset pelleilee neljästään suihkussa ja me kerätään voimia iltatoimia varten. Sitten kun on kaikki lapset unten mailla niin saadaan viettää vähän aikuisten aikaa! Nää meidän vierailut on aina vähän saman tuntuisia kun ulkomaan reissut. Siitä hetkestä asti, kun se alkaa, alan pelätä sitä hetkeä, kun se loppuu. Onneksi nyt on edessä kesä ja loma, ja voidaan taas vierailla enemmän molempiin suuntiin.

Tossa Seikkiksessä kävellessä juteltiin Iinan kanssa, että ollaan kyllä niin onnekkaita, kun ollaan löydetty toisemme ja meillä on niin samanlaiset elämäntilanteet ja lapset on samaa ikäluokkaa. Tällaisista ystäväperheistä saa olla kiitollinen, eikä hetkeäkään yhteistä aikaa kannata hukata. Joten nyt laitan tämän läppärin pois, ja kirjoittelen sitten meidän perjantaista ja lauantaista teille myöhemmin! Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille! Pitäkää peukkuja huomisen hääpukuostoksia varten!

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Kuvista välittyy aivan ihana tunnelma :’) Tosi kiva nähdä että kaksi lempparibloggaajaani ovat keskenään ystäviä!

Avatar

En kestä miten söpö teidän Nomppu on

Avatar

Katoin just noita kuvia ja mietin ihan samaa! Oikeesti ihan supersöpö, voin vaan kuvitella miten tulee varmasti vanhempana kääntämään katseita 😀

Avatar

Olipa ihana postaus ja kuvatkin niin kesäisiä, että tästä tuli kyllä hyvälle mielelle :–)

Avatar

Ihana postaus, tämmösiä lisää! Ja voi että teiän Nomppu on suloinen<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä