MIKSI HAIN MUKAAN MISSIKISOIHIN JA MIKSI PÄÄTIN JÄÄDÄ POIS FINAALISTA

Muutama viikko sitten tein jotain, mitä varmastikaan KUKAAN ei odottanut minulta. Mutta viimeiset vuodet olen yrittänyt elää sillä filosofialla, että en jätä tekemättä mitään, mikä kuulostaa hauskalta, vain sen takia, että se pelottaa minua. Joten kun huomasin, että Suomessa järjestetään uutisista tuttu Brasiliasta lähtenyt Miss Bum Bum -kilpailu, hain mukaan. Ja pääsin mukaan.

Pääsin puhelinhaastatteluun, ja sain kutsun livehaastatteluun, mutta olin vielä vähän epäileväinen. Kyselin paljon kysymyksiä, mutta kaikki vaikutti asialliselta ja päätin lähteä mukaan. Lähdin siis livehaastatteluun, ja se meni hyvin, joten pääsin kuvauksiin. Kuvausten jälkeen sain kutsun finalistien esittelyyn Seiskan 25 -vuotisbileisiin, mutta en päässyt juuri silloin paikalle. Sain kuitenkin infot siitä, mitä finalisteilla nyt olisi edessä ja odotin koko hommaa innoissani. Kunnes menin sitten lukemaan kaikenmaailman juttuja Seiskan bileistä ja Miss Bum Bum -finalisteista.

Kuvaukset olivat tosi hauskat ja alkujännityksen jälkeen nautin olostani. Kaikki olivat todella mukavia ja kisa vaikutti hirveän hauskalta kokemukselta. Ja onhan se nyt siistiä päästä joskus kertomaan lapsenlapsille, että isoäiti oli missikisassa, vaikkei siinä THE missikisassa, vaan peppumissinä. Hah! Onhan tämä nyt oikeasti tosi mun juttu, kun mulla tätä luomupeppua riittää. Olen vihdoin alkanut tulla sujuiksi vartaloni kanssa, joten miksi en ottaisi siitä kaikkea irti? Ja vieläkin tekee kyllä mieli jatkaa kisaa, sillä se on ihan oikeasti ollut tosi hauskaa!

Mutta. Se mutta. Niissä Seiskan bileissä olivat sitten nämä muut missiehdokkaat edustamassa ja niistä kirjoitettiin juttuja, ja niissä jutuissa oli monessa niin ikävä sävy, että aloin vähän katua. En osallistumista, sillä kisaorganisaatiossa ei ole mitään vikaa, mutta kisaan kohdistuva uutisointi tuntui aika kurjalta.

”MISS  BUM BUM -KILPAILIJAT PAKARAT TÖRÖLLÄÄN”

”FREDERIK ZOOMAILI KIELI PITKÄLLÄ PEPPUJA: ”TOTTA HELVETISSÄ!”

”peppumissit kävelevät ohi lanteet keinuen ja pakarat vavahdellen”

Niin kuin anteeksi. Voisiko tämä olla vielä seksistisempää? Olen kyllä tietoinen, etten lähtenyt tähän kisaan esittelemään luostarimuotia, mutta on ihan eri asia olla ylpeä vartalostaan ja tehdä sitä, mitä haluaa tehdä, kuin vapaaehtoisesti altistua mauttomalle kommentoinnille. Kokemus olisi ollut hauska, mutta en kuitenkaan lähtenyt hakemaan tätä.

Oikeastaan sen hauskan kokemuksen sain jo, joten minun kohdallani on varmaan parasta sanoa kiitos tarjouksesta ja paljon onnea tulevaan kisaan kaikille, mutta minä aion jäädä kisan toiselle puolelle moralisoimaan tulevia lehdistön ylilyöntejä ja tsemppaamaan kaikkia kisan upean bootyn omaavia naisia. Peppumissi-Emilia tahtoo sittenkin olla ihan vain MUTSIS ON -Emilia.

Mutta jonain päivänä vielä kerron lapsille, että äidistä olisi voinut tulla peppumissi. Niiden kavereiden kuullen. Tai ensimmäisen poikaystävän. Ja ne ei enää ikinä puhu mulle.

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Hei mitkä farkut noi on? Pakko saada! 😛

Avatar

Mä kuulin, että sä et vain olisi päässyt enää jatkoon:o Oliko tämä siis väärä tieto?

Emilia Huttunen

Jaa tääkin on jo levinnyt johonkin, yllättävää 😀 Kaikki mikä netissä lukee, on tunnetusti totta. Eli kyllä, on väärä tieto.

Avatar

Millaista uutisointia odotit kisasta seuraavan? Pyllyistähän siinä kyse kuitenkin on. En nyt väitä noita otsikoita hyviksi tai journalismin helmiksi, mutta come on, tuollaista otsikointia on kaikista muistakin vastaavista kisoista ja tosiTV-ohjelmista sun muista. Mielestäni oli siis ennalta arvattavissa, että otsikot ovat juuri tätä tasoa.

Avatar

Mahtavaa, hyvä Emilia! Ihana asenne ja rohkeaa myös hypätä pelistä pois, kun se ei tuntunutkaat omalta jutulta!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä