PAREMPI MINÄ FITLINE -TUOTTEILLA (ARVONTA)

[mittaustagi]

Kesä tuntuu olevan nyt lopullisesti ohi, kun välikausitakin alle saa laittaa jo fleeceä ja koulunkin alkuun on vain viikko. Arki on kokenut paljon muutoksia, kun kiireisestä keväästä sai jäädä leppoisalle kesälomalle, ja nyt sitten taas pitäisi totutella tiukkaan tahtiin koulun, töiden ja uuden yrityksen parissa. Jotkin arkiset asiat kuitenkin ovat pysyneet vuodenaikojenkin läpi samassa rutiinissa, ja yksi näistä on FitLine, jonka kanssa toteuttamaani kaupalliseen yhteistyöhön tämä postaus kuuluu.

Tämä vuosi on ollut minulle todella mullistava. Selätettyäni syömishäiriön olen onnistunut ensimmäistä kertaa elämässäni luomaan terveellisen suhteen ruokaan, hyvinvointiin ja liikuntaan. Tie tähän nykytilaan alkoi viime kesänä, mutta tänä vuonna olen ottanut suuren suuria askelia itseni kehittämisen kanssa, ja voin sanoa olevani oikeasti ylpeä itsestäni. Vaikka häihin on enää 9 kuukautta, en stressaa laihduttamisesta. Vaikka peilikuvani ei ole ihan sitä, mitä haluaisin, en työnnä itseäni alas. Vaikka olen saanut pari kesäkiloa, syön hyvällä omatunnolla välillä myös suklaakakkua lounaaksi. Vaikka vatsani pömpöttää, käytän istuvia vaatteita. Olen enemmän sinut itseni kanssa kuin koskaan, ja sitä myötä myös voin paremmin kuin koskaan.

Minulla on kyllä aikaa pudottaa vähän painoa ja saada itseni parempaan kuntoon. Jos en ehdi tekemään sitä ennen häitä, niin sitten on voivoi. Tärkeintä on nauttia tästä ajasta! Ja pieni askel kerrallaan pyrkiä kohti parempaa oloa. Minä siis kyllä haluan laihduttaa, vaikka nämä puheeni ehkä kuulostavat muulta. Olen tehnyt töitä itsetuntoni eteen, mutta tiedostan myös fyysisen terveyden tärkeyden. Ja siinä minulla on hiottavaa. Jaksamiseni ei ole sitä mitä haluaisin. Lihaskuntoni on heikentynyt huomattavasti. Ylipaino tuo mukanaan ongelmia, joita ilman voisin mielellään elää. En kuitenkaan ota stressiä tästä aiheesta, koska olen oppinut ymmärtämään, että minun ei kannata pakottaa itseäni mihinkään, koska siitä ei seuraa mitään hyvää. Parhaita tuloksia tulee, kun annan itselleni aikaa, jotta oikeasti haluan tehdä muutoksen. Tai no minä kyllä haluan sitä jo nyt, mutta samalla en. Olen halunnut nauttia kesästä! Olen halunnut syödä jätskiä ja maata altaalla. Ja se on ollut ihanaa! Mutta nyt on syksyn ja muutoksen vuoro. Nyt on aika ruveta suuntaamaan kohti parempaa fyysistä vointia, kun parempi henkinen vointi on jo saavutettu.

En ole onneksi kesälläkään ihan täysin luopunut terveellisemmistä elintavoista. FitLinen tuotteet ovat edelleen osa rutiinejani ja niiden kanssa aion helpottaa syksyistä urakkaani. Etenkin FitLine Activize on edelleen lempparini, jota ilman en osaisi elää! Voi miten paljon tämä tuote tuo valoa pimeään syksyyn. Kyllä jaksaa aamulla lähteä kouluun, kun juo aamiaisen kaveriksi lasillisen Activizea. Uutuutena rutiineissani on nyt mukana FitLine D-Drink, joka on maksan toimintaa ja aineenvaihduntaa tukeva monipuolinen sekoitus, jonka toivon auttavan minut käyntiin elimistöni puhdistamisessa. Minulla on nyt käynnissä 14 päivän kuuri, jonka tuloksia pääsen esittelemään myöhemmin Instagramissa! D-Drink ei ole ihan yhtä herkkua kuin Activize, mutta onneksi Activizea voi myös vähän sekoittaa kaikkeen tuomaan makua ja piristystä! 😉 Ylläolevaan kuvaan liittyen, Activize todellakin on niin paras tuote, että haluaisin vain pussata sitä ja sen keksijää!

FitLinen tuotteet ovat tuoneet elämääni paljon kaivattua rutiinia stressaavan arjen keskelle ja olen kyllä hurahtanut täysin. Päästyäni näkemään, kuinka tehokkaita ja toimivia tuotteet ovat, tuntuu että voisin vain koko ajan suositella niitä jokaiselle vastaantulijalle! Ja samalla tavalla haluaisin suositella niitä teillekin! Joten älkää epäröikö kysyä, jos joku vielä mietityttää. En nyt sanoisi, että FitLine on vastaus jokaiseen ongelmaan, mutta kun kunnollisten ravintolisien avulla elimistö voi paremmin, alkaa maailma näyttää kirkkaammalta ja ongelmiin löytyy helpommin vastauksia. Jos vielä mietityttää, niin ehdotan, että ostat vaikka yhden purkin Activizea, niin näet, mihin siitä ja FitLinen tuotteista oikein on! FitLinen ravintolisien nopea imeytyminen tuntuu ihan itsestäänselvältä faktalta, kun sen pääsee kokemaan itse. Mulle saa laittaa kommenttia ja jättää sähköpostiosoitteen, tai vaikka laittaa suoraan sähköpostiakin, niin voin osoittaa teidät oikeaan suuntaan niin, että saatte FitLinesta parhaan mahdollisen hyödyn irti, samalla tavalla kuin itse tuotteisiin tutustuessani sain. Voitte myös tutustua ensin tuotteisiin täällä.

Elintapojen muuttaminen on aina todella vaikeaa, mutta se tuntuu vähän helpommalta, kun olen ensin jo ottanut FitLinen tuotteet osaksi arkeani. Kesäloman loputtua minulla tuntuu myös vihdoin olevan motivaatiota treenaamiseen ja parempaan syömiseen, mutta se ei tarkoita sitä, että lopettaisin täysin herkuttelun. Siinä se salaisuus piileekin, kultaisessa keskitiessä. Kun keskityn arkisin pitämään huolta fyysisestä hyvinvoinnistani, voin viikonloppuisin ruokkia henkistä puolta vähän suklaakakulla. Sillä suklaahan menee suoraan sydämeen.

Ja tuttuun tapaan tähän loppuun arvonta! Kerro mistä koostuu sinun kultainen keskitiesi omaan hyvinvointiin? Voittajakommentille on luvassa FitLine -tuotepaketti, johon kuuluu Activize-, Basics- ja Restorate -tuotteet, sekä sheikkeri! Pääpalkinnon lisäksi arvon taas kolme FitLine sheikkeriä. Aikaa osallistua on 5.9. klo 21 asti. Säännöt löytyvät täältä.

Yhteistyössä FitLine

Kommentit

90 kommenttia
Avatar

Harmi kun huomasin tämän vasta nyt! Itelläni on käytössä tuo basic-sarja ja solunsuoja! Olin aluksi tooodella skeptinen tuotteeseen kun ajateltiin aluksi että olisi hyväksi mun erittäin pahalaatuiseen atooppiseen ihoon, mutta nyt kun tuota on käyttänyt kauemmin kun kuukauden, en voi olla enää aloittamatta aamua activizea tai saatika lopettaa päivää illalla otettavaan restorateen! 🙂

Avatar

Mun keskitie koostuu nykyään tasasesta ruokarytmistä, pienistä aterioista ja hyvästä ruoasta (herkut kuuluu myös tähän). Ennen saatoin syödä kerran kaks päivässä tosi isoja annoksia, ja napostella kaikkea hyvää välissä.
Nyt oon saanut osan mun vatsaongelmista loppumaan tolla mun keskitiellä, enkä siitä meinaa poiketa 🙂

Avatar

Syön hyvin ja terveellisesti ! Välillä myös herkutellen 🙂 liikuntaa harrastan kun jaksan ja kerkeän, ja hyvät ja pitkät yöunet ovat minulle tärkeät.

Avatar

Kyllähän se kultainen keskitie koostuu sopivassa suhteessa liikuntaa, ravintoa ja lepoa. Itse pyrin pari kertaa viikossa liikkumaan (arki ja lapset; huono tekosyy), yrittämään kattoa, mitä suuhuni laitan ja levätä tarpeeksi. Herkut kuuluu automaattisesti mukaan, mutta onneksi ovat vähenevissä määrin koukuttavia!

Avatar

En ole vielä löytänyt sitä kultaista keskitietä omaan hyvinvointiin. Aina joko herkut maistuu liikaa, eikä liikunta huvita tai toinen ääripää, eli totaalikieltäytyminen herkuista ja täysillä treenaaminen. 😀

Avatar

Hyvät ja säännölliset arjen rutiinit (sis. terveellinen ruoka, riittävä uni ja liikunta) yhdistettynä rentoihin (yleensä viikonlopun) hemmotteluihin. Toimii. 🙂

Avatar

Ehdottomasti lepo ja liikunta! Olen etenkin opiskeluaikana huomannut, miten suuri merkitys liikunnalla on. Ennen kävin satunnaisesti lenkillä, mutta reilu vuosi sitten aloin käydä ryhmäliikuntatunneilla (koska sali ei tunnu omalta jutulta) ja huomasin nopeasti, että jaksan paljon paremmin! Olen aina perustellut itselleni ettei minulla ole aikaa käydä ryhmäliikunnoissa, mutta esseiden tekokin sujuu paljon paremmin, kun muistaa liikkua ja levätä.

Avatar

Mullakin meneillään elämäntapa muutos niin näitä mielelläni kokeilisin! Kommentoinkin viime vuonna sun blogin yhteen kisaan mun uuden vuoden tavoitteet ja mä oon myös tehnyt samalla tyylillä kuin sä, pikkuhiljaa muuttanut mun elintapoja ja tärkein tavoite on kokonaisvaltainen hyvinvointi ja ihan vaan terveellisempään elämäntyyliin tähtääminen. Oon itse tehnyt pieniä muutoksia aina vähän kerrallaan, jotta niiden pitäminen olisi helpompaa ja ei tulisi paluuta vanhaan!

Avatar

Kultaisen keskitieni koostuu että siitä mitä tekee on tultava itselle hyvä, olo ja tekee sen vain itsensä takia. Jos kyse on säästämisestä niin voin silloin tällöin ostaa jotain jos siitä tulee hy fiilis, voin valvoa pitkään joskus katsellen tv-sarjaa vaikka aamulla väsyttää, mutta saan illalla hyvän olon tuntren omasta ajasta. Voin herkutella satunnaisesti, koska se ei ole jatkuvaa ja sillon kun syö sen kipon sipsiä niin tulee itselle se hyvä fiilis. Ajatuksella ”kaikki” on sallittua kunhan se ei ole jatkuvaa.

Avatar

Mulla ei oo koskaan ollu kultasta keskitietä. Oon joko ollu syömättä ruokaa et voin syödä herkkuja. Tai sit ollu syömättä herkkuja ja närppiny ruokaa.
Tulin raskaaks ja en voinu syödä rasvaa, sokeria, sipsiä tms. Söin 7kk terveellistä kotiruokaa ja ehkä kerran viikossa suklaata.
Sit vauva synty ja tässä ollaa nyt herkuteltu joka päivä,Sokerin määrä mitä syö viikossa on nii jäätävä että päätettii olla kaverin kanssa hetki lakossa.
En oo ollu ikinä ylipainonen, eli miksi olla herkkulakossa kun ”etsä liho”. Eli vaikka on ns hoikka/normaali ni eikö saa syödä terveellisesti. Jossain vaiheessa kun ikää alkaa kertymään en saa enää anteeksi tälläistä ruokavaliota. Huomaahan sen jo nyt kun väsyttää, iho on kuiva ja olo on muutenki samea. Haluan myös että mun lapsi saa terveellisen suhtautumisen herkkuihin. Tässä 5pv menty ja todettu kaverin kanssa et ei me niitä herkkuja olla kaivattu.
Eli mun vastaus on et haluan mun kultasen keskitien olevan sellainen että syön terveellisesti ja voin syödä herkun jos haluan ilman että soimaan itseän siitä. Haluan että herkut ei ohjaa mua vaan mä voin pitää esim karkkikaapin täynnä ilman et tulee himo syödä koko kaappia. Eli mun kultanne keskitie odottaa vielä.

Menipä syvälliseksi 😀

Avatar

Mun kultainen keskitie menee siinä, etten vedä suklaan ja herkkujen syöntiä ihan överiksi. Ja on mulla pari sääntöä: En itse osta herkkuja normiarkena (paitsi jos on kipee tms. lohtuherkun tarvetta), mutta en kiellä itseltäni mitään, jos joku muu tarjoaa. Samoin bileissä ja juhlapäivänä ei mietitä kaloreita. Aika lepsulla otteella siis mennään, mutta tää sopii mulle.

Avatar

Minun kultaisen keskitien luo tasainen sekoitus treeniä ja hyvää ruokaa. En ole koskaan ollut laihdutuskuurilla, sillä en usko, että minulla olisi siihen riittävästi itsekuria. Noin vuosi sitten aloin käymään erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla, jotka veivät minut mennessään. Kun käyn treenaamassa, en koe enää huonoa omatuntoa herkuttelustakaan, sillä tiedän, että olen ne kyllä myös ansainnut. Luon omaa hyvinvointiani nauttimalla asioista, joita teen!

Avatar

Minä itse, viiden pienen lapsen äitinä pystyn järjestämään itselleni omaa aikaa hyvin vähän, ja 4 sekä 5 raskaudessa tuli painoa yli 30kg raskausmyrkytyksen johdosta. Meillä on aktiivinen perhe, liikutaan ja harrastetaan, tai minä olen ainoa joka ei omaa mitään omaa harrastusta. Mies osti pyörän minulle äitienpäivä lahjaksi, ja siitä saakka, olen jotenkin kummasti järjestänyt itselleni kerran päivässä hengähdystauon. Se on musiikki korvilla, pyörällä tiellä tai metsässä. En ajattele mitään muuta sillä hetkellä kuin omaa kehoa ja sitä energiaa mikä minusta kumpuaa. Nukun yleensä 6-7h yöunia, enkä välitä päiväunista, mutta illalla miehen kainalossa kyyhöttäminen antaa aina lisävirtaa seuraavaan päivään. Eli lyhyesti, positiivisuus, rakkaus, pyöräily tekee minut hyvinvoivaksi, ja jaksan selviytyä arjesta, päivästä toiseen. <3

Avatar

Hyvinvointini kooskuu kehoni kuuntelemisesta, armollisuudesta ja oikeista valinnoista.

Avatar

Ei saa olla itselleen liian ankara,hyväksyä ne pienet lipsumiset ja pää pystyssä jatkaa taivaltaan 🙂
Ystävien tuki,ei saa padota kaikkia fiiliksiä sisälleen.
T Laura

Avatar

Samoilla linjoilla mennään, kun arkena porskutetaan kasvissosekeitolla, smoothiella yms.niin viikonloppuna vetäsen suklaalevyn ihan hyvällä omalla tunnolla, se on vaan niiiiiin parasta. Ihan just niin että kun ei painoon ja syömisiin niin kiinnitä huomiota ja niistä stressaa niin parempi olo kaikin puolin, kunhan ei ihan överiksi mene, tietenkään kumpaankaan suuntaan. Ihana palkinto olisi testattavaksi, näin hoitovapaillessa kun ei oo niin varaa satsaa itseen. Ihania syyspäiviä ja tsemppiä arjen pyörteisiin! 🙂

Avatar

Armollisuus on tärkeää. Olen onnellinen että olen pysynyt tässä painossa jo useamman vuoden. Välillä herkkuja ja todellisen ilon saaminen itselle sopivasta liikunnasta!

Avatar

Hyvät yöunet, hyvät ihmissuhteet, monipuolinen ruokavalio ja sopivasti liikettä tuovat minulle hyvinvoinnin.

Avatar

Oma hyvinvointini perustuu hyvin pitkälti rutiineihin. Olen läpikäynyt vatsalaukun kavennusleikkauksen vajaat kaksi vuotta sitten, ja laihtunut 130kg:sta nelisenkymmentä kiloa ja painoindeksini on muuttunut sairaalloisesta ylipainosta lievään ylipainoon. Leikkauksen jälkeen on pitänyt omaksua täysin erilaiset tottumukset ruokavaliossa ja henkistä työtä on pitänyt tehdä paljon. Hyvinvoinnin kulmakivet ovat laihtumisen myötä olleet itsestään huolehtiminen niin pukeutumalla sellaisiin vaatteisiin joihin haluan (eikä vain niihin joihin satun mahtumaan), kuin oman kehonsa kuunteleminen. On IHANAA, kun kaikki ajatukset eivät pyöri enää laihtumisen, syömisen ja lihavuuden ympärillä. Voin keskittyä elämään, joka pyörii ympärilläni. Hyvinvointi on olotila, joka kumpuaa ihmisen sisältä!

Avatar

Mun kultaiseen keskitiehen kuuluu monipuolinen ruokavalio, liikunta, uni ja rentoutuminen.
Oon käyttänyt FitLinen tuotteita joskus, ja olis upeaa voittaa tuotepaketti. 🙂

Avatar

Syön kaikkea mutten isoja annoksia ja liikun joka päivä jollain muotoa.

Avatar

Rakastan itseäni sellaisena kuin olen.

Avatar

Kohtuus kaikessa ja hyvää vain kerran viikossa, eli suklaata ja sipsejä.

Avatar

En koskaan mene nukkumaan tyhjällä vatsalla.

Avatar

Kultaiseen keskitiehen on vielä matkaa. Meen helposti äärimmäisyydestä toiseen. Tärkeetä olis pitää nyt joku rutiini edes siinä, että joka pv hyötyliikuntaa. Seuraava askel olis herkkujen vähentäminen. Mukaan arvontaan.

Avatar

Olen nyt hurahtanut mehujen puristamiseen, ja voi miten suorastaaan tunnen aamulla kaiken hyvän sieltä mehusta vahvistavan minua. Otan myös joka päivä inkiväärishotin ja sen tulisuutta yskiessäni hymyilen kun tuntuu että samalla kaikki flunssapöpöt saa kyytiä.

Avatar

Herkkuja sopivasti (joinain viikkoina se on kerran, toisina viikkoina vähän enemmän……:D) ja muuten säännöllinen ja terveellinen ateriarytmi. Siihen kun lisää tarpeeksi unta ja liikuntaa niin that’s that!

Avatar

Kultainen keskitie hyvinvointiin on että ei herkuttele arkena, syö säännöllisesti ja valmistaa koko perheelle terveellistä tavallista ruokaa. Karkki/herkku hetki kerran viikossa viikonloppuna jos on ihan pakko sellanen pitää 😀 Liikuntaa aina kun mahdollista ja monipuolisesti ettei kyllästy 🙂 Koitan opettaa lapsille terveelliset elämäntavat joten pitää iteki yrittää pysyä siinä mitä opettaa 🙂

Avatar

Ihanan inspiroiva blogiteksti! Itse haluaisin hyvinvointini koostuvan säännöllisestä liikunnasta, kehonhuollosta ja hyvästä ruuasta. Hyvään ruokaan sisältyy ne herkut ja ravinteet tasapainossa.

Avatar

Keskitie on ollut jo pitkään hakusessa. Tiedän mitä haluan, mutta en vaan saa aikaiseksi. Riittävästi liikuntaa ja arkisin terveellistä ruokaa. Viikonloppuna sitten herkuttelua 😛

Avatar

Kultainen keskitieheni kuuluu rutiinit arjessa. Olen joutunut opettelemaan olemaan armollinen itselleni. Tasaiset ruokailuvälit eivät johda nälkäisenä ahmimiseen ja ylensyöntiin. Pyrin syömään laadukasta ruokaa, mutta joskus me herkuttelemme koko perheellä hyvällä omalla tunnolla.
Oispa mukava päästä kokeilemaan fitline-tuotteita, kuullut niistä paljon hyvää!

Avatar

Niin kliseistä kuin se onkin, niin kultainen keskitie koostuu nimenomaan ajatuksesta: kaikkea kohtuudella. Urheilen, syön ja lepään omaa kehoa kuunnellen. Kilpaurheilun aikana treenimäärät olivat huikeita, jolloin syöminenkin oli luonnollisesti suurempaa, jotta pystyi vastaamaan kalorikulutukseen. Uran loputtua, treenimäärät väheni, mutta syöminen ei. Meni monta vuotta, että uusi tasapaino löytyi.
Mutta olen aina pitänyt henkisen hyvinvoinnin tasapainoa tärkeimpänä. Tämä kumpuaa toki fyysestä hyvästä olosta, mutta liian usein henkinen unohtuu. Ollaan ehkä fittejä, näennäisesti hyvinvoivia, mutta mielessä mietitään omaa ulkonäköä, ja erityisesti sen puutteita, aktiivisesti. Tästä syystä olenkin alkanut kehumaan enemmän itseäni mielessäni, sekä korjannut aina ystäviänikin jos he sanovat jotain negatiivista ulkonäöstään, sillä se on turhaa! Pieni ”näytät super hyvältä” kommentti, ja huomaa kuinka hymy tulee väkisinkin kasvoille 🙂

Avatar

Minun kultainen keskitieni ei ole liian kapea kulkea ja välillä saa poiketa sivuteillekin, kunhan palaa keskitielle takaisin ennen kuin eksyy. Sopivassa suhteessa liikuntaa, lepoa ja monipuolista ravintoa, hyvää mieltä tuottavia asioita ja sosiaalisia suhteita. 🙂

Avatar

Tasainen ruokailurytmi ja liikunta

Avatar

Totaalikieltäytyjä ei saa missään nimessä olla.
Elämässä pitää voida nauttia ruuista hyvällä omallatunnolla kuitenkin kohtuudella ja liikunnan pitää olla itselle mielekästä, eikä pakkopullaa.

Avatar

kultista keskitietä ei ole 😀 yritän syödä monipuolisesti ja koiran kanssa käydään lenkillä 🙂 tällähetkellä herkuttelu on vähän liikaa ja täytyisi saada pois vaan tuon 2viikkosen vauvan kanssa tarvii hieman lisäenergiaa välillä 😀

Avatar

Terveellinen ruokavalio ja välillä herkuttelu. Liikuntaa myös. Ja ei stressiä, jos välillä ei jaksa mennä salille, tai ottaakin toisen palan kakkua 🙂

Avatar

Oma hyvinvointi koostuu sopivasta suhteesta terveellisiä elämäntapoja sekä huvittelua ilman liikaa miettimistä. Kesä on mennyt vähän liikaa huvittelun puolella ja sen huomaa heti omasta hyvinvoinnista! Syksyllä aikaa taas palata normaaliin ja pitää huolta itsestään.

Avatar

Kultainen keskitie koostuu tavallisesta arkiruuasta, sillontällön herkuttelusta, liikkumisesta ja unesta. Kaikkia sopivasti, ja niin että siitä myös itse nauttii

Avatar

Käyn lenkillä päivittäin, nukun paljon (liikaa) ja yritän syödä monipuolisesti. 🙂

Avatar

Veden juonti, säännöllinen ateriarytmi ja liikunta! Lisäksi herkuttelua välillä. Eikä niin vakavasti, jos ei huvita mennä salille niin en mene. Vaikka monesti se motivoi, kun muistaa kuinka hyvä olo treenatessa ja etenkin sen jälkeen on 🙂

Avatar

Kultainen keskitie on, että en kiellä herkutteluja itseltä vaan jos tekee suklaata mieli niin sitten mä saan suklaata. Mutta kun antaa itselleen luvan niin sitä suklaata ei tuu haettua läheskään niin paljon kun jos sen kieltäis itseltä. Eikä ruokailut mene aivan metsikköön kun se suklaa levy pyörii takaraivossa.

Avatar

Ei saa olla liian ankara itselle eikä totaalikieltäytyä herkuista. 🙂 Niitä herkkuja voi syödä keskellä viikkoa jos pitää kohtuun kaikessa.

Avatar

Kultaisen hyvinvointini-polku koostuu riittävästä älyllisestä tekemisestä ja uuden oppimisesta, levosta, terveellisestä mutta herkullisesta ruokavaliosta sekä rentoutumisesta perheen kanssa, rennosta liikkumisesta ja mm.lukemisesta. Lisäksi silkoin tällöin iskee tarve mm. olla ihan vaan yksin hetken tai lähteä kunnon hikijuoksulenkille. Itsensä kuunteleminen on minusta tärkeintä.

Toki olisi mukava kokeilla FitLinen tunnettuja tuotteita ja erityisesti tuota suosittelemaasi Aktivizea 😉

Avatar

Joka päivä lämmintä ruokaa ja kasviksia. Herkkuja sopivasti silloin kun haluan. 🙂

Avatar

Säännölliset ateriat, ei iltasyöntiä enää 8 jälkeen. Hyötyliikunta. Herkuttelua silloin tällöin muttei mitään överiä. Myös terveellisesti voi herkutella, mm. pähkinät, kasvikset.

Avatar

Pyrin siihen että harrastan liikuntaa vähintään joka toinen päivä, mutta en stressaa siitä liikaa. Ja jotta liiallinen hetkuttelu pysyy kurissa, syön herkkuja vain viikonloppuisin.

Avatar

Nyt syksyä kohden rutiinit taas tulevat..sopivassa määrin kaikkea: unta,liikuntaa, herkkuja ja monipuolista ruokaa.. 🙂 olossa huomaa jos jostain luistaa..

Avatar

Mää oon kans alkanu löytään itelleni sellasen hyvän boogien asioiden tekemiseen. Mun taloyhtiöstä löytyy yhteinen pieni kuntosali, jota oon alkanut käyttää melko ahkeraan, koska sinne meneminen on niin matalan kynnyksen päässä. Jos vaikka illalla myöhään tulee sellanen fiilis, että haluan käydä hikoilemassa niin voin vaan heittää verkkarit jalkaan, ottaa avaimet taskuun ja lompsia muutaman sata metriä pihan poikki nostaan sitä rautaa. Lenkkeilystä mulle on tullu kans sellanen henkireikä, koska luonnon helmassa samoilu tekee niin mielettömän hyvää henkiselle hyvinvoinnille, mutta tietysti myös sille fyysiselle puolelle, ja on tosi ihana huomata kuinka aina joka lenkillä jaksaa juosta vähän pidemmän matkan putkeen eikä oo jatkuvasti ihan hengästyny. Ruokailujen kanssa oon myös vihdoin löytäny sellasen balanssin, että syön kunnon (kasvis)ruokaa aina tietyssä kolmen-neljän tunnin sykleissä, jotta verensokeri pysyy tasasena eikä ala tehdä mieli kaikkee epäterveellistä. Oon saanut tosi hyvin karsittua kaiken ylimääräsen pois ja painokin on tippunu melko lailla huomaamatta. Oon saanut kehuja ulkopuolisilta ja musta on itsestä ollu myös kiva huomata, kuinka vaatteet istuu paremmin ja farkut ei enää kiristä samalla tavalla kun ennen. Vaikka mulla on vielä pitkä matka siihen omaan tavoitepainoon ja -ulkonäköön, auttaa nää pienet välietapit motivoimaan tosi paljon, ja ennen kaikkee se muutos omassa olossa ja suhtautumisessa asioihin. Mää en myöskään oo yhtään huonompi ihminen painoni takia kun kukaan muukaan ja oon ihan yhtä rakastettava tässäkin olomuodossa kun 30 kiloo kevyempänäkin. Jos mun joku päivä alkaa tehdä mieli sipsiä niin sit mää voin syödä sipsiä tai jos haluan ruoan jälkeen syödä jälkkäriks palan kakkua niin sit mää voin syödä palan kakkua. Kuitenkin kun yli 90 % ajasta syö hyvää, terveellistä ruokaa niin ne herkut on joskus ihan sallittujakin.

Tosin omalla kohdallani oon melkein kyllä kokonaan ilman, koska ainakin sokerin kanssa mulla on aiemmin ollu niin petollinen suhde, että siihen jää äkkiä koukkuun ja se pieni suklaapatukka aiheuttaa vaan kunnon dominoefektin ja sit sitä on kohta mättämässä kaksin käsin irtokarkkia ja jäätelöä naamaansa 😀 Eipä mulla kyllä tosin oo ollu mitään ikäväkään; oon nykyään se ihminen, jolle hedelmät tai pari palaa tummaa suklaata riittää taltuttaan makeenhimon – KUKA MUSTA ON OIKEIN TULLU?!

Anyway, mun vinkkinä on löytää itelle se oma, toimivin tapa tehdä asioita ja olla liikaa ressaamatta. Jos salilla käynti ei oo sun juttu niin sit vaan etit jonkun toisen liikuntamuodon, joka on. Ei oo mitään järkee pakottaa itteensä tekeen jotain, jota oikeesti inhoo koko sydämestään. Sama syömisen kanssa: heti ei kannata alottaa mitään kitudiettejä vaan pienin askelin lisää vaikka vihanneksia ruokavalioonsa tai jättää limut juomatta. Ruokarytmi on myös ystävä, oikeesti, siitä kannattaa pitää kiinni ja kantsii kantaa mukanaan vaikka jotain pähkinöitä tai välipalapatukkaa, jos nälkä yllättää niin ei sitte tarvi tulla kotiin hirveessä rage-tilassa ja raidata koko jääkaapin sisältöö suuhunsa yhdeltä istumalta. Ja jos tulee joku set back niin sanoo sen olevan ok ja sit taas jatkaa eteenpäin. Kaikki me ollaan vaan ihmisiä!

Avatar

Nämä tulisi niin tarpeeseen kun on valvonut puoli vuotta vauvan kanssa. Kaiken tämän jälkeen sanoisin, että uni on yksi tärkeimmistä mistä hyvinvointi koostuu ravinnon lisäksi!

Avatar

Perus hyvä ruoka, uni ja riittävä vedenjuonti tarvitsee rinnalleen ehdottomasti myös oman itsensä hemmottelun esim shoppailemalla! 🙂

Avatar

Mun kultainen keskitie koostuu pääosin terveellisestä ja monipuolisesta ruokavaliosta, käyn salilla sekä lenkillä ja näiden vastapainoksi herkuttelen kun siltä tuntuu. Pyrin ajoittamaan herkuttelun viikonloppuun, syön herkkuja tai haen pikaruokaa, jos ei vaan itse jaksa tehdä ruokaa. Enkä kadu mitään! Elämästä pitää nauttia 🙂

Avatar

Tarpeeksi liikuntaa pienet annoskoot useammin eikä jätti aterioita. Herkuttelua ja itselle pitää olla armollinen. Itsekin palaan lomalta ensi viikolla ja alkaa normi arki niin yritän saada vähän rutiineja kohilleen ja virkeän olon niin jaksaa läpi pimeän syksyn 🙂

Avatar

Säännöllinen ruokarytmi, riittävä liikunta ja lepo! Kulutan arjessa tosi paljon, ja sen ansiosta saan syödäkin mielettömiä määriä ruokaa. Jotta saisin helpommin päivän vaadittavat kalorit täyteen, en kauheasti jaksa rajoittaa herkkujen syömisessä. Siinä mielessä oon tosi onnekas! Koska pääasia että ruoka maistuu ja kotiasiat on kunnossa.

Avatar

Tasapainoisesti kaikkea: ravinta, liikunta, lepo

Avatar

Säännöllinen ruokarytmi, riittävä vedenjuonti, kerran viikossa herkkupäivä sekä sopivasti liikuntaa. Vielä mennään vähän pylly edellä puuhun mutta nämä olisi tavoitteena! Toisaalta taas olen myös kovasti yrittänyt hyväksyä itseni tälläisenä kuin olen ja antaa itselle armoa. Sekin on iso osa hyvinvointia. Mukavaa syksyn alkua! 🙂

Avatar

Mun kultainen keskitie alkaa siitä että olen armollinen itselleni ja kuuntelen omaa kroppaa. 🙂

Avatar

Kultainen keskitie koostuu maustetuista vesistä (oon todella huono sateisella ja kylmällä säällä juomaan vettä), marjoista ja salaateista. Valitettavasti liikaa menee vielä ”huonoja” välipaloja ja ruokia vaikka painoa koitankin pudottaa.

Avatar

Liikuntaa, lepoa, terveellistä mutta hyvää kotiruokaa ja herkutella saa välillä, kun siltä tuntuu.

Avatar

Mun kultainen keskitie koostuu urheilusta, kotiruuasta ja aallitista herkkupäivästä 🙂 jos kiellän itseltäni kaiken, sorrun helpommin huonoihin valintoihin. Yksi kohtuullinen herkkupäivä viikossa auttaa kolottavaa sokerihammasta 😀

Avatar

Oma itsensä kuuntelemisesta. Tekemällä valintoja joista itse pitää ja nauttii.

Avatar

Pyrin elämään 80:20-mentaliteetilla, joka toteutuu yleensä niin, että arkisin syödään terveellisesti ja viikonloppuisin voi herkutella 🙂 Liikunta kuuluu myös tavalla tai toisella lähes jokaiseen päivään eikä riittävän unenmäärää saa myöskään aliarvioida.

Avatar

Mun kultainen keskitie koostuu mukavan rennosta arkirytmistä: herään, syön, liikun ja ulkoilen lasten päivärytmin mukaan. Päiväunet ja nukkumaanmeno on erottavat tekijät. Tää tekee arjesta, elämästä, olosta ja olemisesta paljon helpompaa! 🙂

Avatar

Juuri nyt sairastelun ja kaiken keskellä keskitie on vähän hakusessa. Mutta tiedän, että riittävä liikunta ja sopivasti järkevä ruokarytmi ilman mitään nipottamista sopii mulle. Juuri luin kehuja tuosta Fitlinesta, olisin kyllä valmis ottamaan tiukemmankin startin hyvään oloon nyt.

Avatar

Hyvä yöuni,levolliset liikunta hetket,terapialenkkeily ystävän kanssa. Vähähiilarinen ruokavalio.Nämä ne olisi,välillä unohtuu mutta palautuu taas kun testaa miten hyvä mieli tulee.

Avatar

Lliikunnasta ja vain kohtuudella herkkuja.

Avatar

Kultainen keskitieni koostuu terveellisestä ruokavaliosta, monipuolisesta liikunnasta ja levosta. Herkkujakin silloin tällöin. 🙂

Avatar

Minun kultainen keskitie onettä en enää punnitse ruokia enkä tuijita kello. Syön kun siltä tuntuu. Jos iltasin on lasten mentyä nukkumaan itse aivan loppu en lähdekkää tekwmään hampaat irvessä treeniä vaan otan lepo ja teen ne seuraavana päivänä

Avatar

Mun kultainen keskitie ei ole vielä hallinnassa. Joko överit tai vajarit. Haluaisin oppia sille keskitielle.

Avatar

Terveellisestä ruokavaliosta, liikunnasta ja riittävästä unesta.

Avatar

Riittävästi lepoa ja liikuntaa sekä omaa aikaa.

Avatar

Kultainen keskitie koostuu monipuolisesta ruokavaliosta (terveellinen itsetehty kotiruoka) ja säännöllisestä liikunnasta. Herkuttelen silloin kun siltä tuntuu. 😀 Istumatyötä tekevälle liikunnan määrä tulisi olla vielä suurempi, kuin mitä tällä hetkellä on ja siihen olen yrittänyt kiinnittää nyt huomiota.

Avatar

Kultainen keskitie on tällä hetkellä hukassa. Olen kuitenkin päättänyt olla stressaamatta asioista ja vähän kerrallaan opetella parempia elämäntapoja. Tämän syksyn tavoitteena on päästä taas liikuntaan kiinni ja saada siitä muodostettua pysyvä asia elämässä.

Avatar

Mielestäni tärkeintä on olla itselleen armollinen elämän valinnoissa ja antaa itselleen aikaa.

Avatar

Moikka!
Olen huomannut omalla kohdallani, että herkuista totaalikieltäytyminen ei vain toimi ja vastaavasti terveellisten ruokien ”välttämiseen”(=roskaruokien syöminen) on ihan liian helppoa. Siksi kultainen keskitie syntyykin itselläni sillä, että pyrin pitämään peruspaletin kunnossa: syömään pääosin terveellisesti, jolloin herkutkin on ok. Liikunnasta myös pyrin tekemään osan arkea, jolloin aineenvaihdunta pysyy hieman aktiivisempana. Herkut on mielelleni usein tärkeämpiä, kuin varsinaisesti kropalle!

Avatar

PÄIVITTÄINEN ulkoilu ja se, että seisoskelee noin puolet oppituntien ajasta. Sisäilma ja istuminen sairastuttaa.

Avatar

Kultainen keskitie vielä opettelua,varsinkin syömisten osalta. Liikuntaa , mielenrauhaa ja hyvät yöunet, eiköhän se niistä koostu, terveellisten ruokailutottumusten lisäksi.

Avatar

Tasaisesta ateriarytmistä, riittävästä levosta ja päivittäisestä ulkoilusta.

Avatar

Mun keskitie on vasta löytymässä. Oon aina urheilu paljon, ja syöny kohtuu hyvin, mutta unesta oon tinkinyt. Nyt oon tajunnu, että uni on todella tärkee osa hyvinvointia. Oon opetellu nukkumaan enemmän ja nauttimaan pitkistä yöunista aamutreenin sijaan. Salainen aseeni on myös ”mielenterveys ruoka” eli suklaapatukat, jätskit ja leivokset sillon, kun niitä tarvii. Terveys ei sillä huonone, jos syö herkkuja nauttien niistä.

Avatar

Kultainen keskitie tarkoittaa minulle sitä, että arkisin syön pääsääntöisesti terveellisesti ja viikonloppuisin sallin itselleni muutamia herkkuja, mutta niitäkin kohtuudella!

Avatar

Päivä alkaa hyvin jos olen nukkunut yöni hyvin
Aamukahvit kirjan kanssa ja rentoutuminen arjessa on tärkeää
Liikkuminen luonnossa ja uiminen järvessä piristää mielialaa
Ystävien kanssa juttelu kaikista asioista antaa itselleni rauhallisen olon.
Syön hyvin ja terveellisesti, välillä myös herkutellen.

Avatar

Yritän pitää ruokailun mahdollisimman säännöllisenä. Nyt, kun alkoi taas normiarki viimeisen kouluvuoden merkeissä, niin koulun tarjoama aamupala ja lounas helpottavat kummasti ruokailuita. Yritän myös saada tarpeeksi unta ja olen ottanut seuraavaksi haasteekseni saada tarpeeksi vettä juotua päivän aikana.

Avatar

Minulla on ollut jo monta vuotta omana elämänohjeena keskitien kulkeminen. Pyrin tasapainoon niin ravinnon kuin liikkumisenkin suhteen, ilman ääripäitä iloa unohtamatta. Pidän sitä tärkeänä että olen oman kehoni valtias, mikään esimerkkinä nautintoaine tai lääkkeet ei ohjaile minua. Suurin kiusaus on suklaa ja salmiakki mutta ehdottomasti nautin niistä kohtuudella niin ja jäätelö vaan kuuluu kesään ja syksyynkin 😉

Avatar

Liikunnasta. Jos en liiku pitkiin aikoihin niin olo alkaa olla huono.

Avatar

Minun hyvinvointini koostuu terveellisestä, monipuolisesta kotiruuasta ja hyötyliikunnasta.

Avatar

Kultainen keskitieni on se, että viikolla syön reilusti kasviksia joka päivä ja muutenkin terveellisesti. Viikonloppuisin on sitten lupa herkutella.

Avatar

Sopivassa suhteessa mielekästä liikuntaa ja terveellistä ruokaa, ja sitten taas laiskottelua ja herkuttelua 🙂 Kaikki tärkeitä!

Avatar

Ihanaa hehkutusta!
Itse olen löytänyt kultaisen keskitien juurikin Fitlinen avulla. Ylimääräisiä kiloja on karissut ja virtaa on todella tullut lisää. Herkuttelut ei ole silti jääneet pois, olen oppinut hallitsemaan mielitekoja ja korjaamaan nopeasti repsahdukset. Luin jostain hyvän esimerkin että soimaatko itseäsi esim. sen jlk kun olet väsyneenä jättänyt illalla hampaasi pesemättä ja aamulla mietit että ”oletpas huono ihminen, saamaton ja laiska, antaa olla, en mä pysty”. Harva näin tekee, vaan jatkaa säännöllisesti hampaiden pesuaan sen kummempia murehtimatta…
Activice kuuluu jokaiseen päivään!

Avatar

Sopivasti liikuntaa, terveellinen ruokavalio, riittävästi lepoa, iloinen mieli, hymy, positiivinen asenne!

Avatar

Mulla on mielessä hyvä kultainen keskitie, jossa oon pysynyt jo hetken aikaa. Eli luonnollista puhdasta ruokaa 5-6 x päivässä, arkiliikuntaa päivittäin, pari kovempaa treeniä viikossa, mutta myöskin se lepopäivä tai kaksi ilman huonoa omaatuntoa. Niin, ja herkutteluhetkiä kaks tai kolme viikossa ilman huonoa omaatuntoa. Eikä aina tarvi vetää övereitä herkkujen kanssa, vaan ottaa vaan se yks pala ja syödä n a u t i s k e l l e n.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä