DENIM HEAVEN

[mittaustagi]

Levi’s Mile High Super Skinny / Cast away

Olen mukana Elloksen kaupallisessa yhteistyössä, jonka myötä pääsin testaamaan Elloksen farkkuvalikoimaa. Minun täytyy tunnustaa heti tähän alkuun, että kun tein juuri Elloksen kanssa ihanan kamppiksen lastenvaatteista, niin jotenkin ymmärsin väärin, että tämä yhteistyö puolestaan koskee lasten farkkuja, ja yllätykseni oli aika suuri, kun tajusin että minun pitäisi löytää ihan itselleni farkut. Hetkellisesti hyppäsi sydän kurkkuun ja iski epätoivo samantien. Enhän mä voi mahtua mihinkään farkkuihin! Etenkään nettikaupasta. Jos en ikinä kaupastakaan löydä sopivia farkkuja, niin miten sitten nettikaupasta, kun on niin hankala vartalomalli. No, lähdin sitten selaamaan Elloksen farkkuvalikoimaa ja mietin, että joudunkohan ilmoittamaan, että tämä kampanja ei nyt ehkä sovikaan minulle, mutta tosi nopeasti kävi selväksi, että wow. Elloksellahan on tosi hyvä valikoima myös pluskoon farkkuja!!

 

 

Levi’s Mile High Super Skinny / Shut the front door

Tykästyin jo edellisellä tilauskerralla Elloksen helppoon ja tehokkaaseen hakumenetelmään ja tuotteiden tietoihin ja merkintöihin, eikä farkkupuoli ollut poikkeus. Selasin läpi kirjaimellisesti KAIKKI farkut, ja merkkasin ylös kaikki suosikit. Niistä sitten tutkin tarkemmin tietoja ja kuvia, ja päättelin, mitkä sopisivat minulle. Kaipasin korkeaa vyötäröä ja vähän periksi antavaa peppua, ja löysin sitten useammat tosi hyvännäköiset farkut, joista päädyin tilaamaan viidet sillä ajatuksella, että palautan sitten osan. Vielä siinä kohtaa, kun sopivat farkut löytyivät, olin aivan varma, että no päälle ne ei ainakaan mahdu. Otin jokaisesta isoimman mahdollisen koon, ja päädyin sitten tilaamaan paljon eri kokoja. Koko-ohjeistus väitti, että farkut kyllä mahtuvat, mutta en luottanut siihen. Olin ihan varma, että ne pienimmät lähtee palautukseen, ja tuurilla jotkut isoimmista voisi ehkä saada juuri ja juuri hetkeksi kiskottua päälle, ennen kuin verenkierto katkeaa. Mutta yllätyyyyys! Kahdet farkut olivat selkeästi liian isot, eli olisi pitänyt vain luottaa kokoluokitukseen. Kolmet farkut päädyin sitten pitämään, ja ne mahtuivat hyvin myös budjettiin, sillä Elloksella on menossa ihan mahtava farkkukampanja!

Lee Scarlett High Slim Fit / One wash

Ellokselta saa siis vielä tänään 4.9. kaikista naisten, miesten ja lasten farkuista 25% alennusta! Jäi sen verran hyvin budjettiin tilaa, että sain hyvin nämä kolmet farkut otettua, ja ne kahdet liian isot vähennetään näppärästi laskusta pois. Toimitus oli taas nopea ja palauttaminen on Elloksella myös superhelppoa, sillä tilauksen mukana tulee tarvittavat laput ja infot, ja sitten vaan heitetään paketti jakelupisteeseen. Elloksella on kyllä tosi monipuolinen farkkuvalikoima ja suosittelen lämpimästi tutustumaan siihen! Löytyy merkkifarkkuja, edullisempia vaihtoehtoja, Elloksen omaa mallistoa, pluskoon merkkejä, vaikka mitä. Ja paljon eri tyylejä! En olisi jotenkin ennen tätä ”vahinkoa” todellakaa uskaltanut tilata farkkuja netistä, ja olen nyt vähän itsekin ihmeissäni tästä erittäin positiivisesta yllätyksestä.

Nämä kaikki farkut istuvat tosi hyvin ja ovat hirveän mukavia. En ole toviin ollut kameran tällä puolella, ja vähän arastelin linssin eteen astumista, mutta kuvista tulikin aika hyviä, ja tunsin oloni melko mukavaksi, kun hyvin istuvissa ja laadukkaissa farkuissa oli itsevarma olo. Olen vallan käyttänyt hameita ja mekkoja, kun opiskelukilot alkoivat vähän kertyä, mutta nyt olen innoissani siitä, että kun koulu alkaa tällä viikolla niin mulla on peräti kolmet sopivat uudet farkut, joilla saan kyllä uutta eloa vaatekaappiin, kun nyt voi taas ihan eri tavalla käyttää yläosia. Olo on kuin pienellä koululaisella, kun mulla on erittäin tuoreessa muistissa, miten äidin kanssa aina ostettiin uusia farkkuja koulun alkuun. Voih.

Oletteko te farkkujen suurkuluttajia, vai onko muillakin ollut aiemmin vaikeuksia löytää sopivia farkkuja? 

Yhteistyössä Ellos

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Tosi nätti oot! 🙂 Kyselen samaa kuin muut, että mistä on noi nilkkurit ja villapaita?

Avatar

Ihanan syksyisiä kuvia! Tosi kivalta näyttää nuo farkut. Itse en oikein muita housuja osaa edes käyttää. Niitä onkin sitten joka värissä ja kesällä lempparit oli vaaleat revityt lyhyillä lahkeilla, nyt ne joutuu vaihtamaan tummiin vähemmän revittyihin.
Aurinkoa syksyyn teille!

Avatar

Sä näytät upealta!! 🙂 Ja tiedän sun tuskan, mä en ikinä löydä itselleni sopivia farkkuja, en millään. Mulla on se ongelma, että mulla on leveä pylly, mutta tosi kapeat nilkat ja lyhyet jalat.. Tuntuu etten ikinä sovi mihinkään muottiin. 😀 Jos housut istuu pyllyn kohalta hyvin, niin luultavasti lahkeet on jossain kilometrin päässä ja auttamatta liian leveät nilkan ja säären kohdalta..

Avatar

Mistä noi kengät on? Ihanat!

Avatar

Wau, sopii sulle hyvin noi farkut! Pakko kysyä mistä noi nilkkurit on? 🙂

Avatar

Ensinnäkin, upeita kuvia! 🙂 Toiseksi, aivan ihanan näköisiä kaikki nuo vaatteet ja istuu sulle todella hyvin!

Avatar

Moi.. ihania kuvia. Mistä tuo ihana takki on.

Avatar

Mä ostin pitkäkinttusena oikeen farkkukaupasta kans noi Mile High Super Skinnyt ja ei oo kyllä tarvinnu pettyä. Sellaset pitää korkeavyötäröisten farkkujen ollakin 🙂
P. S. Ihan turhaan piilottelet tota unelmabootyä *sydänsilmäemoji*. Olispa itelläki.

Avatar

Oot kyllä niin upea! Tosi onnistuneita kuvia ja farkkuvalintoja 🙂

Avatar

Wow hyvältä näyttää!
Itsellä ongelmana kapea lantio ja iso vyötärönympärys. Sitten kun farkut istuu vyötäröstä, niin ne roikkuu reisistä ja takapuolesta. Oon vissiin mallia omena.

Avatar

Vau! Ootpa kaunis!!

Avatar

Sä näytät hyvältä ja kuvat on kauniita, mutta mun mielestä niitä on ihan liikaa. Kuvia voi toki olla paljon, mutta nyt on useita melkein täysin samanlaisia kuvia peräkkäin ja se tekee selailusta aika raskasta.

Mäkin itse inhoan farkkujen ostoa, mulla on aika urheilulliset, mutta lyhyet jalat. Ja yleensä suosinkin sitten rennompia housuja.
En tiedä minkälaisille kropille farkkuja tehdään kun tuntuu, että kaikilla on aina ongelmia löytää hyvin istuvia 😀

Avatar

Farkut näyttää hirmu hyviltä sun päällä mutta mustakin oli vähän liikaa kuvia ja nimenomaan aika samanlaisia :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä