VUOSI FITLINE -LÄHETTILÄÄNÄ – MITÄ NYT?

[mittaustagi]

Postaus on osa kaupallista yhteistyötäni FitLinen kanssa.

Vuoteni FitLinen brändilähettiläänä alkaa lähestyä loppuaan, ja tämä on viimeinen blogipostaukseni tästä aiheesta. Matkani FitLinen kanssa ei tule päättymään, koska olen jäänyt käyttämään tuotteita ahkerasti, mutta onhan tässä pientä haikeutta ilmassa, kun on ollut aika herättelevää, miten nämä postaukset ovat laittaneet minut ajattelemaan omaa hyvinvointiani!

Ja todellinen hyvinvoinnin vuosi tämä onkin ollut. Tämä on nimittäin ensimmäinen vuosi, kun en ole jatkuvasti stressannut laihduttamisesta. Hyvinvoinnista on tullut sellainen arkinen asia, joka sisältää hyviä aamiaisia, rauhallisia lenkkejä, yhteistä aikaa lasten kanssa, ratsastusta, vitamiineja ja lisäravinteita, itsensä hyväksymistä ja herkuttelua hyvällä omatunnolla. En ole tänä vuonna pudottanut painoa, mutta voin silti paremmin kuin koskaan. Koska todellinen hyvinvointi lähtee sisältä.

Minun hyvinvointini on yleensä sisältänyt paljon syyllistämistä. Ei muiden puolesta, vaan omalta taholtani. Olen jatkuvasti syyllistänyt itseäni herkuttelusta, painonnoususta, haluttomuudesta laihduttaa, you name it! Nyt olen kuitenkin ensimmäistä kertaa elämässäni siinä pisteessä, että suklaan syömisestä ei tule morkkista, vaan hyvä olo. Koska nautin siitä, eikä paino ole tärkein asia maailmassa. Ei elämää ole tehty laihdutettavaksi vaan elettäväksi. Tätä mentaliteetin muutosta tukee myös se, että minun on helpompi rentoutua ja sallia itselleni myös niitä säännöllisiä herkutteluhetkiä, koska tiedän, että pidän samalla kehostani huolta FitLinen lisäravinteilla.

Henkisen hyvinvoinnin lisäksi voisi ajatella, ettei fyysisessä olossani ole muutoksia, koska en ole laihduttanut, mutta se ei pidä kyllä paikkaansa. Nimittäin tänä vuonna myöskin ensimmäistä kertaa ikinä minun aineenvaihduntani toimii. Siis TOIMII. Ja vielä säännöllisesti! Se on minulle täysin uutta luksusta, joka on sataprosenttisesti FitLinen ansiota. Aineenvaihdunnan toimimisen ansiosta en ole nyt myöskään lihonut lisää, vaikka ennen jokainen nautittu suklaapala on tipahtanut suoraan vaakaan, hitaan aineenvaihduntani takia. Nyt minun ei kuitenkaan tarvitse stressata herkkuhetkien näkymisestä, koska minulla vihdoin on henkisen hyvinvoinnin lisäksi toimiva aineenvaihdunta.

Niin tai siis pitäisi muuten kai korjata edellistä kappaletta, että tuntemuksien mukaan en tunne lihoneeni enää lisää, sillä en voi sanoa varmaksi, koska en ole tänä vuonna enää kokenut tarvetta ravata vaa’alla. Ja se on ihmeellistä.

Kyllä minua vähän tässä jännittää, että miten hyvinvointini joutuu koetukselle, kun häät lähestyvät, mutta toisaalta häiden lähestyminen antaa minulle vain lisää aihetta olla ylpeä. Häihin on enää reilut 7 kuukautta ja olen onnistunut olemaan ahdistumatta painostani pientä jännitystä enempää, ja se on iso juttu. Toki tässä vielä ehtii stressaantua, mutta siihen nähden, että tammikuun alun kihlauksen jälkeen ensimmäinen reaktioni oli aloittaa laihduttaminen, olen nyt paremmassa paikassa kuin ikinä osasin odottaa. Kun mietin asiaa, tahtoisin pudottaa häihin painoa, koska haluan hääpäivänä olla parhaimmillani, ja minulle tämä nykyinen painoni ei ole sitä parasta. Vaikka olen nyt ihan sinut itseni kanssa, niin jotenkin sitä kuitenkin tahtoisi vähän hoikistua, koska minun on myönnettävä, että tämä paino käy myös nivelilleni raskaammaksi.

Miksi minä sitten puhun henkisestä hyvinvoinnista ja siitä, kuinka onnellinen olen siitä, etten ole tänä vuonna laihduttanut, kun selkeästi minulla on ylipainon tuomia terveysongelmia? No koska henkinen hyvinvointi on mulle niin paljon tärkeämpää! Nyt kun olen keskittynyt henkiseen hyvinvointiin, antanut itselleni narua, oppinut arvostamaan itseäni, tajunnut, mikä maailmassa on tärkeää, alan olla valmis. Alan olla valmis siirtymään siihen fyysiseen hyvinvointiin keskittymiseen, koska henkinen paketti on kasassa.

Kun on vuosikausia paininut erilaisten sairausten kanssa, on hyvinvoinnista puhuminen vähän erilaista kuin perusterveellä ihmisellä. Sitä tekee asiat eri tavalla, mutta osaa myös arvostaa ihan erilaisia juttuja. Arvostan sitä, miten tämän FitLinen tuotteilla sävytetyn vuoden jälkeen en ole enää kärsinyt huonoista rauta-arvoista tai huippauksesta. En ole pyörtynyt tänä vuonna kertaakaan, kun aiemmin pyörtyilin usein yksin kotona. Pystyn jo aamuisin tekemäään asioita, eikä enää koko päivä mene sumussa, kunnes illalla alan piristyä ja teen yön töitä. Värit ovat kirkkaampia, taivas täynnä sateenkaaria, pikkulinnut laulavat ja niin edespäin.

Tältä hyvinvointivuodeltani minulle ehdottomasti jää käyttöön FitLine -tuotteita. Activize on edelleen se lemppari, josta en voi mitenkään luopua. Activize boostaa aineenvaihduntaa, antaa energiaa ja auttaa jaksamaan. Nyt, kun alan enemmän miettiä tätä fyysista hyvinvointia, alan olla kuitenkin innokkaampi panostamaan myös näihin painonpudotusta ja elämäntapamuutosta tukeviin tuotteisiin. ProShape 2 Go -ateriankorvikepatukat, ProShape All-in-1 ateriankorvikepirtelöt ja Protein Ultra -proteiinipatukat ovat iso osa tätä, koska elän niin järjettömän hektistä arkea, että joudun tällä hetkellä usein turvautumaan johonkin pikaruokaan. Onneksi FitLinella on näitä maukas valikoima, ja minun on nyt helppoa kantaa paria vaihtoehtoa laukun pohjalla pitkien päivien varalla. Minulla on paljon sellaisia päiviä, että lähden aamulla kouluun, koulusta suoraan palaveriin, palaverista suoraan toiseen palaveriin, sieltä suoraan töihin ja sitten nukkumaan. Vaikka ideaalitilanne olisi tehdä terveellistä ruokaa joka päivä, välillä ei vain ehdi. Ja terveellinen korvike on kuitenkin satunnaisessa käytössä pikaruokaa parempi vaihtoehto.

Olen nyt alkanut testata myös Pro B 4 -itsevalmistettavaa probioottista jogurttia, joka sisältää neljää eri bakteerikantaa ja tekee varmasti hyvää tämän muutoksen tukemisessa. Lisäksi aion kokeilla uudestaan FitLine D-Drink 14 päivän kuuria, koska se jos mikä antaa hyvän aloitusbuustin tähän urakkaan!

Saa nähdä, onko uhoamiseni turhaa. Minusta tuntuu, että olen nyt henkisesti valmis laihduttamaan, ilman pelkoa siitä, että se alkaa ahdistaa tai vaikuttaa henkiseen hyvinvointiini, mutta jos kuitenkin alkaa näyttää huonolta, niin mieluummin panostan hyvään oloon, ja kyllä sitä laihdutusta sitten ehtii miettiä myöhemminkin. Ei varmaan yhdetkään häät ole ikinä pieneen pyöreyteen kaatunut.

Mutta hei, vielä olisi tuttuun tapaan luvassa viimeinen arvonta, ja taas olisi aivan mahtava palkinto luvassa! Kommentoi tähän postaukseen 23.10. mennessä ja kerro, miten sinulla henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä, vai kulkevatko ollenkaan, niin olet mukana arvonnassa. Voittajalle lähtee FitLinen tuotepaketti, joka sisältää ateriankorvikepatukoita ja -pirtelöitä, proteiinipatukoita, jogurtinvalmistusastian ja itse valmistettavaa probioottista jogurttia. Arvonnan säännöt löytyvät täältä.

Jos minun hyvinvointikokemukseni ovat innostaneet, voit tutustua FitLinen -tuotteisiin paremmin täällä, tai ihan vaikka laittaa minulle viestiä!

Kommentit

70 kommenttia
Avatar

Ehdottomasti kulkevat käsi kädessä.
Itse pärjään helposti ilman karkkia pitkiäkin aikoja, mutta sitten kun saan niin mieliteolle ei ole loppua. Päästä kuuluu vain LISÄÄ LISÄÄ.. sitten täytyy sinnitellä viikko niin sokeri himo katoaa. Sokeri himon aikana olen kuitenkin väsyneempi ja laiskempi ulos lähdönkin kanssa.

Avatar

Mielestäni mulla on kumpikin tasapaino aika hyvin mallillaan. 🙂

Avatar

Kun voin fyysisesti hyvin (ulkoilen, liikun, syön terveellisesti, hyvät unet), voin myös henkisesti hyvin. Toisaalta henkinen hyvinvointi heijastuu fyysiseen hyvinvointiin.

Avatar

Kulkevat täysin käsi kädessä! Jos masentaa niin kyllä vaan auttaa kunnon hikilenkki ja se kropan uupuminen sen jälkeen tuo niin hyvän olon henkisestikkin!! Samoin olen huomannut tuon ruokailun ja liikunnan, kun puidaan kumpi on tehokkaampaa laihdutuksessa. Silloin kun liikkuu niin ei halua edes ahtaa herkkuja, silloin kun ei liiku niin ei muuta teekkään mieli kun ahtaa herkkuja 😉 eli täytyy vaan löytää se tasapaino ja into liikkumiseen..oon sitä mieltä että vaikka patukka päivässä ei ole paha, jos se ei tuo sitä pahaa oloa/mieltä..vastapainoksi sitten reipasta menoa /ulkoilua. .

Avatar

Niin suloiset lapset sinulla!
Minulle henkinen hyvinvointi tarkoittaa sitä, että olo on levännyt, ilman stressiä ja tyytyväinen. Siksipä myös fyysinen hyvinvointi vaikuttaa henkiseen: jos nukun hyvin, voin hyvin. Jos on kovasti kiireitä, stressaannun helposti ja se vaikuttaa ihan kaikkeen. Liikkumalla tarpeeksi luonnossa, syömällä terveellisesti (olen herkkusuu joten herkkuja pitää aina vähän kontrolloida…hih) ja tekemällä lihaskuntoa säännöllisesti niin tasapaino säilyy 😀

Avatar

Vuorotellen, välillä molempien kannalta voin hyvin, välillä toisen kannalta voin huonommin. Tasapainottelua.

Avatar

Minä parhaillaan opettelen tasapainoa niiden välille ja samalla lisäaineiden ja kaiken ”ylimääräisen” vähentämistä ruoasta. Oli aika pysäyttävää tajuta, että olen tosi tarkka kaiken kosmetiikan kanssa ja siirtynyt kokonaan luonnonkosmetiikkaan, mutta samaan aikaan syön kaikenlaista juurikaan ainesosaluetteloita tutkimatta..

Avatar

Kyllä huomaan että mieli on virkeämpi ja jaksan lasten kanssa paremmin kun olen päässyt ulkoilemaan tai salille ja muutenkin sitä on fressimpi ja hyväntuulisempi.

Avatar

Se vaikuttaa todella paljon jos toinen puoli horjuu esim. Henkinen, silloin en saa itsestäni irti fyysisesti. Jää kaikki liikunta. Mutta sitten taas liikunta auttaa niin paljon henkistä hyvinvointia, että yritän pitää sen aina mielessä 🙂

Avatar

Kulkevat käsikädessä. Jos henkisellä puolella mättää, niin fyysinen hyvinvointi auttaa pitämään henkisen puolen myös kunnossa ja toisinpäin.

Avatar

Kyllä me aika käsi kädessä kulkee, kun muistan liikkua ja ulkoilla niin mielikin on virkeämpi. Toisaalta jos lipsahdan ja syön aivan liikaa herkkuja tms., niin kehossakin tuntuu kehnolta.

Avatar

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä, kun muistaa sen, että ne oikeasti kuuluvat yhteen! Mukava kävelylenkki hyvässä seurassa on minun resepti!

Avatar

Kyllä itse huomaan, että henkinen ja fyysinen terveys on todellakin yhteydessä toisiinsa. Tunnen kropan olevan huonossa kunnossa ja tämän myötä mietin löysää itseäni koko ajan enemmän. Mutta huomenna alkaa joogakokeilu eli suunta on koko ajan parempaan!

Avatar

Todellakin kulkevat käsikädessä. Jos on henkisesti huonompi aika niin ei tee mieli edes nousta sängystä. Vedän suklaata ja jäätelöä ja lukittaudun yksin ”kammiooni”. Nyt on sellainen aika menossa ja tämän laukaisi flunssa! Nyt en enää vaan saa itseäni niskasta kiinni takaisin normaaliin malliin. Eli fyysinen ongelma hakotti henkisenkin.

Kun taas olen terve(fyysisesti) niin uskon että pää jaksaa taas hakeutua suklaasta takaisin hedelmien pariin, pokemon kävelyille ja uimaan (halliin).

Aaltoilevaa mutta käsikädessä ne menee silti.

Avatar

Reippaan lenkin jälkeen ei tee mieli herkkuja vaan terveellinen ruoka houkuttelee enemmän. Olispa kiva voittaa toi paketti!

Avatar

Jo muinaiset roomalaiset totesivat: Terve sielu terveessä ruumiissa. Siis kannattaa huolehtia fyysisestä hyvinvoinnista terveellisen ravinnon ja liikunnan avulla. Sivutuotteena saa henkistä hyvinvointia.

Avatar

Fyysinen ja henkinen jaksaminen kulkevat käsi kädessä. Jos ei jaksa pitää huolta fyysisestä kunnosta, näkyy se myös henkisessä jaksamisessa. Jos saa lähdettyä tauon jälkeen jumpaan tai lenkille, virkistyy kehon lisäksi mieli. Jaksaminen pysyy hyvänä, kun liikkuu säännöllisesti. Jos tulee taukoa liikkumisesta, pitää olla itselle armollinen, ja ajatella että jokainen kerta liikuntaa on alku kohti parempaa kuntoa.

Avatar

Minulle liikunta tuo hyvän olon ja hyvän mielen mutta jos elämässä ei kaikki muuten ole hyvin nii liikuntakin jää, eli henkinen hyvinvointi on kanssa todella tärkeää !

Avatar

Sain 2kk sitte toisen lapseni ja sitä energiaa tulee haettua ihan väärin ja se taas pistää henkisesti hyvinvoinnin koetukselle.. parhaamme mukaan yritetään poikien kanssa ulkoilla säännöllisesti, mutta jos sadepäivän takia ulkoilut jää niin sitä tulee sitten sisällä laiskoteltua ja salaa naposteltua energiaa 🙁

Avatar

Kulkee ne kyl käsi kädessä. Jos on jaksanu lähteä lenkille, on mielikin hyvä eikä tarvi potea syyllisyyttä siitä etteikö ikinä liikkuis.

Avatar

kun liikkuu tarpeeksi (joka päivä pitää hengästyä edes portaissa), ja kun syö sitä, mikä parhaimmalta tuntuu, niin voi hyvin 🙂

Avatar

Kulkee käsikädessä, kun on stressiä niin liikunta vähentää sitä ja kun on vähemmän stressiä niin tekee mieli myös liikkua enemmän.

Avatar

Jos voi fyysisesti hyvin niin usein myös henkisestikin voi. Itsellä olisi vielä molemmissa paljon parannettavaa.. unet on jääneet vähiin ja painon kanssa kamppailen jatkuvasti. Olisi mahtava päästä testaamaan näitä tuotteita.

Avatar

Minulla täytyy molemmat olla kunnossa, jotta pystyn esim. laihduttamaan tai tekemään jotain muuta vaativampaa projektia. Arkipäivistä voi selviytyä jonkin aikaa, vaikka toinen puoli on epätasapainossa, mutta aika pian sairastuu, tulee unettomuutta tms. Kun toinen puoli on kunnossa, alkaa se toinenkin puoli kohentua. Välillä tulee alamäkiä, jolloin molemmat puolet romahtavat. Sieltä taas pikkuhiljaa kavutaan ylös…

Avatar

Kulkevat käsi kädessä!

Avatar

Molemmissa parannettavaa, mutta uskon omalla kohdallani, että kunhan saan fyysiset asiat kuntoon, myös henkinen hyvinvointi paranee 🙂 olisi kiva päästä testaamaan fitlinen tuotteita!

Avatar

Kyllä ne käsikädessä kulkee, sen kyllä huomaa jos kroppa on väsynyt ja tukossa, niin mielikin on maassa ja eikä jaksa mitään. Sama toisin päin, jos stressaa ja ahdistaa, niin liikkeelle lähtö tuntuu vaikeelta.. Joten yritän liikkua ja venytellä säännöllisesti sekä huolehtia henkisestä hyvinvoinnista mm. näkemällä läheisiä, ja lukemalla, jotta tasapaino pysyis 🙂

Avatar

Itselläni kulkevat hyvin käsikädessä. Kun on apea fiilis ei huvita liikkua.

Avatar

Kun voi henkisesti hyvin, kropan hyvinvointiin jaksaa panostaa ja se taas lisää henkistä hyvinvointia. Käsikädessä kulkee siis! Itselle tulisi tarpeeseen tuollainen tuotepaketti sillä häihin on aikaa 9kk ja muutama sentti saisi lantiolta poistua ennen sitä 😉

Avatar

Tasapaino kaikessa on kaiken Aa ja Oo!

Avatar

Kulkevat käsikädessä, jopa enemmän kuin toivoisin. Sairastan masennusta ja anemiaa, joten krooninen väsymys on arkipäivää. Liikunta ja fyysiseen hyvinvointiin panostaminen parantaa oloa, mutta usein olen liian väsynyt aloittaakseni mitään. Nyt yritä babystepeillä pikkuhiljaa parantaa molempia osa-alueita tasapuolisesti <3

Avatar

Oon käyny aika samantyyppisen koulun läpi näiden asioiden kanssa kuin sinä, tosin varmaankin kuitenkin aika paljon ”lievempänä”. Tällä hetkellä tilanne sama kuin sulla eli henkinen tasapaino on löytynyt ja fyysisen kanssa vielä on kamppailua, toki uskon toisaalta siihen että tasapainoilu tulee jatkumaan aina. Nautin kyllä tästä henkisestä hyvinvoinnista, mutta samalla muistelen niitä hyvänolon tunteita mitä tulee esim kunnon treenin jälkeen tai siitä että on vaikka useamman päivän syönyt hyvin ja järkevästi, onnistuu tekemään jotain oikeasti hyvänmakuista ja samalla terveellistä ruokaa yms… Tsemppiä siis meille molemmille! 🙂

Avatar

Huomaan, että voin henkisesti ja fyysisesti paremmin, kun syön terveellisesti ja liikun säännöllisesti. Erityisesti liikunnasta saan voimaa jaksaa kroonisten kipujen kanssa.

Avatar

Kyllä ne kulkevat käsi kädessä. Jos mieli on stressaantunut niin helposti menee kaikki pieleen. Ei jaksa liikkua saatika panostaa terveelliseen ruokavalioon. Mulla on toimimaton aineenvaihdunta ja olen sitä elvytellyt tuloksetta kaikenlaisilla superfoodeilla.

Avatar

Tottakai fyysinen ja henkinen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä! Liikunnan puutteen huomaa aina myös yleisestä olotilasta, ja toisaalta stressi helpottaa aina kunnon hikitreenillä.

Avatar

Kulkevat hyvinkin tiiviisti käsi kädessä!
Jos fyysinen hyvinvointi on retuperällä, sen huomaa heti mielessä – alakulo iskee ihan huomaamatta. Jos taas on alakuloinen, ei tee mieli liikkua tai muutoinkaan huolehtia itsestään. Noidankehä on valmis!

Avatar

Kyllä ne kulkee tiiviisti yhdessä. Jos kehossa on tunkkainen olo, mielikin on allapäin. 🙂

Avatar

Kulkee käsikädessä mutta henkinen hyvinvointi etusijalla. Mutta ilman fyysistä hyvää oloa en saa itselle myöskään henkistä hyvinvointia joten molemmat yhtä tärkeitä arjessa. Fyysinen hyväolo tarkoittaa muutakin kuin ulkonäkö, on ihan eri asia kulkea päivät hyvin toimivalla vatsalla kuin se että aina turvottaa tai on heikko olo. Myös henkinen hyvinvointi näkyy ulospäin, olen paremmalla tuulella ja hymyilen enemmän. Molemmat todella tärkeitä asioita joihin tulisi kiinnittää vielä enemmän huomiota joka päivä.

Avatar

Voi että olisi ihana päästä kokeilemaan näitä tuotteita! Sairastan kilpirauhasen vajaatoimintaa joten aineenvaihduntani on tällä hetkellä aivan surkea ja siihen päälle vielä kaikki muut taudin kuvaan liittyvät oireet… Kuuluisihan noiden henkisen ja fyysisen kulkea käsikädessä, mutta minulla valitettavasti aina menee yli kun yritän laihduttaa pää sanoo että ei saa syödä kun ihan vähän ja mene lenkille, mutta fyysinen puoli on eri mieltä kun on niin heikko olo syömättömyyden takia :/ joten tämä paketti voisi olla minulle startti uuteen terveelliseen elämään 🙂

Avatar

Olen todennut, että kun yritän liikaa, alan stressata entistä enemmän ja silloin kaikki menee pieleen. Kun sallin itselleni herkkuja silloin kun tekee mieli, tai lepopäivän jos siltä tuntuu, niin mieleni pysyy virkeämpänä ja painokin helpommin kurissa. Lenkillä käyn joka tapauksessa joka päivä vähintään 3 kertaa päivässä, koska omistan koiran. Kun lenkkeilen paljon ja syön kuitenkin kunnolla ruokaa, niin sen jälkeen ei itseasiassa edes tee niin paljon mieli herkkuja. Silloin kun ”laihdutin”, niin itseasiassa vaan lihoin, koska olin itselleni liian ankara ja stressasin. Nyt voin paremmin kuin pitkään aikaan ja tartun aina mukaan kaikkiin arjen hyötyliikuntamuotoihin, esimerkiksi rappuset menen aina, ja hissi jää välistä 🙂

Avatar

Mä oon huomannut, että kun oon fyysisesti aktiivinen, oon henkisestikin paljon hyvinvoivampi! Vaikka kroppani olisi tismalleen samankokoinen, katson sitä paljon armollisemmin silloin, kun harrastan suht säännöllisesti liikuntaa. Eli jotenkin liikkuminen parantaa itsetuntoani, siksi yritän huonona päivänä piristää itseäni liikkumalla. Lisäksi huomaan, että liikunnallinen aktiivisuuteni vaikuttaa myös ruokavaliooni, silloin kun en ole harrastanut liikuntaa syön huonosti ja epäterveellisesti, mutta säännöllisesti liikkuessani ruokavalio on paljon monipuolisempi ja terveellisempi, vaikka silloinkin herkuttelen välillä 🙂

Avatar

Minäkin olen huomannut, että henkisen puolen hyvinvointi vaikuttaa vahvasti fyysiseen puoleen. Esimerkiksi mielialalla on vaikutusta ruokahaluun ja treenimotivaatioon, eikä huonona päivänä jaksa seurata elintapojaan yhtä tarkasti. Tästä seuraa helposti pieni kierre, jos seuraavana päivänä onkin morkkis sitten siitä, ettei tullut urheiltua tai söi mitä sattuu.
Olen tehnyt minäkuvani ja itsetuntoni kanssa töitä viime vuosina kuten sinäkin, joten en kuitenkaan yhtä herkästi saa huonoa mieltä siitä, etten ole jonain päivänä toteuttanut tavoitteita terveellisyyden suhteen. Se onkin ollut suuri askel kohti rennompaa arkea, kun ei tarvitse stressata, vaan voi hyväksyä ne lepsummatkin päivät, kunhan ne pysyvät satunnaisina.

Avatar

Kyllä henkinen hyvinvointi on ensisijaisesti tärkempi kuin fyysinen. Siitä ei hyvää seuraa, jos henkisesti on ihan loppu ja siitä huolimatta piiskaa itseään fyysisesti. Kokemusta tästä virheestä löytyy!

Avatar

Fyysinen ja henkinen hyvinvintini vaikuttavat todella paljon toisiinsa.

Avatar

Minulle henkinen ja fyysinen hyvinvointi merkkaa tasapainoa elämässä ja kohtuutta. Lepo, liikunta, hyvä ruoka ja omiin mielenkiinnon kohteisiin paneutuminen pitää balanssia yllä. Tietenkin välillä on kiirettä ja stressiä, mutta se ei karkaa käsistä, jos muistaa sen oman hyvän olon. Jooga on mulle semmonen tärkeä hyvinvoinnin lähde!

Avatar

Kärsin vuosia bulimiasta, joka johtui epävakaasta lapsuudesta. Nykyäänkin jos tunnen itseni epävarmaksi jostain ja stressaannun, nostaa bulimia päätään. Asiaa on työstetty niin henkisesti kuin fyysisestikkin, ja nykyään koen olevani aika kuivilla. Takapakkeja tulee aina, mutta niin myös uusia positiivisia ahaa-elämyksiä! Suurin harppaus oman hyvinvoinnin kannalta on ollut se, että hyväksyy etteivät asiat mene aina ”kivasti, tasaisesti ja pilvilinnoissa”, koska minä itse en voi kaikkia asioita hallita. Ja kun asiat eivät mene hyvin, sen purkamiseen löytyy monia muita keinoja, kuin itsensä kohteleminen huonosti.
Perusterveet- ja järkevät elämäntavat, tasapainoinen elämä, omien heikkouksien myöntäminen ja avun/tuen pyytäminen, ovat avaimia omaan hyvinvointiin! Eikä elämän kiireellisissä hetkissä pieni tuotepaketti toki haitaksi olisi!

Avatar

Jostain syystä mulla on ollut tänä vuonna todella huono vastustuskyky. Parhaillaankin neljäs viikko flunssaa meneillään. Vaikka en mikään himoliikkuja olekaan, kyllä huomaa että pitäisi päästä jo lenkille. Joten todellakin, henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkee käsikädessä! Mukavaa syksyn jatkoa sulle ja perheellesi! 🙂

Avatar

Todellakin kulkee käsi kädessä. Tasapainoilua kummankin välillä, jotta mieli ja kroppa pysyvät kunnossa!

Avatar

Omaa kehoa ja mieltä on kuunneltava ja täytyy oppia olemaan armollinen itselleen. Tasapainossa kaikkea hyvää ja itselle tärkeitä asioita <3

Avatar

Olen viime aikoina kerryttänyt ylimääräisiä kiloja ja sen huomaa kyllä henkisellä ja fyysisellä puolella. En jaksa liikkua yhtä paljon kun ennen lasten kanssa, mitkään vaatteet eivät istu ja olen koko ajan kipeä. Tämä vaikuttaa todella paljon henkiseen tasoon ja minusta on tullut todella epävarma itsestäni. Mukana arvonnassa siis 🙂

Avatar

Vuodet 2015-2016 olivat hyvinvointini kannalta täydelliset: löysin liikunnan ilon, terveellisen ruokavalion ja tätä kautta jaksoin arjessa paremmin kuin koskaan ennen. Kaksi ”vähemmän väsynyttä” syksyä ja talvea pistivät konkreettisesti huomaamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksen.

Vuosi 2017 on ollut katastrofi: lähimmäiseni sairaus ja pelko tulevaisuudesta ajoivat minut unettomuuteen ja sitä kautta masennukseen. En jaksanut liikkua ja sitä myöten itseinho kasvoin. Söin todella huonosti ja paino nousi muutamassa kuukaudessa 10kg. Nyt haluan saada itseni takaisin raiteille! Nämä tuotteet ainakin tukisivat tavoitettani kohti ”entistä” itseäni, kokonaisvaltaisesti hyvinvoivaa minää.

Avatar

Henkiseen hyvinvointiin oon keskittynyt, miettinyt kuka oon ja mitkä on mun arvot. Siinä ohessa fyysisesti voi koko ajan paremmin 🙂

Avatar

Tasapainossa ovat. 🙂

Avatar

Minulla henkinen ja fyysinen hyvinvointi menee täysin käsikädessä toistensa kanssa. Viimeisen vuoden ajan olen keskittynyt yleiseen hyvinvointiin ja löytänyt vihdoin sen kultaisen keskitien. Ulkoilen, liikun lapsen ja koirien kanssa, opiskelen mieleistä ammattia ja nautin jokaisesta päivästä 🙂

Avatar

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi kulkevat todellakin käsikädessö! Pitkään stressasin ja ahdistuin herkuttelustani ja se vaan lisäsi herkutteluani. Kun päätin antaa luvan syödä mitä vaan on herkuttelu ja stressi vähentynyt huomattavasti! Nämä Fitlinen tuotteet kiinnostais, sillä ne kuulostavat oikiasti helpolta ja hyvältä tavata lisätä vitamiineja ja jaksamista arkeen muun ohella! 🙂

Avatar

Henkinen ja fyysisen tasapainon löytäminen on tällähetkellä todella vaativaa, 24 vko raskautta takana hetki vielä edessä että saa täydellisen ihanuuden syliin, fyysisesti raskas työ jota pitää jaksaa vielä hetki että pääsee lepäämään ennnen uutta urakkaa.

Avatar

Täytyy sanoa, että kulkevat nyt käsi kädessä, aloin samaan aikaan mieheni kanssa muuttamaan elämääni parempaan ja terveellisempään suuntaan, hieno postaus.

Avatar

En ole vielä tasapainossa mutta kovasti yritän, syön liikaa makeaa ja epäterveellistä, liikunta on vähäistä ja olen väsynyt.

Avatar

Voin hyvin eli olen tasapainossa, nautin hyvästä ruuasta ja matkustelen.

Avatar

Henkinen ja ruumiillinen tasapainoni on omasta mielestäni hyvin. Aina voi tutkailla ja tehdä enemmän.

Avatar

Preppaamista on vielä rutkasta, välissä on hyviä hetkiä, jolloin esimerkiksi ravinto ja liikunta tukevat toisiaan, kun liikkuu niin tekee myös mieli syödä hyvin ja terveellisesti. Kun taas repsahdan, niin repsahdan kunnolla, enkä saa heti itseä niskasta kiinni. Kultainen keskitie etsinnässä yhä.

Avatar

Mulla hyvinvointi menee hyvin kausittain. Kun on kiire ja stressi, hyvin syöminen unohtuu ja ei jaksa ottaa aikaa liikunnalle, jolloin pää alkaa levitä ja fyysisesti tulee huono olo myös… Nyt ollaan valitettavasti oltu monta kk sillä polulla. Päänsisäisesti olen tehnyt juuri samaa ajatustyötä ja pyrin olemaan aika armollinen itselleni …ehkä siltä pohjalta on parempi ponnistaa kohti parempaa fyysistä oloa. Fitline kiinnostaa kyllä osana tätä prosessia

Avatar

Haluaisin kokeilla fitlinen tuotteita sillä olen kuullut niistä paljon hyvää! Kaamos aika edessä ja se verottaa aina omia henkisiä voimavaroja. Olisi kiva kokeilla!

Avatar

Henkinen hyvinvointi vaikuttaa fyysiseen hyvinvointiin, ja toisinpäin. Jos on fyysisesti huono olo, ei mielikään jaksa niin hyvin, ja kun joku asia vaikkapa masentaa, ei olo ole fyysisestikään hyvä. Mutta jos on toinen puoli kunnossa, niin helpommin sitten toinenkin.

Avatar

Kulkevat käsi kädessä ja niiden tasapaino on tärkeintä.

Avatar

Kuljevat lujasti käsi kädessä. Jos toinen ei ole kunnossa niin kyllä se vaan vaikuttaa toiseen. Fyysisestä puolesta pidän huolta urheilemalla sekä hyötyliikunnalla ja kovalla treenillä. Tämä taas vaikuttaa henkiseen hyvinvointiin.

Avatar

Sopivassa määrin sekä kaikkea terveellistä että sitten herkuttelua!

Avatar

Kyllä terveellinen ruokavalio vaikuttaa myös fyysiseen hyvinvointiin. Jos syön liikaa esim. sokeria hakeakseni mielihyvää, käykin niin että olen ärtynyt ja turhautunut.

Avatar

Kulkevat käsi kädessä!

Avatar

Kyllä niillä on tärkeä yhteys. Jatkuva oravanpyörä on valmis siinä kohtaa kun on tyytymätön itseensä, ei mikään tunnu onnistuvan. Ainakin itselläni on niin vahva tunnesyömisen haaste, että sokeria ja hiilihydraatteja menee aina kun tuntuu vaikealta, ja sehän lisää huonoa oloa entisestään.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä