LASTENOSASTOLLA ERISTYKSISSÄ

Meillä on ollut aikamoisen rankka viikko ja viime viikonloppu, sillä Nomppu on jo kymmenettä päivää kovassa keuhkokuumeessa. Tällä hetkellä ollaan TYKS:n lasten infektio-osastolla ja Nomppu saa tipasta nestettä ja lääkkeitä, mutta mistään ei vielä ole ollut apua, vaan kuume nousee edelleen… Nomppu on saanut jo kolmea eri antibioottia ja mikään niistä ei ole auttanut, enkä tiedä, mitä seuraavaksi sitten tapahtuu. Yleisimmät aiheuttajat on suljettu pois, eikä keuhkokuumeen aiheuttajaa vielä tiedetä. Nompulla nousi viime viikon perjantaina korkea kuume, vaikka tosin hän on oli jo torstai-illalla vähän kipeän oloinen, joten voi olla, että hänellä olikin jo silloin kuumetta, jolloin tämä olisi jo 11. päivä korkeassa kuumeessa. Olen joutunut nyt olemaan koulusta pois aika paljon ja hommat taas kasaantuu ja pelottaa vähän, mitä tästä loppuvuodesta nyt tulee, mutta pääasiassa ajatukset ovat kuitenkin tuossa vieressäni sairaalasängyssä makaavassa pienessä potilaassa. Vaikka sitten joutuisinkin tekemään jotain kursseja uudestaan, mulle on tärkeintä olla Nompun vierellä. On kyllä kova ikävä myös Avaa ja Voldea, kun tänne osastolle ei saa tulla lapsia.

Olo alkaa olla jo vähän toivoton, kun lääkkeistä ja kaikesta hoidosta huolimatta kuume vain nousee edelleen, vaikka samalla järki sanoo, että kyllä tästä pian sitten helpottaa… Toivon koko sydämestäni taas kerran, että huomenna olisi jo se kauan odotettu parempi päivä. Ja huomenna toivottavasti yritetään sitten taas jo jotain muuta, kun tilanne ei ole vieläkään parantunut.

On maailman hirveintä katsoa vierestä, kun oman lapsen on paha olla. Voi miten tahtoisinkaan auttaa ja ottaa tämän taudin itselleni… Kumpa huomenna vointi kääntyisi parempaan…

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Mitä pikaisinta paranemista Nompulle. Nyt on hyvin ärhäköitä viruksia liikkeellä. Myös kummityttöni kärsi keuhkokuumeen Tiian mainitsemasta mykoplasmasta viimevuonna eristyksissä. Jaksamista pienen vierellä valvomiseen.

Avatar

Paljon voimia Emilia teidän koko perheelle❤️ tosi raskas tilanne teille kaikille. Toivotaan, että Pikku potilaan vointi pian paranee❤️❤️

Avatar

Voimia sairaala-elämään. Se on r a n k k a a. Niin omakohtaista kokemuksesta kuin hoitajana sitä päivittäin seuraan. Muista käydä tuulettamassa omaa päätä hetki ulkona välillä, auttaa jaksamaan.

Avatar

❤ voi pikkuista ! Lämmin halaus sinne ja toivon todella että pian helpottaa !! Osaan niin kuvitella sun tunteet….lapsen kärsimystä ja pahaa oloa on vanhempana niin paha katsoa..

Avatar

Voi pientä <3 🙁 Voimia teille ja Nompulle, kyllä henkilökunta varmasti tekee parhaansa. Pikaista tervehtymistä Nompulle, ja toivottavasti saatte myös aikuiset levättyä, eikä olis liikaa huolia, ja Nomppu paranisi nopeasti <3

Avatar

Voi Nomppua. Toivon todella, että kuume alkaisi laskemaan ja vointi paranemaan. Voimia ja siunausta koko perheelle.

Avatar

Voimia sinne teille. Huoli on varmasti suuri. Toivottavasti pian alkaisi hoito tepsiä.

Avatar

Voi ei, isot tsempit pikku potilaalle ja mutsille! Tän lukeminen pistää meiän pikku flunssan uusiin mittasuhteisiin. Enkeleitä sinne, kyllä se varmasti pian helpottaa!

Avatar

Ohhoh! Kovasti tsemppiä ja pikaista paranemista!

Avatar

Kovasti voimia erityisesti pienelle potilaalle! Toivon sydämestäni, että pian helpottaa. Ja tiedän todellakin tuon tunteen, kuinka hirveää on seurata vierestä oman lapsen pahaa oloa. Voimia!

Avatar

Paljon tsemppiä pienelle potilaalle parantumiseen, toivottavasti Nomppu parantuu pikaisesti! Ja tsemppiä myös Emilia sinulle, ei varmasti ole helppoa yrittää olla itse vahvana oman kipeän lapsen kanssa, pystymättä itse tekemään kauheasti mitään mikä helpottaisi lapsen oloa.

Avatar

Hei!
Nompulle paranemisia ja voimia sairasteluun!
Onko otettu verikokeista mykoplasma arvoja? Omalla tytöllä ollut kolme kertaa mykoplasman aiheuttama keuhkokuume ja siihen ei auta kuin parit eri antibiootit millä lähtee nopeasti paranemaan.

Avatar

Voimia ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä