TAIDEAKATEMIAN YÖ 2017

TÄNÄÄN ON SE PÄIVÄ! Okei, tätä kirjoittaessani on keskiviikkoilta, mutta siis en voi käsittää, että Yö on jo täällä! Tätä on monta kuukautta väännetty, tällä viikolla olen tehnyt ensin 8-23 ja loppuviikosta 5-01 päiviä Yön ja koulun parissa, ja tuntuu, että räjähdän jännityksestä! Ei edes väsytä näin vähillä unillakaan, koska olen niin jännittynyt ja innoissaan. Tähän on laitettu niin paljon aikaa ja vaivaa, ja vihdoin se on koittanut. Tila näyttää UPEALTA. Arpajaisissa on IHANAT palkinnot. Buffet HUUTAA mun nimeä. Ohjelma tulee olemaan aivan HUIKEAA. Markkinointi ja viestintä on sujunut niin hyvin ja ollaan saatu LOISTAVAA näkyvyyttä. Meillä on HIRVEESTI sponsoreita, jotka mahdollistaa tän tapahtuman. Puitteet on kunnossa ja nyt sitten vaan jännitetään sitä, että kuinka paljon tulee yleisöä, ja miten kaikki sujuu!

Yössä on luvassa tosi paljon erilaisia esityksiä, ja uutuutena ollaan tänä vuonna laajennettu tapahtumaa ja pidetään Yön yhteydessä erillinen Lasten Taideakatemian Yö klo 16-19. Lasten tapahtuma on ilmainen, mutta myydään siellä buffetin lisäksi arpoja, ja kummastakin tuotot menevät TYKS:n lastenosastojen hyväksi. Juuri vielä viime viikolla osastolla aikaa viettäneenä mulle on nyt erityisen tärkeää onnistua meidän tavoitteissa ja päästä auttamaan näitä pieniä potilaita. Arpajaisten palkinnot on oikeesti aivan älyttömän upeita! Jokainen arpa voittaa, ja palkintoina on lahjakortteja ja tuotteita esimerkiksi Gugguulta, Papulta, Mainiolta, Kukutilta, Reimalta, Suomen Voimistelutuotteelta, Fazerilta, Viking Linelta ja omalta yritykseltäni. Ja meidän buffetissa on älyttömästi ihania herkkuja, kuten Cloetan sponsoroima karkkibuffet ja Raikastamon virkistäviä mehuja.

Tapahtuman teema on tänä vuonna Wonderland, eli Ihmemaa. Sen elokuisen Turun terroristi-iskun jälkeen tapahtumaa suunnitellessani aloin miettiä sitä, miten täällä Turussa nyt kaivataan yhteisöllisyyttä ja parantumista, ja taidehan on tutkitusti parantavaa, ja lisäksi se yhdistää ihmisiä. Tämä tapahtuma oli siis täydellinen mahdollisuus tuoda vähän valoa ja iloa pimeän syksyn keskellä, ja näin teemaksi valikoitui tämä täydellinen sekoitus kaikkea ihanaa, onnellista, kaunista, iloista ja hassua. Teeman ja taiteen avulla me toivomme pystyvämme muistuttamaan turkulaisia siitä, kuinka ihanaa elämä voi olla, kun ei elä pelossa.

Tästä tapahtumasta on tulossa niin mahtava, etten pysy housuissani! Nyt vain jännitetään sitä yleisömäärää! Joten hei nyt te kaikki Turun seudulla asuvat lukijani. Olettehan tulossa tänään katsomaan, että millainen tapahtuma minua on viime kuukausina pitänyt blogin puolella hiljaisena? <3 Klo 16-19 on lasten tapahtuma ja 18-22 päätapahtuma, ja vielä 22-04 jatkot Dynamossa. Tervetuloa lämpimästi kaikille, ja tulkaahan nykäisemään hihasta! Nähdään osoitteessa Linnakatu 54-60!

Linkki Lasten Taideakatemian Yön FB-tapahtumaan

Linkki Taideakatemian Yön FB-tapahtumaan

Linkki Yön jatkojen FB-tapahtumaan

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Wau! Ehdottomasti tulisin oman lapseni kanssa ensin ja sen jälkeen ystävieni, jos asuisin lähellä. Toivon ikimuistoista tapahtumaa. ♡ ihanaa kun olette myös hyvän asian puolesta. (:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä