TÄMÄN JOULUN HITTILAHJA

Yhteistyössä Paw Patrol

Viime jouluna kaikki halusivat PawPatrollerin, edellisjouluna Vahtitornin. Tänä vuonna vuorossa on Roll Patrol! Edellämainittujen lisäksi meidän Ryhmä Hau -hullulta löytyy myös AirPatroller, ja tämä koko setti on edelleen huikeassa suosiossa. Ryhmä Hau -mania ei laske päätään, vaan lapset ympäri maailman ovat edelleen hulluina urheisiin pentuihin, jotka aina pelastavat päivän, enkä kyllä ihmettele, koska onhan tää ihan todella kiva konsepti. Tämän postauksen lopuksi kerron, miten voit voittaa tämän Paw Patrol Launch’n’Roll Lookout Towerin ja Paw Patrol Adventure Bay Railwayn, mutta siinä välissä, uppoudutaan vielä vähän leikkimisen maailmaan!

Meidän lapset käyttävät leikkiessään ihan hirveästi mielikuvitusta. Heidän leikkejään on aina niin ihana seurata, kun leikeissä on joka kerta uusi juoni, hahmoilla on omat persoonat, omat äänet ja omat tavat. Ihan kun mulla olisi oma pikkutelkkari, josta ei ikinä tiedä, mitä seuraavaksi tulee, ja joka antaa sydämeen sellaisen ihanan lämpimän tunteen, minkä vain lapset voivat antaa. Ava ja Nomppu eivät paljoa tarvitse kehittääkseen hyvän leikin! Hieno tarina syntyy jo vaikka tyhjästä vessapaperirullasta, mutta kun lähtökohtana ovat tuttuun ja rakkaaseen sarjaan perustuvat aktivoivat lelut, vain taivas on rajana.

Musta on ihanaa, kuinka paljon Ava ja Nomppu oikeasti leikkivät yhdessä, ja kuinka läheisiä he ovat. Sisaruksen seura antaa elämään hirveästi ja kaiken lisäksi he ovat onneksi vielä harvinaisen läheisiä. He kaipaavat aina hirveästi toisiaan toisen ollessa poissa ja ottavat kaiken irti toistensa seurasta. Kyllä se leikkiminen yksinkin onnistuu, mutta ai että kun on rakas sisko vieressä.

Kun on itse kasvanut kolmen siskon kanssa, on mulla aina ollut seuraa leikkeihin. Myöhemmin tietty kuvioihin tulivat myös naapurin lapset, mutta kolmen siskon kanssa et ole koskaan yksin. Mikä toki oli välillä myös äärettömän ärsyttävää, mutta voi vitsi niitä kaikkia leikkejä, joita me saatiin aikaiseksi! Vaikka välillä halusi repiä siskoilta hiukset ja silmät päästä, niin oli se seura kuitenkin niin korvaamatonta. Kaikki ne upeat legolinnat, barbileikkien käsittämättömät juonikäänteet ja kotipihan loppumattomat seikkailut. Sisaruksen kanssa hauskuus on tuplattu, tai meidän tapauksessa nelinkertaistettu. Riidat olivat myös nelinkertaisia, mutta sitä tikulla silmään ja niin edelleen.

Tämä uusi Roll Patrol -setti on ihan huippu. Tämä rata tuo lasten omaan Ryhmä Hau -maailmaan sellaisen kivan kaupunkimaisen ympäristön ja tietynlaisen tukikohdan, minkä ympärille leikit nyt sijoittuvat. Moottorisoitu juna tuo uutta leikkeihin, ja autoradan päämajan nopea laukaisusysteemi kiihdyttää myös mielikuvituksen ihan nollasta sataan. Tämä laukaisu on tuonut hirveästi uusia jänniä tapoja kehittää leikkiä, kun lasten vilkas mielikuvitus keksii tavan toisensa perään tämän hauskan ominaisuuden hyödyntämiseksi.

Mä en ollut ennen kuullutkaan Ryhmä Hausta, kun Nomppu yhtäkkiä oli alkanut sitä Netflixistä pari vuotta sitten katsoa, ja yhtäkkiä se valtasi koko maailman. Ryhmä Hau sitä ja Ryhmä Hau tätä, sitä on ihan joka puolella! Sen voisi ajatella ärsyttävän, mutta kun ei. Samalla tavalla kuin vaikka Frozen, Ryhmä Hau on oikeasti niin kiva ohjelma lapsille, että seuraan ihan mielellään pienten ihmisten intoa tätä ohjelmaa kohtaan. Ja kun se ohjelma itsessään antaa niin kivan boostin mielikuvitukselle ja leikkien lähtökohta on jo itsessään jännä, on lasten leikit Ryhmä Haun parissa niin hauskoja ja mielenkiintoisia, että eihän tätä voi olla rakastamatta. Meidän ainoa ongelma Ryhmä Haussa on se, että Nomppu ei tykkää niistä Ylen äänistä ja suomennetuista nimistä, joten ei olla päästy vielä näkemään uusia jaksoja, mutta onneksi tämän leluarsenaalin voimin hän voi itse jatkaa Seikkailulahden seikkailuja.

Olisiko teidänkin kotona joku pieni ihminen, joka ilahtuisi suuresti Paw Patrol Roll Patrol -playsetistä? Ylihuomenna eli tiistaina minulta tulee Instagramiin Paw Patrol -kilpailu, josta yksi onnekas voittaa Paw Patrol Launch’n’Roll Lookout Towerin ja Paw Patrol Adventure Bay Railwayn! Jos et siis seuraa jo minua Instassa, käy klikkaamassa @mutsisonblogi seurantaan ja valmistaudu voittamaan joulun hittilahja!

 

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Oi, tää ois ihan täydellinen meidän pojalle! Täytyypä osallistua!

Avatar

Kiinnostaisi kuulla miten hääjärjestelyt etenevät ja oletko jo löytänyt hääpuvun 🙂 ?

Avatar

Meillä 2v 9kk haluisi jotain ryhmä hau joululahjaksi. 😀 harmi että oma rahatilanne ei salli ostaa lahjoja kellekään

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä