SEKSIJOULUKALENTERI 1

 


Rankan syksyn päätteeksi mä halusin tuoda omaan ja teidän elämään vähän naurua, iloa ja toivottavasti lisää seksiä, joten tästä lähtee käyntiin ihka ensimmäinen seksijoulukalenteri! Jouluaattoon asti saatte joka päivä ”nauttia” illustrator-taidonnäytteistäni ja toivottavasti joku löytää vähän inspiraatiota. Kävin itse juuri pari päivää sitten brassissa, joten ajattelin ehdottomasti yrittää pitää tätä joulukalenteria enemmänkin to do -listana. Hyvää harjoitusta häämatkalle! Hauskaa joulukuun ensimmäistä päivää kaikille! 😀

 

Kommentit

20 kommenttia
Avatar

Tää on munkin mielestä ihan loistava kalenteri! Ja ymmärrän, että bloggaaja tekee kalenterin omista lähtökohdistaan. Asd:lla on kuitenkin pointti. Toi on musta surullista, että ihmiset ajattelee sukupuolineutraaliuden olevan joku muotisana. Väittäisin, että monet asiat on kulttuurista johtuen helpompia meille cis-sukupuolisille ja heteroseksuaaleille ihan vaan koska ne on ajateltu normeiksi. Se, että ei koe itse heteronormatiivisuutta ongelmana, ei tarkoita sitä ettei se olisi oikeasti aito ongelma joillekin ihmisille ja sen takia se on asia johon pitää puuttua ja vaikuttaa.

Avatar

Tää on niin hyvä idea!

Emilia Huttunen

Jee kiitos! 🙂

Avatar

Ihan mahtava!! Katsotaan innostuuko mies

Emilia Huttunen

Tottakai innostuu! 😉

Avatar

Ehdottomasti hyvä idea!! Seksiä harvoin on pikkulapsiperheiden vanhemmilla liikaa. Itse tein miehelle lasipurkkiin kalenterin, sieltä nostetaan joka päivä punainen lappu. Kaikki laput eivät sisällä tuhmuuksia, mutta osa kylläkin.

Emilia Huttunen

Nimenomaan! Tuo on myös ihana idea! 🙂

Avatar

Paras joulukalenteri I-K-I-N-Ä

Emilia Huttunen

Jeee kiitos! 😀

Avatar

Hei kiitos vaa. Jää sitte sun blogin luku nyt tässä vaiheessa jäähylle. Näin sinkkuna sitä seksiä ei saa nii usein että blogisi siis vaan pahentaa asiaa 😀 odottelen sit jtn lahjakorttia kaalimadolle 😀

Emilia Huttunen

Älä nyt pois jää, sieltä on tulossa myös sinkkuluukku! 😉

Avatar

Toivottavasti nähdään reiluuden ja tasa-arvon nimessä myös sukupuolineutraalihenkisiä luukkuja! Vai onko vain heteroille?

Avatar

Anna mun kaikki kestää teidän sukupuoli neutraalien kanssa!!!!! Etköhän sinäkin tuosta nyt käsityksen saa ilmankin?!

Kalenteri on huippu idea ja lähtee meillä toteutukseen!

Avatar

Jatkan vielä, että bloggaajan tekstejä lukeneena tiedämme, että Emilia on hyvinkin reilu ja tasa-arvoinen näissä asioissa. Tuohon voi jokainen kuvitella varmasti itselleen juuri oikean näköisen partnerin? En vaan ymmärrä sitä, että joka asiaan pitää tuntea tuota sukupuolineutraalia muoti-sanaa..

Emilia Huttunen

Toistaiseksi on ainakin kaksi ”neutraalia” luukkua valmiina, ja tämähän on niistä toinen 🙂 Kuvituksena on kuitenkin naisen ja miehen vartalot, koska teen tätä kalenteria omien kokemusteni pohjalta Topiaksen kanssa 🙂 Pitää kyllä ehdottomasti ottaa harkintaan, jos keksisin lisää asentoja, jotka eivät ole sukupuolesta kiinni!

Avatar

Joo, tää on ehdottomasti vain heteroille! Älä missään nimessä kokeile, jos et ole sellainen! Tätäkään asentoaan ei voi mitenkään kukaan muu kokeilla? Really? Pitää varta vasten vaan päästä vänkäämään ilmeisesti.

Minusta tämä kalenteri on tosi kiva idea ja jokainen voi soveltaa omaan elämään sopivaksi. Vähän mielikuvitusta peliin, right?

Avatar

Tää on ihan mieletön, kiitos! Musta on ihanaa että sä puhut niin avoimesti seksuaalisuudesta ja seksistä. Ja myös siitä että vanhempienkin pitää panostaa siihen, eikä olla pelkästään äiti ja isä… 🙂 Meillä esikoinen nyt 3 kuukautta ja jotenkin se oma seksuaalisuus vielä hukassa, vaikka seksi on aina ollu todella tärkeetä. Eli tää tuli todellakin tarpeeseen. Toivottavasti näillä vinkeillä lähtee taas käyntiin. 😉 ❤

Emilia Huttunen

Mulle on niin tärkeetä puhua näistä avoimesti! <3 Mullakin oli oma seksuaalisuus hukassa Avan syntymän jälkeen, ja uudestaan Nompun jälkeen, ja mulle on tosi tärkeetä muistuttaa vanhempia siitä, että on ihan normaalia, että seksielämä muuttuu, mutta että sen eteen kannattaa tehdä silti töitä! 🙂

Avatar

Oiii, hauska (ja rohkea) idea!

Mäkin toivon, että kalenteriin tulee myös sukupuolineutraaleja luukkuja.

Emilia Huttunen

Kaksi neutraalia luukkua on valmiina, mutta malleina on miehen ja naisen vartalo, koska kalenteri perustuu kuitenkin muhun ja Topiakseen 🙂 Olen myös luukkuja kirjoittaessani pyrkinyt olemaan puhumatta miehestä ja naisesta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä