TASAN PUOLI VUOTTA HÄIHIN

Tänään on aika jännittävä päivä, sillä meidän häihin on enää tasan puoli vuotta! Ihan hullu fiilis, sillä tuntuu kuin juuri vasta vuosien odotuksen jälkeen oltaisiin menty kihloihin. Nyt ollaan oltu kihloissa jo tänään tasan 11 kuukautta. Häihin tuntui olevan vielä ikuisuus, joten on vaikea uskoa, että nyt enää onkin puoli vuotta aikaa. Ja mulla on kaikki ihan kesken!!

Mulla on ollut niin kiireinen syksy ja kesä, että mulla on jäänyt hirveästi tekemättä kaikkea, minkä ajattelin tähän mennessä jo olleeni tehnyt. Unohdin tosiaan ihan kokonaan sen hääpuvun ja se jäi ihan viime tinkaan, lisäksi mulla on vielä kukat ja koristeet ihan hoitamatta, ja vaikka mitä. Eikä mulla vielä oikein ole aikaakaan hyökätä hääjuttujen kimppuun! Toivottavasti kuitenkin joulukuun aikana saan jonkin verran asioita edistymään.

Nyt kun tässä on enää puoli vuotta aikaa, ajattelin aloittaa ainakin suunnittelun jatkamisen siitä, että tarkistan kaikilta palveluntarjoajilta, että meidän varauksissa on kaikki ok. Onneksi aloitin tammikuussa heti suunnittelun, kun kihlauduttiin, sillä alkuinnostuksissa sain hirveästi aikaiseksi, ja sitten kun arki taas muuttui kiireiseksi, jäin selkeästi jälkeen hääjutuissa. Oltaisiin ihan pulassa, jos en olisi heti tehnyt kaikkia tärkeitä varauksia! Ja kaikki vielä sanoivat, että olen ihan hullu, kun aloitan näin ajoissa. Mutta onneksi aloitin!

2.1.2018 me olemme olleet vuoden kihloissa, mutta 1.1.2018 on vielä tärkeämpi vuosipäivä, sillä meille tulee täyteen 8 vuotta seurustelua. Niin hullua! Enää kaksi vuotta, että juhlitaan meidän kymmenettä vuosipäivää, tuntuu ihan absurdilta. Tavallaan en enää edes osaa kuvitella elämää ilman lapsia, mutta samalla tuntuu, että ihan vasta juuri äsken olin 17 -vuotias lukiolainen, joka alkoi seurustella 20 -vuotiaan inttipojan kanssa, koska tarvitsin jonkun, joka voi hakea Alkosta juotavaa, eikä ota hakupalkkiota. Ja nyt valmistaudun puolen vuoden päästä kävelemään alttarille sen inttipojan luokse.

Puoli vuotta… Alkaa tuntua todelta.

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Hääpostaukset on mun lemppareita, odotan niitä lisää innolla! Mitä asioita Topiaksella on hoidettavanaan häiden suhteen?

Avatar

iii niin jännää! Häitä on ihana odotella, itse olin samassa tilanteessa tasan vuosi sitten ja nyt on todella outoa että olen ollut jo melkein puoli vuotta naimisissa! 😀 Häävinkkinä en osaa sanoa muuta kuin että tarkka suunnittelu on tärkeä ja kun kaikki on hyvin hoidettu, pystyt itsekin nauttimaan kunnolla siitä tärkeästä päivästä! Tsemppiä hääsuunnitteluun! <3

Avatar

Terve! Onnea teille häiden suunnitteluun! Olen aika uusi lukija niin olisi kiva tietää mitä miehesi tekee työkseen, sillä et puhu siitä paljoakaan. Ei ole pakko kertoa jos et halua!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä