SEKSIJOULUKALENTERI 9

Joskus sängyn vaan valtaa ihan joku muu kuin se oma kumppani. Ja sekin on ihan normaali osa arkea. Onko takana jo pari päivää tyhjää? Älä lannistu! Huomenna on uusi päivä. Onko takana muutama kuukausi ilman seksiä? Älä lannistu, sekin on ihan normaalia. Lapset muuttavat elämää ihan hirveästi, ja oman seksuaalisuuden löytäminen synnytyksen jälkeen voi kestää vuosia. Jatka silti yrittämistä! Jos ei tee mieli, älä harrasta väkisin seksiä, et ole sitä kellekään velkaa. Yritä sen sijaan löytää uusia tapoja kiihottua, niin varmasti jossain kohtaa alkaa tehdä mieli! Ja ole avoin, kerro puolisollesi, mikä on tilanne. Seksuaaliterapiakin on vaihtoehto, jos tuntuu, että mikään ei auta.

Jokaiselle äidille haluan vain sanoa, että sinä et ole yhtään sen vähempää nainen, vaikka tuntuu, että olet hukannut seksuaalisuutesi. Kyllä se sieltä vielä löytyy, anna itsellesi aikaa.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Kiitos kiitos kiitos! Tuli heti parempi ja helpottuneempi olo näistä kannustavista sanoistasi. 🙂 <3

Avatar

Amen! Kiitos näistä sanoista, olipa lohduttavaa kuulla ne jonkun toisen sanomana vaikka asian on jotenkin tiedostanut ja hyväksynyt…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä