SEKSIJOULUKALENTERI 10

Seksi raskausaikana voi olla aivan kamalaa, tai todella upeaa. Riippuu ihmisestä, mutta kokeilematta ei tiedä! Ja sekin voi vaihdella ihan hirveästi raskauden edetessä, jossain kohtaa halut voivat palata. Tai sitten voi käydä niin huonosti kuin minulla, kun Avan odotusaikana kärsin hyperemeesistä. Kun oksennat 24/7 kahdeksan kuukautta (olen ihan tyytyväinen, että synnytin ajoissa), siinä ei kauheasti haluta. Mutta kokeilemalla et menetä mitään.

Raskausaikana oma keho voi tuntua vieraalta ja seksi pelottavalta, mutta raskaus voi olla myös tapa herättää ihan uusi puoli omasta seksuaalisuudesta. Ja tämä allaoleva asento on siihen herättelyyn ihanteellinen, sillä olo on tässä ehkä mukavin mahdollinen ison mahan kanssa. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Voin kuvitella, että pahoinvointi vie kaikki halut. Mutta jos raskaus sujuu ilman hankaluuksia, niin seksi voi olla parasta ikinä! Itsellä oli varsinkin raskauden puolivälin tienoilla aivan ennenkokemattomat halut! Orgasmin sai joskus pelkästä hipaisusta 😀 Valitettavasti mies ei ollut ihan yhtä innostunut koko aikaa, sillä mitä isommaksi vatsa kävi, sitä enemmän häntä häiritsi ajatus vauvasta, joka on ”mukana” meidän touhuissa. Se on hassua, sillä itse en ajatellut asiaa ollenkaan niin, minä olin minä, vaikka mahassa kasvoikin uusi elämä. Sen sijaan miehelle me olimme paketti, jossa toista ei voi ajatella ilman toista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä