TAMMIKUUSSA

Voi huh ja apua millainen tammikuu mulla on ollut! Kiire on ollut niin kova, että olen välillä ihan unohtanut koko blogin, ja miljoona muuta asiaa. Mutta nyt halusin hetkeksi istahtaa kirjoittamaan vähän kuulumisia!

Olen ollut melkein kaksi viikkoa kipeänä, kun mulla oli tosi tuju poskiontelotulehdus, eikä antibiootit meinannut millään auttaa. Viime viikonloppuna alkoi onneksi vihdoin helpottaa, ja pääsin tänään vihdoin kouluunkin! Kyllä tässä maatessa alkoi hommat kasaantua ihan älyttömästi, ja oli koko perheellä hankalaa, kun olin niin hyödytön. Avaltakin jäi kaksi eskaripäivää väliin, koska en vaan pystynyt aamulla viemään lapsia.

Ennen tätä tautia tammikuu sujui tosi hyvissä merkeissä. Koulu alkoi reippaalla tahdilla, olin treenannut tosi paljon ja aloitin ensimmäisen työharjoittelun etuajassa. Meillä on varattu kevät harkalle, mutta aloitinkin harkan jo nyt, kun tuli hyvä mahdollisuus, ja saan sitten kevään ihan vapaaksi, mikä on tietty tosi kiva, niin saan keskittyä blogiin ja kirjoitella paljon hääjuttuja! Oon tästä harkasta tosi innoissani, mutta harmittaa tietty, kun satuin sitten heti sairastumaan näin inhottavasti.

Tässä on kyllä tapahtunut niin paljon kaikkea, että mulla olisi vaikka ja mitä kirjoitettavaa. Ja koska tämä alkukuu meni nyt näin sairastellessa ja uuteen arkeen totutellessa, niin tässä loppukuussa tuleekin sitten taas enemmän postauksia… Kyllähän mä pari kuukautta selvisinkin ilman tätä aikataulutusongelmaa! 😀

Viikonloppu meni osittain Helsingissä, sillä sunnuntaina lähdin Love Me Do -messuille, jossa mut yllätyksekseni palkittiin Vuoden Hääblogin tittelillä. Tuli ihan älyttömän onnellinen ja kiitollinen olo, ja tuntuu tosi hyvältä, että te ihanat lukijat olette jaksaneet äänestää! Kuten olen paljon puhunut, niin välillä on ihan hirveän paha mieli siitä, että en enää ole ehtinyt panostaa blogiin yhtä paljon kuin ennen, mutta tällaiset hetket kyllä piristää ihan hirveästi. Ja saa odottamaan entistä enemmän huhti-toukokuuta ja koulun loppumista!

Sunnuntaina jäin messujen jälkeen hotellille yöksi, mikä oli tosi hyvä ratkaisu, koska jalat oli niiiiin kipeät kiertelystä, kun oli pakko tutkailla messuilla kaikkea ihanaa! Hääfiilistely on vaan niin parasta, ja Love Me Do -messut on kyllä aina aivan huiput. Osallistuin siellä myös hyväntekeväisyyshuutokauppaan, ja huusin itselleni pari ihanaa juttua, joita voisin esitellä sitten ihan erikseen.

Syy siihen yöpymiseen oli kuitenkin Huomenta Suomi, jossa kävin maanantaina Love Me Do:n Nonnan kanssa vieraana. Meillä oli tosi hauska aamupäivä, ja nautin hirveästi olostani! Mutta kotona iski kyllä kauhea järkytys, kun näin itseni ruudussa ja tajusin, että kamera todellakin lihottaa 15 kiloa, ja ne kaikki menivät suoraan naamaani 😀 Siskoni kyllä lohdutti, että me ollaan molemmat luonnostaan tällasia pallopäitä, jotka ei sovi telkkariin, kun naaman koko tuplaantuu, mutta oli se aika shokki, haha. Tuli vaan ekstramotivaatiota tähän häädieettiin!

Häädieetistä puheenollen, se on sujunut hyvin. Sali kyllä jäi nyt, kun olin kipeänä, mutta alkukuusta treenasin tosi ahkerasti. Harmittaa, kun pitää nyt aloittaa taas alusta, kun juuri pääsi hyvään tahtiin. Tää sohvalla makaaminen on kyllä turvottanut mua niin, että jouduin välillä ottamaan sormuksenkin pois, mutta nekin alkaa helpottaa nyt, kun pääsee liikkeelle. Ja onneksi vaa’an lukemat ei kauheasti noussut. Multa lähti 3,5 kiloa tammikuun alussa, mutta sairastumisen jälkeen ei tietty ole enää pudonnut painoa. Mulla on tällainen ihana piirre, että vaikka ruokahalu lähtee enkä syö mitään, niin en todellakaan laihdu, vaan kroppa vaan jumittaa. Olo oli muutenkin niin kurja kipeänä, niin mieluusti olisin vähän kuihtunut ja pudottanut edes kilon 😀 Vitsivitsi.

Tammikuun isoin juttu on ehdottomasti ollut Avan kouluilmoittautuminen, joka piti tehdä jo kuun alussa. Tuntuu tosi pelottavalta, että ton pienen mimmin pitäisi muka mennä kouluun elokuussa, mutta kai tässä vielä ehtii tottua ajatukseen. Ehkä. Toivottavasti.

Muuten tammikuu on ollut aikalailla täynnä opiskelua, harkkaa, häävalmisteluja ja laihduttamista. Tuntuipa hyvältä saada kirjoitettua muutama rivi! Vaikka tää olikin tällainen oikein vanhanaikainen sillisalaattikuulumispostaus. Huomiseksi mulla ois vähän muutakin asiaa, mutta nyt hyvää yötä kaikille!

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Katoin kans että sullahan on ihan mieletön kroppa!!

Avatar

Moi!

Meni vähän ohi tuossa Huomenta Suomessa – oletteko siis menossa Kesähäät-ohjelmaan vai olitteko yleisesti vaan puhumassa kesähäistä? 🙂

Avatar

Olet kyllä tosi kaunis tuossa kuvassa!

Avatar

Näytät ihan mielettömän hyvältä tässä! 🙂

Avatar

Asiahan on tietysti sun omasi, mutta kun näin tän postauksen kuvan, niin mietin vaan että voi että miten kaunis nainen sä olet! Kuuma kuin mikä, huh. Kadehdin sun vartaloasi, tommoinen tiimalasi itsellekin kelpaisi. Pointtina siis, että ihmettelin tekstiä lukiessa, että mihin sinä dieettiä tarvitset? 😀

Avatar

Moi! Ihanaa taas lukea sun höpöttelyjä ja onnea hirveästi voitosta!! Lisää näitä huippuja ja mielenkiintoisia hääpostauksia <3 t.tuleva morsian joka saa hirveästi inspistä sun blogista

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä