PIENIÄ MUUTOKSIA

Me ollaan Topiaksen kanssa aina oltu hälyyttävän huonoja siivoamaan, ja ollaankin nyt kesästä asti tehtyä pieniä muutoksia, joiden on tarkoitus auttaa pitämään kämppää siistimpänä, kun meillä tulee aina niin nopeasti sotkua. Mun sisko kävi kesällä meillä (rahaa vastaan) järjestelemässä kaappeja kuntoon, ja siitä oli tosi iso apu, kun saatiin kaikelle oma paikkansa. Projekti jäi vähän kesken, kun siskoni sai töitä, ja ollaan sitten tässä syksyllä ja talvella pikkuhiljaa jatkettu tätä itse. Ei haluta mitenkään isosti enää panostaa asuntoon, kun suunnitelma kuitenkin on ruveta häiden jälkeen säästämään rakentamiseen, ja toivottavasti valmistuessani alkaa sitten rakentaa, mutta pienilläkin muutoksilla voi saada aikaan ison eron. Yksi sellainen muutos on ollut tämä meidän makkarin uusi lipasto. Tämän lipaston myötä saatiin edullisesti ja helposti lisää säilytystilaa ja käytännöllisyyttä, kun on vaan niin paljon helpompi pitää esim alusvaatteita ja sukkia näissä laatikoissa. Ja sen lisäksi meidän arkea helpottaa se, että tossa lipaston päällä voidaan pitää niitä puhtaita vaatteita, joita ei ole ehditty viikata kaappiin piiloon! 😀 Ei ehkä se paras mahdollinen vaihtoehto, mutta onhan tää nyt parempi kuin se, että ne vaatteet pyörii peräti jossain lattialla. Mieluummin näinpäin. Vaikka tavoite onkin, että haluttaisiin tietenkin ne vaatteet sinne kaappeihin piiloon, mutta kun se viikkaaminen mukamas vie aina niin paljon aikaa… Mutta anyways, tämä on kyllä tehnyt meidän makkarista niin paljon mukavamman ja viihtyisämmän huoneen. Me like. Säilytystila on paras juttu maailmassa.

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Olin tulossa ehdottamaan tätä samaa. 😀

Avatar

Vinkki tuohon viikkaamisen miellyttävämmäksi tekemiseen: kuuntele samalla jotain hyvää podcastia tai katsele vaikka telkkaa. Näin se tekeminen ei ole vaan sitä tylsää taittelua saat laksi kärpäsiä yhdellä iskulla. Mä olen muutenkin alkanut tehdä telkkarin tuijottamisen lomassa yksinkertaisia mekaanisia hommia, niin tunnen itseni tuotteliaammaksi kun vain tv:tä katselemalla. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä