IHAN KUIN IHMINEN

Häät lähestyy! Häihin on alle 2 kuukautta, häämatkaan tasan 2 kuukautta, ja mulla hajoo pää! Ihan liikaa tekemistä ja kääk, apua, mihin tää aika menee. Tää on tosi stressaavaa ja kiireistä aikaa, kun yritän samalla toipua tosta alkuvuodesta, ja täytyy sanoa, että ei olla todellakaan ehditty keskittyä parisuhteeseen oikeastaan viime kesän jälkeen. Meidän treffiperinne on jäänyt, ja muutenkin ehditään viettämään ihan liian vähän aikaa yhdessä. Jotenkin tää tilanne on aika ironinen, koska häät lähestyy, ei ehditä huoltaa parisuhdetta, mutta kuitenkin meidän suhde voi paremmin kuin koskaan. Ehkä meillä on joku rakkauskupla menossa, kun kaikesta kiireestä ja stressistä huolimatta en tiedä koska oltaisiin viimeksi tapeltu. Tai ehkä meistä on vaan tulossa ihan liian aikuisia. Kaksi lasta, häät, asuntolaina, perheauto, koira, siis täähän kuulostaa ihan pelottavan aikuiselta. Mutta eikö aikuisetkin kuitenkin riitele? Syytän siis rakkauskuplaa.

Eilen me vietettiin pitkästä aikaa lyhennettyä treffi-iltaa, kun Turun Kinopalatsissa järjestettiin kutsuvierasavajaiset uudelle Scape -salille. Siinä oli hyvä tekosyy olla pari tuntia kahdestaan, vaikka aika tylsästi vietettiinkin se aika puhuen laskujen maksamisesta, vieraslistan karsimisesta ja huulipunatestauksista. Teki kuitenkin ihan hyvää keskittyä hetkeksi leffaan, ja unohtaa muu. Ja uusi sali oli kyllä huippu! Testataan sitä uudestaan vielä tässä kuussa, kun vihdoinvihdoinvihdoin Infinity War tulee teattereihin, joten jee!

Tuntui kyllä hyvältä vähän meikata, ja lähteä ihmisten ilmoille. Sitä alkaa tunteakin olonsa paremmaksi, kun tuntuu, ettei näytä enää kävelevältä ruumiilta.

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Meilläkään ei riidellä. En ole koskaan nähnyt tai kuullut vanhempieni riidelleen, enkä varmasti siksikään itse ”osaa” riidellä. Mieheni taas joskus erimielisyystilanteessa saattaa alkaa yrittää riidellä, mutta meen itse heti ihan lukkoon ja se huomaa sen, ja rauhoittuu itsekin. Eli ei, aikuiset ei aina riitele. Ollaan me toki joskus asioista erimieltä, mutta sit vetäydytään hetkeksi omiin oloihin miettimään ja sit keskustellaan.

Avatar

Ymmärrän vieraslistan karsimisen, mutta aika myöhässä.. Ettekö oo lähettänyt jo save the date kortit kuitenkin? Miten aiotte heille selittää asian? Ihan mielenkiinnosta 🙂

Emilia Huttunen

Me lähetettiin save the datet ainoastaan sukulaisille, koska heitä ei karsita 🙂 Juurikin sen takia, että saadaan sitten miettiä kavereiden kanssa vielä ajan kanssa 🙂

Avatar

Minäkin elän tällä hetkellä rakkauskuplassa, perheellemme on tulossa todella suuri muutos ja se sitoo tällä hetkellä puolisoani todella paljon, emme ehdi juurikaan näkemään ja aina kun nähdään kello on ylensä 22:00 -> mutta voi että kun ollaan onnellisia. jotenkin se tieto siitä tulevasta, vatsassa on perhosia ja vaikka väsyttää niin silti on niin ihanaa! 🙂

Tsemppiä loppurutistukseen, ihanat häät varmasti saatte! Jos jotain pystyy karsimaan ToDo-listalta niin tee se, kliseinen juttu mutta ihmiset tekevät sen tunnelman ❤️
Me käytimme budjettimme ruokaan+juomaan, kukkiin ja bändiin. Ammattifloristi kävi taikomassa pöydät aivan uskomattoman kauniiksi. Kaasot lisäsivät vain kynttilät. Tämä oli mieheni päätös, tuntee vaimonsa niin hyvin että jos minä olisin vastannut asioista olisi stressannut mielettömästi vaikka nautinkin kaikesta puuhastelusta/askartelusta.

Avatar

Hei, näytätkin freesiltä ! Ihana lukea että menee jo paremmin! Blogisi on huippu, vuosia olen seurannut ja lukenut kaikki postauksesi. Kiitos että jaat arkesi iloineen ja suruineen, rehellinen, innostava, kannustava ja aito Emilia! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!
Ps: kiitän erityisesti vinkistäsi Tahtoo- sovellukseen 🙂 helpottaa hääjärjestelyissä paljon!

Avatar

Hei Emilia, tarttuisin tähän ajatukseen että aikuiset riitelee.

Oon viime aikoina joutunut paljon pohtimaan riitelemistä kun ryhdyin uuteen parisuhteeseen. Mulla on ollut jotain tiedostamattomia malleja, että riitely on ok ja kuuluu parisuhteeseen, kun taas puoliso on ei siedä riitelyä juuri yhtään. Hän on avioeroperheestä ja on omien sanojensa mukaan saanut kuunnella riitelyä ihan tarpeeks lapsena, eikä halua aikuisena sitä kuunnella. Aika mielenkiintoinen näkökulma musta, enkä ollut aiemmin pohtinut sitä. Tällanen ajatus vaan tähän väliin, parisuhde voi olla just sitä mikskä se yhdessä tehdään! Toki erimielisyyksiä tulee, mutta on myös muita tapoja selvittää ne kun riiteleminen (itse yritän kehittää tätä ominaisuutta nyt em. palautteen myötä). Eikä oo tarkotus nillittää tai muuta, lähinnä kertoa oman ajattelun laajentumisesta 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä