KUN LÄSKI PALAA KAMERAN ETEEN

Takki – Vila / Reppu – Michael Kors / Paita, hame ja lasit – H&M / Kengät – New Look

Okei, sanotaan nyt heti alkuun, että otsikko on tosi provo, ja älkäähän kukaan vetäkö hernettä nenään! Mutta eilen kävi niin, että viikonlopun gaalasta rohkaistuneena pyysin ensimmäistä kertaa aikoihin Topiasta ottamaan musta pari asukuvaa. Ja niitä kuvia katsoessani sanoin silmiään pyörittelevälle Topiakselle, että enhän minä näytäkään yhtään niin kamalalta kuin ajattelin.

Tuo alkuvuoden sairastumiseni ja kortisonikuurin tuoma turvotus ei tehnyt hyvää itsetunnolle, mutta nyt alkaa tuntua onneksi paremmalta. Olen onnistunut vihdoin pudottamaan ne lääkekilot, ja ajattelin nyt viikonloppuna yrittää ensimmäistä kertaa lähteä salille. Olen fyysisesti vielä tosi heikossa kunnossa, mutta luulen, että hitaasti peliin palaaminen voisi tehdä hyvää.

Olen pudottanut tämän vuoden puolella nyt 9 kiloa. Sairastuessani sain takaisin 5 kiloa, ja ne olen siis nyt pudottanut uudestaan. Alan olla tyytyväisempi omaan vartalooni, ja pikkuhiljaa peilikuva alkaa näyttää taas Emilialta. Olo tuntuu paremmalta jokaisen pudonneen kilon myötä, ja kun mulla on nämä heikot nivelet, niin jokainen pudotettu kilo helpottaa nivelkipuja, kun on vähemmän kannateltavaa. Tavoitteeni oli alunperin pudottaa noin 20 kiloa, mutta nyt kun on lähtenyt se 9, luulen, että tavoitteeni on kuitenkin kokonaisuudessaan 15 kiloa. Mitä enemmän katson peilikuvaani, sitä enemmän tuntuu siltä, että en halua menettää liikaa muodoistani. Mikä on aika paljon sanottu, koska joitain vuosia sitten olisin antanut mitä vain ollakseni laiha. Nyt minä vain haluan olla muodokas, mutta terve ja hyvinvoiva.

Sanoin taannoin ei eräälle plus-vaatemalliston kaupalliselle kampanjalle, koska minusta on alkanut tuntua, että olen ehkä vähän väliinputoaja. En tiedä enää, olenko plus-kokoinen, vai ”normaalien” vaatekokojen puolella, koska tottapuhuen voin käyttää vaatteita vähän molemmista. Nyt kun ajattelen tämän dieetin keskellä paljon näitä asioita, tuntuu entistäkin tyhmemmältä, että täytyy luokitella muka itsensä johonkin kategoriaan koon mukaan. Totta puhuen sanoin kampanjalle ei myös sen takia, koska inhoan sitä, kun aivan hoikkiin malleihin viitataan mediassa plusmalleina, vain koska he eivät istu siihen median laihuusnäkemykseen. Enkä halunnut aiheuttaa kellekään samanlaista oloa, etenkin kun en enää tiedä, mihin luokkaan minä oikein kuulun. Ja se on ihan okei, koska en edes halua kuulua mihinkään. Haluan olla vain minä, ja haluan että kaikki saavat vain olla juuri sitä, mitä haluavat, ilman että puhutaan koosta, tai mistään muusta. Mutta se nyt on aika utopista ajattelua. Ehkä jonain päivänä.

Kylläpä tämä meni nyt nopeasti asukuvista kokopohdintaan. Summasummarum, koolla ei ole väliä. Ainakaan tässä asiassa. Olen aina nähnyt sen muita ihmisiä katsoessani, mutta viimein näen sen myös peilikuvassani.

Ps. Kyllä minäkin silti edelleen aina kriiseilen ulkonäköäni. Pus.

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Mun mielestä osaat älyttömän hyvin pukea sun vartaloa! Ei ihan kaikki muodokkaat onnistu siinä esimerkiksi Uino paljastaa minusta liikaa ja käyttää itselleen sopimattomia vaatekappaleita vaikka tietysti sekin on ihan fine. Mutta tykkään vaan jotenkin sun tyylistä enemmän!

Avatar

Näytät Emilia upealta! Kiloja sinne tai tänne. 🙂

Avatar

Älä suotta kriiseile, et tod oo läski! Näytät huippu hyvältä! Tsemppiä kiireisiin, ihania kevätpäiviä ja häiden odotusta! Susta tulee niin kaunis morsian. 🙂

Avatar

Olet tosi kaunis, alemalla painolla ja myös nykyisellä painolla <3 🙂 Tärkeintä on just hyvä olo, treenaa omaehtoisesti, ja treenistäkin syntyy mielihyvää 🙂 Tärkeintä ei ole ihannepaino, vaan että syöt hyvää, terveellistä ruokaa ja liikkuminen on hauskaa 🙂 mäkin olen käynyt yhä enemmän salilla viime aikoina, mutta tavoite ei ole ihannekroppa nopeasti, vaan se että joka kuukausi pystyn nostamaan pari kiloa enemmän kaikilla lihaksilla 🙂 Kehittyminen palkitsee ja motivoi.

Avatar

Hei, tulipa mieleen sun oloista; onko sun hb tsekattu? Entä rautavarastot? Jos ne on matalat kunto ei kehity vaikka kuinka rehkit ja voit aiheuttaa jopa pysyvää haittaa esim sydämelle. ❤️

Avatar

Näytät aivan ihanalta näissä kuvissa ja muutenkin! 🙂

Avatar

Hei, ovatko hame ja paita samaa sarjaa, asustetta, vai erilaisia?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä