JOKO MENNÄÄN?

Heräsin tänään aamulla yhdeksän maissa, selailin sängyssä hetken puhelinta, ja nousin sitten vessaan. Oven suljettuani näin sivusilmällä jonkun hahmon, pelästyin kuollakseni ja meinasin saada sydänkohtauksen. Sekuntia myöhemmin mulla oli kasvoillani maailman typerin ja isoin virne, kun tajusin mitä näin. Peilikuvani oli nimittäin muuttunut aika paljon parempaan suuntaan! 😀

Hetken mietiskelin, että mitä ihmettä Topias on tehnyt, ja sitten tajusin, että tän on ihan pakko olla joku viittaus mun tuleviin polttareihin, ja sen jälkeen oon vaan hymyillyt ihan hulluna koko päivän ja lähes tärissyt innoissani! Siis mua jännittää niin paljon, ja oon niin onnellinen! Kaiken tän stressin keskellä en oo oikeesti edes tajunnut, että ne polttarit on pakko olla jo pian, kun häihin on enää 40 päivää. Siis iik! Kohta sitä ollaan oikeasti naimisissa!

Saa nähdä, mitä tämä sitten tarkoittaa! Ei osaa sanoa, kuinka kauan polttariporukka aikoo mua näillä vihjeillä ”kiusata”. Että onko tämä nyt sitten se mun polttariviikko, vai tuleeko tällaisia juttuja vielä muutaman viikon ajan, vai oliko tää ihan ainokainen, ja tarkoitus oli vaan saada mut jännittämään 😀 En tiedä kirjaimellisesti polttareista mitään muuta kuin antamani vieraslistan.

Jos et ole lukenut melkein vuoden takaista postausta, jonka kirjoitin unelmieni polttareista, voit käydä kurkkaamassa sen täältä.

Alkaa olla jotenkin ihan absurdi olo. Sitä on monta vuotta haaveillut häistä, ja sen ohella polttareista, mutta nyt kun se aika alkaa olla käsillä, tuntuu kun eläisin jossain unessa. En vaan osaa uskoa, että tämä kaikki on totta, koska kaikki tuntuu olevan liian hyvää ollakseen totta. Vaikka tähän vuoteen on mahtunut paljon vastoinkäymisiä lähinnä sen sairastumiseni takia, en pysty murehtimaan liikaa sitä, että valmistuminen ehkä lykkääntyy ja työt on tekemättä, koska tiedän, että olen kaikesta huolimatta aivan älyttömän onnekas, ja olen siitä kiitollinen. Pian saan juhlia kaikkien rakkaiden ystävien kanssa viimeisiä ”sinkkuja” hetkiä, ja siitä taas ihan pian vietetään häitä parhaalla porukalla, ja enää pari yötä sen jälkeen, ja maataan Topiaksen kanssa rannalla kahdestaan. Ei voi valittaa.

POLTTARIT. Apua!!! Pelottaa! Jännittää! EN PYSY HOUSUISSANI 😀 Onko ne oikeesti tulossa?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä